Curea de distributie pentru masini la preturi accesibile - magazin online

Curea de distributie
Cumpara online 24/7

Curea de distributie - Contitech, Gates, Dayco, Ina, Optibelt

Când este timpul să înlocuiți curea de distribuție a motorului?

Discutăm despre cum se uzează curea de distribuție împreună cu semnele de avertizare pe care le oferă și de ce este esențial să le înlocuim la momentul potrivit

Curea de distributie

Ce este o curea de distribuție?

O curea de distribuție este o curea dințată realizată din cauciuc ranforsat care se deplasează pe roți dințate. Acționată de scripetele arborelui cotit a motorului, o curea de distribuție oferă forță de rotație pentru arborii cu came care deschid și închid supapele de admisie și de evacuare exact la momentul potrivit pentru ardere lină. Deoarece supapele trebuie sincronizate cu funcționarea curselor de admisie, compresie, ardere și evacuare ale motorului, cureaua de distribuție asigură că totul se întâmplă. În acest articol, vom discuta despre cum se uzează curelele de distribuție și de ce este esențial să le înlocuim la momentul potrivit.

Curea de distribuție, într-o mare măsură, au început să înlocuiască lanțurile de distribuție (care servesc aceluiași scop) la motoarele de cilindree mai mică în anii 1970 și 80, deoarece cântăreau mai puțin și nu erau la fel de costisitoare de produs. Cu toate acestea, vehiculele cu motoare cu cilindree mai mare au continuat să folosească lanțuri de distribuție, deoarece este nevoie de o rezistență mai mare pentru a învârti arbori cu came mai masivi care acţionează un număr mare de supape. Pentru comparație, un lanț de distribuție durează mult mai mult decât o curea - uneori pe toată durata de viață a vehiculului. Cu toate acestea, în scopul acestui articol, ne vom concentra pe curelele de distribuție.

Curea de distribuție de înaltă performanță Gates.

În funcție de designul motorului, o curea de distribuție poate învârti și alte roți de scripete care antrenează o pompă de lichid de răcire, o pompă de ulei sau o pompă de combustibil. Deci este ușor de văzut ce rol important joacă cureaua de distribuție. Fără el, pur și simplu nu poți avea un motor funcțional.

O privire de aproape asupra dinților canelați ai unei curea de distribuție.

În primele două sau trei decenii în care au existat curele de distribuție, producătorii de vehicule recomandau de obicei înlocuirea lor ca element de întreținere între 70.000-100.000 km. Unele mașini aveau recomandări încă din 50.000 km. Pe măsură ce compușii de cauciuc s-au îmbunătățit și au devenit mai durabili, intervalele de înlocuire au crescut la 160.000 km sau mai mult.

De ce este atât de importantă înlocuirea curea de distribuție?

Ca orice articol din cauciuc, cureaua de distribuție se va usca, se va întări, se va crăpa și se va rupe. Dacă o cureaua de distribuție se rupe, motorul dumneavoastră se va opri imediat, deoarece supapele de admisie și de evacuare se vor opri - provocând pierderea completă a compresiei în cilindri. Dar când supapele încetează să se miște în sincron cu restul motorului, este posibil să aveți probleme mai mari decât un motor blocat care nu va reporni.

Deteriorarea supapelor și a chiulasei care le găzduiește poate rezulta dacă motorul dumneavoastră are ceea ce se numește un design „interferență”. La un motor de interferență, atât supapele de admisie, cât și cele de evacuare se extind mai departe în zona cilindrului în timpul în care sunt deschise. Aceasta este o decizie de inginerie care se face în scopuri de performanță sau de emisie. În mod normal, sincronizarea corectă înseamnă că pistoanele nu încearcă niciodată să ocupe același spațiu ca supapele. Dar dacă supapele se opresc prea mult în chiulasă, pistoanele se vor izbi de ele înainte de a se opri și ele.

Pe acest motor cu 4 cilindri, pistoanele și supapele s-au ciocnit și au fost distruse când cureaua de distribuție s-a rupt. A fost necesară o reconstrucție completă a motorului.

Va rezulta deteriorarea permanentă a supapelor, împreună cu rulmenți și alte componente aferente. În unele cazuri, pistoanele și chiulasele pot fi, de asemenea, deteriorate - cu tije și supape împingându-și drum prin metal. Există cazuri în care bielele pistonului au pătruns prin băile de ulei după ce un arbore cotit s-a rupt din cauza unui șoc violent.

Motoarele cu un design „neinterferență” nu vor suferi daune prin coliziune între piston și supape, dar veți rămâne în continuare blocat. Dacă nu sunteți sigur de ce tip de setare are motorul dvs., un apel către producătorul vehiculului ar trebui să vă ofere un răspuns.

Semne ale unei curea de distribuție uzate

Deoarece curelele de distribuție sunt plasate în siguranță în spatele unei plăci de acoperire, nu sunt expuse direct la elementele dăunătoare din interiorul compartimentului motorului. Din păcate, acest fapt face imposibilă și efectuarea unei inspecții ocazionale a globului ocular. Și pentru că curelele de distribuție au dinți pe ele, cele uzate nu vor aluneca suficient pentru a crea zgomotul tradițional puternic și semnalizator pe care îl fac de obicei curelele serpentine uzate. Cu toate acestea, o curea de distribuție uzată poate crea un zgomot slab din spatele capacului motorului - dar este posibil ca un astfel de zgomot să fie cauzat de alte probleme fără legătură.

Pentru a vedea starea unei curele de distribuție, trebuie să îndepărtați placa de acoperire care formează în esență partea din față a motorului. Mai precis, mai întâi trebuie să se desprindă diferite curele de transmisie accesorii și alte componente externe fixate în fața motorului.

Fără a putea vedea, auzi sau simți semne de uzură, este pur și simplu o necesitate să înlocuiți orice curea de distribuție originală la punctul de kilometraj recomandat de producător. Trebuie făcută o excepție pentru vehiculele conduse foarte rar. Cauciucul se deteriorează în timp, așa că vor exista cu siguranță cazuri când înlocuirea curelei de distribuție este garantată după un număr de X ani, înainte de a se atinge intervalul de kilometraj declarat. Mulți producători vor acoperi acest lucru spunând ceva de genul: „Înlocuiți cureaua de distribuție după 100.000 de mile sau 10 ani, oricare survine primul”.

Dacă ați achiziționat un vehicul uzat și nu aveți înregistrări de service care să documenteze vreun istoric de înlocuire a curelei de distribuție, singurul lucru sigur și practic de făcut este să presupunem că cureaua nu a fost schimbată în timp util. După cum am menționat, munca pentru inspectarea unei curele de distribuție este practic aceeași cu înlocuirea acesteia. Așa că mergeți mai departe și gândiți-vă la înlocuirea acesteia - cu excepția cazului în care o inspecție dezvăluie o centură care este evident nouă.

Semne de probleme - Fără a fi nevoie să efectuați o inspecție vizibilă a curelei

Dacă vedeți scurgeri de ulei de pe capacul curelei de distribuție din partea din față a motorului, înseamnă că o etanșare frontală a motorului curge sau un capac frontal care ar trebui să etanșeze uleiul are o garnitură care curge. Indiferent de motiv, uleiul de motor este extrem de dăunător cauciucului - determinându-l să se înmoaie și să se destrame. Dacă cureaua de distribuție a fost contaminată cu ulei, înlocuiți-o și adresați-vă imediat sursei scurgerii.

Ca toate curelele de cauciuc, curelele de distribuție se pot întinde puțin pe măsură ce îmbătrânesc. Acest lucru poate duce la alunecarea ocazională a curelei de un dinte pe roata scripetelui. Motorul va continua să funcționeze, dar sincronizarea supapelor poate fi oprită suficient pentru a crea o situație de rau. Pe măsură ce turația crește, motorul poate funcționa mai dur și, ca urmare, poate scoate mai mult fum. La mașinile mai noi, acest lucru poate face ca lumina Check Engine să se aprindă.

Semne de probleme în timpul unei inspecții vizibile a curelei

Atenție la crăpăturile curea de distribuție.

După cum am menționat anterior, dacă scoateți capacul de distribuție și găsiți ulei pe curea, scurgerea trebuie rezolvată imediat și trebuie instalată o nouă curea. Crăpăturile pe centură sau dinții lipsă sunt cei mai obișnuiți indicatori vizuali care necesită înlocuire.

Curea de distribuție vechi care au trecut de vârsta lor tind să sufere de cauciuc uscat, ceea ce poate cauza ruperea dinților.

Este important de reținut că pierderea materialului cauciuc poate avea loc uniform pe toate suprafețele dinților în timpul uzurii normale. Treptat, cauciucul care s-a uzat tinde să se adună între dinți, tocit marginile ascuțite și provocând vibrații. O centură care a pierdut cauciucul nu va fi la fel de strâns ținută de întinzător, așa că este mai probabil să alunece un dinte din poziție.

Cureaua de sus a suferit pierderi semnificative de material pe dinți în comparație cu una nouă de mai jos.

Momente oportune pentru a înlocui o curea de distribuție

Dacă înlocuiți o pompă de apă sau faceți orice altceva care necesită îndepărtarea capacului curelei de distribuție din partea din față a motorului, este foarte puțină muncă suplimentară pentru a introduce o nouă centură pe loc odată ce ați ajuns acolo. Spunem acest lucru deoarece îndepărtarea plăcii de acoperire a curelei de distribuție poate fi cea mai mare parte a muncii din cauza curelelor de transmisie a accesoriilor serpentine și a altor componente externe care trebuie scoase mai întâi. În schimb, dacă înlocuiți cureaua de distribuție la intervalul recomandat, există o muncă minimă pentru a înlocui pompa de apă, deoarece ați făcut deja toată munca de a ajunge la ea de la început.

Și dacă înlocuirea pompei de apă este principala preocupare, reinstalarea curelei vechi nu este o idee grozavă. Este posibil să se fi întins suficient pentru a face resetarea temporizării arborelui cu came o adevărată provocare.

Roți cu roți și întinzător

De asemenea, încurajăm cu tărie înlocuirea întinzătorului pentru cureaua de distribuție cât timp aveți acces la aceasta. În plus, verificați starea oricăror roți de fulie de rulare instalate pentru a ajuta la determinarea traseului curelei. Toate aceste articole au rulmenți care se uzează treptat în timp și, de obicei, sunt gata pentru înlocuire atunci când cureaua se uzează. Un întinzător defect va crea zgomot și vibrații care pot fi auzite dacă ascultați cu atenție partea din față a motorului.

Instalarea unui nou întinzător de curea de distribuție atunci când schimbați cureaua are sens.

Există semne clare că un întinzător al curelei de distribuție sau o roată de fulie de rulare este uzată și nu mai poate menține alinierea corectă. O centură cu margini zdrobite indică faptul că balansarea scripetelor face ca cureaua să se deplaseze ușor oblic. Această clătinare și aliniere greșită poate apărea deoarece șuruburile de montare care fixează aceste elemente în loc s-au slăbit sau pentru că rulmenții interni s-au uzat până la punctul în care nu mai pot menține scripetele susținute într-o poziție egală și nivelată.

Curelele care sunt purtate în acest mod sunt rezultatul roților de scripete sau al unui întinzător care a devenit nealiniat din cauza uzurii.

Scoateți cureaua de distribuție și vedeți dacă întinzătorul și scripetele sunt strânse sau dacă au joc lateral și pot fi mișcate excesiv. Rotiți roțile scripetelor pentru a vedea dacă se învârt ușor sau dacă se simte rugozitate în timp ce se rotesc. Orice nu este în regulă ar trebui înlocuit.

Dacă intenționați să vă înlocuiți atât cureaua, cât și întinzătorul în același timp, vă recomandăm setul de curele de distribuție Preferred Components pentru mai multe vehicule și setul de curele de distribuție FEBI pentru modelele Audi și Volkswagen. Avem, de asemenea, o serie de roți de scripete individuale.

Când luați în considerare costul reconstrucției unui motor, prețul unei curele de distribuție noi, al roților de fulie și al dispozitivului de tensionare este literalmente de bani în comparație. A zgâri cu aceste articole de întreținere evită un dezastru - așa că luați o decizie financiară inteligentă și înlocuiți-le la timp!Citeste mai mult

Produse

 • BOSCH 1 987 949 080 Curea de distributie
  Curea de distributie BOSCH 1 987 949 080 BOSCH Curea de distributie BOSCH 1 987 949 080
  Produs: Curea de distributie
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 1 987 949 080
  Numar dinti: 95
  Lungime [mm]: 905
  Latime [mm]: 17
  Pas dantura [mm]: 9,525
  54 Lei cu TVA
 • BOSCH 1 987 949 169 Curea de distributie
  Curea de distributie BOSCH 1 987 949 169 BOSCH Curea de distributie BOSCH 1 987 949 169
  Produs: Curea de distributie
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 1 987 949 169
  Numar dinti: 137
  Lungime [mm]: 1096
  Latime [mm]: 19
  Pas dantura [mm]: 8
  62 Lei cu TVA
 • CONTITECH CT879 Curea de distributie
  Curea de distributie CONTITECH CT879 CONTITECH Curea de distributie CONTITECH CT879
  Produs: Curea de distributie
  Producator: CONTITECH
  Cod producator: CT879
  Numar dinti: 158
  Latime [mm]: 25
  Greutate [kg]: 0,206
  Pas dantura [mm]: 8
  Lungime ambalaj [cm]: 25,5
  Latime ambalaj [cm]: 16
  Inaltime ambalaj [cm]: 3
  110 Lei cu TVA
 • CONTITECH CT867 Curea de distributie
  Curea de distributie CONTITECH CT867 CONTITECH Curea de distributie CONTITECH CT867
  Produs: Curea de distributie
  Producator: CONTITECH
  Cod producator: CT867
  Numar dinti: 137
  Latime [mm]: 25,4
  Greutate [kg]: 0,19
  Pas dantura [mm]: 9,525
  Lungime ambalaj [cm]: 25,5
  Latime ambalaj [cm]: 16
  Inaltime ambalaj [cm]: 3
  117 Lei cu TVA
 • DAYCO 94232 Curea de distributie
  Curea de distributie DAYCO 94232 DAYCO Curea de distributie DAYCO 94232
  Produs: Curea de distributie
  Producator: DAYCO
  Cod producator: 94232
  Numar dinti: 152
  Latime [mm]: 30,0
  108 Lei cu TVA
 • BOSCH 1 987 949 527 Curea de distributie
  Curea de distributie BOSCH 1 987 949 527 BOSCH Curea de distributie BOSCH 1 987 949 527
  Produs: Curea de distributie
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 1 987 949 527
  Numar dinti: 129
  Lungime [mm]: 1032
  Latime [mm]: 15
  Pas dantura [mm]: 8
  63 Lei cu TVA
 • CONTITECH CT907 Curea de distributie
  Curea de distributie CONTITECH CT907 CONTITECH Curea de distributie CONTITECH CT907
  Produs: Curea de distributie
  Producator: CONTITECH
  Cod producator: CT907
  Numar dinti: 149
  Latime [mm]: 25
  Greutate [kg]: 0,193
  Pas dantura [mm]: 8
  Lungime ambalaj [cm]: 25,5
  Latime ambalaj [cm]: 16
  Inaltime ambalaj [cm]: 3
  142 Lei cu TVA
 • CONTITECH CT710 Curea de distributie
  Curea de distributie CONTITECH CT710 CONTITECH Curea de distributie CONTITECH CT710
  Produs: Curea de distributie
  Producator: CONTITECH
  Cod producator: CT710
  Numar dinti: 143
  Latime [mm]: 25
  Greutate [kg]: 0,224
  Pas dantura [mm]: 9,525
  Lungime ambalaj [cm]: 25,5
  Latime ambalaj [cm]: 16
  Inaltime ambalaj [cm]: 3
  83 Lei cu TVA
 • OPTIBELT ZRK 1441 Curea de distributie
  Curea de distributie OPTIBELT ZRK 1441 OPTIBELT Curea de distributie OPTIBELT ZRK 1441
  Produs: Curea de distributie
  Producator: OPTIBELT
  Cod producator: ZRK 1441
  Numar dinti: 144
  Lungime [mm]: 1372
  Latime [mm]: 25
  termorezistent:
  Lungime ambalaj [cm]: 20,8
  Latime ambalaj [cm]: 3,2
  Inaltime ambalaj [cm]: 23
  148 Lei cu TVA
 • CONTITECH CT1028 Curea de distributie
  Curea de distributie CONTITECH CT1028 CONTITECH Curea de distributie CONTITECH CT1028
  Produs: Curea de distributie
  Producator: CONTITECH
  Cod producator: CT1028
  Numar dinti: 120
  Latime [mm]: 30
  Greutate [kg]: 0,17
  Pas dantura [mm]: 9,525
  Lungime ambalaj [cm]: 25,5
  Latime ambalaj [cm]: 16
  Inaltime ambalaj [cm]: 3
  178 Lei cu TVA
 • DAYCO 94910 Curea de distributie
  Curea de distributie DAYCO 94910 DAYCO Curea de distributie DAYCO 94910
  Produs: Curea de distributie
  Producator: DAYCO
  Cod producator: 94910
  Numar dinti: 95
  Latime [mm]: 23,4
  62 Lei cu TVA
 • DAYCO 941001 Curea de distributie
  Curea de distributie DAYCO 941001 DAYCO Curea de distributie DAYCO 941001
  Produs: Curea de distributie
  Producator: DAYCO
  Cod producator: 941001
  Numar dinti: 137
  Latime [mm]: 25,4
  95 Lei cu TVA
 • CONTITECH CT731 Curea de distributie
  Curea de distributie CONTITECH CT731 CONTITECH Curea de distributie CONTITECH CT731
  Produs: Curea de distributie
  Producator: CONTITECH
  Cod producator: CT731
  Numar dinti: 152
  Latime [mm]: 30
  Greutate [kg]: 0,248
  Pas dantura [mm]: 9,525
  Lungime ambalaj [cm]: 25,5
  Latime ambalaj [cm]: 16
  Inaltime ambalaj [cm]: 3
  149 Lei cu TVA
 • CONTITECH CT942 Curea de distributie
  Curea de distributie CONTITECH CT942 CONTITECH Curea de distributie CONTITECH CT942
  Produs: Curea de distributie
  Producator: CONTITECH
  Cod producator: CT942
  Numar dinti: 105
  Latime [mm]: 22
  Greutate [kg]: 0,17
  Pas dantura [mm]: 9,525
  Lungime ambalaj [cm]: 25,5
  Latime ambalaj [cm]: 16
  Inaltime ambalaj [cm]: 3
  78 Lei cu TVA
 • DAYCO 94885 Curea de distributie
  Curea de distributie DAYCO 94885 DAYCO Curea de distributie DAYCO 94885
  Produs: Curea de distributie
  Producator: DAYCO
  Cod producator: 94885
  Numar dinti: 120
  Latime [mm]: 30,0
  143 Lei cu TVA
 • OPTIBELT ZRK 1183 Curea de distributie
  Curea de distributie OPTIBELT ZRK 1183 OPTIBELT Curea de distributie OPTIBELT ZRK 1183
  Produs: Curea de distributie
  Producator: OPTIBELT
  Cod producator: ZRK 1183
  Numar dinti: 128
  Lungime [mm]: 1219,2
  Latime [mm]: 27
  termorezistent:
  Lungime ambalaj [cm]: 20,8
  Latime ambalaj [cm]: 3,2
  Inaltime ambalaj [cm]: 23
  100 Lei cu TVA
 • BOSCH 1 987 949 578 Curea de distributie
  Curea de distributie BOSCH 1 987 949 578 BOSCH Curea de distributie BOSCH 1 987 949 578
  Produs: Curea de distributie
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 1 987 949 578
  Numar dinti: 141
  Lungime [mm]: 1343
  Latime [mm]: 25
  Pas dantura [mm]: 9,525
  153 Lei cu TVA
 • CONTITECH CT987 Curea de distributie
  Curea de distributie CONTITECH CT987 CONTITECH Curea de distributie CONTITECH CT987
  Produs: Curea de distributie
  Producator: CONTITECH
  Cod producator: CT987
  Numar dinti: 141
  Latime [mm]: 25
  Greutate [kg]: 0,22
  Pas dantura [mm]: 9,525
  Lungime ambalaj [cm]: 25,5
  Latime ambalaj [cm]: 16
  Inaltime ambalaj [cm]: 3
  152 Lei cu TVA
 • CONTITECH CT846 Curea de distributie
  Curea de distributie CONTITECH CT846 CONTITECH Curea de distributie CONTITECH CT846
  Produs: Curea de distributie
  Producator: CONTITECH
  Cod producator: CT846
  Numar dinti: 135
  Latime [mm]: 19
  Greutate [kg]: 0,17
  Pas dantura [mm]: 8
  Lungime ambalaj [cm]: 25,5
  Latime ambalaj [cm]: 16
  Inaltime ambalaj [cm]: 3
  75 Lei cu TVA
 • BOSCH 1 987 949 573 Curea de distributie
  Curea de distributie BOSCH 1 987 949 573 BOSCH Curea de distributie BOSCH 1 987 949 573
  Produs: Curea de distributie
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 1 987 949 573
  Numar dinti: 89
  Lungime [mm]: 848
  Latime [mm]: 25
  Pas dantura [mm]: 9,525
  124 Lei cu TVA
 • CONTITECH CT687 Curea de distributie
  Curea de distributie CONTITECH CT687 CONTITECH Curea de distributie CONTITECH CT687
  Produs: Curea de distributie
  Producator: CONTITECH
  Cod producator: CT687
  Numar dinti: 122
  Latime [mm]: 19
  Greutate [kg]: 0,144
  Pas dantura [mm]: 9,525
  Lungime ambalaj [cm]: 25,5
  Latime ambalaj [cm]: 16
  Inaltime ambalaj [cm]: 3
  61 Lei cu TVA
 • CONTITECH CT848 Curea de distributie
  Curea de distributie CONTITECH CT848 CONTITECH Curea de distributie CONTITECH CT848
  Produs: Curea de distributie
  Producator: CONTITECH
  Cod producator: CT848
  Numar dinti: 121
  Latime [mm]: 18
  Greutate [kg]: 0,135
  Pas dantura [mm]: 9,525
  Lungime ambalaj [cm]: 25,5
  Latime ambalaj [cm]: 16
  Inaltime ambalaj [cm]: 3
  69 Lei cu TVA
 • DAYCO 94911 Curea de distributie
  Curea de distributie DAYCO 94911 DAYCO Curea de distributie DAYCO 94911
  Produs: Curea de distributie
  Producator: DAYCO
  Cod producator: 94911
  Numar dinti: 146
  Latime [mm]: 25,4
  100 Lei cu TVA
 • BOSCH 1 987 949 657 Curea de distributie
  Curea de distributie BOSCH 1 987 949 657 BOSCH Curea de distributie BOSCH 1 987 949 657
  Produs: Curea de distributie
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 1 987 949 657
  Numar dinti: 160
  Lungime [mm]: 1524
  Latime [mm]: 25
  Pas dantura [mm]: 9,525
  176 Lei cu TVA
 • BOSCH 1 987 949 044 Curea de distributie
  Curea de distributie BOSCH 1 987 949 044 BOSCH Curea de distributie BOSCH 1 987 949 044
  Produs: Curea de distributie
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 1 987 949 044
  Numar dinti: 136
  Lungime [mm]: 1295
  Latime [mm]: 25
  Pas dantura [mm]: 9,525
  82 Lei cu TVA

Informatii

✅ Curea de distributie: pentru toate masini
✅ Curea de distributie marci: BOSCH, CONTITECH, GATES, DAYCO, SKF, HERTH+BUSS JAKOPARTS, QUINTON HAZELL, OPTIBELT, FEBI BILSTEIN, SWAG
✅ Curea de distributie dupa VIN: verificare pe sasiu pentru compatibilitate cu masina dvs.
✅ Comanda curea de distributie: 021 555 2141 sau online
✅ Livrare: de la 1-3 zile lucratoare pentru intreaga tara*
✅ FAN Courier: optiune de verificare, plata la livrare, plata cu card
✅ Piese auto: AutoPower

Recenzii

oferiti-va evaluarea 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars evaluare 4.6 de 200 recenzia

FAQ: Întrebări frecvente

Există o opțiune de vizualizare atunci când comandați curea de distributie?

Toate comenzile de curea de distributie sunt expediate cu opțiunea de vizualizare activată.

 • Toate piesele sunt noi în ambalajul lor original.
 • Pentru tara, comenzile se livreaza prin FAN Courier.
 • Pretul de livrare este de 30 lei, limitat la 15 kg. greutatea totală pentru întreaga comandă.
 • Daca greutatea totala a comenzii depaseste 15 kg. veți fi anunțat cu privire la taxa suplimentară de transport.
 • O comanda de curea de distributie se plateste la livrare la curier sau online prin card de credit sau debit.

Cum returnez sau schimb curea de distributie?

Orice comanda de curea de distributie poate fi returnata sau schimbata in 14 zile.

 • În acest scop, comanda de curea de distributie nu trebuie folosită sau montată.
 • În aspect comercial păstrat cu ambalajul, cutia sau plicul în care a fost primit.
 • In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite, AutoPowerPiese.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea comenzii de curea de distributie.
 • Marfa pentru care clientul a fost anunțat în prealabil prin telefon, E-Mail sau SMS/WhatsApp, că este o comandă personalizată și necesită plată anticipată prin card de credit/debit nu poate fi returnată sau schimbată.
 • La returnarea comenzii, clientul are dreptul de a solicita rambursarea sau înlocuirea produsului.
 • Comanda este trimisă înapoi de către client către compania SM Group International Ltd. cu adresa: strada Todorini Kukli nr. 4, Sofia, Bulgaria.

Cum și când voi primi comanda de curea de distributie?

Comenzi pentru curea de distributie plasate pana la ora 14:00. sunt expediate în ziua sau a doua zi

 • Livrare la sediul din Bucuresti a FAN Courier: 1 zi lucratoare.
 • Livrare la un birou din alt oras al FAN Courier: 2 zile lucratoare.
 • Livrare la adresa clientului: intre 2 si 5 zile lucratoare.
 • Comenzile de curea de distributie plasate in weekend sunt expediate in prima zi lucratoare sau o zi mai tarziu.
 • În cazul unei modificări a timpului de livrare, veți fi anunțat de către operatorul nostru prin telefon, e-mail sau SMS/WhatsApp.

TOP producatori

star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
TBone Alex
TBone Alex
19 July 2024
star star star star star
Seriozitate, livrare rapidă, produs de calitate. Mulțumesc! G
Daniel Tutunaru
Daniel Tutunaru
01 July 2024
star star star star star
Profesioniști!!! G
Gheorghe Nechita
Gheorghe Nechita
30 June 2024
star star star star star
Aștept de 4zile o comandă
Raspuns de la AutoPower:
Salut Necsoiu Marin. Expedierea dvs. a fost trimisă ieri conform acordului. V-am spus ca produsul este la livrare si ca va fi intarziat. Expedierea ta va sosi luni sau marți.
G
Marin Necsoiu
Marin Necsoiu
14 June 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
sergiu valcea
sergiu valcea
14 June 2024
star star star star star
Profi și destul de prompt G
Ciprian Viorel Nemes
Ciprian Viorel Nemes
02 June 2024