Kit ambreiaj pentru masini la preturi accesibile - magazin online

Kit ambreiaj
Cumpara online 24/7

Kit ambreiaj - LuK, Sachs, Valeo, Exedy, Aisin

Kit ambreiaj și ce trebuie să știm despre el?

Fără un mijloc de a-l deconecta de la transmisia, motorul unei mașini sau camion s-ar opri de fiecare dată când șoferul frâna până la oprire. Într-un vehicul cu transmisie automată, convertorul de cuplu permite motorului să rămână în funcțiune atunci când vehiculul nu este în mișcare, ansamblul kit ambreiaj face treaba la vehiculele cu transmisie manuală. Dar, în timp ce convertorul de cuplu al cuplajului fluid permite motorului să funcționeze independent de transmisia atunci când este oprit și transmisia automată schimbă treptele fără a necesita nicio intervenție din partea șoferului, ambreiajul trebuie decuplat manual pentru a deconecta motorul de la transmisie atunci când un vehicul vine o oprire, precum și de fiecare dată când șoferul selectează o altă treaptă de viteză. Cu o utilizare atât de frecventă, ansamblul ambreiajului se uzează și trebuie înlocuit periodic și, deoarece uzura nu se limitează la o singură componentă, unul dintre kiturile noastre de ambreiaj va oferi cea mai eficientă și completă reparație

Kit ambreiaj

Ce este inclus in setul de ambreiaj?

Un kit de ambreiaj de bază include un disc de ambreiaj și o placă de presiune a ambreiajului. Rulmentul de eliberare, cunoscut și sub denumirea de rulment de aruncare, rulmentul sau bucșa pilot și un instrument de aliniere a ambreiajului sunt încorporate în multe seturi, iar unele kituri includ și un volant. Volanul se fixează la capătul arborelui cotit. Stochează energia de rotație a motorului și netezește livrarea puterii, acționarea demarorului cuplează dinții de pe circumferința volantului pentru a roti arborele cotit și ansamblul alternativ când cheia de contact este rotită, iar fața volantului asigură suprafața de contact pentru discul de ambreiaj și orificiile filetate pentru șuruburile de fixare a capacului discului de presiune ambreiaj. Discul de ambreiaj are material de frecare pe ambele părți care prinde suprafețele de frecare de pe volant și placa de presiune. Este prins între volant și placa de presiune, iar deschiderea canelată din centrul său se cuplează cu canelurile arborelui de intrare al transmisiei. Majoritatea discurilor au arcuri adiacente centrului discului pentru a amortiza șocul transmisiei atunci când ambreiajul este cuplat. Arborele de intrare este susținut de o bucșă pilot sau rulment montat în capătul arborelui cotit sau în centrul volantului.

Kit ambreiaj include

Când vehiculul este oprit sau când schimbă treptele, șoferul împinge în jos pedala de ambreiaj și, prin intermediul unei legături hidraulice sau mecanice, forțează rulmentul de eliberare a ambreiajului împotriva arcului cu diafragmă a plăcii de presiune. Arcul trage placa de presiune departe de discul de ambreiaj, deconectând astfel motorul de la transmisie. Când accelerează de la oprire sau după schimbarea vitezelor, șoferul eliberează pedala de ambreiaj în timp ce apasă pedala de accelerație. Pe măsură ce arcul diafragmei plăcii de presiune este eliberat, placa începe să aplice presiune pe disc, forțându-l împotriva volantului. Pe măsură ce materialul de frecare al discului prinde volantul și placa de presiune, acesta începe să se rotească și, la cuplare maximă, se rotește la turația motorului, aplicând puterea motorului arborelui de intrare și transmisiei.

Frecarea generată în timpul acestei decuplări și angajări repetate creează căldură și uzură. Materialul de frecare de pe discul de ambreiaj se va uza, iar suprafețele volantului și ale plăcii de presiune pot fi înțepate și deformate. Placa de presiune poate prezenta, de asemenea, puncte fierbinți și urme de vibrații, iar pe volant se pot dezvolta puncte dure și fisuri de căldură. Rulmentul de eliberare se poate uza și crea uzură pe degetele diafragmei plăcii de presiune, iar arcul diafragmei se poate slăbi. Când un ambreiaj se uzează sau se defectează, fie nu se va decupla, fie nu se cuplează complet. Uzura este o cauză comună a acestei din urmă afecțiuni; cu toate acestea, alunecarea poate fi cauzată și de o reglare incorectă sau de contaminarea cu ulei din cauza unei scurgeri a motorului sau a transmisiei, iar eșecul de cuplare poate fi cauzată și de legătura îndoită sau prinsă. Zgomotul ambreiajului poate fi cauzat de un rulment de deblocare uzat sau de un rulment pilot uzat. Indiferent la ce lucrați, avem setul de ambreiaj de schimb care va restabili funcționarea corectă a ambreiajului.

Când reparați un ambreiaj uzat, trebuie să înlocuiți cel puțin discul de ambreiaj și placa de presiune, dar volantul poate fi adesea suprafațat pentru a restabili finisarea suprafeței. Cu toate acestea, majoritatea producătorilor de vehicule specifică că numai o cantitate limitată de material poate fi îndepărtată în timpul prelucrării, iar dacă uzura sau crăpăturile sunt încă prezente după refacerea suprafeței, volantul trebuie înlocuit. Oferim volante de schimb pentru toate vehiculele populare și, după cum am menționat mai devreme, unele kituri de ambreiaj includ o nouă volantă. Cu toate acestea, unele volante, în special DMF (Dual Mass Flywheels), în general, nu pot fi suprafațate.

Cele două jumătăți ale unui DMF sunt separate de arcuri, care absorb vibrațiile motorului. Acestea au fost dezvoltate inițial pentru a reduce zgomotul și vibrațiile și pentru a îmbunătăți schimbarea treptelor de viteză la camioanele cu motor diesel, dar acum sunt folosite și pe multe autoturisme. Datorită complexității lor, volantele DMF sunt mult mai scumpe de înlocuit decât volantele convenționale cu masă solidă. Dacă sunteți în căutarea unei alternative mai ieftine la achiziționarea unui nou DMF, vă oferim kituri de conversie a volantului. Componentele ambreiajului din aceste kituri sunt proiectate să funcționeze cu volante cu masă solidă instalate în locul DMF original, pentru a menține confortul la condus, funcționarea ambreiajului și performanța la schimbarea vitezelor. Aceste kituri sunt disponibile cu și fără volanta cu masă solidă, permițând înlocuirea viitoare a ambreiajului la vehiculele care au fost deja transformate și nu este nevoie de un nou volant.

Când există o tonă de cai putere sub capota mașinii sau camionului dvs., trebuie să vă îmbunătățiți transmisia, astfel încât să poată îndeplini cerințele extreme ale motorului dvs. de înaltă performanță. Un kit de ambreiaj de înaltă performanță este ceea ce aveți nevoie pentru a vă bucura de cuplarea lină și de efortul ușor al pedalei de ambreiaj atunci când porniți pe autostradă sau depășiți limitele vehiculului dvs. la circuitul de curse. Pasionații de performanță știu că ambreiajele de competiție pur și simplu nu se pot apropia de OEM. Sunt special construite pentru a face față condițiilor dure și neiertătoare la care este supus vehiculul tău în timpul condusului sau al curselor pline de spirit. Pe rafturile noastre digitale, prezentăm o gamă largă de kituri de ambreiaj de performanță care includ tot ceea ce este necesar pentru a face vehiculul dumneavoastră să funcționeze la maximum și pentru a face față cu ușurință oricărei provocări. De obicei, vin cu un disc de ambreiaj, o placă de presiune și/sau volantă și rulmenți construiti pentru a îndeplini sau depăși cele mai înalte standarde de calitate. Selecția noastră extinsă include ambreiaje pentru o gamă largă de vehicule și de la mulți producători diferiți, astfel încât veți găsi soluția care vă va funcționa excelent. Cu unul dintre kiturile de ambreiaj de transmisie pe care le deținem, vă veți bucura de cele mai sigure și mai fluide călătorii din viața dumneavoastră.Citeste mai mult

Produse

 • VALEO 826715 Set ambreiaj
  Set ambreiaj VALEO 826715 VALEO Set ambreiaj VALEO 826715
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: VALEO
  Cod producator: 826715
  Numar dinti: 23
  Profil butuc roata: 24,2 x 21,8
  Greutate [kg]: 5,71
  Articol extins/Informatii de extindere: cu placa de presiune ambreiaj
  Articol extins/Informatii de extindere: fara rulment presiune
  Ambreiaj: pentru autovehicule cu ambreiaj pneumatic
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu disc ambreiaj
  Articol completare/Info suplimentar 2: Pentru montaj necesită sculă specială
  Piesa noua:
  pentru producator volante: SACHS
  Diametru exterior placă de presiune ambreiaj [mm]: 241
  897 Lei cu TVA
 • BLUE PRINT ADT330256 Set ambreiaj
  Set ambreiaj BLUE PRINT ADT330256 BLUE PRINT Set ambreiaj BLUE PRINT ADT330256
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: BLUE PRINT
  Cod producator: ADT330256
  Numar dinti: 19
  Greutate [kg]: 4,060
  Diametru exterior [mm]: 200
  Articol extins/Informatii de extindere: cu unsoare sintetică
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu rulment presiune
  din mai multe piese: din trei piese
  Atentie la informatii de service:
  603 Lei cu TVA
 • EXEDY TYK2194 Set ambreiaj
  Set ambreiaj EXEDY TYK2194 EXEDY Set ambreiaj EXEDY TYK2194
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: EXEDY
  Cod producator: TYK2194
  872 Lei cu TVA
 • LuK 623 3605 00 Set ambreiaj
  Set ambreiaj LuK 623 3605 00 LuK Set ambreiaj LuK 623 3605 00
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: LuK
  Cod producator: 623 3605 00
  Diametru [mm]: 230
  Articol extins/Informatii de extindere: cu scula de montaj
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu set suruburi
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu rulment presiune
  2200 Lei cu TVA
 • SACHS 3000 990 190 Set ambreiaj
  Set ambreiaj SACHS 3000 990 190 SACHS Set ambreiaj SACHS 3000 990 190
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: SACHS
  Cod producator: 3000 990 190
  1750 Lei cu TVA
 • LuK 623 3094 21 Set ambreiaj
  Set ambreiaj LuK 623 3094 21 LuK Set ambreiaj LuK 623 3094 21
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: LuK
  Cod producator: 623 3094 21
  Diametru [mm]: 230
  Reglare: cu reglare automata
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu cilindru de ambreiaj
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu rulment presiune
  1271 Lei cu TVA
 • SACHS 3000 990 328 Set ambreiaj
  Set ambreiaj SACHS 3000 990 328 SACHS Set ambreiaj SACHS 3000 990 328
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: SACHS
  Cod producator: 3000 990 328
  Numar dinti: 23
  Diametru [mm]: 240
  Set reparatie alternativ: 3000 970 062
  utlizabil doar in set:
  disponibil numai is set:
  1101 Lei cu TVA
 • LuK 624 3371 00 Set ambreiaj
  Set ambreiaj LuK 624 3371 00 LuK Set ambreiaj LuK 624 3371 00
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: LuK
  Cod producator: 624 3371 00
  Diametru [mm]: 240
  Reglare: cu reglare automata
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu furca decuplare
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu rulment presiune
  1184 Lei cu TVA
 • JAPANPARTS KF-1045 Set ambreiaj
  Set ambreiaj JAPANPARTS KF-1045 JAPANPARTS Set ambreiaj JAPANPARTS KF-1045
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: JAPANPARTS
  Cod producator: KF-1045
  Numar dinti: 24
  Diametru [mm]: 240
  Diametru interior [mm]: 156
  Diametru de centrare [mm]: 25
  Diametru de montaj [mm]: 300
  612 Lei cu TVA
 • LuK 624 3353 00 Set ambreiaj
  Set ambreiaj LuK 624 3353 00 LuK Set ambreiaj LuK 624 3353 00
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: LuK
  Cod producator: 624 3353 00
  Diametru [mm]: 240
  Reglare: cu reglare automata
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu rulment presiune
  1210 Lei cu TVA
 • LuK 620 3090 09 Set ambreiaj
  Set ambreiaj LuK 620 3090 09 LuK Set ambreiaj LuK 620 3090 09
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: LuK
  Cod producator: 620 3090 09
  Diametru [mm]: 200
  484 Lei cu TVA
 • LuK 624 3753 34 Set ambreiaj
  Set ambreiaj LuK 624 3753 34 LuK Set ambreiaj LuK 624 3753 34
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: LuK
  Cod producator: 624 3753 34
  Diametru [mm]: 240
  Articol extins/Informatii de extindere: cu rulment de presiune
  Reglare: cu reglare automata
  1915 Lei cu TVA
 • SACHS 3000 970 004 Set ambreiaj
  Set ambreiaj SACHS 3000 970 004 SACHS Set ambreiaj SACHS 3000 970 004
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: SACHS
  Cod producator: 3000 970 004
  Numar dinti: 23
  Profil butuc roata: 21,8x24,3-23N
  Diametru [mm]: 240
  Articol completare/Info suplimentar 2: fara rulment presiune
  Atentie la informatii de service:
  disponibil numai is set:
  679 Lei cu TVA
 • VALEO 855110 Set ambreiaj
  Set ambreiaj VALEO 855110 VALEO Set ambreiaj VALEO 855110
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: VALEO
  Cod producator: 855110
  Greutate [kg]: 14,01
  Articol extins/Informatii de extindere: cu placa de presiune ambreiaj
  Ambreiaj: pentru vehicule cu disc dublu
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu furca decuplare
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu disc ambreiaj
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu rulment presiune
  Piesa noua:
  3898 Lei cu TVA
 • LuK 622 3074 00 Set ambreiaj
  Set ambreiaj LuK 622 3074 00 LuK Set ambreiaj LuK 622 3074 00
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: LuK
  Cod producator: 622 3074 00
  Diametru [mm]: 220
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu rulment presiune
  616 Lei cu TVA
 • VALEO 786001 Set ambreiaj
  Set ambreiaj VALEO 786001 VALEO Set ambreiaj VALEO 786001
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: VALEO
  Cod producator: 786001
  Numar dinti: 24
  Greutate [kg]: 4,2
  Echipament vehicul: pt. masini cu motor Otto
  Articol extins/Informatii de extindere: cu placa de presiune ambreiaj
  Ambreiaj: pentru autovehicule cu ambreiaj pneumatic
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu disc ambreiaj
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu rulment presiune
  Piesa noua:
  Diametru exterior placă de presiune ambreiaj [mm]: 202
  492 Lei cu TVA
 • KAMOKA KC158 Set ambreiaj
  Set ambreiaj KAMOKA KC158 KAMOKA Set ambreiaj KAMOKA KC158
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: KAMOKA
  Cod producator: KC158
  Numar dinti: 26
  707 Lei cu TVA
 • VALEO 786075 Set ambreiaj
  Set ambreiaj VALEO 786075 VALEO Set ambreiaj VALEO 786075
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: VALEO
  Cod producator: 786075
  Greutate [kg]: 5,15
  Piesa noua:
  809 Lei cu TVA
 • VALEO 832168 Set ambreiaj
  Set ambreiaj VALEO 832168 VALEO Set ambreiaj VALEO 832168
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: VALEO
  Cod producator: 832168
  Numar dinti: 20
  Profil butuc roata: 23,1 x 20,02
  Profil butuc roata: 23,10 x 20,02
  Greutate [kg]: 4,69
  Articol extins/Informatii de extindere: cu placa de presiune ambreiaj
  Articol extins/Informatii de extindere: fara rulment presiune
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu disc ambreiaj
  Articol completare/Info suplimentar 2: Pentru montaj necesită sculă specială
  Piesa noua:
  Diametru exterior placă de presiune ambreiaj [mm]: 240
  996 Lei cu TVA
 • LuK 623 3094 00 Set ambreiaj
  Set ambreiaj LuK 623 3094 00 LuK Set ambreiaj LuK 623 3094 00
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: LuK
  Cod producator: 623 3094 00
  Diametru [mm]: 230
  Reglare: cu reglare automata
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu set suruburi
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu rulment presiune
  1092 Lei cu TVA
 • LuK 623 3235 00 Set ambreiaj
  Set ambreiaj LuK 623 3235 00 LuK Set ambreiaj LuK 623 3235 00
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: LuK
  Cod producator: 623 3235 00
  Diametru [mm]: 230
  Reglare: cu reglare automata
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu rulment presiune
  879 Lei cu TVA
 • LuK 623 3074 00 Set ambreiaj
  Set ambreiaj LuK 623 3074 00 LuK Set ambreiaj LuK 623 3074 00
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: LuK
  Cod producator: 623 3074 00
  Diametru [mm]: 230
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu rulment presiune
  1736 Lei cu TVA
 • SACHS 3000 990 249 Set ambreiaj
  Set ambreiaj SACHS 3000 990 249 SACHS Set ambreiaj SACHS 3000 990 249
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: SACHS
  Cod producator: 3000 990 249
  1882 Lei cu TVA
 • LuK 623 3210 33 Set ambreiaj
  Set ambreiaj LuK 623 3210 33 LuK Set ambreiaj LuK 623 3210 33
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: LuK
  Cod producator: 623 3210 33
  Diametru [mm]: 230
  Articol extins/Informatii de extindere: cu rulment de presiune
  1342 Lei cu TVA
 • BLUE PRINT ADM53082 Set ambreiaj
  Set ambreiaj BLUE PRINT ADM53082 BLUE PRINT Set ambreiaj BLUE PRINT ADM53082
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: BLUE PRINT
  Cod producator: ADM53082
  Numar dinti: 17
  Greutate [kg]: 3,540
  Diametru exterior [mm]: 190
  Articol extins/Informatii de extindere: cu unsoare sintetică
  din mai multe piese: din doua piese
  Atentie la informatii de service:
  288 Lei cu TVA
 • SACHS 2290 601 062 Set ambreiaj
  Set ambreiaj SACHS 2290 601 062 SACHS Set ambreiaj SACHS 2290 601 062
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: SACHS
  Cod producator: 2290 601 062
  2598 Lei cu TVA
 • AISIN KT-346R Set ambreiaj
  Set ambreiaj AISIN KT-346R AISIN Set ambreiaj AISIN KT-346R
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: AISIN
  Cod producator: KT-346R
  2125 Lei cu TVA
 • LuK 600 0094 00 Set ambreiaj
  Set ambreiaj LuK 600 0094 00 LuK Set ambreiaj LuK 600 0094 00
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: LuK
  Cod producator: 600 0094 00
  Articol extins/Informatii de extindere: cu rulment de presiune
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu set suruburi
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu volanta
  Numarul gaurilor de fixare: 10
  3707 Lei cu TVA
 • LuK 623 1157 00 Set ambreiaj
  Set ambreiaj LuK 623 1157 00 LuK Set ambreiaj LuK 623 1157 00
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: LuK
  Cod producator: 623 1157 00
  Diametru [mm]: 230
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu rulment presiune
  796 Lei cu TVA
 • LuK 600 0371 00 Set ambreiaj
  Set ambreiaj LuK 600 0371 00 LuK Set ambreiaj LuK 600 0371 00
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: LuK
  Cod producator: 600 0371 00
  Articol extins/Informatii de extindere: cu rulment de presiune
  Reglare: cu reglare automata
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu set suruburi
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu volanta
  Numarul gaurilor de fixare: 6
  2860 Lei cu TVA
 • LuK 600 0298 00 Set ambreiaj
  Set ambreiaj LuK 600 0298 00 LuK Set ambreiaj LuK 600 0298 00
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: LuK
  Cod producator: 600 0298 00
  Articol extins/Informatii de extindere: cu bucsa de ghidaj
  Reglare: cu reglare automata
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu furca decuplare
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu set suruburi
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu volanta
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu rulment presiune
  Numarul gaurilor de fixare: 8
  5872 Lei cu TVA
 • LuK 622 2235 21 Set ambreiaj
  Set ambreiaj LuK 622 2235 21 LuK Set ambreiaj LuK 622 2235 21
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: LuK
  Cod producator: 622 2235 21
  Diametru [mm]: 220
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu cilindru de ambreiaj
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu rulment presiune
  1785 Lei cu TVA
 • LuK 600 0352 00 Set ambreiaj
  Set ambreiaj LuK 600 0352 00 LuK Set ambreiaj LuK 600 0352 00
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: LuK
  Cod producator: 600 0352 00
  Articol extins/Informatii de extindere: cu rulment de presiune
  Reglare: cu reglare automata
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu set suruburi
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu volanta
  Numarul gaurilor de fixare: 6
  3134 Lei cu TVA
 • LuK 623 3554 00 Set ambreiaj
  Set ambreiaj LuK 623 3554 00 LuK Set ambreiaj LuK 623 3554 00
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: LuK
  Cod producator: 623 3554 00
  Diametru [mm]: 230
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu rulment presiune
  580 Lei cu TVA
 • LuK 622 2016 60 Set ambreiaj
  Set ambreiaj LuK 622 2016 60 LuK Set ambreiaj LuK 622 2016 60
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: LuK
  Cod producator: 622 2016 60
  Diametru [mm]: 220
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu rulment presiune
  1110 Lei cu TVA
 • VALEO 801457 Set ambreiaj
  Set ambreiaj VALEO 801457 VALEO Set ambreiaj VALEO 801457
  Produs: Set ambreiaj
  Producator: VALEO
  Cod producator: 801457
  Numar dinti: 24
  Profil butuc roata: 25,25 x 23
  Greutate [kg]: 5,66
  Ambreiaj: pentru autovehicule cu ambreiaj pneumatic
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu rulment presiune
  Piesa noua:
  Diametru exterior placă de presiune ambreiaj [mm]: 215
  928 Lei cu TVA

Informatii

✅ Kit ambreiaj: pentru toate masini
✅ Kit ambreiaj marci: LuK, VALEO, SACHS, HERTH+BUSS JAKOPARTS, QUINTON HAZELL, NK, JAPANPARTS, AISIN, KAMOKA, NATIONAL
✅ Kit ambreiaj dupa VIN: verificare pe sasiu pentru compatibilitate cu masina dvs.
✅ Comanda kit ambreiaj: 021 555 2141 sau online
✅ Livrare: de la 1-3 zile lucratoare pentru intreaga tara*
✅ FAN Courier: optiune de verificare, plata la livrare, plata cu card
✅ Piese auto: AutoPower

Recenzii

oferiti-va evaluarea 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars evaluare 4.7 de 182 recenzia

FAQ: Întrebări frecvente

Există o opțiune de vizualizare atunci când comandați kit ambreiaj?

Toate comenzile de kit ambreiaj sunt expediate cu opțiunea de vizualizare activată.

 • Toate piesele sunt noi în ambalajul lor original.
 • Pentru tara, comenzile se livreaza prin FAN Courier.
 • Pretul de livrare este de 30 lei, limitat la 15 kg. greutatea totală pentru întreaga comandă.
 • Daca greutatea totala a comenzii depaseste 15 kg. veți fi anunțat cu privire la taxa suplimentară de transport.
 • O comanda de kit ambreiaj se plateste la livrare la curier sau online prin card de credit sau debit.

Cum returnez sau schimb kit ambreiaj?

Orice comanda de kit ambreiaj poate fi returnata sau schimbata in 14 zile.

 • În acest scop, comanda de kit ambreiaj nu trebuie folosită sau montată.
 • În aspect comercial păstrat cu ambalajul, cutia sau plicul în care a fost primit.
 • In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite, AutoPowerPiese.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea comenzii de kit ambreiaj.
 • Marfa pentru care clientul a fost anunțat în prealabil prin telefon, E-Mail sau SMS/WhatsApp, că este o comandă personalizată și necesită plată anticipată prin card de credit/debit nu poate fi returnată sau schimbată.
 • La returnarea comenzii, clientul are dreptul de a solicita rambursarea sau înlocuirea produsului.
 • Comanda este trimisă înapoi de către client către compania SM Group International Ltd. cu adresa: strada Todorini Kukli nr. 4, Sofia, Bulgaria.

Cum și când voi primi comanda de kit ambreiaj?

Comenzi pentru kit ambreiaj plasate pana la ora 14:00. sunt expediate în ziua sau a doua zi

 • Livrare la sediul din Bucuresti a FAN Courier: 1 zi lucratoare.
 • Livrare la un birou din alt oras al FAN Courier: 2 zile lucratoare.
 • Livrare la adresa clientului: intre 2 si 5 zile lucratoare.
 • Comenzile de kit ambreiaj plasate in weekend sunt expediate in prima zi lucratoare sau o zi mai tarziu.
 • În cazul unei modificări a timpului de livrare, veți fi anunțat de către operatorul nostru prin telefon, e-mail sau SMS/WhatsApp.

TOP producatori

star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
TBone Alex
TBone Alex
13 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
balan cristian
balan cristian
12 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
Zorro Zdm
Zorro Zdm
09 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
gabriel ion
gabriel ion
08 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
crb crb
crb crb
01 April 2024
star star star star star
torul a decurs perfect, explicatiile si informatiile pentru piese cat si timpul de primire al produselor....multumesc G
go computer
go computer
24 March 2024