Placute frana fata si spate pentru masini la preturi accesibile - magazin online

Placute frana
Cumpara online 24/7

Placute frana fata si spate - ATE, Textar, TRW, Delphi, Brembo, Bosch, Ferodo

Aplicație, tipuri și reparații

Placute frana fata si spate - ATE, Textar, TRW, Delphi, Brembo, Bosch, Ferodo - magazin online - Audi, BMW, Mercedes-Benz, VW, Opel, Renault, Peugeot, Lancia, Alfa, Fiat, Toyota, Seat, Honda, Volvo si altele. Plăcuțe frână sunt alcătuite dintr-un compus de frecare modelat și lipit sau nituit pe o placă de sprijin metalică. Stratul de frecare se uzează natural în timpul utilizării, iar plăcuțele trebuie înlocuite periodic. Producătorii de vehicule stabilesc specificații privind grosimea minimă a plăcuțelor. Multe vehicule au senzori de uzură care avertizează șoferul atunci când stratul de frecare se apropie de grosimea minimă, iar unele plăcuțe au indicatori de uzură care vin în contact cu rotorul și produc zgomot când este necesară înlocuirea.

Dar plăcuțele de frână sunt doar o parte a unei reparații complete. Adesea, zgomotul și uzura neuniformă a plăcuțelor nu sunt vina acestora, ci sunt cauzate de piese uzate. Piese precum clemele, arcurile și șimile asigură funcționarea corectă, liniștită și uniformă a plăcuțelor de frână. Oferim seturi de plăcuțe care vin cu accesorii, precum și componente individuale și kituri de accesorii care vă vor ajuta să faceți o treabă bună, astfel încât să obțineți cea mai bună performanță și cea mai lungă durată de viață a plăcuțelor de frână. În cele mai multe cazuri, trebuie să înlăturați aceste piese pentru a instala plăcuțele – montați accesorii noi și obțineți cele mai bune rezultate din timpul și banii investiți.

Atunci când majoritatea autoturismelor și camioanelor sunt proiectate, compusul de frecare al plăcuțelor de frână este formulat pentru șoferul "mediu" care operează vehiculul în condiții de conducere "normale". Dar dacă sunteți un entuziast al performanței, cu siguranță nu sunteți mediu, iar dacă v-ați modificat mașina pentru conducere agresivă pe străzi sau pe pistă, sau ați întărit camionul pentru remorcare, transport sau off-road, s-ar putea să constatați că acele plăcuțe de frână nu sunt suficiente pentru modul în care utilizați vehiculul. Dacă aveți nevoie de o putere de frânare mai mare, verificați selecția noastră vastă de plăcuțe de frână performante.

Plăcuțele originale de echipament sunt în general potrivite pentru croazieră relaxată, navetă și deplasări în oraș, dar nu fac față cerințelor de condus dinamic pe drumuri sinuoase, remorcare și transport de încărcături grele sau viteze mari și utilizare intensivă pe pistă. Acest tip de utilizare generează multă căldură creată de frecarea necesară pentru a frâna și opri un vehicul în mișcare rapidă sau pentru a opri un vehicul mare și încărcat greu, ceea ce poate duce la supraîncălzirea și estomparea plăcuțelor originale, cu distanțe de oprire mai mari ulterior.

Oferim plăcuțe de frână performante formulate pentru a satisface nevoile entuziaștilor de conducere; piloți de curse; proprietari de camioane muncitoare; personalul de poliție și de urgență; și operatorii de flote. Acestea sunt disponibile într-o gamă variată de compuși de frecare creați de cei mai importanți producători de plăcuțe de frână din industrie, astfel încât să puteți obține plăcuțele care se potrivesc cel mai bine aplicației dvs. Aceste formulări exclusive includ ceramice, compuși cu conținut redus de metal, semimetalici și compuși care pot include, de asemenea, ingrediente precum fibre aramidice și fibre de carbon. Fiecare set de plăcuțe a fost dezvoltat pentru a oferi o anumită combinație de caracteristici, așadar, indiferent dacă doriți o putere de frânare mai bună pentru un autoturism de zi cu zi, faceți ocazional zile de pistă, mergeți off-road cu un 4x4 sau aveți nevoie de o combinație de putere de frânare și durabilitate pentru un camion comercial, avem plăcuțele potrivite.

Ce sunt placuțele de frână?

O placuță de frână se află între discul de frână și etrier pentru a reduce nivelul de frecare de la metal la metal. În timp, plăcuțele necesită înlocuire. Atunci când șoferul apasă frâna, poate auzi un sunet scârțâitor sau vehiculul se abate într-o parte. Acestea sunt semne că plăcuțele sunt uzate.

Când ar trebui înlocuite plăcuțele de frână?

În general, plăcuțele de frână ale mașinii ar trebui înlocuite la fiecare 30000 până la 50000 de kilometri, în timp ce discurile de frână ar trebui înlocuite între 45000 și 100000 de kilometri. Cu toate acestea, cifra exactă poate varia în funcție de terenul pe care circulați, condițiile meteorologice și stilul de conducere.

Plăcuțele de frână ar trebui înlocuite atunci când au atins nivelul minim de grosime sau au devenit uzate în mod semnificativ. Producătorii de vehicule oferă specificații privind grosimea minimă a plăcuțelor, iar aceasta este o indicație clară că acestea trebuie schimbate atunci când se apropie de această valoare. De asemenea, trebuie să le înlocuiți dacă observați semne de uzură, cum ar fi șuieratul la frânare, tirajul neuniform al vehiculului în timpul frânării sau apariția unor zgomote neobișnuite.

Un alt indiciu că plăcuțele de frână trebuie schimbate poate fi utilizarea unor senzori de uzură. Multe vehicule moderne au senzori care emit avertizări atunci când plăcuțele au atins un nivel de uzură semnificativ și necesită înlocuire.

Este important să urmați programul de întreținere recomandat de producătorul vehiculului și să inspectați în mod regulat sistemul de frânare pentru a detecta semnele de uzură și a lua măsurile corespunzătoare înainte ca problemele să devină critice. O întreținere preventivă regulată poate prelungi durata de viață a plăcuțelor de frână și poate asigura un sistem de frânare eficient și sigur.

Este ușor să înlocuiți frânele?

Înlocuirea frânelor poate varia de la relativ simplă la mai complexă, în funcție de nivelul dumneavoastră de cunoștințe auto, de tipul de frâne folosite de vehiculul dumneavoastră și de componentele specifice care trebuie înlocuite.

Pentru o înlocuire de bază a placuțelor de frână, dacă aveți unele aptitudini mecanice și uneltele potrivite, este o sarcină pe care mulți proprietari de mașini o pot aborda singuri. Iată o prezentare generală a procesului:

 • 1. Adunați Uneltele și Materialele Necesare: De obicei, veți avea nevoie de o cheie pentru șuruburi roți, un cric și suporturi de cric, un clește în formă de C sau o unealtă pentru etrierele de frână și placuțe de frână de înlocuire.
 • 2. Ridicați Vehiculul: Folosiți cricul pentru a ridica mașina și fixați-o cu suporturi de cric.
 • 3. Demontați Roata: Slăbiți piulițele roții, îndepărtați roata și așezați-o la o parte.
 • 4. Accesați Etrierul de Frână: Localizați etrierul de frână și, în funcție de vehiculul dumneavoastră, poate fi necesar să îndepărtați niște șuruburi sau ace pentru a accesa placuțele de frână.
 • 5. Îndepărtați Plăcuțele Vechi de Frână: Utilizați un clește în formă de C sau o unealtă pentru etrier pentru a comprima pistonul etrierului, facilitând înlăturarea placuțelor de frână vechi.
 • 6. Instalați Plăcuțele Noi de Frână: Glisați plăcuțele de frână noi la locul lor. Atenție la eventualele șipci, cleme sau accesorii care ar putea trebui transferate de pe vechile placuțe la cele noi.
 • 7. Reasamblați: Refaceți totul, asigurându-vă că toate șuruburile și acele sunt strânse corespunzător.
 • 8. Repetăți pentru Cea de-a Doua Parte: Dacă înlocuiți frânele din față, va trebui să repetați procesul și pentru cealaltă parte. Repetați pentru frânele din spate, dacă este necesar.
 • 9. Sângerați Frânele (dacă este necesar):** Dacă ați deschis sistemul de lichid de frână, este posibil să fie necesar să sângerați frânele pentru a elimina aerul din conductele de frână.

Este important de menționat că aceasta este o prezentare generală, iar pașii specifici pot varia în funcție de marca și modelul vehiculului dumneavoastră. Dacă nu vă simțiți confortabil cu aceste sarcini sau dacă tratați componente mai complexe ale sistemului de frânare, cum ar fi discurile sau etrierele, ar putea fi indicat să căutați ajutor profesional.

Consultați întotdeauna manualul vehiculului pentru instrucțiuni specifice și, în caz de îndoială, luați în considerare ajutorul unui mecanic calificat sau al unui profesionist în servicii de frânare. Sistemele de frânare sunt vitale pentru siguranța vehiculului, deci este crucial să vă asigurați că lucrarea este efectuată corect.

Ce se întâmplă dacă nu îmi schimb frânele?

Dacă li se permite să se uzeze înainte de a fi înlocuite, alte componente ale sistemului de frânare pot fi deteriorate, în special discurile sau tamburii de frână. În plus față de reparațiile adesea costisitoare, conducerea cu plăcuțe de frână sau sabotaj uzate poate duce la condiții nesigure de conducere.

Se uzează mai rapid frânele din față sau cele din spate?

Unul dintre aceste sisteme este sistemul de frânare. Este unul dintre cele mai vitale pentru funcționarea vehiculului, așadar trebuie să-i acordați o atenție deosebită prin înlocuire și întreținere frecventă. În majoritatea vehiculelor, plăcuțele de frână din față se vor uza mai rapid decât cele din spate deoarece gestionează o greutate mai mare.

Plăcuțele de frână din față (frontale) au tendința de a se uza mai rapid decât cele din spate. Acest lucru se datorează faptului că frânele din față gestionează o parte semnificativă a forței de frânare, în special în stadiile inițiale ale frânării. Greutatea vehiculului se deplasează în față în timpul decelerației, exercitând o presiune mai mare asupra frânelor din față.

Cu toate acestea, rata de uzură poate varia în funcție de obiceiurile de conducere, distribuția greutății vehiculului și designul sistemului de frânare. Este important să urmați recomandările producătorului și să inspectați în mod regulat toate componentele sistemului de frânare pentru a vă asigura că funcționează corespunzător.Citeste mai mult

Produse

 • ABE C1M013ABE set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc ABE C1M013ABE ABE set placute frana,frana disc ABE C1M013ABE
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: ABE
  Cod producator: C1M013ABE
  Descriere: set pentru ax
  108 Lei cu TVA
 • LPR 05P342 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc LPR 05P342 LPR set placute frana,frana disc LPR 05P342
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: LPR
  Cod producator: 05P342
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 14,8
  Latime [mm]: 103,5
  Înaltime [mm]: 43,5
  Numărul indicatorilor de uzură [per axă]: 2
  Sistem de frânare: AKEBONO
  60 Lei cu TVA
 • FERODO FDB4753 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc FERODO FDB4753 FERODO set placute frana,frana disc FERODO FDB4753
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: FERODO
  Cod producator: FDB4753
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 20,3
  Aprobare: R90 Homologated
  Lungime [mm]: 162
  Latime [mm]: 162
  Înaltime [mm]: 63,9
  Greutate [kg]: 1,794
  Numar bucati pe osie: 4
  Contact indicator uzura: pentru indicator avertizare
  Articol extins/Informatii de extindere: fara accesorii
  Sistem de frânare: ATE
  Tip ambalaj: Cutie
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu clema piston
  Numar WVA: 21676
  Numar WVA: 21677
  Numar WVA: 23183
  Lungime ambalaj [cm]: 21
  Latime ambalaj [cm]: 12,4
  Inaltime ambalaj [cm]: 8
  164 Lei cu TVA
 • ATE 13.0460-7206.2 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc ATE 13.0460-7206.2 ATE set placute frana,frana disc ATE 13.0460-7206.2
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: ATE
  Cod producator: 13.0460-7206.2
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 17,8
  Aprobare: E1 90R-01937/818
  Înaltime 1 [mm]: 54,4
  Înaltime 2 [mm]: 54,4
  Contact indicator uzura: cu avertizare acustica uzura
  Sistem de frânare: ATE
  Latime 1 [mm]: 192,2
  Latime 2 [mm]: 194,3
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu tabla anti scartait
  Cod MAPP disponibil:
  347 Lei cu TVA
 • MEYLE 025 239 6018 set placute frana,frana disc комплект punte fata
  set placute frana,frana disc MEYLE 025 239 6018 MEYLE set placute frana,frana disc MEYLE 025 239 6018
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: MEYLE
  Cod producator: 025 239 6018
  Descriere: set pentru ax
  Partea de montare: punte fata
  Grosime [mm]: 18
  Latime [mm]: 141,6
  Înaltime [mm]: 76
  Contact indicator uzura: pentru indicator avertizare
  Sistem de frânare: Brembo
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu tabla anti scartait
  184 Lei cu TVA
 • MEYLE 025 233 3416 set placute frana,frana disc комплект puntea spate
  set placute frana,frana disc MEYLE 025 233 3416 MEYLE set placute frana,frana disc MEYLE 025 233 3416
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: MEYLE
  Cod producator: 025 233 3416
  Descriere: set pentru ax
  Partea de montare: puntea spate
  Grosime [mm]: 16,7
  Înaltime 1 [mm]: 57,2
  Înaltime 2 [mm]: 59,4
  Contact indicator uzura: pentru indicator avertizare
  Sistem de frânare: ATE
  Latime 1 [mm]: 141,2
  Latime 2 [mm]: 140,2
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu tabla anti scartait
  144 Lei cu TVA
 • ATE 13.0460-2820.2 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc ATE 13.0460-2820.2 ATE set placute frana,frana disc ATE 13.0460-2820.2
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: ATE
  Cod producator: 13.0460-2820.2
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 17,2
  Aprobare: E1 90R-02A0333/0192
  Aprobare: E1 90R-02A0650/0200
  Latime [mm]: 87,6
  Înaltime [mm]: 52,9
  Contact indicator uzura: fara contact avertizare uzura
  Sistem de frânare: Lucas / TRW
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu suruburi etrier
  Numarul suruburilor: 4
  Nr. articol al accesoriului recomandat: 13.0460-0072.2
  Cod MAPP disponibil:
  Respectati dimensiunile:
  136 Lei cu TVA
 • TRW MCB840SH set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc TRW MCB840SH TRW set placute frana,frana disc TRW MCB840SH
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: TRW
  Cod producator: MCB840SH
  Descriere: set pentru ax
  284 Lei cu TVA
 • BREMBO P 85 020 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc BREMBO P 85 020 BREMBO set placute frana,frana disc BREMBO P 85 020
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: BREMBO
  Cod producator: P 85 020
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 17
  Latime [mm]: 87
  Înaltime [mm]: 53
  Contact indicator uzura: fara contact avertizare uzura
  Articol extins/Informatii de extindere: cu acceasorii
  Sistem de frânare: Lucas
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu suruburi etrier
  Numar WVA: 20961
  Numar WVA: 23554
  91 Lei cu TVA
 • FERODO FDB693 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc FERODO FDB693 FERODO set placute frana,frana disc FERODO FDB693
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: FERODO
  Cod producator: FDB693
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 15,5
  Aprobare: R90 Homologated
  Lungime [mm]: 62
  Latime [mm]: 62
  Înaltime [mm]: 54
  Greutate [kg]: 0,652
  Numar bucati pe osie: 4
  Contact indicator uzura: pentru indicator avertizare
  Articol extins/Informatii de extindere: fara accesorii
  Sistem de frânare: ATE
  Tip ambalaj: Cutie
  Numar WVA: 21301
  Lungime ambalaj [cm]: 13,6
  Latime ambalaj [cm]: 9
  Inaltime ambalaj [cm]: 4,4
  42 Lei cu TVA
 • JP GROUP 4363601510 set placute frana,frana disc комплект punte fata
  set placute frana,frana disc JP GROUP 4363601510 JP GROUP set placute frana,frana disc JP GROUP 4363601510
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: JP GROUP
  Cod producator: 4363601510
  Descriere: set pentru ax
  Partea de montare: punte fata
  Grosime [mm]: 18
  Grosime [mm]: 18,0
  Latime [mm]: 129
  Înaltime [mm]: 55,5
  Contact indicator uzura: fara contact avertizare uzura
  Sistem de frânare: LUCAS/TRW
  Sistem de frânare: Lucas / TRW
  104 Lei cu TVA
 • VALEO 301752 set placute frana,frana disc комплект puntea spate
  set placute frana,frana disc VALEO 301752 VALEO set placute frana,frana disc VALEO 301752
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: VALEO
  Cod producator: 301752
  Descriere: set pentru ax
  Partea de montare: puntea spate
  Grosime [mm]: 17,2
  Aprobare: ECE-R90
  Latime [mm]: 106
  Înaltime [mm]: 55,9
  Greutate [kg]: 1,05
  Contact indicator uzura: fara contact avertizare uzura
  Sistem de frânare: TRW
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu tabla anti scartait
  Numar WVA: 23914
  117 Lei cu TVA
 • VALEO 301635 set placute frana,frana disc комплект punte fata
  set placute frana,frana disc VALEO 301635 VALEO set placute frana,frana disc VALEO 301635
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: VALEO
  Cod producator: 301635
  Descriere: set pentru ax
  Partea de montare: punte fata
  Grosime [mm]: 20,4
  Aprobare: ECE-R90
  Latime [mm]: 157
  Înaltime [mm]: 71,3
  Greutate [kg]: 2,06
  Numărul indicatorilor de uzură [per axă]: 1
  Înaltime 2 [mm]: 66
  Mod de operare: electric
  Contact indicator uzura: inclusiv contact avertizare uzura
  Sistem de frânare: TEVES
  Lungime contact avertizare [mm]: 155
  Latime 2 [mm]: 156
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu tabla anti scartait
  Grosime 2 [mm]: 20,6
  Numar WVA: 23587
  153 Lei cu TVA
 • ICER 181583 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc ICER 181583 ICER set placute frana,frana disc ICER 181583
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: ICER
  Cod producator: 181583
  Descriere: set pentru ax
  Calitate: 300
  Varianta osie: Front
  Grosime [mm]: 16,5
  Aprobare: E9 90R-01111/1064
  Latime [mm]: 116,4
  Înaltime [mm]: 51,5
  Greutate [kg]: 1,174
  Înaltime 2 [mm]: 54,4
  Contact indicator uzura: inclusiv contact avertizare uzura
  Sistem de frânare: Akebono
  Latime 2 [mm]: 116,6
  Numar informatii tehnice: 181583
  50 Lei cu TVA
 • VALEO 301180 set placute frana,frana disc комплект puntea spate
  set placute frana,frana disc VALEO 301180 VALEO set placute frana,frana disc VALEO 301180
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: VALEO
  Cod producator: 301180
  Descriere: set pentru ax
  Partea de montare: puntea spate
  Grosime [mm]: 15
  Aprobare: ECE-R90
  Latime [mm]: 87
  Înaltime [mm]: 52,9
  Greutate [kg]: 0,8
  Contact indicator uzura: fara contact avertizare uzura
  Sistem de frânare: TRW
  Articol completare/Info suplimentar 2: fata tabla anti-scartait
  Numar WVA: 20960
  78 Lei cu TVA
 • ATE 13.0460-5813.2 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc ATE 13.0460-5813.2 ATE set placute frana,frana disc ATE 13.0460-5813.2
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: ATE
  Cod producator: 13.0460-5813.2
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 19,3
  Aprobare: E1 90R-01651/621
  Latime [mm]: 150,8
  Înaltime [mm]: 63,0
  Contact indicator uzura: cu avertizare acustica uzura
  Sistem de frânare: Bosch
  Nr. articol al accesoriului recomandat: 13.0460-0454.2
  Cod MAPP disponibil:
  Respectati dimensiunile:
  239 Lei cu TVA
 • MEYLE 025 216 9117/PD set placute frana,frana disc комплект puntea spate
  set placute frana,frana disc MEYLE 025 216 9117/PD MEYLE set placute frana,frana disc MEYLE 025 216 9117/PD
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: MEYLE
  Cod producator: 025 216 9117/PD
  Descriere: set pentru ax
  Partea de montare: puntea spate
  Calitate: PREMIUM
  Grosime [mm]: 17,3
  Latime [mm]: 123,2
  Înaltime [mm]: 44,9
  Contact indicator uzura: pentru indicator avertizare
  Sistem de frânare: ATE
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu tabla anti scartait
  154 Lei cu TVA
 • MEYLE 025 216 7720/PD set placute frana,frana disc комплект punte fata
  set placute frana,frana disc MEYLE 025 216 7720/PD MEYLE set placute frana,frana disc MEYLE 025 216 7720/PD
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: MEYLE
  Cod producator: 025 216 7720/PD
  Descriere: set pentru ax
  Partea de montare: punte fata
  Calitate: PREMIUM
  Grosime [mm]: 19,4
  Înaltime 1 [mm]: 63,6
  Înaltime 2 [mm]: 63,7
  Contact indicator uzura: pentru indicator avertizare
  Sistem de frânare: ATE
  Latime 1 [mm]: 155,2
  Latime 2 [mm]: 156,3
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu tabla anti scartait
  246 Lei cu TVA
 • BREMBO P 06 024 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc BREMBO P 06 024 BREMBO set placute frana,frana disc BREMBO P 06 024
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: BREMBO
  Cod producator: P 06 024
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 18
  Înaltime [mm]: 58
  Contact indicator uzura: pentru indicator avertizare
  Articol extins/Informatii de extindere: fara accesorii
  Sistem de frânare: Teves
  Latime 1 [mm]: 151
  Latime 2 [mm]: 150
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu clema piston
  Numar WVA: 23287
  Numar WVA: 23288
  148 Lei cu TVA
 • ABE C14048ABE set placute frana,frana disc комплект punte fata
  set placute frana,frana disc ABE C14048ABE ABE set placute frana,frana disc ABE C14048ABE
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: ABE
  Cod producator: C14048ABE
  Descriere: set pentru ax
  Partea de montare: punte fata
  Grosime [mm]: 17
  Latime [mm]: 148,7
  Înaltime [mm]: 58,5
  Contact indicator uzura: exclus indicator avertizare
  Sistem de frânare: SUMITOMO
  106 Lei cu TVA
 • JAPANPARTS PP-214AF set placute frana,frana disc комплект puntea spate
  set placute frana,frana disc JAPANPARTS PP-214AF JAPANPARTS set placute frana,frana disc JAPANPARTS PP-214AF
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: JAPANPARTS
  Cod producator: PP-214AF
  Descriere: set pentru ax
  Partea de montare: puntea spate
  Grosime [mm]: 14,8
  Aprobare: ECE R90 APPROVED
  Lungime [mm]: 98,2
  Înaltime [mm]: 42,5
  Tip frîna: frana disc
  Numar WVA: 24610
  80 Lei cu TVA
 • JP GROUP 1363601210 set placute frana,frana disc комплект punte fata
  set placute frana,frana disc JP GROUP 1363601210 JP GROUP set placute frana,frana disc JP GROUP 1363601210
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: JP GROUP
  Cod producator: 1363601210
  Descriere: set pentru ax
  Partea de montare: punte fata
  Grosime [mm]: 16,5
  Latime [mm]: 116
  Înaltime [mm]: 57,1
  Contact indicator uzura: pentru indicator avertizare
  Sistem de frânare: Lucas
  89 Lei cu TVA
 • BREMBO P 54 028 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc BREMBO P 54 028 BREMBO set placute frana,frana disc BREMBO P 54 028
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: BREMBO
  Cod producator: P 54 028
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 16
  Latime [mm]: 123
  Înaltime [mm]: 48
  Contact indicator uzura: fara contact avertizare uzura
  Articol extins/Informatii de extindere: fara accesorii
  Sistem de frânare: Sumitomo
  Numar WVA: 23487
  257 Lei cu TVA
 • ATE 13.0460-5752.2 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc ATE 13.0460-5752.2 ATE set placute frana,frana disc ATE 13.0460-5752.2
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: ATE
  Cod producator: 13.0460-5752.2
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 17,0
  Aprobare: E1 90R-01748/970
  Latime [mm]: 142,0
  Înaltime [mm]: 59,0
  Contact indicator uzura: fara contact avertizare uzura
  Nr. articol al accesoriului recomandat: 13.0460-0212.2
  Cod MAPP disponibil:
  Respectati dimensiunile:
  235 Lei cu TVA
 • SKF VKBP 80069 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc SKF VKBP 80069 SKF set placute frana,frana disc SKF VKBP 80069
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: SKF
  Cod producator: VKBP 80069
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 17
  Lungime [mm]: 141,8
  Înaltime [mm]: 59
  Contact indicator uzura: exclus indicator avertizare
  Placuta de frana: cu muchie tesita
  Sistem de frânare: Akebono
  Numar WVA: 24632
  Numar de placute: 4
  190 Lei cu TVA
 • ATE 13.0460-4978.2 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc ATE 13.0460-4978.2 ATE set placute frana,frana disc ATE 13.0460-4978.2
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: ATE
  Cod producator: 13.0460-4978.2
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 19,3
  Aprobare: E1 90R-01618/468
  Latime [mm]: 140,6
  Înaltime [mm]: 66,0
  Numărul indicatorilor de uzură [per axă]: 1
  Contact indicator uzura: inclusiv contact avertizare uzura
  Articol extins/Informatii de extindere: cu acceasorii
  Sistem de frânare: Brembo
  Lungime contact avertizare [mm]: 155
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu suruburi etrier
  Numarul suruburilor: 4
  Cod MAPP disponibil:
  287 Lei cu TVA
 • TEXTAR 2148101 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc TEXTAR 2148101 TEXTAR set placute frana,frana disc TEXTAR 2148101
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: TEXTAR
  Cod producator: 2148101
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 15,7
  Latime [mm]: 145
  Înaltime [mm]: 55,5
  Greutate [kg]: 1,6
  Contact indicator uzura: exclus indicator avertizare
  Sistem de frânare: Lucas
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu suruburi etrier
  Numar WVA: 21481
  Lungime ambalaj [cm]: 15,2
  Latime ambalaj [cm]: 8,8
  Inaltime ambalaj [cm]: 8,4
  162 Lei cu TVA
 • ATE 13.0460-5600.2 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc ATE 13.0460-5600.2 ATE set placute frana,frana disc ATE 13.0460-5600.2
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: ATE
  Cod producator: 13.0460-5600.2
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 16,7
  Aprobare: E9 90R-02A1259/2232
  Latime [mm]: 137,8
  Înaltime [mm]: 60,9
  Contact indicator uzura: cu avertizare acustica uzura
  Sistem de frânare: Sumitomo
  Cod MAPP disponibil:
  316 Lei cu TVA
 • BOSCH 0 986 494 259 set placute frana,frana disc комплект
  set placute frana,frana disc BOSCH 0 986 494 259 BOSCH set placute frana,frana disc BOSCH 0 986 494 259
  Produs: set placute frana,frana disc
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 0 986 494 259
  Descriere: set pentru ax
  Grosime [mm]: 18,4
  Aprobare: ECE-R90
  Latime [mm]: 188,1
  Înaltime [mm]: 72,9
  Înaltime 2 [mm]: 73,5
  Material: Low-Metallic
  Contact indicator uzura: inclusiv contact avertizare uzura
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu clema piston
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu tabla anti scartait
  Numar WVA: 24409
  Nr. articol al accesoriului recomandat: 1 987 474 432
  331 Lei cu TVA

Informatii

✅ Placute frana: pentru toate masini
✅ Placute frana marci: BOSCH, HELLA, ATE, VALEO, TEXTAR, JURID, FTE, HERTH+BUSS JAKOPARTS, QUINTON HAZELL, FERODO
✅ Placute frana dupa VIN: verificare pe sasiu pentru compatibilitate cu masina dvs.
✅ Comanda placute frana: 021 555 2141 sau online
✅ Livrare: de la 1-3 zile lucratoare pentru intreaga tara*
✅ FAN Courier: optiune de verificare, plata la livrare, plata cu card
✅ Piese auto: AutoPower

Recenzii

oferiti-va evaluarea 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars evaluare 4.6 de 216 recenzia

FAQ: Întrebări frecvente

Există o opțiune de vizualizare atunci când comandați placute frana?

Toate comenzile de placute frana sunt expediate cu opțiunea de vizualizare activată.

 • Toate piesele sunt noi în ambalajul lor original.
 • Pentru tara, comenzile se livreaza prin FAN Courier.
 • Pretul de livrare este de 30 lei, limitat la 15 kg. greutatea totală pentru întreaga comandă.
 • Daca greutatea totala a comenzii depaseste 15 kg. veți fi anunțat cu privire la taxa suplimentară de transport.
 • O comanda de placute frana se plateste la livrare la curier sau online prin card de credit sau debit.

Cum returnez sau schimb placute frana?

Orice comanda de placute frana poate fi returnata sau schimbata in 14 zile.

 • În acest scop, comanda de placute frana nu trebuie folosită sau montată.
 • În aspect comercial păstrat cu ambalajul, cutia sau plicul în care a fost primit.
 • In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite, AutoPowerPiese.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea comenzii de placute frana.
 • Marfa pentru care clientul a fost anunțat în prealabil prin telefon, E-Mail sau SMS/WhatsApp, că este o comandă personalizată și necesită plată anticipată prin card de credit/debit nu poate fi returnată sau schimbată.
 • La returnarea comenzii, clientul are dreptul de a solicita rambursarea sau înlocuirea produsului.
 • Comanda este trimisă înapoi de către client către compania SM Group International Ltd. cu adresa: strada Todorini Kukli nr. 4, Sofia, Bulgaria.

Cum și când voi primi comanda de placute frana?

Comenzi pentru placute frana plasate pana la ora 14:00. sunt expediate în ziua sau a doua zi

 • Livrare la sediul din Bucuresti a FAN Courier: 1 zi lucratoare.
 • Livrare la un birou din alt oras al FAN Courier: 2 zile lucratoare.
 • Livrare la adresa clientului: intre 2 si 5 zile lucratoare.
 • Comenzile de placute frana plasate in weekend sunt expediate in prima zi lucratoare sau o zi mai tarziu.
 • În cazul unei modificări a timpului de livrare, veți fi anunțat de către operatorul nostru prin telefon, e-mail sau SMS/WhatsApp.

TOP producatori

star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
TBone Alex
TBone Alex
13 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
balan cristian
balan cristian
12 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
Zorro Zdm
Zorro Zdm
09 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
gabriel ion
gabriel ion
08 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
crb crb
crb crb
01 April 2024
star star star star star
torul a decurs perfect, explicatiile si informatiile pentru piese cat si timpul de primire al produselor....multumesc G
go computer
go computer
24 March 2024