Bujie pentru masini la preturi accesibile - magazin online

Bujie
Cumpara online 24/7

Bujie - Bosch, Beru, Denso, Ngk, Champion, EYQUEM

Când este timpul să îmi înlocuiesc bujie?

În funcție de tipurile de bujie și de producătorii de automobile care le folosesc, intervalele de înlocuire sunt specificate între 30k și 120k. Discutăm despre cum să știm când mufele dvs. au nevoie într-adevăr de înlocuire.

Bujie

Bujie sunt un ingredient cheie al motoarelor pe benzină atunci când vine vorba de a servi un vas de putere solidă. Mai precis, conduc electricitatea derivată din sistemul de aprindere al motorului - folosindu-l pentru a crea un mic fulger pentru a aprinde amestecul aer/combustibil pulverizat în fiecare cilindru între cursa de compresie și cursa de putere.

Cu excepția motoarelor diesel care utilizează compresia pentru a aprinde amestecurile aer/combustibil, bujiile sunt, de asemenea, folosite la motoarele care funcționează cu combustibili alternativi, cum ar fi etanolul sau alte amestecuri.

Descriem tragerea unei bujii ca un fulger în miniatură, deoarece nu există într-adevăr o modalitate mai bună de a o asemăna. Și deoarece fulgerele, indiferent de dimensiune, sunt de natură distructivă, cele care apar în interiorul motorului dvs. afectează bujiile în timp.

În acest articol, căutăm să abordăm întrebarea frecventă: „Cât de des trebuie să-mi schimb bujiile?” O privire asupra zece dintre cele mai vândute vehicule din ultimii ani arată o serie de recomandări pentru intervalele de schimbare a bujiilor în funcție de tipul de bujii pe care inginerii au ales să le folosească. Aceasta include intervale de 30k, 60k, 100k și chiar 120k km.

În primul rând, totuși, este important să înțelegem cum funcționează bujiile - și cum se uzează.

Funcționarea de bază a bujie

Toate bujie sunt asamblate cu o carcasă exterioară care acoperă un miez central interior din metal. Acest miez este cunoscut sub numele de electrod central (sau doar „electrod”). O altă piesă metalică cunoscută sub numele de „electrodul de masă” iese din partea inferioară a zonei filetate, curbându-se în jurul și terminând direct sub electrodul central. Distanța dintre aceste două puncte este cunoscută sub denumirea de decalaj, iar electricitatea se deplasează între ele ori de câte ori se declanșează bujia.

Dispunerea unei bujie tipice.

Metalul folosit pentru a acoperi vârful electrodului de împământare este modul în care sunt cunoscute și definite diferite tipuri de bujii - cu exemple populare fiind „cuprul”, „nichel”, „platină”, „platină dublă”, „iridiu” și „ argint".

Electrodul central își obține puterea printr-o bobină de aprindere. Multe vehicule moderne au o bobină pe cilindru; modelul mai vechi, tradițional, se baza pe o singură bobină conectată la un distribuitor de aprindere, care apoi alimenta bujiile printr-un set de fire de bujie.

Cum se uzează bujie

Indiferent de metalul folosit pentru a acoperi vârful bujiilor, acesta va fi consumat treptat în timp pe măsură ce motorul este condus. Pe măsură ce acoperirea se uzează, distanța dintre electrodul central și electrodul de masă se lărgește - reducând potența scânteii.

Acoperirile metalice de pe vârful bujiilor (situate pe electrodul de împământare) sunt consumate în mod natural în timp prin utilizare. Pe măsură ce acoperirea se uzează, distanța dintre electrodul central și electrodul de masă se lărgește - reducând potența scânteii.

Este important de înțeles că durata de viață proiectată pentru bujii se bazează pe premisa că motorul care le folosește este, de altfel, în stare de top și se bucură de condiții ideale de funcționare pe toată perioada. Realitatea este că arderea necorespunzătoare poate avea loc din cauza etanolului excesiv amestecat de benzinării, a amestecurilor incorecte aer/combustibil, a vremii rece, a combustibilului cu octan prea scăzut sau a altor probleme. Acestea afectează durata de viață a bujiilor. Călătoriile scurte în care temperaturile motorului rămân scăzute pot murdări bujiile din cauza acumulării de carbon pe vârf. Dacă uzura motorului începe să permită uleiului să intre în camera de ardere, bujiile se pot murdări de acest ulei neintenționat.

Dacă a trecut ceva timp de când ți-ai schimbat bujiile, probabil că acestea sunt mai uzate decât bănuiești. Chiar dacă nu ați atins întregul interval de kilometraj între schimbările recomandate de ștecher, acordați atenție modului în care funcționează vehiculul dumneavoastră. Căutați semnele de avertizare comune că bujiile sunt la sfârșitul duratei de viață. Bujiile uzate vor avea tendința de a crea ralanti grosier al motorului, rateuri de aprindere, porniri greu ale motorului, putere redusă și consum mai mare de combustibil. La majoritatea motoarelor moderne, o lumină de avertizare „verificare motor” se va aprinde chiar dacă sunt prezente rateuri de aprindere după trei sau patru porniri consecutive.

Dacă ați observat oricare dintre aceste condiții de funcționare, vă recomandăm să scoateți unul dintre prize pentru a fi examinat (consultați articolul nostru asociat despre efectuarea unei perfecționări care acoperă procesul de eliminare).

Dacă motorul dvs. este echipat cu fire de bujie mai degrabă decât cu bobine de aprindere individuale, observați starea în care se află în timp ce le scoateți pentru a accesa bujiile. Firele care au depășit apogeul se pot simți crocante în mâini sau se pot desprinde complet când trageți de ele. O altă modalitate de a vă testa firele este să vă examinați compartimentul motorului noaptea, cu motorul la ralanti. Orice strălucire vizibilă sau scânteie de la fire înseamnă că curentul iese din izolație.

Producătorii de automobile pot specifica sau nu un interval de înlocuire recomandat pentru firele bujiilor, dar un set bun va dura de obicei 100.000 km. Cu toate acestea, este posibil să nu se aplice în toate circumstanțele.

Unul dintre cele mai comune motive pentru defecțiunea convertizorului catalitic scump este combustibilul nears care iese prin evacuare. Deși există multe motive pentru care se întâmplă acest lucru, de multe ori bujiile uzate sunt la baza problemei. Având în vedere că costul unui convertor catalitic tipic este de peste 4700 de lei, păstrarea bujiilor proaspete vă poate economisi bani mari pe termen lung.

Alți factori care pot afecta durata de viață a bujie

Vârful bujiei ar trebui să fie relativ curat. Reziduurile de ulei de pe vârf înseamnă că ai o scurgere internă de ulei. Dacă găsiți ulei pe ștecher și motorul funcționează bine, investigați sursa uleiului. Dacă trebuie să întârziați orice reparație corectivă, fiți pregătit să schimbați puțin mai des dopurile murdare de ulei.

După cum am menționat mai devreme, conducerea autovehiculului dvs. în majoritatea călătoriilor scurte, în care temperaturile motorului rămân scăzute, poate deteriora bujiile din cauza acumulării de carbon pe vârf. Dacă aceasta este cea mai mare parte a condusului dumneavoastră, fiți pregătit să schimbați bujiile înainte de intervalele recomandate. Acumularea de carbon poate apărea și din cauza unui filtru de aer înfundat sau a injectoarelor de combustibil care sunt murdare din cauza benzinei de calitate scăzută. O bună practică utilă este să duceți ocazional mașina pe o cursă de autostradă cu viteză mai mare.

Un alt factor care merită luat în considerare este că înlocuirea bujiilor mai des este o asigurare ieftină împotriva unei probleme reale care se poate dezvolta atunci când acestea rămân așezate pe loc în chiulasă pentru o perioadă lungă de timp. Prin aceasta, înțelegem că dopurile pot reacționa chimic cu metalul din chiulasă, devenind prinse pe loc. Dacă se întâmplă acest lucru, dopurile sunt dificil (dacă nu imposibil) de îndepărtat fără a le rupe - necesită forță de muncă suplimentară și/sau costuri pentru a le scoate. Rețineți că chiulasele din aluminiu sunt mai predispuse la această problemă, dar orice motor poate fi afectat.

Momente oportune pentru a înlocui bujie

În timp ce reglajul tradițional a mers pe calea telefonului cu apel rotativ datorită electronicii avansate, este totuși o idee bună să verificați și să înlocuiți puținele elemente de service ale motorului la intervale regulate. Pe mașinile noastre din secolul 21, acest lucru este limitat la filtrul de aer, filtrul de combustibil și bujiile. O abordare este crearea unui program, bazat fie pe timp, fie pe kilometraj, și înlocuirea tuturor acestor articole de service în același timp.

Când vine vorba de bujii, elefantul din cameră are acces la bujii. La unele vehicule, în special la cele mai vechi, nu ar putea fi mai simplu: deschideți capota și există ștecherele, care necesită doar îndepărtarea firului de priză înainte de a putea pune o priză pe ele.

Pe multe vehicule moderne, deschiderea capotei dezvăluie... un capac mare de plastic, fără nicio indicație despre locul unde ar putea fi ștecherele. Dacă aveți noroc, capacul de plastic se desprinde imediat, iar dopurile pot fi accesate odată ce pachetul de bobine este îndepărtat. În alte cazuri, doar ajungerea la prize implică un timp considerabil în îndepărtarea scuturilor, capacelor, consolelor și așa mai departe.

Dacă motorul dvs. are încă dopurile originale și trebuie efectuat un serviciu aferent, cum ar fi pachete de bobine, injectoare de combustibil sau garnituri pentru capacul supapelor, acesta este un moment oportun pentru a aborda dopurile, deoarece o mare parte din dezasamblare este deja făcută.

Dacă aveți acces bun la mufe, una dintre cele mai bune modalități de a le verifica este să le inspectați fizic. Aceasta este recomandarea noastră, separată de orice interval de kilometraj declarat de la producătorul vehiculului. Dacă manualul de utilizare al vehiculului dumneavoastră recomandă înlocuirea la 30.000 sau 60.000 km, verificați starea dopurilor când atingeți aproximativ două treimi din acel kilometraj.

Dacă sunt recomandate intervale de service mai lungi de 100.000 de km sau mai mult, am spune că verificați la jumătatea drumului pentru a vedea cum arată lucrurile. Presupunând că vehiculul continuă să meargă bine, verificați din nou la punctul de trei sferturi. De fiecare dată când bujiile murdare pot fi văzute sau detectate în alt mod, continuați și înlocuiți-le imediat. Având în vedere prețul destul de accesibil al mufelor noi, ar putea fi un caz de asigurare ieftină pentru a arunca într-un set nou.

Și dacă este timpul să comandați dopuri noi, nu vă mulțumiți cu nimic mai puțin decât cele perfecte pentru vehiculul și stilul dvs. de condus. Sunați-ne - vom fi bucuroși să vă facem recomandări personalizate!Citeste mai mult

Produse

 • BOSCH 0 242 129 512 Bujii
  Bujii BOSCH 0 242 129 512 BOSCH Bujii BOSCH 0 242 129 512
  Produs: Bujii
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 0 242 129 512
  Distanta dintre electrozi [mm]: 0,95
  Dimensiune filet: M 12 x 1,25
  Deschidere cheie: 14
  Moment strangere [Nm]: 23
  Numărul conexiunilor cu mufă: 1
  Lungime filet [mm]: 26,5
  pozitia scanteii (mm): 5
  65 Lei cu TVA
 • CHAMPION OE086/T10 Bujii
  Bujii CHAMPION OE086/T10 CHAMPION Bujii CHAMPION OE086/T10
  Produs: Bujii
  Producator: CHAMPION
  Cod producator: OE086/T10
  Distanta dintre electrozi [mm]: 0,6
  Tehnica de cuplaj: SAE
  Dimensiune filet: M14x1.25
  Deschidere cheie: 21 mm
  Calitate/Clasa: Nickel GE
  Tip ambalaj: Cutie
  Bujie: cu scaun etansare plat
  Bujie: 1-Electrod masa
  Bujie: Electrod central cupru
  Lungime filet [mm]: 12,7
  Numar informatii tehnice: RL82C
  pozitia scanteii (mm): 1,5
  Moment strangere de [Nm]: 25
  Cuplu de strangere pana la [Nm]: 30
  Lungime ambalaj [cm]: 8,65
  Latime ambalaj [cm]: 2,45
  Inaltime ambalaj [cm]: 2,45
  Rezistenta de la [kOhm]: 6
  Rezistenta pana la [kOhm]: 15
  22 Lei cu TVA
 • BOSCH 0 242 129 522 Bujii
  Bujii BOSCH 0 242 129 522 BOSCH Bujii BOSCH 0 242 129 522
  Produs: Bujii
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 0 242 129 522
  Distanta dintre electrozi [mm]: 1,1
  Dimensiune filet: M 12 x 1,25
  Deschidere cheie: 14
  Moment strangere [Nm]: 23
  Numărul conexiunilor cu mufă: 1
  Lungime filet [mm]: 26,5
  pozitia scanteii (mm): 5
  58 Lei cu TVA
 • DENSO FXE20HR11 Bujii
  Bujii DENSO FXE20HR11 DENSO Bujii DENSO FXE20HR11
  Produs: Bujii
  Producator: DENSO
  Cod producator: FXE20HR11
  pt. cod original (OE): 22401-CK81B
  Tehnica de cuplaj: Solid SAE
  Diametru [mm]: 12
  Deschidere cheie: 14
  Moment strangere [Nm]: 17
  Masa [g]: 42
  Varianta de tata: Japonia
  Bujie: Electrod la masă platină
  Bujie: 1-Electrod masa
  Lungime filet [mm]: 26,5
  112 Lei cu TVA
 • CHAMPION CET8 Bujii
  Bujii CHAMPION CET8 CHAMPION Bujii CHAMPION CET8
  Produs: Bujii
  Producator: CHAMPION
  Cod producator: CET8
  Distanta dintre electrozi [mm]: 0,9
  Tehnica de cuplaj: M4/SAE
  Dimensiune filet: M14x1.25
  Deschidere cheie: 21 mm
  Calitate/Clasa: Ti Poly-V
  Tip ambalaj: Cutie
  Bujie: cu scaun etansare plat
  Bujie: 1-Electrod masa
  Lungime filet [mm]: 19
  Numar informatii tehnice: CET8
  pozitia scanteii (mm): 3
  Moment strangere de [Nm]: 25
  Cuplu de strangere pana la [Nm]: 30
  Lungime ambalaj [cm]: 8,85
  Latime ambalaj [cm]: 2,6
  Inaltime ambalaj [cm]: 2,35
  Rezistenta de la [kOhm]: 3
  Rezistenta pana la [kOhm]: 10
  Proeminenta [mm]: 1,5
  20 Lei cu TVA
 • DENSO IXEH20TT Bujii
  Bujii DENSO IXEH20TT DENSO Bujii DENSO IXEH20TT
  Produs: Bujii
  Producator: DENSO
  Cod producator: IXEH20TT
  Tehnica de cuplaj: Solid SAE
  Diametru [mm]: 12
  Deschidere cheie: 14
  Moment strangere [Nm]: 17
  Masa [g]: 37
  Varianta de tata: Japonia
  Bujie: Electrod la masă platină
  Bujie: 1-Electrod masa
  Lungime filet [mm]: 26,5
  76 Lei cu TVA
 • BERU UPT4 Bujie
  Bujie BERU UPT4 BERU Bujie BERU UPT4
  Produs: Bujie
  Producator: BERU
  Cod producator: UPT4
  33 Lei cu TVA
 • BERU UPT2 Bujii
  Bujii BERU UPT2 BERU Bujii BERU UPT2
  Produs: Bujii
  Producator: BERU
  Cod producator: UPT2
  Distanta dintre electrozi [mm]: 0,9
  Tehnica de cuplaj: SAE
  Dimensiune filet: M14x1,25
  Deschidere cheie: 16 mm
  Calitate/Clasa: Poly-V Tit
  Bujie: cu scaun etansare plat
  Bujie: 1-Electrod masa
  Lungime filet [mm]: 19
  Moment strangere de [Nm]: 25
  Cuplu de strangere pana la [Nm]: 30
  Rezistenta de la [kOhm]: 3
  Rezistenta pana la [kOhm]: 10
  26 Lei cu TVA
 • BOSCH 0 242 229 799 Bujii
  Bujii BOSCH 0 242 229 799 BOSCH Bujii BOSCH 0 242 229 799
  Produs: Bujii
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 0 242 229 799
  Distanta dintre electrozi [mm]: 1,0
  Dimensiune filet: M 14 x 1,25
  Deschidere cheie: 16
  Moment strangere [Nm]: 28
  Numărul conexiunilor cu mufă: 3
  Lungime filet [mm]: 19
  pozitia scanteii (mm): 5
  19 Lei cu TVA
 • NGK 6465 Bujii
  Bujii NGK 6465 NGK Bujii NGK 6465
  Produs: Bujii
  Producator: NGK
  Cod producator: 6465
  Dimensiune filet: M14 x 1,25
  Deschidere cheie: 16 mm
  Bujie: cu scaun etansare plat
  Bujie: Conexiune-SAE fixa
  Bujie: 1-Electrod masa
  Bujie: Electrod mijlociu-Nichel
  Bujie: deparazitare interferenta 5 kOhm
  Lungime filet [mm]: 19,0
  pozitia scanteii (mm): 3,0
  14 Lei cu TVA
 • BERU UPT12P Bujii
  Bujii BERU UPT12P BERU Bujii BERU UPT12P
  Produs: Bujii
  Producator: BERU
  Cod producator: UPT12P
  Distanta dintre electrozi [mm]: 0,75
  Tehnica de cuplaj: SAE
  Dimensiune filet: M14x1,25
  Deschidere cheie: 16 mm
  Calitate/Clasa: Poly-V Tit
  Bujie: cu scaun etansare plat
  Bujie: 1-Electrod masa
  Bujie: Electrod mijlociu-Platina
  Lungime filet [mm]: 19
  Moment strangere de [Nm]: 25
  Cuplu de strangere pana la [Nm]: 30
  Rezistenta de la [kOhm]: 3
  Rezistenta pana la [kOhm]: 10
  37 Lei cu TVA
 • BOSCH 0 242 245 573 Bujii
  Bujii BOSCH 0 242 245 573 BOSCH Bujii BOSCH 0 242 245 573
  Produs: Bujii
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 0 242 245 573
  Distanta dintre electrozi [mm]: 0,7
  Dimensiune filet: M 14 x 1,25
  Deschidere cheie: 16
  Moment strangere [Nm]: 20
  Numărul conexiunilor cu mufă: 1
  Lungime filet [mm]: 17,5
  pozitia scanteii (mm): 4
  49 Lei cu TVA
 • CHAMPION CCH9013 Bujii
  Bujii CHAMPION CCH9013 CHAMPION Bujii CHAMPION CCH9013
  Produs: Bujii
  Producator: CHAMPION
  Cod producator: CCH9013
  Distanta dintre electrozi [mm]: 0,8
  Tehnica de cuplaj: SAE
  Dimensiune filet: M14x1.25
  Deschidere cheie: 16 mm
  Calitate/Clasa: Pt GE
  Tip ambalaj: Cutie
  Bujie: cu scaun etansare plat
  Bujie: 1-Electrod masa
  Bujie: Electroda mijlocie-Iridium
  Lungime filet [mm]: 19
  Numar informatii tehnice: RC10WMPB3
  pozitia scanteii (mm): 5
  Moment strangere de [Nm]: 25
  Cuplu de strangere pana la [Nm]: 30
  Lungime ambalaj [cm]: 9,5
  Latime ambalaj [cm]: 2,4
  Inaltime ambalaj [cm]: 2,4
  Rezistenta de la [kOhm]: 3
  Rezistenta pana la [kOhm]: 10
  Proeminenta [mm]: 3
  57 Lei cu TVA
 • CHAMPION OE244 Bujii
  Bujii CHAMPION OE244 CHAMPION Bujii CHAMPION OE244
  Produs: Bujii
  Producator: CHAMPION
  Cod producator: OE244
  Distanta dintre electrozi [mm]: 0,8
  Tehnica de cuplaj: HS 6,4
  Dimensiune filet: M12x1.25
  Deschidere cheie: 16 mm
  Calitate/Clasa: Pt GE
  Tip ambalaj: Cutie
  Bujie: cu scaun etansare plat
  Bujie: 1-Electrod masa
  Bujie: Electrod mijlociu-Platina
  Lungime filet [mm]: 19
  Numar informatii tehnice: KA6ZPHPB-1
  pozitia scanteii (mm): 2,4
  pozitia scanteii (mm): 2,3
  Versiune: Copper Gasket
  Moment strangere de [Nm]: 20
  Cuplu de strangere pana la [Nm]: 25
  Lungime ax [mm]: 2,5
  Lungime ambalaj [cm]: 8,85
  Latime ambalaj [cm]: 2,6
  Inaltime ambalaj [cm]: 2,35
  Rezistenta de la [kOhm]: 1
  Rezistenta pana la [kOhm]: 2
  Proeminenta [mm]: 0,8
  Proeminenta [mm]: 1,0
  71 Lei cu TVA
 • NGK 91015 Bujii
  Bujii NGK 91015 NGK Bujii NGK 91015
  Produs: Bujii
  Producator: NGK
  Cod producator: 91015
  Dimensiune filet: M14 x 1,25
  Deschidere cheie: 16 mm
  Bujie: cu scaun etansare plat
  Bujie: deparazitare interferenta 1kOhm
  Bujie: Conexiune-SAE fixa
  Bujie: 1-Electrod masa
  Bujie: Electrod mijlociu-Nichel
  Lungime filet [mm]: 19,0
  pozitia scanteii (mm): 7,0
  24 Lei cu TVA
 • MAGNETI MARELLI 062000787317 Bujii
  Bujii MAGNETI MARELLI 062000787317 MAGNETI MARELLI Bujii MAGNETI MARELLI 062000787317
  Produs: Bujii
  Producator: MAGNETI MARELLI
  Cod producator: 062000787317
  Distanta dintre electrozi [mm]: 0,8
  Dimensiune filet: M12
  Deschidere cheie: 14
  Bujie: cu rezistenta
  Bujie: 1-Electrod masa
  Lungime filet [mm]: 26,5
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu scaun plan
  41 Lei cu TVA
 • NGK 2397 Bujii
  Bujii NGK 2397 NGK Bujii NGK 2397
  Produs: Bujii
  Producator: NGK
  Cod producator: 2397
  Dimensiune filet: M14 x 1,25
  Deschidere cheie: 16 mm
  Bujie: cu scaun etansare plat
  Bujie: deparazitare interferenta 1kOhm
  Bujie: Conexiune-SAE fixa
  Bujie: 3-Electrod masa
  Bujie: Electrod mijlociu-Nichel
  Lungime filet [mm]: 19,0
  pozitia scanteii (mm): 5,2
  26 Lei cu TVA
 • BOSCH 0 242 232 502 Bujii
  Bujii BOSCH 0 242 232 502 BOSCH Bujii BOSCH 0 242 232 502
  Produs: Bujii
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 0 242 232 502
  Distanta dintre electrozi [mm]: 1,1
  Dimensiune filet: M 14 x 1,25
  Deschidere cheie: 16
  Moment strangere [Nm]: 28
  Numărul conexiunilor cu mufă: 4
  Lungime filet [mm]: 19
  pozitia scanteii (mm): 5
  28 Lei cu TVA
 • BERU Z203 Bujii
  Bujii BERU Z203 BERU Bujii BERU Z203
  Produs: Bujii
  Producator: BERU
  Cod producator: Z203
  Distanta dintre electrozi [mm]: 0,9
  Tehnica de cuplaj: M4/SAE
  Dimensiune filet: M14x1,25
  Deschidere cheie: 16 mm
  Bujie: cu scaun etansare plat
  Bujie: 1-Electrod masa
  Lungime filet [mm]: 19
  Numar informatii tehnice: 14 FR-8 LU2
  Impachetare conform listei:
  Moment strangere de [Nm]: 25
  Cuplu de strangere pana la [Nm]: 30
  36 Lei cu TVA
 • BOSCH 0 242 235 667 Bujii
  Bujii BOSCH 0 242 235 667 BOSCH Bujii BOSCH 0 242 235 667
  Produs: Bujii
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 0 242 235 667
  Distanta dintre electrozi [mm]: 1,1
  Dimensiune filet: M 14 x 1,25
  Deschidere cheie: 16
  Moment strangere [Nm]: 28
  Numărul conexiunilor cu mufă: 1
  Lungime filet [mm]: 19
  pozitia scanteii (mm): 3
  12 Lei cu TVA
 • EYQUEM 0911007402 Bujii
  Bujii EYQUEM 0911007402 EYQUEM Bujii EYQUEM 0911007402
  Produs: Bujii
  Producator: EYQUEM
  Cod producator: 0911007402
  Distanta dintre electrozi [mm]: 1,5
  Tehnica de cuplaj: SAE
  Dimensiune filet: M14x1,25
  Deschidere cheie: 16 mm
  Moment strangere [Nm]: 25
  Tip ambalaj: Cutie
  Bujie: 4-Electrod masa
  Lungime filet [mm]: 19
  Lungime filet [mm]: 19,0
  42 Lei cu TVA
 • NGK 2359 Bujii
  Bujii NGK 2359 NGK Bujii NGK 2359
  Produs: Bujii
  Producator: NGK
  Cod producator: 2359
  Dimensiune filet: M14 x 1,25
  Deschidere cheie: 16 mm
  Bujie: cu scaun etansare conic
  Bujie: Conexiune-SAE fixa
  Bujie: 1-Electrod masa
  Bujie: Electrod mijlociu-Nichel
  Bujie: deparazitare interferenta 5 kOhm
  Lungime filet [mm]: 17,5
  pozitia scanteii (mm): 3,0
  18 Lei cu TVA
 • BOSCH 0 242 240 590 Bujii
  Bujii BOSCH 0 242 240 590 BOSCH Bujii BOSCH 0 242 240 590
  Produs: Bujii
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 0 242 240 590
  Distanta dintre electrozi [mm]: 1,35
  Dimensiune filet: M 14 x 1,25
  Deschidere cheie: 16
  Moment strangere [Nm]: 28
  Numărul conexiunilor cu mufă: 4
  Lungime filet [mm]: 19
  pozitia scanteii (mm): 8
  33 Lei cu TVA
 • BOSCH 0 242 240 654 Bujii
  Bujii BOSCH 0 242 240 654 BOSCH Bujii BOSCH 0 242 240 654
  Produs: Bujii
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 0 242 240 654
  Distanta dintre electrozi [mm]: 0,7
  Dimensiune filet: M 14 x 1,25
  Deschidere cheie: 16
  Moment strangere [Nm]: 28
  Numărul conexiunilor cu mufă: 1
  Lungime filet [mm]: 19
  pozitia scanteii (mm): 5
  58 Lei cu TVA
 • NGK 96463 Bujii
  Bujii NGK 96463 NGK Bujii NGK 96463
  Produs: Bujii
  Producator: NGK
  Cod producator: 96463
  Dimensiune filet: M14 x 1,25
  Deschidere cheie: 16 mm
  Bujie: cu scaun etansare conic
  Bujie: Conexiune-SAE fixa
  Bujie: 1-Electrod masa
  Bujie: Electrod mijlociu-Nichel
  Bujie: deparazitare interferenta 5 kOhm
  Lungime filet [mm]: 25,0
  pozitia scanteii (mm): 3,0
  16 Lei cu TVA
 • NGK 6449 Bujii
  Bujii NGK 6449 NGK Bujii NGK 6449
  Produs: Bujii
  Producator: NGK
  Cod producator: 6449
  Dimensiune filet: M14 x 1,25
  Deschidere cheie: 16 mm
  Bujie: cu scaun etansare plat
  Bujie: 4-Electrod masa
  Bujie: Conexiune-SAE fixa
  Bujie: Electrod mijlociu-Nichel
  Bujie: deparazitare interferenta 5 kOhm
  Lungime filet [mm]: 19,0
  pozitia scanteii (mm): 7,3
  30 Lei cu TVA
 • NGK 1640 Bujii
  Bujii NGK 1640 NGK Bujii NGK 1640
  Produs: Bujii
  Producator: NGK
  Cod producator: 1640
  Dimensiune filet: M14 x 1,25
  Tip combustibil: CNG/LPG
  Deschidere cheie: 16 mm
  Bujie: Electroda mijlocie-Iridium
  Bujie: Conexiune-SAE fixa
  Lungime filet [mm]: 26,5
  Interval de schimb recomandat [km]: 60000
  98 Lei cu TVA
 • NGK 1497 Bujii
  Bujii NGK 1497 NGK Bujii NGK 1497
  Produs: Bujii
  Producator: NGK
  Cod producator: 1497
  Dimensiune filet: M14 x 1,25
  Tip combustibil: CNG/LPG
  Deschidere cheie: 20,8 mm
  Bujie: Electroda mijlocie-Iridium
  Bujie: Conexiune-SAE insurubabil
  Interval de schimb recomandat [km]: 60000
  90 Lei cu TVA
 • BERU UPT8 Bujii
  Bujii BERU UPT8 BERU Bujii BERU UPT8
  Produs: Bujii
  Producator: BERU
  Cod producator: UPT8
  Distanta dintre electrozi [mm]: 0,9
  Tehnica de cuplaj: M4/SAE
  Dimensiune filet: M14x1,25
  Deschidere cheie: 21 mm
  Calitate/Clasa: Poly-V Tit
  Bujie: cu scaun etansare plat
  Bujie: 1-Electrod masa
  Lungime filet [mm]: 19
  Moment strangere de [Nm]: 25
  Cuplu de strangere pana la [Nm]: 30
  Rezistenta de la [kOhm]: 3
  Rezistenta pana la [kOhm]: 10
  26 Lei cu TVA
 • BERU Z204 Bujii
  Bujii BERU Z204 BERU Bujii BERU Z204
  Produs: Bujii
  Producator: BERU
  Cod producator: Z204
  Distanta dintre electrozi [mm]: 1,2
  Tehnica de cuplaj: SAE
  Dimensiune filet: M14x1,25
  Deschidere cheie: 16 mm
  Bujie: 3-Electrod masa
  Bujie: cu scaun etansare plat
  Lungime filet [mm]: 19
  Numar informatii tehnice: 14 FGR-8 CTU
  Impachetare conform listei:
  Moment strangere de [Nm]: 25
  Cuplu de strangere pana la [Nm]: 30
  33 Lei cu TVA
 • BOSCH 0 242 235 776 Bujii
  Bujii BOSCH 0 242 235 776 BOSCH Bujii BOSCH 0 242 235 776
  Produs: Bujii
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 0 242 235 776
  Distanta dintre electrozi [mm]: 1,0
  Dimensiune filet: M 14 x 1,25
  Deschidere cheie: 16
  Moment strangere [Nm]: 28
  Numărul conexiunilor cu mufă: 1
  Lungime filet [mm]: 19
  pozitia scanteii (mm): 5
  55 Lei cu TVA
 • NGK 91763 Bujii
  Bujii NGK 91763 NGK Bujii NGK 91763
  Produs: Bujii
  Producator: NGK
  Cod producator: 91763
  Dimensiune filet: M14 x 1,25
  Deschidere cheie: 16 mm
  Bujie: cu scaun etansare plat
  Bujie: Conexiune-SAE fixa
  Bujie: 1-Electrod masa
  Bujie: Electrod mijlociu-Nichel
  Bujie: deparazitare interferenta 5 kOhm
  Lungime filet [mm]: 19,0
  pozitia scanteii (mm): 5,0
  24 Lei cu TVA

Informatii

✅ Bujie: pentru toate masini
✅ Bujie marci: BOSCH, HELLA, NGK, VALEO, CHAMPION, DENSO, MAGNETI MARELLI, FEBI BILSTEIN, VEMO, EYQUEM
✅ Bujie dupa VIN: verificare pe sasiu pentru compatibilitate cu masina dvs.
✅ Comanda bujie: 021 555 2141 sau online
✅ Livrare: de la 1-3 zile lucratoare pentru intreaga tara*
✅ FAN Courier: optiune de verificare, plata la livrare, plata cu card
✅ Piese auto: AutoPower

Recenzii

oferiti-va evaluarea 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars evaluare 4.5 de 165 recenzia

FAQ: Întrebări frecvente

Există o opțiune de vizualizare atunci când comandați bujie?

Toate comenzile de bujie sunt expediate cu opțiunea de vizualizare activată.

 • Toate piesele sunt noi în ambalajul lor original.
 • Pentru tara, comenzile se livreaza prin FAN Courier.
 • Pretul de livrare este de 30 lei, limitat la 15 kg. greutatea totală pentru întreaga comandă.
 • Daca greutatea totala a comenzii depaseste 15 kg. veți fi anunțat cu privire la taxa suplimentară de transport.
 • O comanda de bujie se plateste la livrare la curier sau online prin card de credit sau debit.

Cum returnez sau schimb bujie?

Orice comanda de bujie poate fi returnata sau schimbata in 14 zile.

 • În acest scop, comanda de bujie nu trebuie folosită sau montată.
 • În aspect comercial păstrat cu ambalajul, cutia sau plicul în care a fost primit.
 • In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite, AutoPowerPiese.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea comenzii de bujie.
 • Marfa pentru care clientul a fost anunțat în prealabil prin telefon, E-Mail sau SMS/WhatsApp, că este o comandă personalizată și necesită plată anticipată prin card de credit/debit nu poate fi returnată sau schimbată.
 • La returnarea comenzii, clientul are dreptul de a solicita rambursarea sau înlocuirea produsului.
 • Comanda este trimisă înapoi de către client către compania SM Group International Ltd. cu adresa: strada Todorini Kukli nr. 4, Sofia, Bulgaria.

Cum și când voi primi comanda de bujie?

Comenzi pentru bujie plasate pana la ora 14:00. sunt expediate în ziua sau a doua zi

 • Livrare la sediul din Bucuresti a FAN Courier: 1 zi lucratoare.
 • Livrare la un birou din alt oras al FAN Courier: 2 zile lucratoare.
 • Livrare la adresa clientului: intre 2 si 5 zile lucratoare.
 • Comenzile de bujie plasate in weekend sunt expediate in prima zi lucratoare sau o zi mai tarziu.
 • În cazul unei modificări a timpului de livrare, veți fi anunțat de către operatorul nostru prin telefon, e-mail sau SMS/WhatsApp.

TOP producatori

star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
TBone Alex
TBone Alex
13 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
balan cristian
balan cristian
12 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
Zorro Zdm
Zorro Zdm
09 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
gabriel ion
gabriel ion
08 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
crb crb
crb crb
01 April 2024
star star star star star
torul a decurs perfect, explicatiile si informatiile pentru piese cat si timpul de primire al produselor....multumesc G
go computer
go computer
24 March 2024