Filtru combustibil pentru masini la preturi accesibile - magazin online

Filtru combustibil
Cumpara online 24/7

Filtru combustibil - Bosch, Mahle, Filtron, Valeo, Clean filters, MANN-Filter

Când este timpul să îmi înlocuiesc filtru combustibil?

Filtrele de combustibil curate joacă un rol esențial în maximizarea puterii motorului și a economiei de combustibil. Examinăm ce este un filtru de combustibil, de ce au nevoie de înlocuire și cum să recunoaștem când este nevoie de unul nou.

filtru combustibil

Şansele sunt că dacă aţi accesat site-ul nostru web, ştiţi ce valoare are o întreţinere bună a vehiculului. De asemenea, punem pariu că efectuați anumite articole de întreținere mai des decât vă spune producătorul. Sau, faceți upgrade la componente cu piese orientate spre performanță, concepute să reziste mai mult și să facă o treabă mai eficientă. Înțelegem complet.

Un element de întreținere care este adesea trecut cu vederea este filtru combustibil al unui vehicul. Desigur, ați presupune că acestea vor fi înlocuite într-un program la fel cum este uleiul, filtrul de ulei sau filtrul de aer al unui motor. Dar manualele de utilizare în zilele noastre pot fi vagi în ceea ce privește intervalele de înlocuire, iar cei care nu sunt auto nu știu întotdeauna că există. Problema este că filtrele de combustibil nu sunt ușor de accesat - și chiar dacă ar fi, inspecția vizuală nu ar oferi nicio indicație a stării interne.

Chiar și atunci când înlocuirea filtrului de combustibil este un element de întreținere programat al vehiculului dvs., există încă motive pentru care ar putea fi necesar unul nou în alte momente. De exemplu, poate ați achiziționat o mașină folosită cu istoric de întreținere puțin sau deloc documentat. Poate că un proprietar anterior, făcând un gol în ceea ce este chiar acest element de întreținere, ar fi putut ghici că filtrul de combustibil a fost înlocuit când nu a fost. Sau, undeva pe parcurs, un mecanic fără scrupule a susținut că a pus unul nou, dar nu a făcut-o. Când un filtru de combustibil se murdărește suficient, vor apărea simptome vizibile.

În scopul acestui articol, vom analiza ce este un filtru de combustibil, de ce trebuie înlocuit și cum să recunoaștem acele simptome care vă spun că este nevoie de unul nou. Toate acestea sunt cunoștințe bune de avut dacă ați suferit vreuna dintre nedemnurile menționate în paragraful de mai sus.

Ce este un filtru de combustibil?

Pentru a vă asigura că tot combustibilul care ajunge la motorul dvs. este curat, acesta trebuie să treacă prin unul (sau două) filtre special concepute pentru a capta și reține orice impurități prezente. „Impuritățile” pot include sedimente care se adună pe fundul unui rezervor de combustibil în timp. Sedimentele afectează chiar și vehiculele noi, dacă acestea se umplu de la o benzinărie cu un rezervor de stocare subteran care a fost umplut recent și efectiv „agitat”. Indiferent dacă murdăria din combustibil provine din sedimente sau din benzină de proastă calitate, nu contează, trebuie împiedicată să ajungă la motor unde poate provoca un rău real.

Curățarea combustibilului trimis la motor menține, de asemenea, injectoarele de combustibil să pulverizeze cu forța maximă, în loc să devină înfundate și ineficiente.

Unde este amplasat un filtru de combustibil?

Aici este prezentat un filtru de combustibil tipic montat de-a lungul liniei de combustibil în afara rezervorului de combustibil. Fixate pe cadrul vehiculului, acestea sunt mai ușor de accesat și înlocuit.

Locația filtrului de combustibil variază de la vehicul la vehicul. La multe mașini și camioane mai noi, filtrul este situat în rezervorul de combustibil, unde poate sau nu să facă parte dintr-un ansamblu integrat al modulului pompei de combustibil. Sau, poate fi montat pe cadrul vehiculului în afara rezervorului, unde este înconjurat de un scut de protecție. Multe vehicule sunt echipate cu două filtre - unul în interiorul rezervorului și unul în afara rezervorului de-a lungul conductei de combustibil undeva.

Multe filtre de combustibil din rezervor fac parte dintr-o unitate de trimitere integrată a pompei de combustibil, precum cea prezentată aici, și pot fi sau nu proiectate pentru înlocuire.

În unele cazuri în care filtrul se află în interiorul rezervorului de combustibil, acesta poate intra în categoria „nepotrivibil” dacă face parte dintr-un ansamblu de pompă integrată. Aceasta înseamnă că pompa conține un element de filtru montat permanent, care nu este proiectat pentru înlocuire regulată. În schimb, este înlocuită numai când și dacă este instalată o nouă pompă de combustibil.

Unele filtre de combustibil montate în partea de sus a rezervorului de combustibil pot fi accesate cu ușurință printr-un portal situat sub o pernă detașabilă a scaunului pasagerului din spate.

Cu toate acestea, unele filtre montate în partea superioară a rezervorului de combustibil sunt concepute pentru a fi înlocuite cu ușurință datorită unui portal de acces situat sub o pernă detașabilă a scaunului pasagerului din spate. Dacă nu sunteți sigur ce tip de configurare are vehiculul dvs., manualul de utilizare ar trebui să clarifice dacă filtrul este reparabil sau nu.

Filtre de combustibil diesel

Motoarele diesel au de obicei un al doilea filtru montat în compartimentul motorului. Acestea sunt adesea descrise ca „prefiltre” pentru combustibil diesel.

De obicei, vehiculele cu motor diesel au două filtre de combustibil separate: unul în rezervor, iar cel de-al doilea se găsește adesea într-o locație de sub capotă. Acest al doilea filtru este special conceput pentru a elimina apa (extrem de dăunătoare pentru motoarele diesel) și pentru a capta impuritățile mai mici, care ar reprezenta o problemă pentru motorinele moderne proiectate cu configurații de combustibil de înaltă presiune, care funcționează mai curat.

O secțiune transversală a unui filtru de combustibil diesel tipic.

Deoarece motorina este mai groasă și mai puțin rafinată decât benzina, un program de înlocuire mai frecvent poate fi enumerat de către producător - unii chiar specifică la fiecare 25.000 până la 30.000 km. Deoarece motorina conține în mod natural mai multe impurități, recomandăm respectarea strictă a oricărui program de întreținere a vehiculului.

Recomandările producătorului de vehicule

Mai devreme, am menționat că manualele de utilizare de astăzi ignoră adesea înlocuirea filtrului de combustibil, deoarece elementul de filtru este o parte permanentă a carcasei pompei. Privind la opt vehicule populare vândute în prezent în Statele Unite, înlocuirea filtrelor de combustibil nu este listată nicăieri pentru versiunile pe benzină. Deși două dintre aceste modele, atunci când sunt echipate cu motoare diesel disponibile, specifică înlocuirea filtrelor de combustibil - unul la fiecare 30.000 km, iar celălalt la fiecare 60.000 km.

Acesta este departe de vehiculele produse cu zeci de ani în urmă, care de obicei menționează înlocuirea filtrului de combustibil ca element de întreținere generală la fiecare 45.000 până la 60.000 km. Vehiculele construite în primul deceniu după începutul mileniului ar fi putut să fi trecut la intervale mai mari de 80.000 până la 100.000 km. Acest lucru se datorează parțial materialelor de filtrare mai bune și progreselor de rafinare care produc combustibili mai curați în general.

Semnele că vechiul filtru de combustibil trebuie înlocuit

În etapele inițiale ale unui filtru de combustibil înfundat, veți avea un consum redus de combustibil. Pe măsură ce problema se agravează, simptomele se manifestă în mod obișnuit sub formă de pornire grea, ralanti neuniform, ezitare și pierderea puterii. Motorul dumneavoastră ar putea chiar să funcționeze normal câteva blocuri după pornire, apoi să se blocheze complet atunci când este nevoie de mai multă putere pentru o pantă ascendentă sau o rampă pe autostradă. Pot să apară pulverizare sau blocare.

Presiunea redusă sau inconsecventă a combustibilului care rezultă din filtrele înfundate va fi detectată de computerele moderne de gestionare a motorului din cauza rateurilor de aprindere ale cilindrilor care apar ca urmare – de obicei atunci când motorul este sub sarcină. Dacă sunt prezente mai multe rateuri de aprindere după suficiente cicluri de pornire-oprire ale cheii, temutul indicator luminos al motorului de verificare se va aprinde. Este important de reținut că bujiile pot fi, de asemenea, murdare de aceste condiții de funcționare necorespunzătoare, astfel încât acestea pot fi o cauză primară sau secundară a luminii de verificare a motorului.

O metodă științifică pe care tehnicienii o folosesc pentru a verifica starea filtrului de combustibil este efectuarea unui test de presiune a combustibilului lângă injectoarele de la șina de combustibil. Citirea psi (lire pe inch pătrat) măsurată după ce combustibilul a trecut prin filtru este comparată cu ceea ce ar trebui să fie psi normal specificat pentru vehicul. O cantitate semnificativă de reducere poate semnifica un filtru înfundat. Dacă se întâmplă acest lucru, filtrele de combustibil sunt înlocuite și psi este din nou verificat pentru a se asigura că pompa în sine funcționează corect.

Când să înlocuiți un filtru de combustibil?

Chiar și cu benzina mai curată care iese din pompe în zilele noastre, recomandăm totuși înlocuirea filtrelor de combustibil în mod regulat la vehiculele unde este posibil. Pentru mașinile și camioanele mai noi, alegeți înlocuirea la fiecare 100.000 km – cu excepția cazului în care producătorul spune să o faceți mai des.

Dacă producătorul specifică înlocuirea filtrului de combustibil la 50.000 km, faceți-o. Calitatea benzinei s-ar fi îmbunătățit, dar filtrele concepute pentru vehiculele mai vechi tind să fie mai mici ca dimensiuni, deoarece au fost menite să fie înlocuite mai des. Indiferent cum privești lucrurile, un filtru mai mic va ajunge la sfârșitul duratei de viață funcționale mai devreme.

Dacă filtrul dvs. are deja câțiva kilometri pe el și ați rămas fără benzină din greșeală, vă recomandăm cu tărie să înlocuiți imediat filtrul(ele) de combustibil - presupunând că poate fi întreținut. Acest lucru se datorează faptului că orice resturi menționate mai sus care se colectează în partea de jos a rezervorului au fost acum atrase în pompa de combustibil și trimise înainte la filtrele unde s-au blocat. Acest lucru are un efect extrem de negativ asupra debitului de combustibil, iar efortul suplimentar de pompare a combustibilului dincolo de blocajele reziduale poate termina adesea pompele de combustibil mai vechi, care altfel ar mai avea ceva viață în ele.

Aceeași logică se aplică dacă vehiculul a fost condus în mod regulat pentru o perioadă de timp cu nivelul de combustibil scăzut. La ce ne referim este persoana care circulă mereu cu un rezervor gol, punând nu mai mult de 45 de lei de benzină la o lovitură. Când vehiculul trage tot timpul din partea de jos a rezervorului, filtrele de combustibil se pot înfunda destul de mult. Din motive evidente, acest tip de șofer suferă adesea de o defecțiune a pompei de combustibil.

Motoarele moderne echipate cu sisteme de combustibil de înaltă presiune au injectoare cu toleranțe extrem de strânse. Resturile mici care nu ar înfunda un injector de combustibil vechi pot deteriora permanent unul nou dacă pasajele de combustibil devin blocate. Sau, combustibilul poate picura din injectoare în loc să producă o pulverizare de ceață fină necesară pentru arderea optimă.

Alte momente oportune pentru a înlocui un filtru de combustibil

Dacă efectuați reparații la sistemul de combustibil care necesită depresurizarea acestuia, atunci ați făcut deja o mare parte din munca implicată în înlocuirea unui filtru de combustibil care poate fi reparat.

Desigur, este de la sine înțeles că dacă înlocuiți pompa de combustibil, înlocuiți rezervorul de combustibil sau scăpați rezervorul din vehicul din orice motiv, nu există un moment mai bun pentru a instala un nou filtru. Dacă filtrul este încorporat în ansamblul pompei vehiculului dvs., atunci o nouă pompă de combustibil va include una.

Lucrările care implică depresurizarea sistemului de combustibil pot include, dar nu se limitează la, lucrul la injectoare, supape de limitare a presiunii, supape de pornire la rece, carburator sau chiar componente ale sistemului de emisii prin evaporare. În plus, accesarea sau înlocuirea unei șine de combustibil este un moment oportun pentru a înlocui și un filtru. Lucrările la motor care necesită o demontare mai complicată (cum ar fi înlocuirea garniturii chiulasei) poate fi o altă oportunitate excelentă pentru înlocuirea fără griji a filtrului de combustibil – trebuie doar să vă asigurați că sistemul de combustibil este complet depresurizat mai întâi.

Când vă gândiți la rolul important pe care îl joacă filtrele de combustibil, nu există niciun motiv să lăsați unul murdar să diminueze performanța vehiculului dvs., să afecteze economia de combustibil și să vă coste mai mulți bani în ceea ce privește reparațiile aferente.Citeste mai mult

Produse

 • MANN-FILTER WK 6003 filtru combustibil
  filtru combustibil MANN-FILTER WK 6003 MANN-FILTER filtru combustibil MANN-FILTER WK 6003
  Produs: filtru combustibil
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: WK 6003
  Înaltime [mm]: 248
  Diametru exterior [mm]: 55
  Tip filtru: Filtru conducta
  Diametru admisie [mm]: 9
  Diametru evacuare [mm]: 11
  130 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER WK 5015 filtru combustibil
  filtru combustibil MANN-FILTER WK 5015 MANN-FILTER filtru combustibil MANN-FILTER WK 5015
  Produs: filtru combustibil
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: WK 5015
  Înaltime [mm]: 268
  Diametru exterior [mm]: 55
  Tip filtru: Filtru conducta
  Diametru admisie [mm]: 14
  Diametru evacuare [mm]: 8
  233 Lei cu TVA
 • BOSCH 0 450 906 457 filtru combustibil
  filtru combustibil BOSCH 0 450 906 457 BOSCH filtru combustibil BOSCH 0 450 906 457
  Produs: filtru combustibil
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 0 450 906 457
  Diametru [mm]: 55
  Diametru [mm]: 55,5
  Înaltime [mm]: 250
  Înaltime [mm]: 251
  Tip filtru: Filtru conducta
  Diametru admisie [mm]: 9
  Diametru admisie [mm]: 14
  Diametru evacuare [mm]: 8
  Diametru evacuare [mm]: 14
  Diametru exterior 1 [mm]: 56
  Diametru exterior 1 [mm]: 67
  160 Lei cu TVA
 • BOSCH 0 450 905 030 filtru combustibil
  filtru combustibil BOSCH 0 450 905 030 BOSCH filtru combustibil BOSCH 0 450 905 030
  Produs: filtru combustibil
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 0 450 905 030
  Diametru [mm]: 81
  Înaltime [mm]: 161
  Preparare combustibil: injectie benzina
  Tip filtru: Filtru conducta
  Diametru admisie [mm]: 8
  Diametru evacuare [mm]: 8
  94 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER WK 5002 filtru combustibil
  filtru combustibil MANN-FILTER WK 5002 MANN-FILTER filtru combustibil MANN-FILTER WK 5002
  Produs: filtru combustibil
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: WK 5002
  Înaltime [mm]: 251
  Diametru exterior [mm]: 55
  Tip filtru: Filtru conducta
  Diametru evacuare [mm]: 9
  192 Lei cu TVA
 • FEBI BILSTEIN 32399 filtru combustibil
  filtru combustibil FEBI BILSTEIN 32399 FEBI BILSTEIN filtru combustibil FEBI BILSTEIN 32399
  Produs: filtru combustibil
  Producator: FEBI BILSTEIN
  Cod producator: 32399
  Înaltime [mm]: 142,5
  Greutate [kg]: 0,070
  Conducta Ø [mm]: 8
  Diametru exterior [mm]: 62
  Tip filtru: Filtru conducta
  Materialul carcasei: plastic
  21 Lei cu TVA
 • MAHLE KL 476D filtru combustibil
  filtru combustibil MAHLE KL 476D MAHLE filtru combustibil MAHLE KL 476D
  Produs: filtru combustibil
  Producator: MAHLE
  Cod producator: KL 476D
  Diametru [mm]: 80,0
  Înaltime [mm]: 168,0
  Tip filtru: Filtru conducta
  Diametru admisie [mm]: 8
  Diametru evacuare [mm]: 8,0
  Lungime ambalaj [cm]: 9,0
  Latime ambalaj [cm]: 9,00
  Inaltime ambalaj [cm]: 18,00
  Greutate netă [g]: 270
  175 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER PU 8014 filtru combustibil
  filtru combustibil MANN-FILTER PU 8014 MANN-FILTER filtru combustibil MANN-FILTER PU 8014
  Produs: filtru combustibil
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: PU 8014
  Înaltime [mm]: 168
  Diametru interior [mm]: 9
  Diametru exterior [mm]: 77
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru exterior 1 [mm]: 94
  167 Lei cu TVA
 • JAPANPARTS FC-H23S filtru combustibil
  filtru combustibil JAPANPARTS FC-H23S JAPANPARTS filtru combustibil JAPANPARTS FC-H23S
  Produs: filtru combustibil
  Producator: JAPANPARTS
  Cod producator: FC-H23S
  40 Lei cu TVA
 • VALEO 587927 filtru combustibil
  filtru combustibil VALEO 587927 VALEO filtru combustibil VALEO 587927
  Produs: filtru combustibil
  Producator: VALEO
  Cod producator: 587927
  Înaltime [mm]: 74
  Diametru interior [mm]: 23
  Diametru exterior [mm]: 92
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru exterior 1 [mm]: 92
  Diametru interior 1 [mm]: 23
  Diametru interior 2 [mm]: 23
  64 Lei cu TVA
 • FRAM P9384 filtru combustibil
  filtru combustibil FRAM P9384 FRAM filtru combustibil FRAM P9384
  Produs: filtru combustibil
  Producator: FRAM
  Cod producator: P9384
  Înaltime [mm]: 127
  Diametru interior [mm]: 10
  Diametru exterior [mm]: 91
  Tip filtru: Filtru conducta
  86 Lei cu TVA
 • VALEO 587909 filtru combustibil
  filtru combustibil VALEO 587909 VALEO filtru combustibil VALEO 587909
  Produs: filtru combustibil
  Producator: VALEO
  Cod producator: 587909
  Înaltime [mm]: 142
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru exterior 1 [mm]: 83
  Diametru exterior 2 [mm]: 83
  Diametru interior 1 [mm]: 39
  Diametru interior 2 [mm]: 39
  58 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER WK 6030 filtru combustibil
  filtru combustibil MANN-FILTER WK 6030 MANN-FILTER filtru combustibil MANN-FILTER WK 6030
  Produs: filtru combustibil
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: WK 6030
  Înaltime [mm]: 250
  Diametru exterior [mm]: 55
  Tip filtru: Filtru conducta
  Diametru admisie [mm]: 9,5
  Diametru evacuare [mm]: 8
  Diametru conducta retur [mm]: 8
  189 Lei cu TVA
 • JAPANPARTS FC-424S filtru combustibil
  filtru combustibil JAPANPARTS FC-424S JAPANPARTS filtru combustibil JAPANPARTS FC-424S
  Produs: filtru combustibil
  Producator: JAPANPARTS
  Cod producator: FC-424S
  Lungime [mm]: 120
  Filet interior (mm): IN:3/4 X 16
  Filet interior (mm): OUT:35
  Diametru exterior [mm]: 95
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  Diametru de montaj [mm]: 63
  31 Lei cu TVA
 • UFI 31.840.00 filtru combustibil
  filtru combustibil UFI 31.840.00 UFI filtru combustibil UFI 31.840.00
  Produs: filtru combustibil
  Producator: UFI
  Cod producator: 31.840.00
  Înaltime [mm]: 164
  Diametru exterior [mm]: 55
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru admisie [mm]: 8
  Diametru evacuare [mm]: 8
  Diametru exterior 1 [mm]: 61
  Presiune de deschidere supapa trecere [bar]: 6,4
  74 Lei cu TVA
 • FILTRON PP 905/2 filtru combustibil
  filtru combustibil FILTRON PP 905/2 FILTRON filtru combustibil FILTRON PP 905/2
  Produs: filtru combustibil
  Producator: FILTRON
  Cod producator: PP 905/2
  Înaltime [mm]: 162,5
  Diametru exterior [mm]: 59
  Tip filtru: Filtru conducta
  Diametru admisie [mm]: 8
  Diametru evacuare [mm]: 8
  48 Lei cu TVA
 • VALEO 587501 filtru combustibil
  filtru combustibil VALEO 587501 VALEO filtru combustibil VALEO 587501
  Produs: filtru combustibil
  Producator: VALEO
  Cod producator: 587501
  Înaltime [mm]: 126
  Diametru exterior [mm]: 123
  Tip filtru: Filtru conducta
  Diametru admisie [mm]: 10
  Diametru evacuare [mm]: 10
  106 Lei cu TVA
 • VAICO V20-0717 filtru combustibil
  filtru combustibil VAICO V20-0717 VAICO filtru combustibil VAICO V20-0717
  Produs: filtru combustibil
  Producator: VAICO
  Cod producator: V20-0717
  Înaltime [mm]: 74,5
  Greutate [kg]: 0,1319
  Diametru exterior [mm]: 100
  Articol extins/Informatii de extindere: cu garnituri
  Tip filtru: Insertie filtru
  78 Lei cu TVA
 • VALEO 587536 filtru combustibil
  filtru combustibil VALEO 587536 VALEO filtru combustibil VALEO 587536
  Produs: filtru combustibil
  Producator: VALEO
  Cod producator: 587536
  Înaltime [mm]: 203
  Greutate [kg]: 0,58
  Diametru exterior [mm]: 89
  Tip filtru: Filtru conducta
  Diametru admisie [mm]: 8
  Diametru evacuare [mm]: 10
  192 Lei cu TVA
 • UFI 24.H2O.07 filtru combustibil
  filtru combustibil UFI 24.H2O.07 UFI filtru combustibil UFI 24.H2O.07
  Produs: filtru combustibil
  Producator: UFI
  Cod producator: 24.H2O.07
  Înaltime [mm]: 179
  Diametru interior [mm]: 62,5
  Diametru exterior [mm]: 84,5
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru exterior 1 [mm]: 85
  Diametru exterior 2 [mm]: 70
  Dimensiune filet 1: M 16 X 1,5
  77 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER WK 853/3 x filtru combustibil
  filtru combustibil MANN-FILTER WK 853/3 x MANN-FILTER filtru combustibil MANN-FILTER WK 853/3 x
  Produs: filtru combustibil
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: WK 853/3 x
  Înaltime [mm]: 177
  Diametru exterior [mm]: 80
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Filtru conducta
  Diametru admisie [mm]: 8
  Diametru evacuare [mm]: 8
  97 Lei cu TVA
 • MEYLE 100 201 0013 filtru combustibil
  filtru combustibil MEYLE 100 201 0013 MEYLE filtru combustibil MEYLE 100 201 0013
  Produs: filtru combustibil
  Producator: MEYLE
  Cod producator: 100 201 0013
  Diametru [mm]: 55
  Înaltime [mm]: 163
  Material: otel
  Tip filtru: Filtru conducta
  40 Lei cu TVA
 • SOFIMA S 7420 NR filtru combustibil
  filtru combustibil SOFIMA S 7420 NR SOFIMA filtru combustibil SOFIMA S 7420 NR
  Produs: filtru combustibil
  Producator: SOFIMA
  Cod producator: S 7420 NR
  Înaltime [mm]: 123
  Diametru interior [mm]: 112
  Diametru exterior [mm]: 123,6
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru evacuare [mm]: 10
  212 Lei cu TVA
 • MEYLE 30-14 323 0023 filtru combustibil
  filtru combustibil MEYLE 30-14 323 0023 MEYLE filtru combustibil MEYLE 30-14 323 0023
  Produs: filtru combustibil
  Producator: MEYLE
  Cod producator: 30-14 323 0023
  Diametru [mm]: 68
  Înaltime [mm]: 126
  Dimensiune filet: M36x1,5
  Filet cuplaj: 3/4\"-16 UNF
  Material: aluminiu
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  51 Lei cu TVA
 • MEYLE 11-16 323 0000 filtru combustibil
  filtru combustibil MEYLE 11-16 323 0000 MEYLE filtru combustibil MEYLE 11-16 323 0000
  Produs: filtru combustibil
  Producator: MEYLE
  Cod producator: 11-16 323 0000
  Înaltime [mm]: 65,5
  Diametru 1 [mm]: 14,5
  Diametru exterior [mm]: 77,5
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  36 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER PU 11 002 z KIT filtru combustibil
  filtru combustibil MANN-FILTER PU 11 002 z KIT MANN-FILTER filtru combustibil MANN-FILTER PU 11 002 z KIT
  Produs: filtru combustibil
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: PU 11 002 z KIT
  Înaltime [mm]: 72
  Diametru interior [mm]: 19
  Diametru exterior [mm]: 107
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru exterior 1 [mm]: 111
  Diametru interior 1 [mm]: 24
  268 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER WK 817/3 x filtru combustibil
  filtru combustibil MANN-FILTER WK 817/3 x MANN-FILTER filtru combustibil MANN-FILTER WK 817/3 x
  Produs: filtru combustibil
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: WK 817/3 x
  Înaltime [mm]: 98
  Diametru exterior [mm]: 86
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  Cod articol al dispozitivului special recomandat: LS 8
  Proportie filet iesire: M 12 X 1.5
  Diametru interior inel de etanșare: 62
  Diametru exterior inel de etanșare: 71
  60 Lei cu TVA
 • DELPHI HDF538 filtru combustibil
  filtru combustibil DELPHI HDF538 DELPHI filtru combustibil DELPHI HDF538
  Produs: filtru combustibil
  Producator: DELPHI
  Cod producator: HDF538
  Înaltime [mm]: 166
  Tip filtru: Filtru conducta
  110 Lei cu TVA
 • STC T403884 Locas filtru combustibil
  Locas filtru combustibil STC T403884 STC Locas filtru combustibil STC T403884
  Produs: Locas filtru combustibil
  Producator: STC
  Cod producator: T403884
  Greutate [kg]: 0,45
  268 Lei cu TVA
 • VALEO 587208 filtru combustibil
  filtru combustibil VALEO 587208 VALEO filtru combustibil VALEO 587208
  Produs: filtru combustibil
  Producator: VALEO
  Cod producator: 587208
  Înaltime [mm]: 115
  Diametru exterior [mm]: 75
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  Proportie filet intrare: M 14x1,5
  Proportie filet iesire: M 12x1,25
  67 Lei cu TVA
 • VALEO 587562 filtru combustibil
  filtru combustibil VALEO 587562 VALEO filtru combustibil VALEO 587562
  Produs: filtru combustibil
  Producator: VALEO
  Cod producator: 587562
  Înaltime [mm]: 187
  Greutate [kg]: 0,52
  Diametru exterior [mm]: 86
  Tip filtru: Filtru conducta
  Diametru admisie [mm]: 10
  Diametru evacuare [mm]: 8
  142 Lei cu TVA
 • VALEO 587509 filtru combustibil
  filtru combustibil VALEO 587509 VALEO filtru combustibil VALEO 587509
  Produs: filtru combustibil
  Producator: VALEO
  Cod producator: 587509
  Înaltime [mm]: 125
  Diametru exterior [mm]: 92
  Tip filtru: Filtru conducta
  Diametru admisie [mm]: 10
  Diametru evacuare [mm]: 8
  74 Lei cu TVA
 • ASHIKA 10-GAS33S filtru combustibil
  filtru combustibil ASHIKA 10-GAS33S ASHIKA filtru combustibil ASHIKA 10-GAS33S
  Produs: filtru combustibil
  Producator: ASHIKA
  Cod producator: 10-GAS33S
  Lungime [mm]: 18
  Tip combustibil: gaz metan
  Diametru interior [mm]: 12
  Diametru exterior [mm]: 18
  Specificatie: System: OE FIAT
  38 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER WK 823/2 filtru combustibil
  filtru combustibil MANN-FILTER WK 823/2 MANN-FILTER filtru combustibil MANN-FILTER WK 823/2
  Produs: filtru combustibil
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: WK 823/2
  136 Lei cu TVA

Informatii

✅ Filtru combustibil: pentru toate masini
✅ Filtru combustibil marci: BOSCH, MANN-FILTER, PIERBURG, ELRING, VALEO, KNECHT, PURFLUX, CHAMPION, HERTH+BUSS JAKOPARTS, QUINTON HAZELL
✅ Filtru combustibil dupa VIN: verificare pe sasiu pentru compatibilitate cu masina dvs.
✅ Comanda filtru combustibil: 021 555 2141 sau online
✅ Livrare: de la 1-3 zile lucratoare pentru intreaga tara*
✅ FAN Courier: optiune de verificare, plata la livrare, plata cu card
✅ Piese auto: AutoPower

Recenzii

oferiti-va evaluarea 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars evaluare 4.7 de 277 recenzia

FAQ: Întrebări frecvente

Există o opțiune de vizualizare atunci când comandați filtru combustibil?

Toate comenzile de filtru combustibil sunt expediate cu opțiunea de vizualizare activată.

 • Toate piesele sunt noi în ambalajul lor original.
 • Pentru tara, comenzile se livreaza prin FAN Courier.
 • Pretul de livrare este de 30 lei, limitat la 15 kg. greutatea totală pentru întreaga comandă.
 • Daca greutatea totala a comenzii depaseste 15 kg. veți fi anunțat cu privire la taxa suplimentară de transport.
 • O comanda de filtru combustibil se plateste la livrare la curier sau online prin card de credit sau debit.

Cum returnez sau schimb filtru combustibil?

Orice comanda de filtru combustibil poate fi returnata sau schimbata in 14 zile.

 • În acest scop, comanda de filtru combustibil nu trebuie folosită sau montată.
 • În aspect comercial păstrat cu ambalajul, cutia sau plicul în care a fost primit.
 • In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite, AutoPowerPiese.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea comenzii de filtru combustibil.
 • Marfa pentru care clientul a fost anunțat în prealabil prin telefon, E-Mail sau SMS/WhatsApp, că este o comandă personalizată și necesită plată anticipată prin card de credit/debit nu poate fi returnată sau schimbată.
 • La returnarea comenzii, clientul are dreptul de a solicita rambursarea sau înlocuirea produsului.
 • Comanda este trimisă înapoi de către client către compania SM Group International Ltd. cu adresa: strada Todorini Kukli nr. 4, Sofia, Bulgaria.

Cum și când voi primi comanda de filtru combustibil?

Comenzi pentru filtru combustibil plasate pana la ora 14:00. sunt expediate în ziua sau a doua zi

 • Livrare la sediul din Bucuresti a FAN Courier: 1 zi lucratoare.
 • Livrare la un birou din alt oras al FAN Courier: 2 zile lucratoare.
 • Livrare la adresa clientului: intre 2 si 5 zile lucratoare.
 • Comenzile de filtru combustibil plasate in weekend sunt expediate in prima zi lucratoare sau o zi mai tarziu.
 • În cazul unei modificări a timpului de livrare, veți fi anunțat de către operatorul nostru prin telefon, e-mail sau SMS/WhatsApp.

TOP producatori

star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
TBone Alex
TBone Alex
13 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
balan cristian
balan cristian
12 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
Zorro Zdm
Zorro Zdm
09 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
gabriel ion
gabriel ion
08 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
crb crb
crb crb
01 April 2024
star star star star star
torul a decurs perfect, explicatiile si informatiile pentru piese cat si timpul de primire al produselor....multumesc G
go computer
go computer
24 March 2024