Termostat auto pentru masini la preturi accesibile - magazin online

Termostat
Cumpara online 24/7

Termostat auto - Behr, Mahle, Facet, Swag, Wahler

Când este timpul să îmi înlocuiesc termostatul auto?

Producătorii de automobile nu specifică un kilometraj când ar trebui înlocuite termostat auto. Discutăm despre modul în care funcționează și acoperim semnele de avertizare că este timpul să vă înlocuiți termostatul.

termostat auto

Când vă gândiți că temperaturile din camerele de ardere ale unui motor ajung la peste 1.000 de grade, este o minune să luați în considerare cât de eficiente sunt sistemele de răcire a motorului în a elimina această căldură - menținând lucrurile într-un interval „ușor” de 80-100 de grade.

Un sistem obișnuit de răcire include o pompă de apă care circulă lichid de răcire, canale în blocul motor pentru ca lichidul de răcire să curgă și să preia căldura de ardere, un radiator care distribuie căldura lichidului de răcire în aerul exterior, un miez de încălzire care distribuie căldură pasagerului compartiment și un termostat auto (montat într-o carcasă pe blocul motor) care servește drept stație de comutare pentru a direcționa lichidul de răcire în diferite locații, după cum este necesar.

Aici este afișată o locație tipică a unui termostat pe un motor.

Lichidul de răcire în sine este de obicei un amestec 50/50 de apă distilată și substanțe chimice, cum ar fi etilenglicolul. Deoarece acest amestec servește la scăderea punctului de îngheț al apei pure, este descris și ca „antigel”. Compoziția chimică a lichidului de răcire, precum și presiunea sub care se află, ridică, de asemenea, punctul de fierbere la o temperatură mai mare decât apa pură - permițând sistemului să funcționeze la temperaturile necesare fără catastrofă. Pentru mai multe detalii despre lichidul de răcire lichid și variațiile acestuia care există, consultați articolul nostru conex Antigel explicat: ce face și de ce este necesar.

În acest articol, ne vom concentra pe ceea ce fac termostatele, cum să spunem când unul funcționează defectuos și să oferim câteva îndrumări cu privire la momentul în care ar trebui să fie înlocuite. Producătorii de vehicule nu specifică un kilometraj sau un interval de dată pentru înlocuirea termostatului așa cum o fac pentru un filtru de aer sau curea de distribuție, deoarece termostatele nu sunt considerate un element de întreținere de rutină. În schimb, acestea ar trebui înlocuite „dacă și când piesa funcționează defectuos”. În loc să așteptăm ca acest lucru să se întâmple, vă vom sfătui și cu privire la alte oportunități bune de înlocuire.

Cum funcționează un termostat auto?

Când am menționat că un termostat servește drept stație de comutare, ne referim că termostatul este în esență o supapă care se deschide și se închide proporțional cu temperatura lichidului de răcire. Când motorul este pornit la rece, este important, de dragul eficienței motorului și al emisiilor, să se încălzească cât mai repede posibil. Pentru a face acest lucru, termostatul va porni în poziția complet închisă - blocând orice flux de lichid de răcire în radiator, unde ar pierde căldură. În schimb, lichidul de răcire este redirecționat înapoi în blocul motor pentru a se asigura că atinge temperatura ideală (aproximativ 90 de grade) mai devreme - indiferent de cât de cald sau rece este aerul exterior.

Componentele unui termostat tipic de motor.

Componentele de bază ale unui termostat sunt arcurile metalice, flanșa, ansamblul cadrului și o supapă care conține un piston încorporat într-o ceară specială. Când lichidul de răcire începe să se încălzească, termostatul începe automat să se deschidă. Acest lucru se datorează presiunii de la un piston care este împins în sus în supapă, pe măsură ce o pelită de ceară se topește și se extinde la o anumită temperatură și de la unul dintre cele două arcuri. Ambele metode mecanice sunt simple și durabile, fără a se deteriora sau rupe odată cu vârsta.

Aici, un termostat de motor tipic este afișat în poziția închis (stânga) și în poziția deschis (dreapta).

Pe măsură ce termostatul se deschide, fluxul de lichid de răcire este deviat treptat în calorifer. Termostatele au o „evaluare” de temperatură (cum ar fi 80 sau 90 de grade) care este temperatura la care termostatul începe să se deschidă. Va ajunge la punctul complet deschis cu aproximativ -10 până la -7 de grade mai sus. Acest rating de temperatură va fi ștampilat vizibil pe termostat undeva. Pentru a preveni blocarea aerului din sistemul de răcire și crearea de puncte fierbinți, majoritatea termostatelor au un fel de supapă de reținere care permite aerului să treacă și să fie eliberat.

Termostatele au de obicei o ștampilă care arată temperatura lor.

Unele termostate sunt integrate în ansamblurile de carcasă

De la începutul mileniului sau cam asa ceva, mulți producători de automobile au trecut la termostate care fac parte dintr-un ansamblu de carcasă integrat situat pe blocul motor sau chiulasa. O conductă de pe carcasă acționează ca ieșire a lichidului de răcire. Termostatele tradiționale de sine stătătoare se află și în interiorul ansamblurilor de carcasă - cu toate acestea, ele sunt înlocuite independent de carcasă.

Vehiculele de astăzi au adesea termostate care sunt integrate permanent într-un ansamblu de carcasă.

Un termostat integrat funcționează la fel ca o unitate de sine stătătoare, cu un avantaj fiind că carcasa integrată este mai ușor de accesat și înlocuit în ansamblu. Acesta este un plus, deoarece ansamblurile de carcasă se pot deteriora, de asemenea, dacă a apărut o condiție anterioară de supraîncălzire. În plus, probabilitatea ca un termostat să fie instalat într-o poziție greșită este eliminată.

Semnele că un termostat funcționează defectuos

Nimic nu durează pentru totdeauna - și nici termostatele. Atunci când funcționează defectuos, cel mai adesea rămân blocate fie în poziția deschisă, fie în poziția închisă.

Unele vehicule au o lumină albastră pentru lichid de răcire, ceea ce înseamnă că lichidul de răcire nu a atins încă temperatura maximă de funcționare. Un termostat care a eșuat „deschiderea” va avea ca rezultat lichidul de răcire care nu se încălzește niciodată suficient.

Un termostat care este blocat deschis va circula lichidul de răcire prin radiator în orice moment, chiar și în timpul pornirilor la rece. Ca urmare, motorul nu poate atinge niciodată temperatura maximă normală de funcționare, iar indicatorul de temperatură a lichidului de răcire poate să plutească într-un punct care este mai rece decât de obicei. Acest lucru are un efect negativ asupra arderii, ceea ce duce la contaminarea combustibilului nears și a uleiului de motor. Este posibil să observați că interiorul vehiculului dumneavoastră nu se încălzește niciodată prea mult în lunile de iarnă, deoarece lichidul de răcire care trece prin miezul încălzitorului nu este suficient de cald pentru a produce căldură. Un termostat nu se „deschide” în acest fel dacă arcul se rupe sau murdăria din sistem împiedică închiderea completă a supapei.

Un termostat care eșuează „închis” va cauza o stare de supraîncălzire.

Dimpotrivă, un termostat care rămâne în poziția închis va bloca complet fluxul de lichid de răcire către radiator, unde căldura este evacuată în aerul exterior. Temperaturile motorului cresc rapid și în curând rezultă o supraîncălzire periculoasă. De obicei, un termostat nu se „închide” în acest fel dacă peletul de ceară a fost corupt de coroziune sau de o stare anterioară de supraîncălzire.

Rețineți că, dacă indicatorul de temperatură atinge linia roșie din orice motiv, termostatul ar trebui examinat pentru orice eventuale deteriorări și luat în considerare pentru înlocuire. Acest lucru se datorează faptului că carcasele metalice s-ar putea deforma și și-au pierdut forma inițială, iar proprietățile cilindrului de ceară au fost compromise. După cum vă puteți imagina, un termostat care suferă acest tip de deteriorare nu va fi capabil să funcționeze normal și să-și facă treaba.

Uneori, un termostat care funcționează defectuos se va bloca într-o poziție parțială sau se poate deschide și închide neregulat în stropi. Temperatura lichidului de răcire va fluctua și este posibil să vedeți o citire a manometrului care se schimbă la nord și la sud de punctul central unde ar trebui să fie. În funcție de marca și modelul dvs., citirile incorecte ale indicatorului de temperatură pot declanșa și o lumină de avertizare pentru verificarea motorului.

Momente oportune pentru a înlocui un termostat

După cum am menționat mai devreme, producătorii auto evită să prescrie un timp stabilit sau un kilometraj pentru a înlocui un termostat. Tindem să fim de acord că, în mod normal, termostatele durează mult timp și, prin urmare, înlocuirea lor prea devreme ar putea să nu fie cea mai bună utilizare a banilor câștigați cu greu pentru piese auto.

Cu toate acestea, există mai multe motive pentru care ar trebui să luați în considerare înlocuirea termostatului ÎNAINTE să se defecteze:

 • Piesa este relativ ieftină (multe de pe site-ul nostru sunt sub 100 lei)
 • Pe multe motoare, piesa este ușor accesibilă
 • Așteptarea până când eșuează poate multiplica exponențial costul reparației (un motor supraîncălzit ar putea avea nevoie de reparații interne care costă mii de dolari)
 • Termostatul poate și ar trebui să fie înlocuit atunci când se efectuează alte lucrări de service la sistemul de răcire, cum ar fi înlocuirea pompei de apă sau a furtunurilor radiatorului sau spălarea lichidului de răcire

Există momente când munca de înlocuire a unui termostat este mai ușoară și mai logică ca măsură preventivă. De exemplu, dacă goliți și înlocuiți lichidul de răcire din calorifer sau aveți instalată o nouă pompă de apă, înlocuirea termostatului în acest timp are sens, deoarece termostatul se află în aceeași zonă și trebuie să scurgeți. lichidul de racire oricum. Pentru multe vehicule aflate în circulație astăzi, producătorii auto au trecut la 150.000 km de lichid de răcire, așa că un nou termostat este în același timp o investiție simplă, ieftină și înțeleaptă.Citeste mai mult

Produse

 • DT Spare Parts 2.91503 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire DT Spare Parts 2.91503 DT Spare Parts termostat,lichid racire DT Spare Parts 2.91503
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: DT Spare Parts
  Cod producator: 2.91503
  165 Lei cu TVA
 • THERMOTEC D2F008TT termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire THERMOTEC D2F008TT THERMOTEC termostat,lichid racire THERMOTEC D2F008TT
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: THERMOTEC
  Cod producator: D2F008TT
  Temperatura de deschidere [°C]: 87
  Tip carcasa: Cu carcasa
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  55 Lei cu TVA
 • DAYCO DT1028V termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire DAYCO DT1028V DAYCO termostat,lichid racire DAYCO DT1028V
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: DAYCO
  Cod producator: DT1028V
  Temperatura de deschidere [°C]: 91
  Înaltime 1 [mm]: 31,0
  Diametru 1 [mm]: 52,0
  Diametru 2 [mm]: 35,0
  63 Lei cu TVA
 • FACET 7.8671 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire FACET 7.8671 FACET termostat,lichid racire FACET 7.8671
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: FACET
  Cod producator: 7.8671
  Temperatura de deschidere [°C]: 91
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  conține număr articol: 7.3328
  191 Lei cu TVA
 • VEMO V30-99-0197 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire VEMO V30-99-0197 VEMO termostat,lichid racire VEMO V30-99-0197
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: VEMO
  Cod producator: V30-99-0197
  476 Lei cu TVA
 • GATES TH29484G1 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire GATES TH29484G1 GATES termostat,lichid racire GATES TH29484G1
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: GATES
  Cod producator: TH29484G1
  Temperatura de deschidere [°C]: 84
  Tip carcasa: fara carcasa
  Articol extins/Informatii de extindere: cu garnituri
  94 Lei cu TVA
 • FEBI BILSTEIN 17355 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire FEBI BILSTEIN 17355 FEBI BILSTEIN termostat,lichid racire FEBI BILSTEIN 17355
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: FEBI BILSTEIN
  Cod producator: 17355
  Temperatura de deschidere [°C]: 78
  Greutate [kg]: 0,05
  Diametru exterior [mm]: 52
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Atentie la informatii de service:
  72 Lei cu TVA
 • CALORSTAT by Vernet TH5750.92J termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire CALORSTAT by Vernet TH5750.92J CALORSTAT by Vernet termostat,lichid racire CALORSTAT by Vernet TH5750.92J
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: CALORSTAT by Vernet
  Cod producator: TH5750.92J
  Temperatura de deschidere [°C]: 92
  Înaltime 1 [mm]: 33,8
  Diametru 1 [mm]: 51,8
  Diametru 2 [mm]: 35,0
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  66 Lei cu TVA
 • MAGNETI MARELLI 352317100450 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire MAGNETI MARELLI 352317100450 MAGNETI MARELLI termostat,lichid racire MAGNETI MARELLI 352317100450
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: MAGNETI MARELLI
  Cod producator: 352317100450
  Temperatura de deschidere [°C]: 87
  Articol extins/Informatii de extindere: fara etansare
  88 Lei cu TVA
 • MAHLE TX 113 88D termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire MAHLE TX 113 88D MAHLE termostat,lichid racire MAHLE TX 113 88D
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: MAHLE
  Cod producator: TX 113 88D
  Temperatura de deschidere [°C]: 88
  Înaltime 2 [mm]: 25
  Diametru 1 [mm]: 44
  Diametru 2 [mm]: 9
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Lungime ambalaj [cm]: 8,7
  Latime ambalaj [cm]: 6,70
  Inaltime ambalaj [cm]: 9,20
  Greutate netă [g]: 62
  125 Lei cu TVA
 • SWAG 62 10 7987 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire SWAG 62 10 7987 SWAG termostat,lichid racire SWAG 62 10 7987
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: SWAG
  Cod producator: 62 10 7987
  pt. cod original (OE): 98 109 168 80
  Temperatura de deschidere [°C]: 105
  Greutate [kg]: 0,5
  Diametru exterior [mm]: 44
  Tip carcasa: Cu carcasa
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu comutator de temperatură
  Atentie la informatii de service:
  457 Lei cu TVA
 • THERMOTEC D2C002TT termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire THERMOTEC D2C002TT THERMOTEC termostat,lichid racire THERMOTEC D2C002TT
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: THERMOTEC
  Cod producator: D2C002TT
  Temperatura de deschidere [°C]: 83
  Înaltime 1 [mm]: 35,5
  Diametru 1 [mm]: 55
  Diametru 2 [mm]: 28,5
  Tip carcasa: fara carcasa
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  49 Lei cu TVA
 • METZGER 4006368 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire METZGER 4006368 METZGER termostat,lichid racire METZGER 4006368
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: METZGER
  Cod producator: 4006368
  Temperatura de deschidere [°C]: 87
  Tip carcasa: Cu carcasa
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  326 Lei cu TVA
 • MEYLE 028 271 0004 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire MEYLE 028 271 0004 MEYLE termostat,lichid racire MEYLE 028 271 0004
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: MEYLE
  Cod producator: 028 271 0004
  Temperatura de deschidere [°C]: 71
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  52 Lei cu TVA
 • ESEN SKV 20SKV184 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire ESEN SKV 20SKV184 ESEN SKV termostat,lichid racire ESEN SKV 20SKV184
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: ESEN SKV
  Cod producator: 20SKV184
  Temperatura de deschidere [°C]: 88
  Greutate [kg]: 0,19
  Tip carcasa: fara carcasa
  Garantie: Garantie 3 ani
  261 Lei cu TVA
 • MAHLE TH 40 83 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire MAHLE TH 40 83 MAHLE termostat,lichid racire MAHLE TH 40 83
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: MAHLE
  Cod producator: TH 40 83
  Temperatura de deschidere [°C]: 83
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Lungime ambalaj [cm]: 13,7
  Latime ambalaj [cm]: 10,70
  Inaltime ambalaj [cm]: 25,20
  Greutate netă [g]: 350
  414 Lei cu TVA
 • METZGER 4006087 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire METZGER 4006087 METZGER termostat,lichid racire METZGER 4006087
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: METZGER
  Cod producator: 4006087
  Temperatura de deschidere [°C]: 82
  Material: cauciuc
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  58 Lei cu TVA
 • DEPO-LORO 027-025-0002 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire DEPO-LORO 027-025-0002 DEPO-LORO termostat,lichid racire DEPO-LORO 027-025-0002
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: DEPO-LORO
  Cod producator: 027-025-0002
  Temperatura de deschidere [°C]: 88
  135 Lei cu TVA
 • MAHLE TX 71 82D termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire MAHLE TX 71 82D MAHLE termostat,lichid racire MAHLE TX 71 82D
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: MAHLE
  Cod producator: TX 71 82D
  Temperatura de deschidere [°C]: 82
  Înaltime 2 [mm]: 39
  Diametru 1 [mm]: 52
  Diametru 2 [mm]: 28
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Lungime ambalaj [cm]: 8,7
  Latime ambalaj [cm]: 6,70
  Inaltime ambalaj [cm]: 9,20
  Greutate netă [g]: 77
  181 Lei cu TVA
 • MAHLE TI 21 87 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire MAHLE TI 21 87 MAHLE termostat,lichid racire MAHLE TI 21 87
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: MAHLE
  Cod producator: TI 21 87
  Temperatura de deschidere [°C]: 87
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Lungime ambalaj [cm]: 12,0
  Latime ambalaj [cm]: 11,20
  Inaltime ambalaj [cm]: 11,20
  Greutate netă [g]: 256
  138 Lei cu TVA
 • DAYCO DT1263V termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire DAYCO DT1263V DAYCO termostat,lichid racire DAYCO DT1263V
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: DAYCO
  Cod producator: DT1263V
  Temperatura de deschidere [°C]: 92
  Înaltime 1 [mm]: 36,0
  Diametru 1 [mm]: 55,0
  Diametru 2 [mm]: 29,0
  84 Lei cu TVA
 • GATES TH58492G1 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire GATES TH58492G1 GATES termostat,lichid racire GATES TH58492G1
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: GATES
  Cod producator: TH58492G1
  Temperatura de deschidere [°C]: 92
  Va rugam, respectati intructiunile de folosire:
  Articol extins/Informatii de extindere: cu garnituri
  187 Lei cu TVA
 • TOPRAN 208 636 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire TOPRAN 208 636 TOPRAN termostat,lichid racire TOPRAN 208 636
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: TOPRAN
  Cod producator: 208 636
  Temperatura de deschidere [°C]: 88
  Tip carcasa: Cu carcasa
  Tip carcasa: Carcasa platic
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu suruburi
  117 Lei cu TVA
 • NRF 725164 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire NRF 725164 NRF termostat,lichid racire NRF 725164
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: NRF
  Cod producator: 725164
  Temperatura de deschidere [°C]: 88
  Tip carcasa: Cu carcasa
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu inel etansare
  220 Lei cu TVA
 • NIPPARTS J1533006 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire NIPPARTS J1533006 NIPPARTS termostat,lichid racire NIPPARTS J1533006
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: NIPPARTS
  Cod producator: J1533006
  Temperatura de deschidere [°C]: 88
  Încalzire/Racire: cu valva aerisire
  34 Lei cu TVA
 • GATES TH14887G1 termostat,lichid racire
  termostat,lichid racire GATES TH14887G1 GATES termostat,lichid racire GATES TH14887G1
  Produs: termostat,lichid racire
  Producator: GATES
  Cod producator: TH14887G1
  Temperatura de deschidere [°C]: 87
  Tip carcasa: Cu carcasa
  Articol extins/Informatii de extindere: cu garnituri
  49 Lei cu TVA

Informatii

✅ Termostat: pentru toate masini
✅ Termostat marci: HELLA, PIERBURG, ELRING, VALEO, GATES, HERTH+BUSS JAKOPARTS, QUINTON HAZELL, BorgWarner (Wahler), MAGNETI MARELLI, FEBI BILSTEIN
✅ Termostat dupa VIN: verificare pe sasiu pentru compatibilitate cu masina dvs.
✅ Comanda termostat: 021 555 2141 sau online
✅ Livrare: de la 1-3 zile lucratoare pentru intreaga tara*
✅ FAN Courier: optiune de verificare, plata la livrare, plata cu card
✅ Piese auto: AutoPower

Recenzii

oferiti-va evaluarea 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars evaluare 4.8 de 250 recenzia

FAQ: Întrebări frecvente

Există o opțiune de vizualizare atunci când comandați termostat?

Toate comenzile de termostat sunt expediate cu opțiunea de vizualizare activată.

 • Toate piesele sunt noi în ambalajul lor original.
 • Pentru tara, comenzile se livreaza prin FAN Courier.
 • Pretul de livrare este de 30 lei, limitat la 15 kg. greutatea totală pentru întreaga comandă.
 • Daca greutatea totala a comenzii depaseste 15 kg. veți fi anunțat cu privire la taxa suplimentară de transport.
 • O comanda de termostat se plateste la livrare la curier sau online prin card de credit sau debit.

Cum returnez sau schimb termostat?

Orice comanda de termostat poate fi returnata sau schimbata in 14 zile.

 • În acest scop, comanda de termostat nu trebuie folosită sau montată.
 • În aspect comercial păstrat cu ambalajul, cutia sau plicul în care a fost primit.
 • In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite, AutoPowerPiese.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea comenzii de termostat.
 • Marfa pentru care clientul a fost anunțat în prealabil prin telefon, E-Mail sau SMS/WhatsApp, că este o comandă personalizată și necesită plată anticipată prin card de credit/debit nu poate fi returnată sau schimbată.
 • La returnarea comenzii, clientul are dreptul de a solicita rambursarea sau înlocuirea produsului.
 • Comanda este trimisă înapoi de către client către compania SM Group International Ltd. cu adresa: strada Todorini Kukli nr. 4, Sofia, Bulgaria.

Cum și când voi primi comanda de termostat?

Comenzi pentru termostat plasate pana la ora 14:00. sunt expediate în ziua sau a doua zi

 • Livrare la sediul din Bucuresti a FAN Courier: 1 zi lucratoare.
 • Livrare la un birou din alt oras al FAN Courier: 2 zile lucratoare.
 • Livrare la adresa clientului: intre 2 si 5 zile lucratoare.
 • Comenzile de termostat plasate in weekend sunt expediate in prima zi lucratoare sau o zi mai tarziu.
 • În cazul unei modificări a timpului de livrare, veți fi anunțat de către operatorul nostru prin telefon, e-mail sau SMS/WhatsApp.

TOP producatori

star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
TBone Alex
TBone Alex
13 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
balan cristian
balan cristian
12 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
Zorro Zdm
Zorro Zdm
09 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
gabriel ion
gabriel ion
08 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
crb crb
crb crb
01 April 2024
star star star star star
torul a decurs perfect, explicatiile si informatiile pentru piese cat si timpul de primire al produselor....multumesc G
go computer
go computer
24 March 2024