Stergatoare parbriz luneta auto pentru masini la preturi accesibile - magazin online

Stergatoare
Cumpara online 24/7

Stergatoare parbriz luneta auto - Bosch, Valeo, Champion, Hella, Denso, SWF

Sunt pentru înlocuire? Tipuri și cum să alegi?

Stergatoare parbriz luneta auto - Bosch, Valeo, Champion, Hella, Denso, SWF - magazin online - Audi, BMW, Mercedes-Benz, VW, Opel, Renault, Peugeot, Lancia, Alfa, Fiat, Toyota, Seat, Honda, Volvo si altele. Nu așteptați până când nu este prea târziu să schimbați ștergătoarele dumneavoastră.

Care sunt cele mai bune ștergătoare auto pentru parbriz și lunetă pe care le puteți cumpăra?

ștergătoare auto parbriz și lunetă.

Ștergătoarele sunt adesea neglijate în întreținerea mașinii dvs., dar ele sunt cu adevărat importante când vine vorba de siguranță. Vechile ștergătoare pot afecta vizibilitatea în condiții meteo nefavorabile. Nu vreți să așteptați până când vă prinde o furtună pentru a realiza că trebuie să le schimbați. Din fericire, acum este ușor și convenabil să accesați un magazin online de piese auto și să achiziționați ștergătoare de calitate pentru mașina dvs.. Datorită internetului, puteți naviga, cumpăra și compara diferite modele de ștergătoare și prețurile lor. Cel mai bun lucru este că majoritatea comercianților online oferă un ghid de montare, permițându-vă să selectați modelul mașinii dvs. pentru a vă asigura că obțineți ștergător auto potrivite. În acest articol, vom examina cei mai buni 10 producători de ștergătoare față și spate, care vă vor ajuta să faceți cumpărături mai rapide și mai ușoare.

1. Alegerea editorului: BOSCH

Ștergătoarele Bosch ICON se remarcă printr-un design al lamelor întinse, ceea ce ajută la menținerea flexibilității, asigurând în același timp performanțe excelente în orice condiții meteorologice. Compania susține că ICON oferă o durată de viață cu până la 40% mai lungă în comparație cu alte ștergătoare de top și ale lor lamele de cauciuc. Demonstrează cea mai mare rezistență la crăpare expusă la soare în comparație cu mărcile altor mari producători. De asemenea, se remarcă printr-un design de spoiler asimetric excepțional pentru curățare ușoară și silențioasă a parbrizului. Bosch ICON este ușor de instalat datorită atașamentului cu dublă blocare. Chiar dacă este în mod obișnuit mai scump decât alte ștergătoare disponibile pe piață, Bosch ICON este considerat cel mai bun de către mulți utilizatori, deși nu neapărat pentru toată lumea. Dacă locuiți într-o zonă cu multă ploaie sau zăpadă, veți ști că aveți unul dintre cele mai eficiente ștergătoare, iar Bosch ICON ar trebui să fie pe primul loc în lista dvs. Ștergătoarele Bosch sunt folosite și ca echipament original (OEM) pe diverse automobile de lux germane, precum Audi, BMW și Mercedes-Benz, ceea ce indică faptul că este vorba despre un produs de calitate.

Diverse serii și tipuri de ștergătoare ale mărcii BOSCH:

 • FOCUS Windshield Wipers
 • ICON
 • Evolution
 • Clear Advantage
 • Snow Driver
 • Insight
 • Excel+
 • MicroEdge
 • DirectConnect
 • OE Specialty AeroTwin Set
 • OE Specialty Twin
 • OE Specialty Rear
 • ENVISION™
 • Spectrum DirectFit Beam
 • Spectrum DirectFit Hybrid
 • Spectrum DirectFit Conventional
 • Spectrum DirectFit Rear
 • PureVision
 • Winter
 • Marathon

Dacă vă urmărește lama sau conduceți în condiții meteorologice nefavorabile, tot ce aveți nevoie sunt ștergător parbriz de înaltă calitate de la Bosch!

2. Cel mai bun buget: ANCO® 31-Series

Dacă căutați lame convenționale pentru ștergătoare la un preț accesibil, seria ANCO 31 este ideală, mai ales dacă locuiți într-o zonă în care nu plouă sau ninge foarte mult. Seria ANCO 31 se remarcă printr-un amestec exclusiv de cauciuc numit "DuraKlear", împreună cu un arc ventilat și un polimer foarte eficient pentru integrarea OE. Lamele ștergătoarelor ANCO utilizează, de asemenea, un sistem de instalare numit "KwikConnect", ceea ce le face ușor de schimbat. Seria 31 este disponibilă într-o gamă largă de dimensiuni, de la 25 cm la 71 cm, acoperind practic compatibilitatea cu mașina dvs. Compania oferă și diferite alte tipuri de ștergătoare, inclusiv hibride Transform și Contour. Acestea sunt recomandate șoferilor care au nevoie de ștergătoare convenționale și conduc în zone cu precipitații pe tot parcursul anului. Acestea nu vor oferi aceeași performanță ca ștergătoarele hibride sau cele în stil de lamă și nu vor rezista la condiții meteorologice severe la fel de bine ca cele ale altor producători. Sunt cea mai bună opțiune, cu condiția să nu trebuiască să faceți față unor ninsori abundente sau îngheț.

3. Cele mai bune pentru iarnă: Michelin® Stealth Ultra Hybrid

Michelin este probabil un nume pe care îl recunoașteți în lumea auto ca un producător principal de anvelope. Dar compania oferă și o gamă largă de ștergătoare de toate tipurile, inclusiv cu lamele, hibride, convenționale și chiar aplicații specifice pentru ștergătoarea din spate. Dacă căutați o lamelă pentru ștergătoare hibride, Michelin Stealth Ultra este o alegere populară, cu un design patentat unic și tehnologie exclusivă "Smart-Flex", care se adaptează la curbura parbrizului pentru o curățare mai bună și o vizibilitate îmbunătățită. O lamelă premium cu o acoperire îmbunătățită asigură o curățare lină și silențioasă în orice condiții meteorologice, în timp ce acoperirea segmentată și dură oferă flexibilitate maximă și protecție împotriva zăpezii și gheții. Instalarea este, de asemenea, ușoară cu sistemul de conectare "EZ Lok" de la Michelin. Merită menționat însă că mulți proprietari au constatat că adaptatoarele incluse nu sunt compatibile cu vehiculul lor. Prin urmare, asigurați-vă că achiziționați lamele de ștergătoare de silicon potrivite pentru mașina dvs. Conform Michelin, teste independente arată că, după 300.000 de cicluri de curățare, Michelin Stealth Ultra întrece toți concurenții din industrie. Aceste ștergătoare sunt recomandate șoferilor care se confruntă cu gheață și zăpadă, deoarece suprafața segmentată și dură protejează împotriva blocării cu resturi de drum, gheață și zăpadă.

4. Ștergătoarele premium Aero® pentru toate anotimpurile

Altă opțiune în categoria de ștergătoare vine de la Aero, care oferă o garanție de șase luni pentru produsele sale. Acestea sunt vândute și ca ștergătoare OEM directe, construite cu o gumă special amestecată pentru curățare netedă și fără dungi și zgomot neplăcut. Ștergătoarele premium Aero pentru toate anotimpurile se remarcă, de asemenea, printr-un design flexibil, despre care se spune că se potrivește mai bine pe parbriz pentru un contact superior. Spre deosebire de unele lamele de ștergătoare de pe piață, cele de la Aero pot fi achiziționate ca set, ceea ce le face o opțiune rentabilă. Totuși, fiind mai accesibile, nu vă așteptați să se descurce mai bine decât concurenții mai scumpi. Acestea oferă o performanță bună pe tot parcursul anului, dar există opțiuni mai bune pentru zăpadă și gheață. Unii ar spune că ștergătoarele Aero sunt cele mai ieftine, fără recenzii speciale la vânzare sau calitate, care le fac să iasă în evidență printre producătorii concurenți. Ele sunt ideale pentru șoferii care trăiesc în zone cu precipitații moderate și nu sunt convinși să cheltuiască o sumă semnificativă de bani pentru ștergătoare mai bune. Majoritatea proprietarilor sunt mulțumiți de performanța ștergătoarelor Aero Premium pentru toate anotimpurile, ținând cont de preț și de ușurința instalării. Alți utilizatori observă că, în anumite condiții meteorologice, ștergătoarele nu rezistă la fel de mult timp ca alte mărci. Întotdeauna țineți cont de condițiile meteorologice atunci când alegeți ștergătoarele potrivite pentru mașina dvs.

5. Ștergătoare de la BOSCH®

Stergatoare BOSCH

Dacă considerați că ștergătoarele Bosch ICON sunt prea scumpe sau nu au o aplicație specifică pentru mașina dvs., AeroTwin ar putea fi varianta mai bună pentru dvs. Vândute ca set, ștergătoarele AeroTwin se remarcă prin compoziția lor dublă de cauciuc, cu un strat de grafit pentru o durată lungă de viață, protejate de o ramă complet din oțel aerodinamic. Ștergătoarele în stil de grinzi au, de asemenea, un spoiler asimetric pentru vânt, care ajută la un contact mai bun cu parbrizul. Bosch AeroTwin vine cu un adaptor pre-montat, specific mașinii dvs., care trebuie să se potrivească exact cu echipamentul original pentru o instalare ușoară. Deoarece sunt vândute în set, puteți fi siguri că achiziționați dimensiunile corecte pentru ambele ștergătoare. Ștergătoare Bosch AeroTwin reprezintă o opțiune de mijloc, la un preț competitiv, oferind în același timp o curățare eficientă a parbrizului. Acestea sunt recomandate șoferilor din zone fără zăpadă sau gheață, deoarece AeroTwin nu oferă o protecție specială împotriva condițiilor meteorologice severe. Cu alte cuvinte, dacă ploaia sezonieră este singurul lucru cu care vă confruntați, ștergătoarele AeroTwin sunt o alegere minunată din punct de vedere al prețului și al performanței.

6. Ștergătoare de la VALEO®

Stergatoare VALEO

Valeo este lider mondial printre furnizorii de ștergătoare pentru echiparea originală la principalii producători auto. Gama de ștergătoare Valeo cuprinde 4 serii și oferă o gamă completă pentru ștergătoarele din față și din spate în toate gamele de prețuri. Acestea utilizează soluții tehnologice moderne și materiale de cea mai înaltă calitate, astfel încât să poată răspunde așteptărilor celor mai exigenți clienți.

 • Silencio
 • HydroConnect
 • Compact
 • First

7. Ștergătoare de la CHAMPION®

Stergatoare CHAMPION

Ștergătoarele Aerovantage de la Champion® sunt concepute pentru a îndeplini standardele stricte ale principalilor producători auto din întreaga lume. Acest lucru înseamnă că oferă exact același design și aceleași materiale pentru fiecare lot produs. Pentru a dovedi acest lucru, toate ștergătoarele sunt supuse testelor în centrul lor de cercetare și dezvoltare, dar și în cele mai exigente locuri și situații din viața reală.

De ce li se spune Easyvision? Cu doar 15 numere de produse pentru ștergătoarele plate și un sistem Multi Clip, care se potrivește cu 7 brațe diferite OE, instalarea este ușoară și convenabilă. Și atunci când aveți nevoie de ajutor, scanați pur și simplu codul QR de pe ambalaj pentru instrucțiuni detaliate. La Champion le place să creadă că vă pot economisi timp și probleme, astfel încât să vă puteți folosi întreaga energie pentru a vă bucura de mașina dvs. Ștergătoarele deformate sau cu uzură cauzează dungi și rezultate neregulate de curățare, afectând vizibilitatea și siguranța. Dar zgomotul, ridicarea de vânt sau vibrațiile pot, de asemenea, să vă afecteze confortul și vizibilitatea. Soluția? Schimbați-vă ștergătoarele și înlocuiți-le cu ștergătoare de înaltă calitate de la Champion Easyvision.

8. Ștergătoare de la HELLA®

Stergatoare HELLA

O vizibilitate mai bună înseamnă conducere mai sigură! Ca partener al principalilor producători de vehicule, HELLA se angajează să ofere produse de calitate inovatoare pentru a face drumurile mai sigure pentru șoferi. HELLA oferă o gamă largă de ștergătoare de înaltă calitate cu o acoperire extinsă pe piață pentru automobilele asiatice. Experimentați diferența clară cu ștergătoarele HELLA pentru o vizibilitate mai bună și o conducere mai sigură.

Ștergătoarele Premium HELLA
Peretele de cauciuc cu nanotehnologie și acoperirea de grafit asigură o funcționare lină și liniștită cu o vizibilitate clară. Punctele de contact cu presiune uniformă asigură o ștergere curată în fiecare punct. Structura specifică a brațului ștergătoarelor pentru mașină asigură o distribuție optimă a presiunii pe parbriz. Montajul ușor cu adaptorul rapid pre-montat specific pentru mașină.

9. Ștergătoare de la SWF®

Stergatoare SWF

Producți în Germania conform specificațiilor OE și cu o construcție 100% metalică, montarea de înaltă calitate a brațelor și adaptorul pre-montat, noile ștergătoare oferă curățare optimă, eficientă și de lungă durată, indiferent de condițiile meteorologice.

SWF este un producător de frunte care proiectează și produce ștergătoare, motoare și componente pentru autoturisme, camioane grele și autobuze încă din 1922. În 1998, SWF se alătură grupului Valeo și devine un furnizor principal în industria de curățare a parbrizului.

10. Ștergătoare de la DENSO®

Stergatoare DENSO

Denso Hybrid
Avantajele combinate ale ingineriei îmbunătățite, materialelor excelente și designului futurist fac ștergătoarele hibride DENSO unele dintre cele mai dorite. Nu este de mirare că acestea sunt alegerea originală a echipamentului pentru unele dintre cele mai bune mărci de mașini din lume.

Denso Flat
Un triumf al designului ingineriesc, ștergătoarele plate DENSO se așează strâns și uniform pe fiecare parbriz pentru a curăța ploaia și detritusurile chiar și în cele mai proaste condiții meteorologice. Cu un stil elegant și o durată lungă de viață, acestea oferă o vizibilitate excelentă pentru fiecare șofer.

Denso Conventional
Ștergătoarele convenționale DENSO oferă o selecție de patru profile îmbunătățite care se potrivesc diferitelor parbrize și stiluri de automobile. Există și patru variante diferite de sisteme de instalare și trei opțiuni de adaptoare.

Denso Rear
Ștergătoarele din spate îmbunătățite de la DENSO adaugă confort suplimentar pentru instalare și o viziune mai clară a oglinzii din spate pentru șoferi.

11. Ștergătoare de la TRICO®

Stergatoare TRICO

TRICO Maxx® – Performanțe Premium
Cea mai avansată performanță TRICO Maxx stabilește un nou standard în tehnologia ștergătoarelor, proiectată special pentru o durată de viață de trei ori mai lungă pentru siguranță și fiabilitate de neegalat.

TRICO Sentry® – Tehnologie Hibridă
Tehnologia Dual-Shield – ștergătoarele Trico Sentry® vă oferă stil, performanță și protecție într-o singură lamelă hibridă. Sentry are o înveliș polimer rotativ cu rezistență înaltă care protejează structura grilei de oțel pentru un contact și presiune optimă pe parbriz.

TRICO Ice® – Vreme Extremă
Ștergătoarele de înaltă performanță TRICO Ice® sunt rezistente și durabile în fața zăpezii și gheții, proiectate special pentru condiții meteorologice severe și totuși oferă performanțe optime.

TRICO Pro® – Montare Profesională
Instalare într-un singur pas – TRICO Pro® sunt proiectate cu vedere la profesioniștii din service. Cu un număr minim de produse pe stoc, aceste ștergătoare au un sistem exclusiv de conectare "one-fit", nu necesită adaptoare și se instalează în câteva secunde.

TRICO Exact Fit® Beam – Performanță de Fabrică
Înlocuitori de fabrică, proiectați cu tehnologia Memory Curve Steel® pentru un contact maxim cu parbrizul și o presiune uniformă pentru curățare maximă. Echipare perfectă, formă și funcție pentru vehiculul dumneavoastră.

TRICO HD® – Heavy Duty, RV
Ștergătoarele DICO TRICO HD pentru camioane, autobuze și RV-uri se remarcă printr-o construcție metalică durabilă și un element de curățare din cauciuc natural pentru cea mai înaltă performanță în cele mai solicitante condiții de conducere.

TRICO Exact Fit® – Spate
Vizibilitate 360 de grade – Ștergătoarele TRICO Exact Fit® pentru spate sunt proiectate să se potrivească în brațele integrate unice ale ștergătoarelor din spate care erau inițial pe vehiculul dvs., oferindu-vă vizibilitate din spate în orice condiții.

12. Ștergătoare de la MEYLE®

Stergatoare MEYLE

Noile ștergătoare MEYLE sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și au un design perfect conturat pentru a asigura o curățare eficientă a parbrizului în orice condiții de temperatură. Proiectate pentru o instalare ușoară, acoperă peste 90% din toate modelele de vehicule. Lama ștergătoarelor poate fi comandată separat, disponibilă în lungimi de la 300 la 700 de milimetri, cu trepte de 25 de milimetri. Pentru a asigura potrivirea cu cea mai mare varietate posibilă de brațe de ștergătoare, fiecare set include mai mulți adaptoare potriviți pentru diferitele aplicații ale vehiculului. Concepute special pentru vânzare cu amănuntul, permit depozitarea și afișarea convenabilă a ștergătoarelor MEYLE, iar un mini-catalog inclus face ușor găsirea piesei corecte. Gama MEYLE include ștergătoare pentru geamuri care pot fi utilizate atât pe modelele moderne, cât și pe cele mai vechi care au încă ștergătoare convenționale. Aceste ștergătoare plate oferă o eficiență mai mare de curățare datorită aerodinamicii îmbunătățite și rezistenței reduse la vânt. Materialul de cauciuc extrem de elastic se mulează perfect pe forma parbrizului pentru a asigura o vizibilitate îmbunătățită. Ștergătoarele plate rămân flexibile la orice temperatură, oferind mai puțină frecare pe parbriz și un nivel scăzut de zgomot.

13. Ștergătoare de la KAMOKA®

Stergatoare KAMOKA

KAMOKA Hybrid
Ștergătoarele hibride KAMOKA reprezintă o soluție ergonomică și elegantă pentru autovehiculele echipate cu ștergătoare clasice cu șarnieră în formă de U ca standard de fabrică. Datorită construcției cu șarnieră, acestea asigură o potrivire adecvată pe parbriz, asigurând astfel o curățare eficientă. Lamelele cu grafit garantează o curățare silențioasă și durabilă.

KAMOKA Multiadapter
Avantajul ștergătoarelor plate KAMOKA constă în ușurința de conectare la diferite tipuri, prin intermediul unuia dintre cele șase adaptoare montate direct, incluse în set, și utilizarea unui protecție care acoperă ștergătoarea în timpul depozitării.

KAMOKA SETS
Utilizarea unui set specific de două ștergătoare, cu un sistem de fixare destinat vehiculului respectiv, asigură o instalare eficientă și ușoară, cu strângere sigură, astfel încât să funcționeze fără probleme pe toată durata de exploatare. În cazuri speciale, seturile speciale sunt echipate și cu duze de pulverizare.

KAMOKA Standard
Gama KAMOKA include ștergătoare cu știft și plate, destinate autoturismelor și vehiculelor ușoare. Acestea pot înlocui, de asemenea, ștergătoarele clasice. Caracteristica distinctivă a ștergătoarelor plate KAMOKA constă în înlocuirea structurii metalice a lamelei clasice a ștergătorii cu o structură flexibilă de plumb. Presiunea asupra parbrizului este distribuită uniform pe întreaga lungime a lamelei ștergătorii. Lipsa componentelor de susținere clasice în ștergătoarele KAMOKA permite, de asemenea, reducerea rezistenței aerodinamice. Ele rămân, de asemenea, complet funcționale în diferite condiții atmosferice, în special iarna.

KAMOKA Rear
Oferta de ștergătoare este completată de cele destinate geamului din spate, cu forme care să se potrivească stilului indicat de producătorul autovehiculului.

KAMOKA for truck
KAMOKA oferă ștergătoare speciale pentru camioane și microbuze. Datorită designului și dimensiunilor lor, acestea se montează ușor și comod. Rezistența sporită la condițiile meteorologice permite utilizarea lor și în condiții dificile.

14. Ștergătoare de la MAXGEAR®

Stergatoare MAXGEAR

MAXGEAR Universal
Ștergătoarele tip cadru tradiționale cu prindere tip cârlig, disponibile în toate dimensiunile.

MAXGEAR Flat
Ștergătoare plate moderne de tip „banana” cu prindere tip cârlig și suporturi laterale pentru bolțuri, disponibile în toate dimensiunile.

MAXGEAR Sets
Oferta de seturi speciale de ștergătoare. Fiecare cutie conține două lame de ștergătoare MAXGEAR cu lungimea și prinderea adaptate cu precizie modelului de vehicul respectiv.

MAXGEAR Rear
Ofertă de ștergătoare pentru geamul din spate cu fixare specială.


Citeste mai mult

Produse

 • HELLA 9XW 358 164-041 lamela stergator fata
  lamela stergator HELLA 9XW 358 164-041 HELLA lamela stergator HELLA 9XW 358 164-041
  Produs: lamela stergator
  Producator: HELLA
  Cod producator: 9XW 358 164-041
  Partea de montare: fata
  Calitate: 2
  Vehicul cu volan pe stânga/dreapta: pentru vehicule cu volan pe stanga
  Lungime 1 [mm]: 550
  Lungime 2 [mm]: 550
  Echipare stergator: Lama stergator lata
  Lungime 1 [inch]: 22
  Lungime 2 [inch]: 22
  Montarea/demontarea de personal de specialitate necesară!:
  122 Lei cu TVA
 • VALEO 574680 lamela stergator fata
  lamela stergator VALEO 574680 VALEO lamela stergator VALEO 574680
  Produs: lamela stergator
  Producator: VALEO
  Cod producator: 574680
  Partea de montare: fata
  Calitate: 2
  Styling: cu spoiler
  Lungime 1 [mm]: 750
  Lungime 2 [mm]: 650
  Echipare stergator: Lama stergator lata
  Lungime 1 [inch]: 30
  Lungime 2 [inch]: 26
  165 Lei cu TVA
 • VALEO 574205 lamela stergator spate
  lamela stergator VALEO 574205 VALEO lamela stergator VALEO 574205
  Produs: lamela stergator
  Producator: VALEO
  Cod producator: 574205
  Partea de montare: spate
  Lungime [mm]: 300
  Lungime [inch]: 12
  Calitate: 1
  34 Lei cu TVA
 • VALEO 574464 lamela stergator fata
  lamela stergator VALEO 574464 VALEO lamela stergator VALEO 574464
  Produs: lamela stergator
  Producator: VALEO
  Cod producator: 574464
  Partea de montare: fata
  Calitate: 2
  Vehicul cu volan pe stânga/dreapta: pentru vehicule cu volan pe stanga
  Styling: cu spoiler
  Lungime 1 [mm]: 550
  Lungime 2 [mm]: 550
  Echipare stergator: Lama stergator lata
  Lungime 1 [inch]: 22
  Lungime 2 [inch]: 22
  150 Lei cu TVA
 • METZGER 2190313 brat stergator, parbriz spate
  brat stergator, parbriz METZGER 2190313 METZGER brat stergator, parbriz METZGER 2190313
  Produs: brat stergator, parbriz
  Producator: METZGER
  Cod producator: 2190313
  Partea de montare: spate
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu lama stergator integrata
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu capac
  Lungime lamelă ștergător [mm]: 380
  112 Lei cu TVA
 • BOSCH 3 397 118 901 lamela stergator fata
  lamela stergator BOSCH 3 397 118 901 BOSCH lamela stergator BOSCH 3 397 118 901
  Produs: lamela stergator
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 3 397 118 901
  Partea de montare: fata
  Vehicul cu volan pe stânga/dreapta: pentru vehicule cu volan pe stanga
  Unitate de calitate: set
  Lungime 1 [mm]: 530
  Lungime 2 [mm]: 450
  Echipare stergator: Lama stergator lata
  108 Lei cu TVA
 • VALEO 574201 lamela stergator spate
  lamela stergator VALEO 574201 VALEO lamela stergator VALEO 574201
  Produs: lamela stergator
  Producator: VALEO
  Cod producator: 574201
  Partea de montare: spate
  Lungime [mm]: 345
  Lungime [inch]: 14
  Calitate: 1
  38 Lei cu TVA
 • BOSCH 3 397 006 835 lamela stergator
  lamela stergator BOSCH 3 397 006 835 BOSCH lamela stergator BOSCH 3 397 006 835
  Produs: lamela stergator
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 3 397 006 835
  Lungime [inch]: 21
  Lungime 1 [mm]: 550
  Echipare stergator: Lama stergator lata
  68 Lei cu TVA
 • BOSCH 3 397 006 837 lamela stergator
  lamela stergator BOSCH 3 397 006 837 BOSCH lamela stergator BOSCH 3 397 006 837
  Produs: lamela stergator
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 3 397 006 837
  Lungime [inch]: 23
  Lungime 1 [mm]: 600
  Echipare stergator: Lama stergator lata
  84 Lei cu TVA
 • BOSCH 3 397 004 990 lamela stergator
  lamela stergator BOSCH 3 397 004 990 BOSCH lamela stergator BOSCH 3 397 004 990
  Produs: lamela stergator
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 3 397 004 990
  Lungime 1 [mm]: 300
  Echipare stergator: Stergator arcuit
  38 Lei cu TVA
 • BOSCH 3 397 007 182 lamela stergator
  lamela stergator BOSCH 3 397 007 182 BOSCH lamela stergator BOSCH 3 397 007 182
  Produs: lamela stergator
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 3 397 007 182
  Vehicul cu volan pe stânga/dreapta: pentru vehicule cu volan pe dreapta
  Unitate de calitate: set
  Lungime 1 [mm]: 600
  Lungime 2 [mm]: 450
  Echipare stergator: Lama stergator lata
  102 Lei cu TVA
 • DEPO-LORO 103-07-800 lamela stergator fata
  lamela stergator DEPO-LORO 103-07-800 DEPO-LORO lamela stergator DEPO-LORO 103-07-800
  Produs: lamela stergator
  Producator: DEPO-LORO
  Cod producator: 103-07-800
  Partea de montare: fata
  Lungime [mm]: 800
  Echipare stergator: Lama stergator lata
  Numar adaptoare: 12
  34 Lei cu TVA
 • DENCKERMANN VD20048 lamela stergator spate
  lamela stergator DENCKERMANN VD20048 DENCKERMANN lamela stergator DENCKERMANN VD20048
  Produs: lamela stergator
  Producator: DENCKERMANN
  Cod producator: VD20048
  Partea de montare: spate
  Lungime [mm]: 300
  Lungime [inch]: 12
  Echipare stergator: Lama stergator lata
  38 Lei cu TVA
 • MEYLE 029 600 2400 lamela stergator
  lamela stergator MEYLE 029 600 2400 MEYLE lamela stergator MEYLE 029 600 2400
  Produs: lamela stergator
  Producator: MEYLE
  Cod producator: 029 600 2400
  77 Lei cu TVA
 • BOSCH 3 397 118 929 lamela stergator
  lamela stergator BOSCH 3 397 118 929 BOSCH lamela stergator BOSCH 3 397 118 929
  Produs: lamela stergator
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 3 397 118 929
  Vehicul cu volan pe stânga/dreapta: pentru vehicule cu volan pe stanga
  Unitate de calitate: set
  Lungime 1 [mm]: 600
  Lungime 2 [mm]: 475
  Echipare stergator: Lama stergator lata
  137 Lei cu TVA
 • BOSCH 3 397 009 843 lamela stergator
  lamela stergator BOSCH 3 397 009 843 BOSCH lamela stergator BOSCH 3 397 009 843
  Produs: lamela stergator
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 3 397 009 843
  Vehicul cu volan pe stânga/dreapta: pentru vehicule cu volan pe stanga
  Unitate de calitate: set
  Lungime 1 [mm]: 550
  Lungime 2 [mm]: 550
  Echipare stergator: Lama stergator lata
  153 Lei cu TVA
 • HELLA 9XW 178 878-241 lamela stergator fata
  lamela stergator HELLA 9XW 178 878-241 HELLA lamela stergator HELLA 9XW 178 878-241
  Produs: lamela stergator
  Producator: HELLA
  Cod producator: 9XW 178 878-241
  Partea de montare: fata
  Lungime [mm]: 600
  Lungime [inch]: 24
  Calitate: 1
  Vehicul cu volan pe stânga/dreapta: pentru vehicule cu volan pe stanga
  Echipare stergator: Stergator arcuit
  Montarea/demontarea de personal de specialitate necesară!:
  38 Lei cu TVA
 • HELLA 9XW 178 878-201 lamela stergator fata
  lamela stergator HELLA 9XW 178 878-201 HELLA lamela stergator HELLA 9XW 178 878-201
  Produs: lamela stergator
  Producator: HELLA
  Cod producator: 9XW 178 878-201
  Partea de montare: fata
  Lungime [mm]: 500
  Lungime [inch]: 20
  Calitate: 1
  Vehicul cu volan pe stânga/dreapta: pentru vehicule cu volan pe stanga
  Echipare stergator: Stergator arcuit
  Montarea/demontarea de personal de specialitate necesară!:
  22 Lei cu TVA
 • BOSCH 3 397 008 006 lamela stergator
  lamela stergator BOSCH 3 397 008 006 BOSCH lamela stergator BOSCH 3 397 008 006
  Produs: lamela stergator
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 3 397 008 006
  Lungime 1 [mm]: 330
  Echipare stergator: Lama stergator lata
  40 Lei cu TVA
 • MAXGEAR 39-0304 lamela stergator spate
  lamela stergator MAXGEAR 39-0304 MAXGEAR lamela stergator MAXGEAR 39-0304
  Produs: lamela stergator
  Producator: MAXGEAR
  Cod producator: 39-0304
  Partea de montare: spate
  Lungime [mm]: 340
  Lungime [inch]: 14
  Echipare stergator: Stergator arcuit fara spoiler
  15 Lei cu TVA
 • MAXGEAR 39-0475 Set stergatoare, curatare parbriz spate
  Set stergatoare, curatare parbriz MAXGEAR 39-0475 MAXGEAR Set stergatoare, curatare parbriz MAXGEAR 39-0475
  Produs: Set stergatoare, curatare parbriz
  Producator: MAXGEAR
  Cod producator: 39-0475
  Partea de montare: spate
  Lungime [mm]: 400
  Material: PBT (Polybutylenterephthalat)
  Material: GFK (fibra de sticla)
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu lama stergator integrata
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu capac
  90 Lei cu TVA
 • VALEO 575009 lamela stergator
  lamela stergator VALEO 575009 VALEO lamela stergator VALEO 575009
  Produs: lamela stergator
  Producator: VALEO
  Cod producator: 575009
  Lungime [mm]: 650
  Lungime [inch]: 26
  adaptor inclus: M+A+B+C
  Adaptor de montare: U
  Calitate: 1
  Material abraziv: SBR (cauciuc butadien-stirenic)
  Echipare stergator: Lama stergator lata
  47 Lei cu TVA
 • HELLA 9XW 178 878-211 lamela stergator fata
  lamela stergator HELLA 9XW 178 878-211 HELLA lamela stergator HELLA 9XW 178 878-211
  Produs: lamela stergator
  Producator: HELLA
  Cod producator: 9XW 178 878-211
  Partea de montare: fata
  Lungime [mm]: 525
  Lungime [inch]: 21
  Calitate: 1
  Vehicul cu volan pe stânga/dreapta: pentru vehicule cu volan pe stanga
  Echipare stergator: Stergator arcuit
  Montarea/demontarea de personal de specialitate necesară!:
  34 Lei cu TVA
 • HELLA 9XW 358 164-151 lamela stergator fata
  lamela stergator HELLA 9XW 358 164-151 HELLA lamela stergator HELLA 9XW 358 164-151
  Produs: lamela stergator
  Producator: HELLA
  Cod producator: 9XW 358 164-151
  Partea de montare: fata
  Calitate: 2
  Vehicul cu volan pe stânga/dreapta: pentru vehicule cu volan pe stanga
  Lungime 1 [mm]: 650
  Lungime 2 [mm]: 650
  Echipare stergator: Lama stergator lata
  Lungime 1 [inch]: 26
  Lungime 2 [inch]: 26
  Montarea/demontarea de personal de specialitate necesară!:
  143 Lei cu TVA
 • VALEO 583946 lamela stergator
  lamela stergator VALEO 583946 VALEO lamela stergator VALEO 583946
  Produs: lamela stergator
  Producator: VALEO
  Cod producator: 583946
  Lungime [mm]: 475
  Lungime [inch]: 19
  Adaptor de montare: PY
  Calitate: 1
  Styling: cu spoiler
  Echipare stergator: Lama stergator lata
  64 Lei cu TVA
 • BOSCH 3 397 118 925 lamela stergator
  lamela stergator BOSCH 3 397 118 925 BOSCH lamela stergator BOSCH 3 397 118 925
  Produs: lamela stergator
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 3 397 118 925
  Vehicul cu volan pe stânga/dreapta: pentru vehicule cu volan pe stanga
  Unitate de calitate: set
  Lungime 1 [mm]: 530
  Lungime 2 [mm]: 530
  Echipare stergator: Lama stergator lata
  106 Lei cu TVA
 • BOSCH 3 397 118 979 lamela stergator
  lamela stergator BOSCH 3 397 118 979 BOSCH lamela stergator BOSCH 3 397 118 979
  Produs: lamela stergator
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 3 397 118 979
  Vehicul cu volan pe stânga/dreapta: pentru vehicule cu volan pe stanga
  Unitate de calitate: set
  Lungime 1 [mm]: 600
  Lungime 2 [mm]: 475
  Echipare stergator: Lama stergator lata
  110 Lei cu TVA
 • BOSCH 3 397 007 072 lamela stergator
  lamela stergator BOSCH 3 397 007 072 BOSCH lamela stergator BOSCH 3 397 007 072
  Produs: lamela stergator
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 3 397 007 072
  Vehicul cu volan pe stânga/dreapta: pentru vehicule cu volan pe stanga
  Unitate de calitate: set
  Lungime 1 [mm]: 600
  Lungime 2 [mm]: 475
  Echipare stergator: Lama stergator lata
  127 Lei cu TVA
 • BOSCH 3 397 118 980 lamela stergator
  lamela stergator BOSCH 3 397 118 980 BOSCH lamela stergator BOSCH 3 397 118 980
  Produs: lamela stergator
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 3 397 118 980
  Vehicul cu volan pe stânga/dreapta: pentru vehicule cu volan pe dreapta
  Unitate de calitate: set
  Lungime 1 [mm]: 600
  Lungime 2 [mm]: 475
  Echipare stergator: Lama stergator lata
  88 Lei cu TVA
 • BOSCH 3 397 118 902 lamela stergator fata
  lamela stergator BOSCH 3 397 118 902 BOSCH lamela stergator BOSCH 3 397 118 902
  Produs: lamela stergator
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 3 397 118 902
  Partea de montare: fata
  Vehicul cu volan pe stânga/dreapta: pentru vehicule cu volan pe stanga
  Unitate de calitate: set
  Lungime 1 [mm]: 530
  Lungime 2 [mm]: 475
  Echipare stergator: Lama stergator lata
  114 Lei cu TVA
 • BOSCH 3 397 004 802 lamela stergator
  lamela stergator BOSCH 3 397 004 802 BOSCH lamela stergator BOSCH 3 397 004 802
  Produs: lamela stergator
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 3 397 004 802
  Lungime 1 [mm]: 290
  Echipare stergator: Stergator arcuit
  38 Lei cu TVA
 • HELLA 9XW 178 878-181 lamela stergator fata
  lamela stergator HELLA 9XW 178 878-181 HELLA lamela stergator HELLA 9XW 178 878-181
  Produs: lamela stergator
  Producator: HELLA
  Cod producator: 9XW 178 878-181
  Partea de montare: fata
  Lungime [mm]: 450
  Lungime [inch]: 18
  Calitate: 1
  Vehicul cu volan pe stânga/dreapta: pentru vehicule cu volan pe stanga
  Echipare stergator: Stergator arcuit
  Montarea/demontarea de personal de specialitate necesară!:
  24 Lei cu TVA
 • BOSCH 3 397 001 584 lamela stergator
  lamela stergator BOSCH 3 397 001 584 BOSCH lamela stergator BOSCH 3 397 001 584
  Produs: lamela stergator
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 3 397 001 584
  Styling: cu spoiler
  Unitate de calitate: set
  Lungime 1 [mm]: 530
  Lungime 2 [mm]: 475
  Articol completare/Info suplimentar 2: Curbat in partea pasagerului
  Echipare stergator: Stergator arcuit cu spoiler
  98 Lei cu TVA

Informatii

✅ Stergatoare: pentru toate masini
✅ Stergatoare marci: BOSCH, HELLA, SWF, VALEO, CHAMPION, DENSO, HERTH+BUSS ELPARTS, METZGER, MAGNETI MARELLI, FEBI BILSTEIN
✅ Stergatoare dupa VIN: verificare pe sasiu pentru compatibilitate cu masina dvs.
✅ Comanda stergatoare: 021 555 2141 sau online
✅ Livrare: de la 1-3 zile lucratoare pentru intreaga tara*
✅ FAN Courier: optiune de verificare, plata la livrare, plata cu card
✅ Piese auto: AutoPower

Recenzii

oferiti-va evaluarea 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars evaluare 4.7 de 235 recenzia

FAQ: Întrebări frecvente

Există o opțiune de vizualizare atunci când comandați stergatoare?

Toate comenzile de stergatoare sunt expediate cu opțiunea de vizualizare activată.

 • Toate piesele sunt noi în ambalajul lor original.
 • Pentru tara, comenzile se livreaza prin FAN Courier.
 • Pretul de livrare este de 30 lei, limitat la 15 kg. greutatea totală pentru întreaga comandă.
 • Daca greutatea totala a comenzii depaseste 15 kg. veți fi anunțat cu privire la taxa suplimentară de transport.
 • O comanda de stergatoare se plateste la livrare la curier sau online prin card de credit sau debit.

Cum returnez sau schimb stergatoare?

Orice comanda de stergatoare poate fi returnata sau schimbata in 14 zile.

 • În acest scop, comanda de stergatoare nu trebuie folosită sau montată.
 • În aspect comercial păstrat cu ambalajul, cutia sau plicul în care a fost primit.
 • In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite, AutoPowerPiese.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea comenzii de stergatoare.
 • Marfa pentru care clientul a fost anunțat în prealabil prin telefon, E-Mail sau SMS/WhatsApp, că este o comandă personalizată și necesită plată anticipată prin card de credit/debit nu poate fi returnată sau schimbată.
 • La returnarea comenzii, clientul are dreptul de a solicita rambursarea sau înlocuirea produsului.
 • Comanda este trimisă înapoi de către client către compania SM Group International Ltd. cu adresa: strada Todorini Kukli nr. 4, Sofia, Bulgaria.

Cum și când voi primi comanda de stergatoare?

Comenzi pentru stergatoare plasate pana la ora 14:00. sunt expediate în ziua sau a doua zi

 • Livrare la sediul din Bucuresti a FAN Courier: 1 zi lucratoare.
 • Livrare la un birou din alt oras al FAN Courier: 2 zile lucratoare.
 • Livrare la adresa clientului: intre 2 si 5 zile lucratoare.
 • Comenzile de stergatoare plasate in weekend sunt expediate in prima zi lucratoare sau o zi mai tarziu.
 • În cazul unei modificări a timpului de livrare, veți fi anunțat de către operatorul nostru prin telefon, e-mail sau SMS/WhatsApp.

TOP producatori

star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
Andreea Tohaneanu
Andreea Tohaneanu
22 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
TBone Alex
TBone Alex
13 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
balan cristian
balan cristian
12 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
Zorro Zdm
Zorro Zdm
09 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
gabriel ion
gabriel ion
08 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
crb crb
crb crb
01 April 2024