Placute frana fata si spate pentru masini la preturi accesibile - magazin online

Placute frana
Cumpara online 24/7

Placute frana fata si spate - ATE, Textar, TRW, Delphi, Brembo, Bosch, Ferodo

Aplicație, tipuri și reparații

Placute frana fata si spate - ATE, Textar, TRW, Delphi, Brembo, Bosch, Ferodo - magazin online - Audi, BMW, Mercedes-Benz, VW, Opel, Renault, Peugeot, Lancia, Alfa, Fiat, Toyota, Seat, Honda, Volvo si altele. Plăcuțe frână sunt alcătuite dintr-un compus de frecare modelat și lipit sau nituit pe o placă de sprijin metalică. Stratul de frecare se uzează natural în timpul utilizării, iar plăcuțele trebuie înlocuite periodic. Producătorii de vehicule stabilesc specificații privind grosimea minimă a plăcuțelor. Multe vehicule au senzori de uzură care avertizează șoferul atunci când stratul de frecare se apropie de grosimea minimă, iar unele plăcuțe au indicatori de uzură care vin în contact cu rotorul și produc zgomot când este necesară înlocuirea.

Dar plăcuțele de frână sunt doar o parte a unei reparații complete. Adesea, zgomotul și uzura neuniformă a plăcuțelor nu sunt vina acestora, ci sunt cauzate de piese uzate. Piese precum clemele, arcurile și șimile asigură funcționarea corectă, liniștită și uniformă a plăcuțelor de frână. Oferim seturi de plăcuțe care vin cu accesorii, precum și componente individuale și kituri de accesorii care vă vor ajuta să faceți o treabă bună, astfel încât să obțineți cea mai bună performanță și cea mai lungă durată de viață a plăcuțelor de frână. În cele mai multe cazuri, trebuie să înlăturați aceste piese pentru a instala plăcuțele – montați accesorii noi și obțineți cele mai bune rezultate din timpul și banii investiți.

Atunci când majoritatea autoturismelor și camioanelor sunt proiectate, compusul de frecare al plăcuțelor de frână este formulat pentru șoferul "mediu" care operează vehiculul în condiții de conducere "normale". Dar dacă sunteți un entuziast al performanței, cu siguranță nu sunteți mediu, iar dacă v-ați modificat mașina pentru conducere agresivă pe străzi sau pe pistă, sau ați întărit camionul pentru remorcare, transport sau off-road, s-ar putea să constatați că acele plăcuțe de frână nu sunt suficiente pentru modul în care utilizați vehiculul. Dacă aveți nevoie de o putere de frânare mai mare, verificați selecția noastră vastă de plăcuțe de frână performante.

Plăcuțele originale de echipament sunt în general potrivite pentru croazieră relaxată, navetă și deplasări în oraș, dar nu fac față cerințelor de condus dinamic pe drumuri sinuoase, remorcare și transport de încărcături grele sau viteze mari și utilizare intensivă pe pistă. Acest tip de utilizare generează multă căldură creată de frecarea necesară pentru a frâna și opri un vehicul în mișcare rapidă sau pentru a opri un vehicul mare și încărcat greu, ceea ce poate duce la supraîncălzirea și estomparea plăcuțelor originale, cu distanțe de oprire mai mari ulterior.

Oferim plăcuțe de frână performante formulate pentru a satisface nevoile entuziaștilor de conducere; piloți de curse; proprietari de camioane muncitoare; personalul de poliție și de urgență; și operatorii de flote. Acestea sunt disponibile într-o gamă variată de compuși de frecare creați de cei mai importanți producători de plăcuțe de frână din industrie, astfel încât să puteți obține plăcuțele care se potrivesc cel mai bine aplicației dvs. Aceste formulări exclusive includ ceramice, compuși cu conținut redus de metal, semimetalici și compuși care pot include, de asemenea, ingrediente precum fibre aramidice și fibre de carbon. Fiecare set de plăcuțe a fost dezvoltat pentru a oferi o anumită combinație de caracteristici, așadar, indiferent dacă doriți o putere de frânare mai bună pentru un autoturism de zi cu zi, faceți ocazional zile de pistă, mergeți off-road cu un 4x4 sau aveți nevoie de o combinație de putere de frânare și durabilitate pentru un camion comercial, avem plăcuțele potrivite.

Ce sunt placuțele de frână?

O placuță de frână se află între discul de frână și etrier pentru a reduce nivelul de frecare de la metal la metal. În timp, plăcuțele necesită înlocuire. Atunci când șoferul apasă frâna, poate auzi un sunet scârțâitor sau vehiculul se abate într-o parte. Acestea sunt semne că plăcuțele sunt uzate.

Când ar trebui înlocuite plăcuțele de frână?

În general, plăcuțele de frână ale mașinii ar trebui înlocuite la fiecare 30000 până la 50000 de kilometri, în timp ce discurile de frână ar trebui înlocuite între 45000 și 100000 de kilometri. Cu toate acestea, cifra exactă poate varia în funcție de terenul pe care circulați, condițiile meteorologice și stilul de conducere.

Plăcuțele de frână ar trebui înlocuite atunci când au atins nivelul minim de grosime sau au devenit uzate în mod semnificativ. Producătorii de vehicule oferă specificații privind grosimea minimă a plăcuțelor, iar aceasta este o indicație clară că acestea trebuie schimbate atunci când se apropie de această valoare. De asemenea, trebuie să le înlocuiți dacă observați semne de uzură, cum ar fi șuieratul la frânare, tirajul neuniform al vehiculului în timpul frânării sau apariția unor zgomote neobișnuite.

Un alt indiciu că plăcuțele de frână trebuie schimbate poate fi utilizarea unor senzori de uzură. Multe vehicule moderne au senzori care emit avertizări atunci când plăcuțele au atins un nivel de uzură semnificativ și necesită înlocuire.

Este important să urmați programul de întreținere recomandat de producătorul vehiculului și să inspectați în mod regulat sistemul de frânare pentru a detecta semnele de uzură și a lua măsurile corespunzătoare înainte ca problemele să devină critice. O întreținere preventivă regulată poate prelungi durata de viață a plăcuțelor de frână și poate asigura un sistem de frânare eficient și sigur.

Este ușor să înlocuiți frânele?

Înlocuirea frânelor poate varia de la relativ simplă la mai complexă, în funcție de nivelul dumneavoastră de cunoștințe auto, de tipul de frâne folosite de vehiculul dumneavoastră și de componentele specifice care trebuie înlocuite.

Pentru o înlocuire de bază a placuțelor de frână, dacă aveți unele aptitudini mecanice și uneltele potrivite, este o sarcină pe care mulți proprietari de mașini o pot aborda singuri. Iată o prezentare generală a procesului:

 • 1. Adunați Uneltele și Materialele Necesare: De obicei, veți avea nevoie de o cheie pentru șuruburi roți, un cric și suporturi de cric, un clește în formă de C sau o unealtă pentru etrierele de frână și placuțe de frână de înlocuire.
 • 2. Ridicați Vehiculul: Folosiți cricul pentru a ridica mașina și fixați-o cu suporturi de cric.
 • 3. Demontați Roata: Slăbiți piulițele roții, îndepărtați roata și așezați-o la o parte.
 • 4. Accesați Etrierul de Frână: Localizați etrierul de frână și, în funcție de vehiculul dumneavoastră, poate fi necesar să îndepărtați niște șuruburi sau ace pentru a accesa placuțele de frână.
 • 5. Îndepărtați Plăcuțele Vechi de Frână: Utilizați un clește în formă de C sau o unealtă pentru etrier pentru a comprima pistonul etrierului, facilitând înlăturarea placuțelor de frână vechi.
 • 6. Instalați Plăcuțele Noi de Frână: Glisați plăcuțele de frână noi la locul lor. Atenție la eventualele șipci, cleme sau accesorii care ar putea trebui transferate de pe vechile placuțe la cele noi.
 • 7. Reasamblați: Refaceți totul, asigurându-vă că toate șuruburile și acele sunt strânse corespunzător.
 • 8. Repetăți pentru Cea de-a Doua Parte: Dacă înlocuiți frânele din față, va trebui să repetați procesul și pentru cealaltă parte. Repetați pentru frânele din spate, dacă este necesar.
 • 9. Sângerați Frânele (dacă este necesar):** Dacă ați deschis sistemul de lichid de frână, este posibil să fie necesar să sângerați frânele pentru a elimina aerul din conductele de frână.

Este important de menționat că aceasta este o prezentare generală, iar pașii specifici pot varia în funcție de marca și modelul vehiculului dumneavoastră. Dacă nu vă simțiți confortabil cu aceste sarcini sau dacă tratați componente mai complexe ale sistemului de frânare, cum ar fi discurile sau etrierele, ar putea fi indicat să căutați ajutor profesional.

Consultați întotdeauna manualul vehiculului pentru instrucțiuni specifice și, în caz de îndoială, luați în considerare ajutorul unui mecanic calificat sau al unui profesionist în servicii de frânare. Sistemele de frânare sunt vitale pentru siguranța vehiculului, deci este crucial să vă asigurați că lucrarea este efectuată corect.

Ce se întâmplă dacă nu îmi schimb frânele?

Dacă li se permite să se uzeze înainte de a fi înlocuite, alte componente ale sistemului de frânare pot fi deteriorate, în special discurile sau tamburii de frână. În plus față de reparațiile adesea costisitoare, conducerea cu plăcuțe de frână sau sabotaj uzate poate duce la condiții nesigure de conducere.

Se uzează mai rapid frânele din față sau cele din spate?

Unul dintre aceste sisteme este sistemul de frânare. Este unul dintre cele mai vitale pentru funcționarea vehiculului, așadar trebuie să-i acordați o atenție deosebită prin înlocuire și întreținere frecventă. În majoritatea vehiculelor, plăcuțele de frână din față se vor uza mai rapid decât cele din spate deoarece gestionează o greutate mai mare.

Plăcuțele de frână din față (frontale) au tendința de a se uza mai rapid decât cele din spate. Acest lucru se datorează faptului că frânele din față gestionează o parte semnificativă a forței de frânare, în special în stadiile inițiale ale frânării. Greutatea vehiculului se deplasează în față în timpul decelerației, exercitând o presiune mai mare asupra frânelor din față.

Cu toate acestea, rata de uzură poate varia în funcție de obiceiurile de conducere, distribuția greutății vehiculului și designul sistemului de frânare. Este important să urmați recomandările producătorului și să inspectați în mod regulat toate componentele sistemului de frânare pentru a vă asigura că funcționează corespunzător.Citeste mai mult

Produse

 • VALEO 301407 set placute frana,frana disc комплект puntea spate
  set placute frana,frana disc VALEO 301407 VALEO set placute frana,frana disc VALEO 301407
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: VALEO
  Cod producator: 301407
  Descriere: set pentru ax
  Partea de montare: puntea spate
  Grosime [mm]: 16,5
  Aprobare: ECE-R90
  Latime [mm]: 96
  Înaltime [mm]: 43,8
  Greutate [kg]: 0,82
  Contact indicator uzura: fara contact avertizare uzura
  Sistem de frânare: TRW
  Articol completare/Info suplimentar 2: fata tabla anti-scartait
  Numar WVA: 23661
  93 Lei cu TVA
 • LPR 05P614 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc LPR 05P614 LPR set placute frana,frana disc LPR 05P614
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: LPR
  Cod producator: 05P614
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 19
  Înaltime [mm]: 61,8
  Numărul indicatorilor de uzură [per axă]: 2
  Sistem de frânare: ATE
  Lungime contact avertizare [mm]: 205
  Latime 1 [mm]: 155,1
  Latime 2 [mm]: 156,3
  106 Lei cu TVA
 • ATE 13.0460-7220.2 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc ATE 13.0460-7220.2 ATE set placute frana,frana disc ATE 13.0460-7220.2
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: ATE
  Cod producator: 13.0460-7220.2
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 21,0
  Aprobare: E9 90R-02A1259/1400
  Înaltime 1 [mm]: 69,9
  Înaltime 2 [mm]: 70,0
  Contact indicator uzura: pentru indicator avertizare
  Contact indicator uzura: fara contact avertizare uzura
  Sistem de frânare: ATE
  Latime 1 [mm]: 192,9
  Latime 2 [mm]: 194,3
  Nr. articol al accesoriului recomandat: 24.8190-0955.2
  Nr. articol al accesoriului recomandat: 24.8190-0418.2
  Nr. articol al accesoriului recomandat: 24.8190-0425.2
  Cod MAPP disponibil:
  Respectati dimensiunile:
  490 Lei cu TVA
 • ATE 13.0460-7219.2 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc ATE 13.0460-7219.2 ATE set placute frana,frana disc ATE 13.0460-7219.2
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: ATE
  Cod producator: 13.0460-7219.2
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 17,6
  Aprobare: E1 90R-02A0525/0498
  Înaltime 1 [mm]: 51,6
  Înaltime 2 [mm]: 59,6
  Contact indicator uzura: pentru indicator avertizare
  Contact indicator uzura: fara contact avertizare uzura
  Sistem de frânare: ATE
  Latime 1 [mm]: 140,1
  Latime 2 [mm]: 141,3
  Nr. articol al accesoriului recomandat: 24.8190-0418.2
  Nr. articol al accesoriului recomandat: 24.8190-0425.2
  Cod MAPP disponibil:
  Respectati dimensiunile:
  444 Lei cu TVA
 • BREMBO P 06 065 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc BREMBO P 06 065 BREMBO set placute frana,frana disc BREMBO P 06 065
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: BREMBO
  Cod producator: P 06 065
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 20
  Latime [mm]: 155
  Înaltime [mm]: 64
  Contact indicator uzura: pentru indicator avertizare
  Articol extins/Informatii de extindere: fara accesorii
  Sistem de frânare: Teves
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu clema piston
  Numar WVA: 21677
  Numar WVA: 21990
  192 Lei cu TVA
 • BREMBO P 06 023 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc BREMBO P 06 023 BREMBO set placute frana,frana disc BREMBO P 06 023
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: BREMBO
  Cod producator: P 06 023
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 17
  Latime [mm]: 122
  Înaltime [mm]: 45
  Contact indicator uzura: pentru indicator avertizare
  Articol extins/Informatii de extindere: fara accesorii
  Sistem de frânare: Teves
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu clema piston
  Numar WVA: 21891
  Numar WVA: 21691
  165 Lei cu TVA
 • ATE 13.0460-2886.2 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc ATE 13.0460-2886.2 ATE set placute frana,frana disc ATE 13.0460-2886.2
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: ATE
  Cod producator: 13.0460-2886.2
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 16,0
  Aprobare: E1 90R-02A0333/0220
  Latime [mm]: 87,6
  Înaltime [mm]: 52,9
  Contact indicator uzura: fara contact avertizare uzura
  Sistem de frânare: Lucas / TRW
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu suruburi etrier
  Numarul suruburilor: 4
  Nr. articol al accesoriului recomandat: 13.0460-0516.2
  Cod MAPP disponibil:
  142 Lei cu TVA
 • METZGER 1170789 set placute frana,frana disc комплект punte fata
  set placute frana,frana disc METZGER 1170789 METZGER set placute frana,frana disc METZGER 1170789
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: METZGER
  Cod producator: 1170789
  Descriere: set pentru ax
  Partea de montare: punte fata
  Grosime [mm]: 16,7
  Latime [mm]: 131,8
  Înaltime [mm]: 77,3
  Contact indicator uzura: pentru indicator avertizare
  Sistem de frânare: Bembo
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu tabla anti scartait
  indeplineste normele ECE: R90
  168 Lei cu TVA
 • JP GROUP 1163708510 set placute frana,frana disc комплект puntea spate
  set placute frana,frana disc JP GROUP 1163708510 JP GROUP set placute frana,frana disc JP GROUP 1163708510
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: JP GROUP
  Cod producator: 1163708510
  Descriere: set pentru ax
  Partea de montare: puntea spate
  Grosime [mm]: 17,5
  Latime [mm]: 117
  Înaltime 1 [mm]: 60
  Înaltime 2 [mm]: 59
  Contact indicator uzura: inclusiv contact avertizare uzura
  Sistem de frânare: Lucas
  155 Lei cu TVA
 • ATE 13.0460-2769.2 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc ATE 13.0460-2769.2 ATE set placute frana,frana disc ATE 13.0460-2769.2
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: ATE
  Cod producator: 13.0460-2769.2
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 17,4
  Aprobare: E9 90R-02A1379/2358
  Numărul indicatorilor de uzură [per axă]: 1
  Înaltime 1 [mm]: 58,5
  Înaltime 2 [mm]: 59,8
  Contact indicator uzura: inclusiv contact avertizare uzura
  Articol extins/Informatii de extindere: cu acceasorii
  Sistem de frânare: Lucas / TRW
  Lungime contact avertizare [mm]: 215
  Latime 1 [mm]: 116,4
  Latime 2 [mm]: 116,4
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu suruburi etrier
  Numarul suruburilor: 4
  Cod MAPP disponibil:
  345 Lei cu TVA
 • ATE 13.0460-2765.2 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc ATE 13.0460-2765.2 ATE set placute frana,frana disc ATE 13.0460-2765.2
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: ATE
  Cod producator: 13.0460-2765.2
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 19,2
  Aprobare: E1 90R-02A0612/0458
  Latime [mm]: 188,0
  Înaltime [mm]: 73,5
  Numărul indicatorilor de uzură [per axă]: 1
  Contact indicator uzura: inclusiv contact avertizare uzura
  Articol extins/Informatii de extindere: cu acceasorii
  Sistem de frânare: Lucas / TRW
  Lungime contact avertizare [mm]: 305
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu suruburi etrier
  Numarul suruburilor: 4
  Nr. articol al accesoriului recomandat: 24.8190-0811.2
  Cod MAPP disponibil:
  Respectati dimensiunile:
  Diametru clema arcuita [mm]: 46
  407 Lei cu TVA
 • BREMBO P 85 073 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc BREMBO P 85 073 BREMBO set placute frana,frana disc BREMBO P 85 073
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: BREMBO
  Cod producator: P 85 073
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 17
  Latime [mm]: 106
  Înaltime [mm]: 57
  Contact indicator uzura: pentru indicator avertizare
  Articol extins/Informatii de extindere: cu acceasorii
  Sistem de frânare: Lucas
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu suruburi etrier
  Numar WVA: 23914
  143 Lei cu TVA
 • BREMBO P 85 075 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc BREMBO P 85 075 BREMBO set placute frana,frana disc BREMBO P 85 075
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: BREMBO
  Cod producator: P 85 075
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 20
  Numărul indicatorilor de uzură [per axă]: 1
  Înaltime 1 [mm]: 66
  Înaltime 2 [mm]: 71
  Contact indicator uzura: inclusiv contact avertizare uzura
  Articol extins/Informatii de extindere: fara accesorii
  Sistem de frânare: Teves
  Lungime contact avertizare [mm]: 145
  Latime 1 [mm]: 155
  Latime 2 [mm]: 157
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu clema piston
  Numar WVA: 23588
  Numar WVA: 23587
  Numar WVA: 23589
  170 Lei cu TVA
 • BOSCH 0 986 494 015 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc BOSCH 0 986 494 015 BOSCH set placute frana,frana disc BOSCH 0 986 494 015
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 0 986 494 015
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 17,8
  Aprobare: ECE-R90
  Înaltime [mm]: 57,5
  Material: Low-Metallic
  Sistem de frânare: ATE
  Latime 1 [mm]: 150,1
  Latime 2 [mm]: 151,3
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu clema piston
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu tabla anti scartait
  Numar WVA: 23288
  139 Lei cu TVA
 • BOSCH 0 986 460 964 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc BOSCH 0 986 460 964 BOSCH set placute frana,frana disc BOSCH 0 986 460 964
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 0 986 460 964
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 17
  Aprobare: ECE-R90
  Latime [mm]: 123
  Înaltime [mm]: 44,9
  Material: Low-Metallic
  Sistem de frânare: ATE
  Numar WVA: 20180
  137 Lei cu TVA
 • BREMBO P 85 037 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc BREMBO P 85 037 BREMBO set placute frana,frana disc BREMBO P 85 037
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: BREMBO
  Cod producator: P 85 037
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 20
  Latime [mm]: 156
  Înaltime [mm]: 74
  Numărul indicatorilor de uzură [per axă]: 2
  Contact indicator uzura: inclusiv contact avertizare uzura
  Articol extins/Informatii de extindere: fara accesorii
  Sistem de frânare: Teves
  Lungime contact avertizare [mm]: 200
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu clema piston
  Numar WVA: 21938
  Numar WVA: 21939
  Numar WVA: 20676
  directional:
  210 Lei cu TVA
 • BREMBO P 85 020 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc BREMBO P 85 020 BREMBO set placute frana,frana disc BREMBO P 85 020
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: BREMBO
  Cod producator: P 85 020
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 17
  Latime [mm]: 87
  Înaltime [mm]: 53
  Contact indicator uzura: fara contact avertizare uzura
  Articol extins/Informatii de extindere: cu acceasorii
  Sistem de frânare: Lucas
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu suruburi etrier
  Numar WVA: 20961
  Numar WVA: 23554
  93 Lei cu TVA
 • ATE 13.0460-7266.2 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc ATE 13.0460-7266.2 ATE set placute frana,frana disc ATE 13.0460-7266.2
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: ATE
  Cod producator: 13.0460-7266.2
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 17,9
  Aprobare: E9 90R-02A1248/3005
  Înaltime 1 [mm]: 64,7
  Înaltime 2 [mm]: 59,4
  Contact indicator uzura: exclus indicator avertizare
  Contact indicator uzura: fara contact avertizare uzura
  Sistem de frânare: ATE
  Latime 1 [mm]: 155,1
  Latime 2 [mm]: 155,1
  Cod MAPP disponibil:
  227 Lei cu TVA
 • TRW MCB631SRM set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc TRW MCB631SRM TRW set placute frana,frana disc TRW MCB631SRM
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: TRW
  Cod producator: MCB631SRM
  Descriere: set pentru ax
  168 Lei cu TVA
 • ATE 13.0460-5679.2 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc ATE 13.0460-5679.2 ATE set placute frana,frana disc ATE 13.0460-5679.2
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: ATE
  Cod producator: 13.0460-5679.2
  Descriere: set pentru ax
  289 Lei cu TVA
 • ATE 13.0460-5677.2 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc ATE 13.0460-5677.2 ATE set placute frana,frana disc ATE 13.0460-5677.2
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: ATE
  Cod producator: 13.0460-5677.2
  Descriere: set pentru ax
  276 Lei cu TVA
 • TRW GDB1335 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc TRW GDB1335 TRW set placute frana,frana disc TRW GDB1335
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: TRW
  Cod producator: GDB1335
  Descriere: set pentru ax
  Restrictiile producatorului: ATE
  Grosime [mm]: 15,3
  Aprobare: E9 90R 01708/017
  Latime [mm]: 63,7
  Înaltime [mm]: 73,0
  Tip etrier frâna: Etrier cu 1 stift de fixare
  Contact indicator uzura: exclus indicator avertizare
  132 Lei cu TVA
 • FERODO RACING FDB2018EF set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc FERODO RACING FDB2018EF FERODO RACING set placute frana,frana disc FERODO RACING FDB2018EF
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: FERODO RACING
  Cod producator: FDB2018EF
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 7,7
  Lungime [mm]: 93,6
  Latime [mm]: 36,4
  Tip ambalaj: Cutie
  Versiune: Eco Friction
  41 Lei cu TVA
 • MEYLE 025 218 6115 set placute frana,frana disc комплект puntea spate
  set placute frana,frana disc MEYLE 025 218 6115 MEYLE set placute frana,frana disc MEYLE 025 218 6115
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: MEYLE
  Cod producator: 025 218 6115
  Descriere: set pentru ax
  Partea de montare: puntea spate
  Grosime [mm]: 15
  Latime [mm]: 87,1
  Înaltime [mm]: 47,2
  Contact indicator uzura: pentru indicator avertizare
  Sistem de frânare: TRW
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu tabla anti scartait
  100 Lei cu TVA
 • MEYLE 025 219 2015 set placute frana,frana disc комплект punte fata
  set placute frana,frana disc MEYLE 025 219 2015 MEYLE set placute frana,frana disc MEYLE 025 219 2015
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: MEYLE
  Cod producator: 025 219 2015
  Descriere: set pentru ax
  Partea de montare: punte fata
  Grosime [mm]: 15,1
  Latime [mm]: 129,8
  Înaltime [mm]: 72,7
  Numărul indicatorilor de uzură [per axă]: 2
  Contact indicator uzura: cu avertizare acustica uzura
  Sistem de frânare: TRW
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu tabla anti scartait
  144 Lei cu TVA
 • TRW GIC238 senzor de avertizare,uzura placute de frana комплект
  senzor de avertizare,uzura placute de frana TRW GIC238 TRW senzor de avertizare,uzura placute de frana TRW GIC238
  Produs: senzor de avertizare,uzura placute de frana
  Producator: TRW
  Cod producator: GIC238
  Descriere: set pentru ax
  Restrictiile producatorului: ATE
  Lungime [mm]: 955
  Tip frîna: frana disc
  53 Lei cu TVA
 • TEXTAR 2417201 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc TEXTAR 2417201 TEXTAR set placute frana,frana disc TEXTAR 2417201
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: TEXTAR
  Cod producator: 2417201
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 19,7
  Latime [mm]: 193
  Înaltime [mm]: 79
  Greutate [kg]: 2,9
  Contact indicator uzura: pentru indicator avertizare
  Sistem de frânare: Teves
  Numar WVA: 24172
  Nr. articol al accesoriului recomandat: 82074800
  Lungime ambalaj [cm]: 20,9
  Latime ambalaj [cm]: 13,4
  Inaltime ambalaj [cm]: 8,8
  432 Lei cu TVA
 • JP GROUP 1463600610 set placute frana,frana disc комплект punte fata
  set placute frana,frana disc JP GROUP 1463600610 JP GROUP set placute frana,frana disc JP GROUP 1463600610
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: JP GROUP
  Cod producator: 1463600610
  Descriere: set pentru ax
  Partea de montare: punte fata
  Grosime [mm]: 17,8
  Latime [mm]: 151
  Înaltime [mm]: 57,7
  Contact indicator uzura: pentru indicator avertizare
  Sistem de frânare: Teves
  89 Lei cu TVA
 • VALEO 301483 set placute frana,frana disc комплект punte fata
  set placute frana,frana disc VALEO 301483 VALEO set placute frana,frana disc VALEO 301483
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: VALEO
  Cod producator: 301483
  Descriere: set pentru ax
  Partea de montare: punte fata
  Grosime [mm]: 19,8
  Aprobare: ECE-R90
  Latime [mm]: 157
  Înaltime [mm]: 74,2
  Greutate [kg]: 2,17
  Numărul indicatorilor de uzură [per axă]: 2
  Înaltime 2 [mm]: 74
  Mod de operare: electric
  Contact indicator uzura: inclusiv contact avertizare uzura
  Sistem de frânare: TEVES
  Lungime contact avertizare [mm]: 210
  Latime 2 [mm]: 157
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu tabla anti scartait
  Grosime 2 [mm]: 20,4
  Numar WVA: 20676
  157 Lei cu TVA
 • BREMBO P 59 038 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc BREMBO P 59 038 BREMBO set placute frana,frana disc BREMBO P 59 038
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: BREMBO
  Cod producator: P 59 038
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 15
  Latime [mm]: 96
  Înaltime [mm]: 43
  Numărul indicatorilor de uzură [per axă]: 2
  Contact indicator uzura: cu avertizare acustica uzura
  Articol extins/Informatii de extindere: cu acceasorii
  Sistem de frânare: Lucas
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu suruburi etrier
  Numar WVA: 23654
  Numar WVA: 23417
  Numar WVA: 23655
  128 Lei cu TVA
 • ATE 13.0460-7304.2 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc ATE 13.0460-7304.2 ATE set placute frana,frana disc ATE 13.0460-7304.2
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: ATE
  Cod producator: 13.0460-7304.2
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 16,2
  Aprobare: E1 90R-02A0215/0131
  Înaltime 1 [mm]: 56,0
  Înaltime 2 [mm]: 62,0
  Contact indicator uzura: pentru indicator avertizare
  Contact indicator uzura: fara contact avertizare uzura
  Sistem de frânare: ATE
  Latime 1 [mm]: 122,4
  Latime 2 [mm]: 122,4
  Cod MAPP disponibil:
  256 Lei cu TVA
 • FERODO FDB1859 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc FERODO FDB1859 FERODO set placute frana,frana disc FERODO FDB1859
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: FERODO
  Cod producator: FDB1859
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 17,6
  Aprobare: R90 Homologated
  Latime [mm]: 131,7
  Înaltime [mm]: 55,8
  Greutate [kg]: 1,679
  Numar bucati pe osie: 4
  Contact indicator uzura: cu avertizare acustica uzura
  Articol extins/Informatii de extindere: cu acceasorii
  Sistem de frânare: TRW
  Tip ambalaj: Cutie
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu suruburi etrier
  Numar WVA: 24087
  Lungime ambalaj [cm]: 16,2
  Latime ambalaj [cm]: 9
  Inaltime ambalaj [cm]: 8,8
  Numarul bolturilor filetate: 4
  203 Lei cu TVA
 • ATE 13.0460-5405.2 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc ATE 13.0460-5405.2 ATE set placute frana,frana disc ATE 13.0460-5405.2
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: ATE
  Cod producator: 13.0460-5405.2
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 17,8
  Aprobare: E1 90R-02A0334/0275
  Înaltime [mm]: 57,3
  Contact indicator uzura: pentru indicator avertizare
  Contact indicator uzura: fara contact avertizare uzura
  Sistem de frânare: ATE
  Latime 1 [mm]: 150,1
  Latime 2 [mm]: 151,3
  Nr. articol al accesoriului recomandat: 24.8190-0207.2
  Nr. articol al accesoriului recomandat: 24.8190-0220.2
  Cod MAPP disponibil:
  Respectati dimensiunile:
  169 Lei cu TVA

Informatii

✅ Placute frana: pentru toate masini
✅ Placute frana marci: BOSCH, HELLA, ATE, VALEO, TEXTAR, JURID, FTE, HERTH+BUSS JAKOPARTS, QUINTON HAZELL, FERODO
✅ Placute frana dupa VIN: verificare pe sasiu pentru compatibilitate cu masina dvs.
✅ Comanda placute frana: 021 555 2141 sau online
✅ Livrare: de la 1-3 zile lucratoare pentru intreaga tara*
✅ FAN Courier: optiune de verificare, plata la livrare, plata cu card
✅ Piese auto: AutoPower

Recenzii

oferiti-va evaluarea 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars evaluare 4.6 de 216 recenzia

FAQ: Întrebări frecvente

Există o opțiune de vizualizare atunci când comandați placute frana?

Toate comenzile de placute frana sunt expediate cu opțiunea de vizualizare activată.

 • Toate piesele sunt noi în ambalajul lor original.
 • Pentru tara, comenzile se livreaza prin FAN Courier.
 • Pretul de livrare este de 30 lei, limitat la 15 kg. greutatea totală pentru întreaga comandă.
 • Daca greutatea totala a comenzii depaseste 15 kg. veți fi anunțat cu privire la taxa suplimentară de transport.
 • O comanda de placute frana se plateste la livrare la curier sau online prin card de credit sau debit.

Cum returnez sau schimb placute frana?

Orice comanda de placute frana poate fi returnata sau schimbata in 14 zile.

 • În acest scop, comanda de placute frana nu trebuie folosită sau montată.
 • În aspect comercial păstrat cu ambalajul, cutia sau plicul în care a fost primit.
 • In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite, AutoPowerPiese.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea comenzii de placute frana.
 • Marfa pentru care clientul a fost anunțat în prealabil prin telefon, E-Mail sau SMS/WhatsApp, că este o comandă personalizată și necesită plată anticipată prin card de credit/debit nu poate fi returnată sau schimbată.
 • La returnarea comenzii, clientul are dreptul de a solicita rambursarea sau înlocuirea produsului.
 • Comanda este trimisă înapoi de către client către compania SM Group International Ltd. cu adresa: strada Todorini Kukli nr. 4, Sofia, Bulgaria.

Cum și când voi primi comanda de placute frana?

Comenzi pentru placute frana plasate pana la ora 14:00. sunt expediate în ziua sau a doua zi

 • Livrare la sediul din Bucuresti a FAN Courier: 1 zi lucratoare.
 • Livrare la un birou din alt oras al FAN Courier: 2 zile lucratoare.
 • Livrare la adresa clientului: intre 2 si 5 zile lucratoare.
 • Comenzile de placute frana plasate in weekend sunt expediate in prima zi lucratoare sau o zi mai tarziu.
 • În cazul unei modificări a timpului de livrare, veți fi anunțat de către operatorul nostru prin telefon, e-mail sau SMS/WhatsApp.

TOP producatori

star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
TBone Alex
TBone Alex
19 July 2024
star star star star star
Seriozitate, livrare rapidă, produs de calitate. Mulțumesc! G
Daniel Tutunaru
Daniel Tutunaru
01 July 2024
star star star star star
Profesioniști!!! G
Gheorghe Nechita
Gheorghe Nechita
30 June 2024
star star star star star
Aștept de 4zile o comandă
Raspuns de la AutoPower:
Salut Necsoiu Marin. Expedierea dvs. a fost trimisă ieri conform acordului. V-am spus ca produsul este la livrare si ca va fi intarziat. Expedierea ta va sosi luni sau marți.
G
Marin Necsoiu
Marin Necsoiu
14 June 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
sergiu valcea
sergiu valcea
14 June 2024
star star star star star
Profi și destul de prompt G
Ciprian Viorel Nemes
Ciprian Viorel Nemes
02 June 2024