Rulment roata pentru masini la preturi accesibile - magazin online

Rulment roata
Cumpara online 24/7

Rulment roata - Snr, Skf, Swag, Fag, Febi, Ruville

Rulment roata: descrieri ale rulmenților, curselor, garniturilor și butucilor

Pentru a vă ajuta să faceți o achiziție mai informată, discutăm despre tipurile de rulment roata, despre componentele aferente și despre modul în care aplicațiile tipice de tracțiune față/spate folosesc fiecare stil.

Rulment roata

Rulmenții roților sunt la fel de vechi și importanți ca și roata în sine datorită capacității lor de a permite rotația liberă fără efectele dăunătoare ale frecării și uzurii. În acest articol, vom defini și discuta componentele individuale, astfel încât să fiți mai bine informați când sunteți gata să cumpărați rulmenți, butuci, garnituri și componente de schimb pentru roți.

Vom acoperi, de asemenea, diferențele dintre „rulment roata” sau „rulmenți de axă” montați la roată în sine, împreună cu „rulmenți de arbore de ax” situate mai în interior de-a lungul arborilor de osie. „Rulmenții” sunt de fapt micile bucăți rotunde care se rotesc într-un ansamblu de rulmenți. Chiar dacă rulmenții vin într-o varietate de forme, toți servesc aceluiași scop de bază.

Tipuri de rulmenți

Rulmenți cu bile – Acestea sunt bile metalice perfect rotunde. Deși sunt utilizați în unele ansambluri de rulmenți auto, se găsesc mai frecvent în skateboard-uri, motoare electrice și mașini de uz casnic. Deoarece forma lor sferică le permite să se rotească în orice direcție, pot face față atât sarcinilor radiale (greutate de sus), cât și sarcinilor de tracțiune (forță laterală). Cu toate acestea, rulmenții cu bile perfect rotunzi au o zonă de contact foarte mică. Acest lucru le limitează la aplicații ușoare până la medii și la locații pe un vehicul care nu sunt supuse presiunii puternice și șocurilor din cauza impactului rutier.

Rulmenți cu bile

Rulmenți cu role drepte – Aceștia au formă cilindrică și au un diametru constant drept pe toată lungimea lor - similar cu un buștean. Deoarece sarcinile radiale aplicate asupra lor sunt distribuite uniform pe un punct de contact mult mai larg, acestea sunt bune pentru unele aplicații mai grele. Dezavantajul rulmenților cu role drepte este că forma lor nu le permite să suporte sarcini de tracțiune semnificative. Ansamblurile de rulmenți cu rulmenți cu role drepte de diametru mai mic sunt adesea folosite în spații înguste, cum ar fi cutiile de viteze.

Rulmenți cu role drepte

Rulmenți cu role conice – Rolele în sine par să aibă o formă cilindrică, dar toate se îngustează într-o parte. Ele sunt plasate în interiorul ansamblurilor de rulmenți care au formă de con, deoarece fizica permite acestei forme să suporte cantități mari de presiune radială, sarcini de tracțiune și șocuri puternice. Rulmenții conici sunt cel mai adesea folosiți în ansamblurile de rulmenți de roți montate în interiorul butucurilor de roată. Unii producători de automobile folosesc un ansamblu de rulmenți cu rulmenți cu role conice, în timp ce alții împerechează aceste ansambluri unul lângă celălalt, cu fața în direcții opuse.

Rulmenți cu role conice

Alte componente legate de un ansamblu de rulmenți

Race – Acesta este un inel metalic cu suprafețe interioare și exterioare netede, prelucrate. Rulmenții sunt înconjurați de o cale de rulare care asigură suprafața față de care se rotesc. Cursele sunt adesea incluse cu un nou ansamblu de rulmenți, dar verificați pentru a vă asigura că știți ce obțineți înainte de a face o achiziție. Dacă un rulment nou nu este inclus, acesta ar trebui achiziționat separat și înlocuit, de asemenea, deoarece o cursă veche nu trebuie reutilizată niciodată cu un rulment nou - indiferent dacă starea lui poate apărea cu ochiul liber.

Race

Cușcă pentru rulmenți – O formă specială de cursă special perforată pentru a legăna rulmenții înșiși. Cușca rulmenților asigură suprafața interioară împotriva căreia se rotesc rulmenții. Cuștile de rulmenți nu sunt de obicei vândute separat, deoarece fac de obicei parte dintr-un ansamblu de rulmenți.

Cuști pentru rulmenți

Garnitură pentru rulmenți – O etanșare rotundă în formă de O (de obicei cauciuc întărit) folosită pentru a înconjura o parte a ansamblului de rulmenți, astfel încât grăsimea să nu se scurgă și să nu pătrundă apa. Garniturile rulmentului sunt un element de uzură și trebuie întotdeauna înlocuite cu rulmenti. Dacă ansamblul de rulmenți pentru vehiculul dvs. nu este vândut cu o etanșare sau nu vine cu o etanșare încorporată, garniturile de rulmenți pot fi, de obicei, achiziționate individual. În unele cazuri, acestea sunt cunoscute și sub denumirea de dispozitive de reținere a rulmenților.

Sigiliul rulmentului

Inelul de fixare a rulmentului - Un inel de fixare a rulmentului este o bandă circulară rigidă de metal care servește drept clemă pentru a menține un ansamblu de rulment cu role și/sau alte piese fixate în poziție. Îndepărtarea și instalarea acestor inele elastice este ușoară cu ajutorul unui instrument special conceput pentru îndepărtarea inelelor elastice.

Un inel elastic pentru rulmentul roții.

Butuc de roată: O piesă de metal forjată sau turnată pe care se montează o roată de automobile. Ansamblurile de rulmenți ai roții se potrivesc de obicei în centrul butucului roții pentru a permite o rotație liberă în jurul unui arbore sau ax. Ansamblurile de rulmenți care se montează în interiorul unui butuc de roată sunt adesea numite ansambluri de rulmenți de butuc de roată. În funcție de producătorul vehiculului, unele ansambluri de rulmenți pentru butucul roții sunt construite cu ansambluri de rulmenți integrale care nu pot fi înlocuite separat. În schimb, butucul roții trebuie înlocuit în întregime.

Inele O pentru butucul roții/rulmenții: De obicei găsite pe 4x4 și furgonete mai vechi, inelele O din cauciuc din jurul butucului roții servesc ca ultimă apărare împotriva oricărei scurgeri de grăsime de la un ansamblu de rulmenți ai roții.

Unsoare pentru rulmenți – Aceasta este o grăsime de rezistență pe bază de petrol sau sintetică, concepută pentru a asigura lubrifierea suprafețelor cu frecare mare. Spre deosebire de uleiul de transmisie sau uleiul de motor, unsoarea pentru rulmenți rămâne groasă și lipicioasă la temperaturi ridicate din cauza vâscozității sale mari și nu va curge de pe suprafețe așa cum o fac fluidele mai subțiri. Este esențial să aveți la îndemână unsoare curată atunci când efectuați orice lucrări de reparații care implică rulmenți sau piese aferente. Unsoarea dintr-un recipient care a fost lăsat deschis la aer pentru o perioadă de timp tinde să atragă praful și murdăria din aer ca un magnet, așa că dacă descoperiți că capacul recipientului dvs. nu a fost strâns sau s-a compromis, și grăsimea dumneavoastră. Înlocuiți-l cu un recipient nou.

Ambalator de grăsime pentru rulmenți – Un recipient cu formă specială de aproximativ dimensiunea unei căni mari de cafea cu un arbore central. Un ambalator de grăsime vă permite să scăpați un întreg ansamblu de rulmenți în formă de O în interiorul acestuia, unde va sta deasupra grăsimii lubrifiante din interiorul packerului. Partea superioară a instrumentului de ambalare cu grăsime este apoi introdusă. Cu o presiune în jos aplicată, ansamblul rulmentului devine scufundat în grăsimea groasă care se strânge în toate golurile dintre rulmenți, cușcă și cursă. Acesta este cel mai simplu și eficient mod de a introduce grăsime în majoritatea zonelor lagărelor. După ce ați scos ansamblul rulmentului dintr-un pachet de grăsime, este, de asemenea, o idee bună să aplicați manual un strat final de unsoare în jurul circumferinței exterioare a ansamblului rulmentului.

Capac de praf al rulmentului – Un capac metalic care este presat pe și peste deschiderea de pe marginea exterioară a ansamblului rulmentului butucului roții. Capacele de praf țin afară murdăria dăunătoare și păstrează grăsimea lubrifiantă.

Terminologia rulmenților devine puțin mai complicată atunci când sunt luate în considerare diferențele dintre vehiculele cu tracțiune față, spate și toate roțile. Lucrurile variază, de asemenea, în funcție de roțile care sunt roți motrice și care nu. De exemplu, rulmenții pentru roțile motoare sunt cunoscuți sub denumirea de „rulmenți de osie”, indiferent dacă sunt față sau spate, deoarece acele roți sunt montate pe butucul unui arbore de osie care se rotește într-o carcasă.

Ansamblurile de rulmenți de pe axele neacționate față sau spate sunt denumite corect „rulmenți de roată” și se montează între un butuc de roată și un arbore simplu. Un vehicul cu tracțiune integrală ar avea patru rulmenți de osie. Indiferent de aceste diferențe, majoritatea ansamblurilor de axe și rulmenți de roată sunt acoperite sub termenul „rulmenți de roată” – ceva de luat în considerare atunci când căutați piese de schimb.

Tipuri de modele de rulmenți utilizate pe butucii roților din față

De obicei, o pereche de ansambluri de rulmenți în stil conic unul lângă celălalt sunt utilizate pentru butucii de tracțiune față, deoarece greutatea vehiculului este distribuită mai mult în față, iar forțele laterale generate pe măsură ce roțile se rotesc pot fi severe. În unele cazuri, ansamblurile de rulmenți pentru butucii de tracțiune față sunt unități etanșate care nu au nevoie niciodată de lubrifiere. Altele sunt proiectate pentru a fi întreținute și au o garnitură de grăsime înlocuibilă care este schimbată de fiecare dată când rulmenții sunt reambalați cu unsoare.

La vehiculele mai vechi, rulmenții roții din față au fost proiectați pentru a fi întreținuți cu kituri de reparații, deoarece piesele pot fi dezasamblate, curățate și reambalate individual cu grăsime. Vehiculele mai noi sunt de obicei echipate cu ansambluri pentru roțile din față care includ butuc, ansamblu de rulmenți, montaj și flanșă de roată integrate într-o unitate cunoscută sub numele de ansamblu rulment și butuc de roată. În funcție de preferința producătorului vehiculului, unele ansambluri de rulmenți sunt presate în articulație și nu pot fi înlocuite fără unelte speciale. În timp ce majoritatea ansamblurilor de rulmenți integrate a butucului roții costă mai mult, acestea sunt mai ușor de înlocuit folosind unelte standard.

Tipuri de modele de rulmenți utilizate pe butucii roților din spate

Multe vehicule cu tracțiune spate cu axe din spate cu grinzi pline utilizează rulmenți de tip rulment cu role drepte – uneori cu două rânduri de rulmenți. În alte cazuri, tuburile de osie îndeplinesc o sarcină dublă și acționează ca curse pentru acei rulmenți. Vehiculele cu tracțiune față, cu dispoziții independente de suspensie spate și butuci din spate neacționați, vor prezenta de obicei ansambluri de tip rulmenți cu role conice sau chiar ansambluri de rulmenți cu bile.

Rulmenți axului axului

Rulmenții arborelui punții sunt montați în locații interioare și suportă greutatea vehiculului, menținând în același timp axa motoare centrată pe loc în timp ce se rotește. Rulmenți cu bile, rulmenți cu role drepte și rulmenți cu role de tip conic sunt toate utilizate în aceste ansambluri de rulmenți cu arbore de osie și variază în funcție de preferințele producătorului. Majoritatea rulmenților cu bile și a rulmenților conici sunt ținute pe loc de un dispozitiv de reținere exterioară a rulmentului, în timp ce osiile cu rulmenți cu role drepte folosesc o clemă în formă de C situată în interiorul diferențialului spate.

Ansamblurile de rulmenți de osie de tip bile sunt presate pe și în afara arborelui axului, iar un inel de reținere din metal moale este presat pe arbore pe rulmentul roții. Rulmenții axelor cu role sunt lubrifiați cu ulei de transmisie în interiorul carcasei diferenţialului și sunt presaţi cel mai adesea în acea carcasă, mai degrabă decât pe ax. Rulmenții cu role conice sunt etanșați cu unsoare tipică pentru axe pentru lubrifiere și trebuie apăsați pe sau în afara arborelui osiei.

Când vine timpul să înlocuiți orice componente ale rulmenților, „tipul” de rulmenți sau ansambluri de rulmenți de care aveți nevoie sunt determinate strict de modul în care vehiculul dumneavoastră exact a fost proiectat de la început. Veți economisi timp, bani și frustrare concentrându-vă pe obținerea componentelor corecte de prima dată. Asigurați-vă că obțineți, de asemenea, TOATE componentele de care ați putea avea nevoie: canale, etanșări, unsoare și unelte speciale, precum și rulmenții înșiși.Citeste mai mult

Produse

 • FEBEST DAC43790041-38 Rulment roata Axa fata ambele parti
  Rulment roata FEBEST DAC43790041-38 FEBEST Rulment roata FEBEST DAC43790041-38
  Produs: Rulment roata
  Producator: FEBEST
  Cod producator: DAC43790041-38
  Partea de montare: Axa fata ambele parti
  Greutate [kg]: 0,743
  Diametru interior [mm]: 43
  Diametru exterior [mm]: 79
  Lungime ambalaj [cm]: 7,9
  Latime ambalaj [cm]: 7,9
  Inaltime ambalaj [cm]: 4,1
  103 Lei cu TVA
 • FEBI BILSTEIN 05528 Set rulment roata Axa fata dreapta Axa fata stanga
  Set rulment roata FEBI BILSTEIN 05528 FEBI BILSTEIN Set rulment roata FEBI BILSTEIN 05528
  Produs: Set rulment roata
  Producator: FEBI BILSTEIN
  Cod producator: 05528
  Partea de montare: Axa fata dreapta
  Partea de montare: Axa fata stanga
  Latime [mm]: 37
  Greutate [kg]: 0,74
  Diametru interior [mm]: 37
  Diametru exterior [mm]: 72
  Tip constructiv lagar: Rulment cu bile unghiular
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu inel siguranta
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu piulita crenelata
  89 Lei cu TVA
 • DAYCO KWD1164 Set rulment roata
  Set rulment roata DAYCO KWD1164 DAYCO Set rulment roata DAYCO KWD1164
  Produs: Set rulment roata
  Producator: DAYCO
  Cod producator: KWD1164
  Latime [mm]: 41,00
  Diametru 2 [mm]: 1
  Numar pistoane: 43,00
  Diametru interior [mm]: 38,00
  178 Lei cu TVA
 • FEBI BILSTEIN 04947 capac,rulment roata
  capac,rulment roata FEBI BILSTEIN 04947 FEBI BILSTEIN capac,rulment roata FEBI BILSTEIN 04947
  Produs: capac,rulment roata
  Producator: FEBI BILSTEIN
  Cod producator: 04947
  Grosime [mm]: 26
  Greutate [kg]: 0,04
  Diametru interior [mm]: 58
  Diametru exterior [mm]: 65
  Diametru exterior [mm]: 60
  13 Lei cu TVA
 • KAMOKA 5500135 Set rulment roata puntea spate
  Set rulment roata KAMOKA 5500135 KAMOKA Set rulment roata KAMOKA 5500135
  Produs: Set rulment roata
  Producator: KAMOKA
  Cod producator: 5500135
  Partea de montare: puntea spate
  316 Lei cu TVA
 • SNR R184.17 Set rulment roata
  Set rulment roata SNR R184.17 SNR Set rulment roata SNR R184.17
  Produs: Set rulment roata
  Producator: SNR
  Cod producator: R184.17
  624 Lei cu TVA
 • BTA H1X016BTA Set rulment roata Fata vehicul
  Set rulment roata BTA H1X016BTA BTA Set rulment roata BTA H1X016BTA
  Produs: Set rulment roata
  Producator: BTA
  Cod producator: H1X016BTA
  Partea de montare: Fata vehicul
  Latime [mm]: 40
  Înaltime [mm]: 40
  Diametru interior [mm]: 35
  Diametru exterior [mm]: 62
  73 Lei cu TVA
 • SNR R150.24 Set rulment roata
  Set rulment roata SNR R150.24 SNR Set rulment roata SNR R150.24
  Produs: Set rulment roata
  Producator: SNR
  Cod producator: R150.24
  Moment strangere [Nm]: 200
  152 Lei cu TVA
 • DENCKERMANN WK413113 Set rulment roata
  Set rulment roata DENCKERMANN WK413113 DENCKERMANN Set rulment roata DENCKERMANN WK413113
  Produs: Set rulment roata
  Producator: DENCKERMANN
  Cod producator: WK413113
  Janta, numar gauri: 5
  Diametru flansa [mm]: 120
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu senzor ABS
  171 Lei cu TVA
 • NTY KLP-DW-020 Set rulment roata Axa fata dreapta punte fata Axa fata stanga
  Set rulment roata NTY KLP-DW-020 NTY Set rulment roata NTY KLP-DW-020
  Produs: Set rulment roata
  Producator: NTY
  Cod producator: KLP-DW-020
  Partea de montare: Axa fata dreapta
  Partea de montare: punte fata
  Partea de montare: Axa fata stanga
  pentru numar articol: KLP-DW-020P
  pentru numar articol: KLP-DW-020P2
  Numar fabricatie: KLP-DW-020
  82 Lei cu TVA
 • FEBI BILSTEIN 03674 Set rulment roata Axa spate stanga Axa spate dreapta
  Set rulment roata FEBI BILSTEIN 03674 FEBI BILSTEIN Set rulment roata FEBI BILSTEIN 03674
  Produs: Set rulment roata
  Producator: FEBI BILSTEIN
  Cod producator: 03674
  Partea de montare: Axa spate stanga
  Partea de montare: Axa spate dreapta
  Greutate [kg]: 0,254
  Articol extins/Informatii de extindere: cu material aditional
  Tip constructiv lagar: Rulment cu role conice
  Latime 1 [mm]: 14
  Latime 2 [mm]: 14
  Diametru exterior 1 [mm]: 40
  Diametru exterior 2 [mm]: 50
  Diametru interior 1 [mm]: 17,5
  Diametru interior 2 [mm]: 29
  36 Lei cu TVA
 • NTY KLP-PE-005 Set rulment roata puntea spate Axa fata dreapta punte fata Axa fata stanga
  Set rulment roata NTY KLP-PE-005 NTY Set rulment roata NTY KLP-PE-005
  Produs: Set rulment roata
  Producator: NTY
  Cod producator: KLP-PE-005
  Marime janta [inch]: 19
  Partea de montare: puntea spate
  Partea de montare: Axa fata dreapta
  Partea de montare: punte fata
  Partea de montare: Axa fata stanga
  Diametru exterior [mm]: 83
  Articol completare/Info suplimentar 2: fara butuc roata
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu piulita
  Numar fabricatie: KLP-PE-005
  122 Lei cu TVA
 • SKF VKBA 3585 Set rulment roata
  Set rulment roata SKF VKBA 3585 SKF Set rulment roata SKF VKBA 3585
  Produs: Set rulment roata
  Producator: SKF
  Cod producator: VKBA 3585
  Janta, numar gauri: 4
  Diametru flansa [mm]: 128
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu senzor ABS integrat
  597 Lei cu TVA
 • KAMOKA 5600073 Set rulment roata puntea spate
  Set rulment roata KAMOKA 5600073 KAMOKA Set rulment roata KAMOKA 5600073
  Produs: Set rulment roata
  Producator: KAMOKA
  Cod producator: 5600073
  Partea de montare: puntea spate
  Latime 1 [mm]: 15
  Latime 2 [mm]: 14
  Diametru exterior 1 [mm]: 50
  Diametru exterior 2 [mm]: 40
  Diametru interior 1 [mm]: 29
  Diametru interior 2 [mm]: 17
  54 Lei cu TVA
 • KAMOKA 5500147 Set rulment roata punte fata
  Set rulment roata KAMOKA 5500147 KAMOKA Set rulment roata KAMOKA 5500147
  Produs: Set rulment roata
  Producator: KAMOKA
  Cod producator: 5500147
  Janta, numar gauri: 5
  Partea de montare: punte fata
  256 Lei cu TVA
 • FEBI BILSTEIN 24224 Set rulment roata Axa spate stanga Axa spate dreapta
  Set rulment roata FEBI BILSTEIN 24224 FEBI BILSTEIN Set rulment roata FEBI BILSTEIN 24224
  Produs: Set rulment roata
  Producator: FEBI BILSTEIN
  Cod producator: 24224
  Partea de montare: Axa spate stanga
  Partea de montare: Axa spate dreapta
  Latime [mm]: 62
  Greutate [kg]: 1,524
  Diametru interior [mm]: 28
  Diametru exterior [mm]: 66
  Numar gauri: 5
  Asezare gauri Ø [mm]: 100
  Articol extins/Informatii de extindere: cu material aditional
  Tip constructiv lagar: Rulment cu bile unghiular
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu senzor magnetic inelar integrat
  Articol completare/Info suplimentar 2: Lagar roata integrat in butuc roata
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu senzor ABS
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu butuc roata
  226 Lei cu TVA
 • QUINTON HAZELL QWB853 Set rulment roata
  Set rulment roata QUINTON HAZELL QWB853 QUINTON HAZELL Set rulment roata QUINTON HAZELL QWB853
  Produs: Set rulment roata
  Producator: QUINTON HAZELL
  Cod producator: QWB853
  Latime [mm]: 36,9
  Diametru interior [mm]: 37
  Diametru exterior [mm]: 72
  117 Lei cu TVA
 • JP GROUP 1141200100 Rulment roata Axa fata dreapta Axa fata stanga
  Rulment roata JP GROUP 1141200100 JP GROUP Rulment roata JP GROUP 1141200100
  Produs: Rulment roata
  Producator: JP GROUP
  Cod producator: 1141200100
  Partea de montare: Axa fata dreapta
  Partea de montare: Axa fata stanga
  Latime [mm]: 40
  Diametru interior [mm]: 40
  Diametru exterior [mm]: 74
  92 Lei cu TVA
 • OPTIMAL 912122 Set rulment roata
  Set rulment roata OPTIMAL 912122 OPTIMAL Set rulment roata OPTIMAL 912122
  Produs: Set rulment roata
  Producator: OPTIMAL
  Cod producator: 912122
  Latime [mm]: 68
  Diametru interior [mm]: 28
  Diametru exterior [mm]: 134
  Dinamica frânare/conducere: pentru vehicule cu ABS
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu senzor magnetic inelar integrat
  465 Lei cu TVA
 • METZGER WM 796 Set rulment roata Axa spate stanga Axa spate dreapta
  Set rulment roata METZGER WM 796 METZGER Set rulment roata METZGER WM 796
  Produs: Set rulment roata
  Producator: METZGER
  Cod producator: WM 796
  Partea de montare: Axa spate stanga
  Partea de montare: Axa spate dreapta
  Latime [mm]: 14,7
  Latime [mm]: 14,6
  Diametru interior [mm]: 29
  Diametru interior [mm]: 17
  Diametru exterior [mm]: 39,9
  Diametru exterior [mm]: 50,3
  Calitate: 11
  Set complet:
  48 Lei cu TVA
 • OPTIMAL 102008 Set rulment roata
  Set rulment roata OPTIMAL 102008 OPTIMAL Set rulment roata OPTIMAL 102008
  Produs: Set rulment roata
  Producator: OPTIMAL
  Cod producator: 102008
  Latime [mm]: 14,7
  Diametru interior [mm]: 19,1
  Diametru exterior [mm]: 45,2
  Latime 1 [mm]: 14,2
  Latime 2 [mm]: 15,5
  Diametru exterior 1 [mm]: 50,3
  Diametru interior 1 [mm]: 29
  3 Lei cu TVA
 • SWAG 30 90 3662 Set rulment roata Axa fata dreapta Axa fata stanga
  Set rulment roata SWAG 30 90 3662 SWAG Set rulment roata SWAG 30 90 3662
  Produs: Set rulment roata
  Producator: SWAG
  Cod producator: 30 90 3662
  pt. cod original (OE): 357 498 625 C
  Partea de montare: Axa fata dreapta
  Partea de montare: Axa fata stanga
  Latime [mm]: 37
  Greutate [kg]: 0,682
  Diametru interior [mm]: 40
  Diametru exterior [mm]: 72
  Articol extins/Informatii de extindere: cu material aditional
  Tip constructiv lagar: Rulment cu bile unghiular
  99 Lei cu TVA
 • SWAG 99 90 3674 Set rulment roata Axa spate stanga Axa spate dreapta
  Set rulment roata SWAG 99 90 3674 SWAG Set rulment roata SWAG 99 90 3674
  Produs: Set rulment roata
  Producator: SWAG
  Cod producator: 99 90 3674
  Partea de montare: Axa spate stanga
  Partea de montare: Axa spate dreapta
  Greutate [kg]: 0,254
  Articol extins/Informatii de extindere: cu material aditional
  Tip constructiv lagar: Rulment cu role conice
  Latime 1 [mm]: 14
  Latime 2 [mm]: 14
  Diametru exterior 1 [mm]: 40
  Diametru exterior 2 [mm]: 50
  Diametru interior 1 [mm]: 17,5
  Diametru interior 2 [mm]: 29
  42 Lei cu TVA
 • MAXGEAR 33-1031 Set rulment roata
  Set rulment roata MAXGEAR 33-1031 MAXGEAR Set rulment roata MAXGEAR 33-1031
  Produs: Set rulment roata
  Producator: MAXGEAR
  Cod producator: 33-1031
  507 Lei cu TVA
 • METELLI 19-2667 Set rulment roata
  Set rulment roata METELLI 19-2667 METELLI Set rulment roata METELLI 19-2667
  Produs: Set rulment roata
  Producator: METELLI
  Cod producator: 19-2667
  Latime [mm]: 59,2
  Diametru interior [mm]: 32
  Diametru exterior 2 [mm]: 128
  Numarul gaurilor de fixare: 5
  247 Lei cu TVA
 • DENCKERMANN W413003 Set rulment roata
  Set rulment roata DENCKERMANN W413003 DENCKERMANN Set rulment roata DENCKERMANN W413003
  Produs: Set rulment roata
  Producator: DENCKERMANN
  Cod producator: W413003
  Latime 1 [mm]: 13,9
  Latime 2 [mm]: 14,2
  Diametru exterior 1 [mm]: 39,9
  Diametru exterior 2 [mm]: 50,3
  Diametru interior 1 [mm]: 17,5
  Diametru interior 2 [mm]: 29,0
  38 Lei cu TVA
 • BTA H1W009BTA Set rulment roata Axa fata ambele parti
  Set rulment roata BTA H1W009BTA BTA Set rulment roata BTA H1W009BTA
  Produs: Set rulment roata
  Producator: BTA
  Cod producator: H1W009BTA
  Partea de montare: Axa fata ambele parti
  Latime [mm]: 40
  Diametru interior [mm]: 40
  Diametru exterior [mm]: 74
  69 Lei cu TVA
 • FEBI BILSTEIN 08080 Set rulment roata Axa spate stanga Axa spate dreapta
  Set rulment roata FEBI BILSTEIN 08080 FEBI BILSTEIN Set rulment roata FEBI BILSTEIN 08080
  Produs: Set rulment roata
  Producator: FEBI BILSTEIN
  Cod producator: 08080
  Partea de montare: Axa spate stanga
  Partea de montare: Axa spate dreapta
  Latime [mm]: 17,5
  Greutate [kg]: 0,3
  Diametru interior [mm]: 29
  Diametru exterior [mm]: 50
  Tip constructiv lagar: Rulment cu role conice
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu inel etansare
  60 Lei cu TVA
 • FEBI BILSTEIN 05386 Set rulment roata Axa spate stanga Axa spate dreapta
  Set rulment roata FEBI BILSTEIN 05386 FEBI BILSTEIN Set rulment roata FEBI BILSTEIN 05386
  Produs: Set rulment roata
  Producator: FEBI BILSTEIN
  Cod producator: 05386
  Partea de montare: Axa spate stanga
  Partea de montare: Axa spate dreapta
  Greutate [kg]: 0,234
  Articol extins/Informatii de extindere: cu material aditional
  Tip constructiv lagar: Rulment cu role conice
  Latime 1 [mm]: 15,5
  Latime 2 [mm]: 14
  Diametru exterior 1 [mm]: 45
  Diametru exterior 2 [mm]: 50
  Diametru interior 1 [mm]: 19
  Diametru interior 2 [mm]: 29
  40 Lei cu TVA
 • SNR R174.67 Set rulment roata
  Set rulment roata SNR R174.67 SNR Set rulment roata SNR R174.67
  Produs: Set rulment roata
  Producator: SNR
  Cod producator: R174.67
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu senzor magnetic inelar integrat
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu bucsa de cauciuc
  672 Lei cu TVA
 • SNR R169.66 Set rulment roata
  Set rulment roata SNR R169.66 SNR Set rulment roata SNR R169.66
  Produs: Set rulment roata
  Producator: SNR
  Cod producator: R169.66
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu senzor magnetic inelar integrat
  Numar gauri 1: 4
  Numar gauri 2: 5
  1470 Lei cu TVA
 • SKF VKBA 3667 Set rulment roata
  Set rulment roata SKF VKBA 3667 SKF Set rulment roata SKF VKBA 3667
  Produs: Set rulment roata
  Producator: SKF
  Cod producator: VKBA 3667
  Janta, numar gauri: 5
  Diametru flansa [mm]: 143
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu senzor ABS
  373 Lei cu TVA
 • BTA H1G019BTA Set rulment roata Axa fata ambele parti
  Set rulment roata BTA H1G019BTA BTA Set rulment roata BTA H1G019BTA
  Produs: Set rulment roata
  Producator: BTA
  Cod producator: H1G019BTA
  Partea de montare: Axa fata ambele parti
  Latime [mm]: 37
  Diametru interior [mm]: 39
  Diametru exterior [mm]: 72
  Dinamica frânare/conducere: pentru vehicule cu ASB
  92 Lei cu TVA

Informatii

✅ Rulment roata: pentru toate masini
✅ Rulment roata marci: BENDIX, SKF, HERTH+BUSS JAKOPARTS, QUINTON HAZELL, DELPHI, METZGER, AL-KO, FEBI BILSTEIN, TRISCAN, SNR
✅ Rulment roata dupa VIN: verificare pe sasiu pentru compatibilitate cu masina dvs.
✅ Comanda rulment roata: 021 555 2141 sau online
✅ Livrare: de la 1-3 zile lucratoare pentru intreaga tara*
✅ FAN Courier: optiune de verificare, plata la livrare, plata cu card
✅ Piese auto: AutoPower

Recenzii

oferiti-va evaluarea 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars evaluare 4.7 de 264 recenzia

FAQ: Întrebări frecvente

Există o opțiune de vizualizare atunci când comandați rulment roata?

Toate comenzile de rulment roata sunt expediate cu opțiunea de vizualizare activată.

 • Toate piesele sunt noi în ambalajul lor original.
 • Pentru tara, comenzile se livreaza prin FAN Courier.
 • Pretul de livrare este de 30 lei, limitat la 15 kg. greutatea totală pentru întreaga comandă.
 • Daca greutatea totala a comenzii depaseste 15 kg. veți fi anunțat cu privire la taxa suplimentară de transport.
 • O comanda de rulment roata se plateste la livrare la curier sau online prin card de credit sau debit.

Cum returnez sau schimb rulment roata?

Orice comanda de rulment roata poate fi returnata sau schimbata in 14 zile.

 • În acest scop, comanda de rulment roata nu trebuie folosită sau montată.
 • În aspect comercial păstrat cu ambalajul, cutia sau plicul în care a fost primit.
 • In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite, AutoPowerPiese.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea comenzii de rulment roata.
 • Marfa pentru care clientul a fost anunțat în prealabil prin telefon, E-Mail sau SMS/WhatsApp, că este o comandă personalizată și necesită plată anticipată prin card de credit/debit nu poate fi returnată sau schimbată.
 • La returnarea comenzii, clientul are dreptul de a solicita rambursarea sau înlocuirea produsului.
 • Comanda este trimisă înapoi de către client către compania SM Group International Ltd. cu adresa: strada Todorini Kukli nr. 4, Sofia, Bulgaria.

Cum și când voi primi comanda de rulment roata?

Comenzi pentru rulment roata plasate pana la ora 14:00. sunt expediate în ziua sau a doua zi

 • Livrare la sediul din Bucuresti a FAN Courier: 1 zi lucratoare.
 • Livrare la un birou din alt oras al FAN Courier: 2 zile lucratoare.
 • Livrare la adresa clientului: intre 2 si 5 zile lucratoare.
 • Comenzile de rulment roata plasate in weekend sunt expediate in prima zi lucratoare sau o zi mai tarziu.
 • În cazul unei modificări a timpului de livrare, veți fi anunțat de către operatorul nostru prin telefon, e-mail sau SMS/WhatsApp.

TOP producatori

star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
Andreea Tohaneanu
Andreea Tohaneanu
22 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
TBone Alex
TBone Alex
13 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
balan cristian
balan cristian
12 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
Zorro Zdm
Zorro Zdm
09 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
gabriel ion
gabriel ion
08 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
crb crb
crb crb
01 April 2024