Termostat auto pentru masini la preturi accesibile - magazin online

Termostat
Cumpara online 24/7

Termostat auto - Behr, Mahle, Facet, Swag, Wahler

Când este timpul să îmi înlocuiesc termostatul auto?

Producătorii de automobile nu specifică un kilometraj când ar trebui înlocuite termostat auto. Discutăm despre modul în care funcționează și acoperim semnele de avertizare că este timpul să vă înlocuiți termostatul.

termostat auto

Când vă gândiți că temperaturile din camerele de ardere ale unui motor ajung la peste 1.000 de grade, este o minune să luați în considerare cât de eficiente sunt sistemele de răcire a motorului în a elimina această căldură - menținând lucrurile într-un interval „ușor” de 80-100 de grade.

Un sistem obișnuit de răcire include o pompă de apă care circulă lichid de răcire, canale în blocul motor pentru ca lichidul de răcire să curgă și să preia căldura de ardere, un radiator care distribuie căldura lichidului de răcire în aerul exterior, un miez de încălzire care distribuie căldură pasagerului compartiment și un termostat auto (montat într-o carcasă pe blocul motor) care servește drept stație de comutare pentru a direcționa lichidul de răcire în diferite locații, după cum este necesar.

Aici este afișată o locație tipică a unui termostat pe un motor.

Lichidul de răcire în sine este de obicei un amestec 50/50 de apă distilată și substanțe chimice, cum ar fi etilenglicolul. Deoarece acest amestec servește la scăderea punctului de îngheț al apei pure, este descris și ca „antigel”. Compoziția chimică a lichidului de răcire, precum și presiunea sub care se află, ridică, de asemenea, punctul de fierbere la o temperatură mai mare decât apa pură - permițând sistemului să funcționeze la temperaturile necesare fără catastrofă. Pentru mai multe detalii despre lichidul de răcire lichid și variațiile acestuia care există, consultați articolul nostru conex Antigel explicat: ce face și de ce este necesar.

În acest articol, ne vom concentra pe ceea ce fac termostatele, cum să spunem când unul funcționează defectuos și să oferim câteva îndrumări cu privire la momentul în care ar trebui să fie înlocuite. Producătorii de vehicule nu specifică un kilometraj sau un interval de dată pentru înlocuirea termostatului așa cum o fac pentru un filtru de aer sau curea de distribuție, deoarece termostatele nu sunt considerate un element de întreținere de rutină. În schimb, acestea ar trebui înlocuite „dacă și când piesa funcționează defectuos”. În loc să așteptăm ca acest lucru să se întâmple, vă vom sfătui și cu privire la alte oportunități bune de înlocuire.

Cum funcționează un termostat auto?

Când am menționat că un termostat servește drept stație de comutare, ne referim că termostatul este în esență o supapă care se deschide și se închide proporțional cu temperatura lichidului de răcire. Când motorul este pornit la rece, este important, de dragul eficienței motorului și al emisiilor, să se încălzească cât mai repede posibil. Pentru a face acest lucru, termostatul va porni în poziția complet închisă - blocând orice flux de lichid de răcire în radiator, unde ar pierde căldură. În schimb, lichidul de răcire este redirecționat înapoi în blocul motor pentru a se asigura că atinge temperatura ideală (aproximativ 90 de grade) mai devreme - indiferent de cât de cald sau rece este aerul exterior.

Componentele unui termostat tipic de motor.

Componentele de bază ale unui termostat sunt arcurile metalice, flanșa, ansamblul cadrului și o supapă care conține un piston încorporat într-o ceară specială. Când lichidul de răcire începe să se încălzească, termostatul începe automat să se deschidă. Acest lucru se datorează presiunii de la un piston care este împins în sus în supapă, pe măsură ce o pelită de ceară se topește și se extinde la o anumită temperatură și de la unul dintre cele două arcuri. Ambele metode mecanice sunt simple și durabile, fără a se deteriora sau rupe odată cu vârsta.

Aici, un termostat de motor tipic este afișat în poziția închis (stânga) și în poziția deschis (dreapta).

Pe măsură ce termostatul se deschide, fluxul de lichid de răcire este deviat treptat în calorifer. Termostatele au o „evaluare” de temperatură (cum ar fi 80 sau 90 de grade) care este temperatura la care termostatul începe să se deschidă. Va ajunge la punctul complet deschis cu aproximativ -10 până la -7 de grade mai sus. Acest rating de temperatură va fi ștampilat vizibil pe termostat undeva. Pentru a preveni blocarea aerului din sistemul de răcire și crearea de puncte fierbinți, majoritatea termostatelor au un fel de supapă de reținere care permite aerului să treacă și să fie eliberat.

Termostatele au de obicei o ștampilă care arată temperatura lor.

Unele termostate sunt integrate în ansamblurile de carcasă

De la începutul mileniului sau cam asa ceva, mulți producători de automobile au trecut la termostate care fac parte dintr-un ansamblu de carcasă integrat situat pe blocul motor sau chiulasa. O conductă de pe carcasă acționează ca ieșire a lichidului de răcire. Termostatele tradiționale de sine stătătoare se află și în interiorul ansamblurilor de carcasă - cu toate acestea, ele sunt înlocuite independent de carcasă.

Vehiculele de astăzi au adesea termostate care sunt integrate permanent într-un ansamblu de carcasă.

Un termostat integrat funcționează la fel ca o unitate de sine stătătoare, cu un avantaj fiind că carcasa integrată este mai ușor de accesat și înlocuit în ansamblu. Acesta este un plus, deoarece ansamblurile de carcasă se pot deteriora, de asemenea, dacă a apărut o condiție anterioară de supraîncălzire. În plus, probabilitatea ca un termostat să fie instalat într-o poziție greșită este eliminată.

Semnele că un termostat funcționează defectuos

Nimic nu durează pentru totdeauna - și nici termostatele. Atunci când funcționează defectuos, cel mai adesea rămân blocate fie în poziția deschisă, fie în poziția închisă.

Unele vehicule au o lumină albastră pentru lichid de răcire, ceea ce înseamnă că lichidul de răcire nu a atins încă temperatura maximă de funcționare. Un termostat care a eșuat „deschiderea” va avea ca rezultat lichidul de răcire care nu se încălzește niciodată suficient.

Un termostat care este blocat deschis va circula lichidul de răcire prin radiator în orice moment, chiar și în timpul pornirilor la rece. Ca urmare, motorul nu poate atinge niciodată temperatura maximă normală de funcționare, iar indicatorul de temperatură a lichidului de răcire poate să plutească într-un punct care este mai rece decât de obicei. Acest lucru are un efect negativ asupra arderii, ceea ce duce la contaminarea combustibilului nears și a uleiului de motor. Este posibil să observați că interiorul vehiculului dumneavoastră nu se încălzește niciodată prea mult în lunile de iarnă, deoarece lichidul de răcire care trece prin miezul încălzitorului nu este suficient de cald pentru a produce căldură. Un termostat nu se „deschide” în acest fel dacă arcul se rupe sau murdăria din sistem împiedică închiderea completă a supapei.

Un termostat care eșuează „închis” va cauza o stare de supraîncălzire.

Dimpotrivă, un termostat care rămâne în poziția închis va bloca complet fluxul de lichid de răcire către radiator, unde căldura este evacuată în aerul exterior. Temperaturile motorului cresc rapid și în curând rezultă o supraîncălzire periculoasă. De obicei, un termostat nu se „închide” în acest fel dacă peletul de ceară a fost corupt de coroziune sau de o stare anterioară de supraîncălzire.

Rețineți că, dacă indicatorul de temperatură atinge linia roșie din orice motiv, termostatul ar trebui examinat pentru orice eventuale deteriorări și luat în considerare pentru înlocuire. Acest lucru se datorează faptului că carcasele metalice s-ar putea deforma și și-au pierdut forma inițială, iar proprietățile cilindrului de ceară au fost compromise. După cum vă puteți imagina, un termostat care suferă acest tip de deteriorare nu va fi capabil să funcționeze normal și să-și facă treaba.

Uneori, un termostat care funcționează defectuos se va bloca într-o poziție parțială sau se poate deschide și închide neregulat în stropi. Temperatura lichidului de răcire va fluctua și este posibil să vedeți o citire a manometrului care se schimbă la nord și la sud de punctul central unde ar trebui să fie. În funcție de marca și modelul dvs., citirile incorecte ale indicatorului de temperatură pot declanșa și o lumină de avertizare pentru verificarea motorului.

Momente oportune pentru a înlocui un termostat

După cum am menționat mai devreme, producătorii auto evită să prescrie un timp stabilit sau un kilometraj pentru a înlocui un termostat. Tindem să fim de acord că, în mod normal, termostatele durează mult timp și, prin urmare, înlocuirea lor prea devreme ar putea să nu fie cea mai bună utilizare a banilor câștigați cu greu pentru piese auto.

Cu toate acestea, există mai multe motive pentru care ar trebui să luați în considerare înlocuirea termostatului ÎNAINTE să se defecteze:

 • Piesa este relativ ieftină (multe de pe site-ul nostru sunt sub 100 lei)
 • Pe multe motoare, piesa este ușor accesibilă
 • Așteptarea până când eșuează poate multiplica exponențial costul reparației (un motor supraîncălzit ar putea avea nevoie de reparații interne care costă mii de dolari)
 • Termostatul poate și ar trebui să fie înlocuit atunci când se efectuează alte lucrări de service la sistemul de răcire, cum ar fi înlocuirea pompei de apă sau a furtunurilor radiatorului sau spălarea lichidului de răcire

Există momente când munca de înlocuire a unui termostat este mai ușoară și mai logică ca măsură preventivă. De exemplu, dacă goliți și înlocuiți lichidul de răcire din calorifer sau aveți instalată o nouă pompă de apă, înlocuirea termostatului în acest timp are sens, deoarece termostatul se află în aceeași zonă și trebuie să scurgeți. lichidul de racire oricum. Pentru multe vehicule aflate în circulație astăzi, producătorii auto au trecut la 150.000 km de lichid de răcire, așa că un nou termostat este în același timp o investiție simplă, ieftină și înțeleaptă.Citeste mai mult

Produse

 • BorgWarner (Wahler) 410086.97D0 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire BorgWarner (Wahler) 410086.97D0 BorgWarner (Wahler) termostat,lichid racire BorgWarner (Wahler) 410086.97D0
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: BorgWarner (Wahler)
  Cod producator: 410086.97D0
  Temperatura de deschidere [°C]: 97
  Tip carcasa: Carcasa cu capac plastic
  469 Lei cu TVA
 • FEBI BILSTEIN 34700 carcasa termostat
  carcasa termostat FEBI BILSTEIN 34700 FEBI BILSTEIN carcasa termostat FEBI BILSTEIN 34700
  Produs: carcasa termostat
  Producator: FEBI BILSTEIN
  Cod producator: 34700
  Greutate [kg]: 0,125
  Material: Culoare aluminiu
  Articol extins/Informatii de extindere: cu material aditional
  Atentie la informatii de service:
  variantă de execuție nouă:
  88 Lei cu TVA
 • FEBI BILSTEIN 17890 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire FEBI BILSTEIN 17890 FEBI BILSTEIN termostat,lichid racire FEBI BILSTEIN 17890
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: FEBI BILSTEIN
  Cod producator: 17890
  Temperatura de deschidere [°C]: 87
  Greutate [kg]: 0,063
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu inel etansare
  Atentie la informatii de service:
  36 Lei cu TVA
 • MEYLE 028 289 0000 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire MEYLE 028 289 0000 MEYLE termostat,lichid racire MEYLE 028 289 0000
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: MEYLE
  Cod producator: 028 289 0000
  Temperatura de deschidere [°C]: 89
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  37 Lei cu TVA
 • METZGER 4006087 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire METZGER 4006087 METZGER termostat,lichid racire METZGER 4006087
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: METZGER
  Cod producator: 4006087
  Temperatura de deschidere [°C]: 82
  Material: cauciuc
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  44 Lei cu TVA
 • MAHLE TI 181 89 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire MAHLE TI 181 89 MAHLE termostat,lichid racire MAHLE TI 181 89
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: MAHLE
  Cod producator: TI 181 89
  Temperatura de deschidere [°C]: 89
  Articol extins/Informatii de extindere: fara etansare
  Lungime ambalaj [cm]: 12,0
  Latime ambalaj [cm]: 11,20
  Inaltime ambalaj [cm]: 11,20
  Greutate netă [g]: 118
  78 Lei cu TVA
 • THERMOTEC D2IV004TT termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire THERMOTEC D2IV004TT THERMOTEC termostat,lichid racire THERMOTEC D2IV004TT
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: THERMOTEC
  Cod producator: D2IV004TT
  Temperatura de deschidere [°C]: 79
  Dimensiuni radiator: 81x73x73
  Tip carcasa: fara carcasa
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Masa [g]: 87
  Piesa noua:
  56 Lei cu TVA
 • BorgWarner (Wahler) 410184.89D termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire BorgWarner (Wahler) 410184.89D BorgWarner (Wahler) termostat,lichid racire BorgWarner (Wahler) 410184.89D
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: BorgWarner (Wahler)
  Cod producator: 410184.89D
  Temperatura de deschidere [°C]: 89
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  213 Lei cu TVA
 • MAHLE TM 21 103 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire MAHLE TM 21 103 MAHLE termostat,lichid racire MAHLE TM 21 103
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: MAHLE
  Cod producator: TM 21 103
  Temperatura de deschidere [°C]: 103
  Lungime ambalaj [cm]: 12,0
  Latime ambalaj [cm]: 11,20
  Inaltime ambalaj [cm]: 15,70
  Greutate netă [g]: 308
  349 Lei cu TVA
 • MEYLE 128 228 0006 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire MEYLE 128 228 0006 MEYLE termostat,lichid racire MEYLE 128 228 0006
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: MEYLE
  Cod producator: 128 228 0006
  Temperatura de deschidere [°C]: 88
  Tip carcasa: Carcasa cu capac plastic
  Tip carcasa: Carcasa platic
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  217 Lei cu TVA
 • VALEO 820168 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire VALEO 820168 VALEO termostat,lichid racire VALEO 820168
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: VALEO
  Cod producator: 820168
  Temperatura de deschidere [°C]: 87
  Greutate [kg]: 0,092
  Conducta Ø [mm]: 54
  Articol extins/Informatii de extindere: cu garnituri
  95 Lei cu TVA
 • TOPRAN 111 139 carcasa termostat
  carcasa termostat TOPRAN 111 139 TOPRAN carcasa termostat TOPRAN 111 139
  Produs: carcasa termostat
  Producator: TOPRAN
  Cod producator: 111 139
  Temperatura de deschidere [°C]: 87
  Temperatura de deschidere [°C]: 85
  Specificatii de asamblare: preasamblat
  Încalzire/Racire: cu cuplaj comutator termic
  Tip carcasa: Carcasa platic
  Articol extins/Informatii de extindere: cu emitator temperatura
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Articol extins/Informatii de extindere: cu garnituri
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu suruburi
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu termostat
  Materialul carcasei: GFK (fibra de sticla)
  432 Lei cu TVA
 • METZGER 4006058 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire METZGER 4006058 METZGER termostat,lichid racire METZGER 4006058
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: METZGER
  Cod producator: 4006058
  Temperatura de deschidere [°C]: 89
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Materialul carcasei: plastic
  55 Lei cu TVA
 • MAGNETI MARELLI 352317101230 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire MAGNETI MARELLI 352317101230 MAGNETI MARELLI termostat,lichid racire MAGNETI MARELLI 352317101230
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: MAGNETI MARELLI
  Cod producator: 352317101230
  Temperatura de deschidere [°C]: 82
  Înaltime [mm]: 37
  Diametru 1 [mm]: 56
  Diametru 2 [mm]: 28
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  60 Lei cu TVA
 • CALORSTAT by Vernet TH5075.88J termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire CALORSTAT by Vernet TH5075.88J CALORSTAT by Vernet termostat,lichid racire CALORSTAT by Vernet TH5075.88J
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: CALORSTAT by Vernet
  Cod producator: TH5075.88J
  Temperatura de deschidere [°C]: 88
  Înaltime 1 [mm]: 19,0
  Diametru 1 [mm]: 51,9
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  104 Lei cu TVA
 • MOTORAD 427-82K termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire MOTORAD 427-82K MOTORAD termostat,lichid racire MOTORAD 427-82K
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: MOTORAD
  Cod producator: 427-82K
  Temperatura de deschidere [°C]: 82
  Înaltime [mm]: 32
  Diametru 1 [mm]: 54
  Diametru 2 [mm]: 28
  Tip carcasa: fara carcasa
  45 Lei cu TVA
 • HOFFER 8192627 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire HOFFER 8192627 HOFFER termostat,lichid racire HOFFER 8192627
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: HOFFER
  Cod producator: 8192627
  Temperatura de deschidere [°C]: 82
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  51 Lei cu TVA
 • BorgWarner (Wahler) 4144.82D termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire BorgWarner (Wahler) 4144.82D BorgWarner (Wahler) termostat,lichid racire BorgWarner (Wahler) 4144.82D
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: BorgWarner (Wahler)
  Cod producator: 4144.82D
  Temperatura de deschidere [°C]: 82
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  109 Lei cu TVA
 • TOPRAN 720 180 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire TOPRAN 720 180 TOPRAN termostat,lichid racire TOPRAN 720 180
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: TOPRAN
  Cod producator: 720 180
  Temperatura de deschidere [°C]: 83
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  75 Lei cu TVA
 • THERMOTEC D2M011TT termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire THERMOTEC D2M011TT THERMOTEC termostat,lichid racire THERMOTEC D2M011TT
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: THERMOTEC
  Cod producator: D2M011TT
  Temperatura de deschidere [°C]: 87
  124 Lei cu TVA
 • GATES TH44870 termostat,racire ulei
  termostat,racire ulei GATES TH44870 GATES termostat,racire ulei GATES TH44870
  Produs: termostat,racire ulei
  Producator: GATES
  Cod producator: TH44870
  Temperatura de deschidere [°C]: 70
  Tip carcasa: Cu carcasa
  158 Lei cu TVA
 • CALORSTAT by Vernet TH5111.80J termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire CALORSTAT by Vernet TH5111.80J CALORSTAT by Vernet termostat,lichid racire CALORSTAT by Vernet TH5111.80J
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: CALORSTAT by Vernet
  Cod producator: TH5111.80J
  Temperatura de deschidere [°C]: 80
  Înaltime 1 [mm]: 25,5
  Înaltime 2 [mm]: 7,5
  Diametru 1 [mm]: 67,0
  Diametru 2 [mm]: 35,0
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  74 Lei cu TVA
 • VALEO 820434 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire VALEO 820434 VALEO termostat,lichid racire VALEO 820434
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: VALEO
  Cod producator: 820434
  Temperatura de deschidere [°C]: 89
  Greutate [kg]: 0,14
  Tip carcasa: Cu carcasa
  Articol extins/Informatii de extindere: cu garnituri
  142 Lei cu TVA
 • GATES TH03282G2 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire GATES TH03282G2 GATES termostat,lichid racire GATES TH03282G2
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: GATES
  Cod producator: TH03282G2
  Temperatura de deschidere [°C]: 82
  Tip carcasa: fara carcasa
  Articol extins/Informatii de extindere: cu garnituri
  59 Lei cu TVA
 • ESEN SKV 20SKV600 carcasa termostat
  carcasa termostat ESEN SKV 20SKV600 ESEN SKV carcasa termostat ESEN SKV 20SKV600
  Produs: carcasa termostat
  Producator: ESEN SKV
  Cod producator: 20SKV600
  Greutate [kg]: 0,48
  Garantie: Garantie 3 ani
  Comparați piesa veche cu cea nouă (îndeosebi nr. OE):
  99 Lei cu TVA
 • MAHLE TX 28 88D termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire MAHLE TX 28 88D MAHLE termostat,lichid racire MAHLE TX 28 88D
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: MAHLE
  Cod producator: TX 28 88D
  Temperatura de deschidere [°C]: 88
  Înaltime 1 [mm]: 30
  Înaltime 2 [mm]: 25,5
  Diametru 1 [mm]: 67
  Diametru 2 [mm]: 33
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Lungime ambalaj [cm]: 8,7
  Latime ambalaj [cm]: 6,70
  Inaltime ambalaj [cm]: 9,20
  Greutate netă [g]: 110
  66 Lei cu TVA
 • MAHLE TI 182 89 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire MAHLE TI 182 89 MAHLE termostat,lichid racire MAHLE TI 182 89
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: MAHLE
  Cod producator: TI 182 89
  Temperatura de deschidere [°C]: 89
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Lungime ambalaj [cm]: 8,7
  Latime ambalaj [cm]: 6,70
  Inaltime ambalaj [cm]: 9,20
  Greutate netă [g]: 116
  90 Lei cu TVA
 • MEYLE 28-28 228 0002 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire MEYLE 28-28 228 0002 MEYLE termostat,lichid racire MEYLE 28-28 228 0002
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: MEYLE
  Cod producator: 28-28 228 0002
  Temperatura de deschidere [°C]: 88
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  58 Lei cu TVA

Informatii

✅ Termostat: pentru toate masini
✅ Termostat marci: HELLA, PIERBURG, ELRING, VALEO, GATES, HERTH+BUSS JAKOPARTS, QUINTON HAZELL, BorgWarner (Wahler), MAGNETI MARELLI, FEBI BILSTEIN
✅ Termostat dupa VIN: verificare pe sasiu pentru compatibilitate cu masina dvs.
✅ Comanda termostat: 021 555 2141 sau online
✅ Livrare: de la 1-3 zile lucratoare pentru intreaga tara*
✅ FAN Courier: optiune de verificare, plata la livrare, plata cu card
✅ Piese auto: AutoPower

Recenzii

oferiti-va evaluarea 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars evaluare 4.8 de 250 recenzia

FAQ: Întrebări frecvente

Există o opțiune de vizualizare atunci când comandați termostat?

Toate comenzile de termostat sunt expediate cu opțiunea de vizualizare activată.

 • Toate piesele sunt noi în ambalajul lor original.
 • Pentru tara, comenzile se livreaza prin FAN Courier.
 • Pretul de livrare este de 30 lei, limitat la 15 kg. greutatea totală pentru întreaga comandă.
 • Daca greutatea totala a comenzii depaseste 15 kg. veți fi anunțat cu privire la taxa suplimentară de transport.
 • O comanda de termostat se plateste la livrare la curier sau online prin card de credit sau debit.

Cum returnez sau schimb termostat?

Orice comanda de termostat poate fi returnata sau schimbata in 14 zile.

 • În acest scop, comanda de termostat nu trebuie folosită sau montată.
 • În aspect comercial păstrat cu ambalajul, cutia sau plicul în care a fost primit.
 • In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite, AutoPowerPiese.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea comenzii de termostat.
 • Marfa pentru care clientul a fost anunțat în prealabil prin telefon, E-Mail sau SMS/WhatsApp, că este o comandă personalizată și necesită plată anticipată prin card de credit/debit nu poate fi returnată sau schimbată.
 • La returnarea comenzii, clientul are dreptul de a solicita rambursarea sau înlocuirea produsului.
 • Comanda este trimisă înapoi de către client către compania SM Group International Ltd. cu adresa: strada Todorini Kukli nr. 4, Sofia, Bulgaria.

Cum și când voi primi comanda de termostat?

Comenzi pentru termostat plasate pana la ora 14:00. sunt expediate în ziua sau a doua zi

 • Livrare la sediul din Bucuresti a FAN Courier: 1 zi lucratoare.
 • Livrare la un birou din alt oras al FAN Courier: 2 zile lucratoare.
 • Livrare la adresa clientului: intre 2 si 5 zile lucratoare.
 • Comenzile de termostat plasate in weekend sunt expediate in prima zi lucratoare sau o zi mai tarziu.
 • În cazul unei modificări a timpului de livrare, veți fi anunțat de către operatorul nostru prin telefon, e-mail sau SMS/WhatsApp.

TOP producatori

star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
TBone Alex
TBone Alex
19 July 2024
star star star star star
Seriozitate, livrare rapidă, produs de calitate. Mulțumesc! G
Daniel Tutunaru
Daniel Tutunaru
01 July 2024
star star star star star
Profesioniști!!! G
Gheorghe Nechita
Gheorghe Nechita
30 June 2024
star star star star star
Aștept de 4zile o comandă
Raspuns de la AutoPower:
Salut Necsoiu Marin. Expedierea dvs. a fost trimisă ieri conform acordului. V-am spus ca produsul este la livrare si ca va fi intarziat. Expedierea ta va sosi luni sau marți.
G
Marin Necsoiu
Marin Necsoiu
14 June 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
sergiu valcea
sergiu valcea
14 June 2024
star star star star star
Profi și destul de prompt G
Ciprian Viorel Nemes
Ciprian Viorel Nemes
02 June 2024