Amortizoare fata si spate pentru masini la preturi accesibile - magazin online

Amortizoare
Cumpara online 24/7

Amortizoare fata si spate - AL-KO, Bilstein, Sachs, Monroe, KYB, Koni

Cum funcționează amortizoare?

Dacă nu sunteți familiarizat cu diferențele dintre amortizoarele cu două tuburi și monotuburi sau cu amortizoarele cu rezervoare de lichid „la distanță”, citiți mai departe pentru a afla designul și beneficiile acestora.

Amortizoare fata si spate

Amortizoare (cunoscute și sub denumirea de „socuri”) sunt componentele suspensiei care încetinesc, apoi opresc mișcarea în sus și în jos a arcurilor vehiculului printr-un proces cunoscut sub numele de amortizoare. Fără șocuri care să calmeze lucrurile, arcurile vor continua să se extindă și să elibereze energia pe care o absoarbe din denivelările de pe drum într-un ritm necontrolat - sărind mult timp până când energia lor cinetică se va disipa în sfârșit. Inutil să spun că acest lucru ar produce o plimbare extrem de elastică, care ar fi greu de controlat pe suprafețele neuniforme ale drumului.

Modelele de bază ale amortizoarelor auto sunt atât de eficiente încât versiunile la scară largă ale acestora sunt folosite pentru a atenua săriturile și vibrațiile pe poduri.

În esență, amortizoarele controlează mișcarea nedorită a arcului transformând energia cinetică a cursei suspensiei în energie termică care este canalizată folosind fluidul hidraulic. Odată ce deplasarea vehiculului dvs. este stabilă, centrul său de greutate rămâne într-o locație stabilă, astfel încât anvelopele să rămână ferm plantate pe trotuar - păstrându-vă în siguranță controlul asupra vehiculului dumneavoastră.

În acest articol, vom arunca o privire asupra modului în care funcționează amortizoare și a variațiilor de bază ale designului care există. Scopul nostru este să vă ajutăm să luați o decizie mai informată atunci când vă înlocuiți amortizoarele, deoarece oferim atât amortizoare de înlocuire în stilul fabricii OEM pentru utilizare pe stradă și confort de rulare, cât și amortizoare de performanță care vă întăresc călătoria și îmbunătățesc manevrabilitatea.

Design amortizor

Amortizoarele se șurubează între cadrul vehiculului și elementele de suspensie lângă fiecare roată. Punctele de montare sunt descrise în mod tipic fie ca „ochi” (bucșă rotundă prin care trece șurubul) sau „știft” (arborele filetat care primește piulița). În interiorul amortizorului se află o tijă metalică atașată la un piston care se mișcă în sus și în jos în interiorul unui cilindru umplut cu ulei hidraulic. Cele mai multe șocuri moderne conțin, de asemenea, azot gazos pentru a reduce decolorarea amortizorului care se întâmplă dacă uleiul devine aerat și clocotește din cauza acumulării de căldură.

Un amortizor tipic „tub dublu” găsit ca echipament original pe majoritatea autoturismelor și camioanelor ușoare.

După ce o roată lovește o denivelare, pistonul din interiorul amortizorului se comprimă în interiorul compartimentului cilindrului. Pe măsură ce se întâmplă acest lucru, mișcarea sa este încetinită intenționat datorită rezistenței cauzate de fluidul hidraulic care își iese din pasajele special concepute din peretele cilindrului. Deoarece acele pasaje sunt mici, doar o cantitate limitată de lichid poate scăpa. Prin încetinirea mișcării pistonului, arcurile sunt împiedicate să sară continuu.

Majoritatea amortizoarelor standard vor produce o rezistență mai mare în timpul ciclului lor de extensie (devine mai lung) în comparație cu ciclul lor de compresie (devine mai scurt). În cele din urmă, ciclul de compresie reglează greutatea nesuspendată a unui vehicul (roți, osii, suspensie), în timp ce ciclul de extensie reglează greutatea suspendată a caroseriei mașinii.

Amortizoarele construite în ultimele decenii sunt proiectate să varieze și să-și mărească rezistența atunci când arcurile și amortizoarele sunt comprimate mai repede. Acest lucru nu numai că previne atingerea fundului peste gropi adânci, ci minimizează o gamă mai mare de mișcări nedorite ale corpului, cum ar fi înclinarea, rostogolirea, balansarea, ghemuirea în accelerație și scufundarea frânei.

Amortizoare cu gaz vs. amortizoare hidraulice

În timp ce toate amortizoarele conțin fluid hidraulic, amortizoarele „încărcate cu gaz” și „hidraulice” sunt dispuse diferit. Amortizoarele încărcate cu gaz oferă o călătorie mai fermă și mai sportivă, deoarece conțin gaz (de obicei azot) care este injectat sub presiune ridicată în șoc. Această presiune servește la comprimarea mai rapidă a aerului și uleiului din amortizor, ceea ce duce la o senzație mai receptivă. În cazul șocurilor hidraulice, compresia fluidului are loc într-un ritm mai lent, deoarece aerul și fluidul din interiorul șocului nu sunt sub presiuni atât de mari. Acest lucru oferă șocurilor hidraulice o călătorie mai moale și mai lină. Rețineți că, dacă aveți o mașină clasică, probabil că a fost proiectată cu șocuri hidraulice. Sub titlul TIP ABSORBITOR, am inclus casete de selectare care facilitează restrângerea căutării pentru a vedea doar șocuri cu gaz sau hidraulice.

Amortizoare monotub vs. Amortizoare cu două tuburi

În stânga este afișat un amortizor monotub care oferă de obicei o manevrabilitate mai fermă și mai sportivă. În partea dreaptă, un amortizor cu două tuburi, folosit de obicei ca echipament OEM, datorită unei călătorii mai moale și mai conforme.

Există două tipuri principale de modele interne pentru amortizoare: configurații mono-tub și două tuburi. După cum pare, aceste modele diferă în primul rând prin numărul de tuburi metalice găsite în fiecare amortizor. Amortizoarele cu două tuburi sunt montate în principal ca echipamente OEM, deoarece produc o călătorie mai conformă, mai confortabilă și costă mai puțin de produs. Dimpotrivă, amortizoarele monotub sunt orientate spre conducerea de performanță, iar designul lor sofisticat este mai costisitor de fabricat.

Amortizoare cu două tuburi

Într-un șoc cu două tuburi, pistonul este conținut într-un tub mic care se află într-un tub exterior mai mare. Tubul interior (cunoscut sub numele de „tub de presiune”) și tubul exterior (cunoscut sub numele de „tub de rezervă”) sunt separate în două camere printr-o supapă de trecere situată între ele. Acest lucru servește pentru a proteja amortizorul de deteriorări, deoarece, dacă tubul exterior ar trebui să se îndoaie, nu există efecte negative asupra funcționării pistonului în sine. Azotul gazos și uleiul hidraulic nu sunt separate, ceea ce se poate adăuga la aerarea fluidului și la barbotare în condiții de utilizare mai grea, cum ar fi off-road sau curse.

Supapa care permite fluidului și gazului să treacă după cum este necesar servește pentru a menține presiunea gazului scăzută și produce o călătorie mai confortabilă. Presiunea scăzută a gazului evită stresul asupra etanșărilor, asigurând în general o durată de viață mai lungă. Cu toate acestea, acea supapă cu piston este de obicei mai mică decât cele monotub din cauza spațiului limitat. Alte dezavantaje ale configurației cu două tuburi includ capacitatea limitată a uleiului hidraulic în comparație cu tuburile mono și unghiurile limitate la care pot fi instalate șocuri cu două tuburi.

Amortizoare monotub

În cazul amortizoarelor monotub, carcasa exterioară funcționează ca singurul tub al cilindrului pentru piston, ulei hidraulic, gaz, supapă și alte biți. Spre deosebire de modelele cu două tuburi, azotul gazos este de obicei găzduit în cilindrul principal și este ținut complet separat de camera de ulei printr-un piston plutitor. Principalele beneficii ale șocurilor monotub sunt mai puțină aerare a uleiului, deoarece este ținut separat de gaz și o temperatură de funcționare mai scăzută, deoarece cantitatea mai mare de ulei disipează mai multă căldură. Ambii acești factori permit ca o forță de amortizare mai stabilă să fie generată în mod constant, fără decolorare.

Spre deosebire de modelele cu două tuburi, aceste amortizoare pot fi, de asemenea, montate la comandă la unghiuri extreme. Deoarece gazul trebuie să fie sub presiune mai mare în acest aspect, șocuri monotub de calitate sunt mai rigide - făcându-le ideale pentru situații de conducere agresive. Această presiune mai mare poate fi mai grea pentru etanșări pe termen lung. Orice deteriorare fizică a carcasei exterioare face șocurile monotub practic inutilizabile, deoarece nu există spațiu de strângere între carcasă și pereții cilindrului pistonului.

Amortizoare cu rezervoare de la distanță – excelente pentru off-road

Amortizoarele cu rezervor de la distanță sunt upgrade-urile preferate ale mașinilor de teren, deoarece rezervorul suplimentar le permite să transporte cantități mai mari de ulei hidraulic și azot gazos. Acest lucru menține temperatura fluidului scăzută și permite lovirea pe teren accidentat, fără șocuri care se estompează din cauza căldurii excesive.

O altă variație când vine vorba de amortizoare sunt cele cu capacitate suplimentară de a transporta petrol și azot gazos suplimentar. Această capacitate suplimentară ia forma unui tub suplimentar pentru rezervor de fluid, care este fie atașat, fie detașat de tubul de șoc principal. Acestea sunt ideale pentru vehiculele mai grele folosite off-road, care văd cantități uriașe de deplasare a roților și impacturi puternice care ar supraîncălzi amortizoarele standard. Capacitatea crescută a uleiului menține temperaturile fluidului scăzute, iar volumul adăugat de gaz permite supapelor de compresie și rebound să funcționeze mai constant în cele mai severe condiții. Astfel, poate fi evitată o plimbare excesiv de elastică care duce la o manevrare periculoasă.

Amortizoarele de la distanță pot lua forma unui stil „piggyback” în care rezervorul suplimentar este atașat (stânga) sau detașat (dreapta).

Amortizoarele tip „piggyback” sunt construite cu recipientul rezervor montat direct pe corpul amortizorului principal, în timp ce șocuri adevărate „rezervor la distanță” au un rezervor separat (conectat printr-o lungime de furtun de înaltă presiune) care poate fi montat într-o altă locație pe cadrul vehiculului. Performanța ambelor stiluri nu este afectată de cât de departe este rezervorul, iar alegerea dintre cele două ar trebui să se bazeze pe cât spațiu disponibil poate fi găsit sub vehiculul dumneavoastră.

Câteva exemple de amortizoare tip piggyback sunt amortizorul din seria ReadyLIFT Fox Factory, amortizorul King Shocks OEM Performance Series și amortizorul Pro Comp Black Series, printre altele.

Când vine vorba de rezervoare la distanță, șocuri precum amortizoarele Bilstein seria 5100, amortizorul Fox 2.0 Performance Series Smooth Body sunt configurate cu un tub separat care poate fi montat mai departe.

Curse pe distanțe lungi

Concursul pentru perioade lungi de timp este o condiție de condus care face să merite din plin investiția în amortizoare monotub de înaltă performanță. Rotoarele, plăcuțele și etrierele de frână ating adesea 1000 de grade pe parcursul unei curse pe circuit, iar căldura se transferă direct la componentele suspensiei din apropiere. Și, acea căldură ajunge și la amortizoare.

Deoarece temperaturile ridicate au un efect direct asupra performanței amortizoarelor, beneficiile amortizoarelor monotub dau cu adevărat roade pe circuitul de curse. Capacitatea lor de a disipa căldura mai eficient și de a rămâne la rece menține performanța mai stabilă, iar lipsa de aerare a fluidului previne surprizele neașteptate și neașteptate. Cursa mai scurtă, tipică pentru amortizoarele monotub, nu va fi o problemă pe o suprafață de pistă netedă, plană - mai ales dacă arcuri mai rigide sunt instalate și pe cursa dumneavoastră. Dacă sunteți interesat să vedeți șocuri care sunt mai orientate către curse, faceți clic aici.

Amortizoare Uzură

Când amortizoarele se uzează, semnele pot fi vizibile. Cu toate acestea, este ușor să le ratezi, deoarece efectele se acumulează atât de gradual. Dacă frânarea face ca vehiculul să coboare, să viraze și să dureze mai mult până la oprire (până la 20% la viteze pe autostradă), amortizoarele trebuie înlocuite. Dacă vânturile slabe fac vehiculul dumneavoastră să viraze în lateral sau pe o altă bandă, acestea ar trebui înlocuite. Iar dacă vehiculul tău atinge cu ușurință fundul, ca și cum nu ar fi rămas niciun zdrobire în pantofii tăi, șocurile tale au renunțat la fantomă cu ceva timp în urmă.

Dar probabil cel mai vizibil semn că amortizoarele trebuie înlocuite este uzura anvelopelor cunoscută sub numele de „cupping”. Când amortizoarele nu țin anvelopele plane pe șosea, vor fi prezente zone de uzură concentrată distanțate uniform. Este important să înlocuiți amortizoarele față sau spate în perechi. Dacă aveți peste 160.000 de km pe cele originale, vă recomandăm să le schimbați pe toate 4. Diferența de calitate a călătoriei va merita fiecare bănuț.

Uzura anvelopelor, cum ar fi „cupping” prezentată aici, este cel mai vizibil semn că amortizoarele sunt uzate și nu țin corect anvelopa plată pe drum.

Amortizoare struts

Este greu să vorbești despre șocuri fără a aduce în discuție barele, pentru că vei vedea ambii acești termeni folosiți interschimbabil (și nu întotdeauna corect) de proprietari, comercianți și în grupurile de discuții de pretutindeni. În timp ce amortizoarele pot fi montate pe un vehicul în mod independent, ele pot face, de asemenea, parte dintr-un ansamblu de lonjeroane. Pentru a clarifica, barele sunt o parte integrantă a sistemului de suspensie al unui vehicul, deoarece combină șocul cu un arc elicoidal și oferă un punct de montare pentru un butuc și/sau un braț de control, care susține roata și anvelopa.

Aici, în stânga, este un ansamblu de lonjeroane care conține un amortizor și alte piese de suspensie. În partea dreaptă este un amortizor tipic de sine stătător.

Majoritatea mașinilor și camioanelor de ultimă generație au amortizoare în față și amortizoare în spate. Alte vehicule au bare atât la roțile din față, cât și pe cele din spate. Unele pot avea șocuri în loc de bare la toate cele patru roți. Indiferent de design pe care îl are vehiculul dvs., nu puteți înlocui „strunțele” cu „socuri” (sau invers) atunci când efectuați o înlocuire de service.

Aici este prezentat un ansamblu de lonjeroane montat pe partea din față a unui vehicul modern tipic. Rețineți că servește ca punct de localizare pentru butuc, frână, roată și anvelopă.

Pentru a vă ghida în continuare prin selecția tuturor tipurilor de șocuri pe care le oferim, am creat secțiuni corespunzătoare ale site-ului nostru web pentru a vă oferi toate opțiunile care se potrivesc cu vehiculul dumneavoastră. Este posibil să introduceți o anumită marcă, model și an în casetele drop-down înainte de a începe căutarea. Sau, introduceți informațiile despre vehicul după ce ați intrat într-o pagină individuală.

Indiferent dacă înlocuiți amortizoarele uzate cu unele orientate spre performanță sau cu cele de calitate OEM, veți scăpa de o mare parte din calitatea proastă a condusului care face ca un vehicul să se simtă vechi și obosit. În cazurile în care vehiculul dumneavoastră are kilometri excesiv de mari, merită de asemenea să înlocuiți arcurile în același timp pentru a maximiza eficiența noilor șocuri. Nu te lăsa „șocată” să crezi că ale tale nu sunt uzate. Pune un nou set și fii uimit de refacerea călătoriei tale!Citeste mai mult

Produse

 • MAGNETI MARELLI 357085070200 amortizor 1 bucața Axa fata stanga
  amortizor MAGNETI MARELLI 357085070200 MAGNETI MARELLI amortizor MAGNETI MARELLI 357085070200
  Produs: amortizor
  Producator: MAGNETI MARELLI
  Cod producator: 357085070200
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Partea de montare: Axa fata stanga
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Ansamblu amortizor-arc
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: stift superior
  Lungime [mm]: 601
  Diametru 1 [mm]: 54
  Diametru 2 [mm]: 36
  Tip sistem arcuri: pentru vehicule cu suspensie cu arcuri elicoidale
  Lungime 2 [mm]: 375
  Numar articol par: 357085070100
  276 Lei cu TVA
 • SACHS 100 786 amortizor 1 bucața
  amortizor SACHS 100 786 SACHS amortizor SACHS 100 786
  Produs: amortizor
  Producator: SACHS
  Cod producator: 100 786
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Tip amortizor: presiune ulei
  Tip constructiv amortizor: Insertie ansamblu amortizor-arc
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: stift superior
  Parametru: FE32/22X176A
  182 Lei cu TVA
 • SACHS 200 954 amortizor 1 bucața
  amortizor SACHS 200 954 SACHS amortizor SACHS 200 954
  Produs: amortizor
  Producator: SACHS
  Cod producator: 200 954
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Ansamblu amortizor-arc
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: stift superior
  Parametru: SFE30/22X179A
  Model ranforsat:
  290 Lei cu TVA
 • BILSTEIN 22-052544 amortizor 1 bucața punte fata
  amortizor BILSTEIN 22-052544 BILSTEIN amortizor BILSTEIN 22-052544
  Produs: amortizor
  Producator: BILSTEIN
  Cod producator: 22-052544
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Partea de montare: punte fata
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Ansamblu amortizor-arc
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: stift superior
  453 Lei cu TVA
 • SACHS 556 271 amortizor 1 bucața
  amortizor SACHS 556 271 SACHS amortizor SACHS 556 271
  Produs: amortizor
  Producator: SACHS
  Cod producator: 556 271
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Telescop - amortizor
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: stift superior
  Tip montare amortizor: ochi inferior
  Parametru: SEOV26X187A
  230 Lei cu TVA
 • MONROE G8804 amortizor 1 bucața
  amortizor MONROE G8804 MONROE amortizor MONROE G8804
  Produs: amortizor
  Producator: MONROE
  Cod producator: G8804
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Ansamblu amortizor-arc
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: stift superior
  Tip montare amortizor: colier inferior
  Greutate [kg]: 4,100
  Alezaj Ø [mm]: 35
  Lungime 1 [mm]: 310
  Lungime 2 [mm]: 480
  Garantie: 5 ani garanție cu accesorii la schimb în pereche
  diametru tija amortizor (mm): 22
  Nr. articol al accesoriului recomandat: PK156
  Nr. articol al accesoriului recomandat: MK282
  Numar articol par: G8803
  Lungime ambalaj [cm]: 57,5
  Latime ambalaj [cm]: 20,3
  Inaltime ambalaj [cm]: 20,3
  282 Lei cu TVA
 • MONROE G8803 amortizor 1 bucața
  amortizor MONROE G8803 MONROE amortizor MONROE G8803
  Produs: amortizor
  Producator: MONROE
  Cod producator: G8803
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Ansamblu amortizor-arc
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: stift superior
  Tip montare amortizor: colier inferior
  Greutate [kg]: 4,100
  Alezaj Ø [mm]: 35
  Lungime 1 [mm]: 310
  Lungime 2 [mm]: 480
  Garantie: 5 ani garanție cu accesorii la schimb în pereche
  diametru tija amortizor (mm): 22
  Nr. articol al accesoriului recomandat: PK156
  Nr. articol al accesoriului recomandat: MK282
  Numar articol par: G8804
  Lungime ambalaj [cm]: 57,5
  Latime ambalaj [cm]: 20,3
  Inaltime ambalaj [cm]: 20,3
  282 Lei cu TVA
 • BILSTEIN 22-141606 amortizor 1 bucața Axa fata dreapta
  amortizor BILSTEIN 22-141606 BILSTEIN amortizor BILSTEIN 22-141606
  Produs: amortizor
  Producator: BILSTEIN
  Cod producator: 22-141606
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Partea de montare: Axa fata dreapta
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Ansamblu amortizor-arc
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: stift superior
  Tip montare amortizor: colier inferior
  Numar articol par: 22-141590
  305 Lei cu TVA
 • BILSTEIN 22-141590 amortizor 1 bucața Axa fata stanga
  amortizor BILSTEIN 22-141590 BILSTEIN amortizor BILSTEIN 22-141590
  Produs: amortizor
  Producator: BILSTEIN
  Cod producator: 22-141590
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Partea de montare: Axa fata stanga
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Ansamblu amortizor-arc
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: stift superior
  Tip montare amortizor: colier inferior
  Numar articol par: 22-141606
  310 Lei cu TVA
 • BILSTEIN 19-141619 amortizor 1 bucața puntea spate
  amortizor BILSTEIN 19-141619 BILSTEIN amortizor BILSTEIN 19-141619
  Produs: amortizor
  Producator: BILSTEIN
  Cod producator: 19-141619
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Partea de montare: puntea spate
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Amortizor fara arc
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: ochi superior
  Tip montare amortizor: ochi inferior
  262 Lei cu TVA
 • MAXGEAR 11-0734 amortizor 1 bucața puntea spate
  amortizor MAXGEAR 11-0734 MAXGEAR amortizor MAXGEAR 11-0734
  Produs: amortizor
  Producator: MAXGEAR
  Cod producator: 11-0734
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Partea de montare: puntea spate
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Telescop - amortizor
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: stift superior
  Tip montare amortizor: ochi inferior
  272 Lei cu TVA
 • BILSTEIN 19-195322 Amortizor 1 bucața
  Amortizor BILSTEIN 19-195322 BILSTEIN Amortizor BILSTEIN 19-195322
  Produs: Amortizor
  Producator: BILSTEIN
  Cod producator: 19-195322
  Descriere: 1 bucata amotizor
  351 Lei cu TVA
 • BILSTEIN 22-151100 amortizor 1 bucața Axa fata dreapta
  amortizor BILSTEIN 22-151100 BILSTEIN amortizor BILSTEIN 22-151100
  Produs: amortizor
  Producator: BILSTEIN
  Cod producator: 22-151100
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Partea de montare: Axa fata dreapta
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Ansamblu amortizor-arc
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: stift superior
  Tip montare amortizor: colier inferior
  Numar articol par: 22-151094
  355 Lei cu TVA
 • BILSTEIN 22-151094 amortizor 1 bucața Axa fata stanga
  amortizor BILSTEIN 22-151094 BILSTEIN amortizor BILSTEIN 22-151094
  Produs: amortizor
  Producator: BILSTEIN
  Cod producator: 22-151094
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Partea de montare: Axa fata stanga
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Ansamblu amortizor-arc
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: stift superior
  Tip montare amortizor: colier inferior
  Numar articol par: 22-151100
  366 Lei cu TVA
 • MONROE 26339 amortizor 1 bucața
  amortizor MONROE 26339 MONROE amortizor MONROE 26339
  Produs: amortizor
  Producator: MONROE
  Cod producator: 26339
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Amortizor suport arc
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: stift superior
  Tip montare amortizor: ochi inferior
  Greutate [kg]: 2,750
  Alezaj Ø [mm]: 35
  Lungime 1 [mm]: 346
  Lungime 2 [mm]: 517
  Garantie: 5 ani garanție cu accesorii la schimb în pereche
  diametru tija amortizor (mm): 15,8
  Nr. articol al accesoriului recomandat: MK119
  Lungime ambalaj [cm]: 67,4
  Latime ambalaj [cm]: 12,5
  Inaltime ambalaj [cm]: 12,7
  359 Lei cu TVA
 • MONROE 26340 amortizor 1 bucața
  amortizor MONROE 26340 MONROE amortizor MONROE 26340
  Produs: amortizor
  Producator: MONROE
  Cod producator: 26340
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Amortizor suport arc
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: stift superior
  Tip montare amortizor: ochi inferior
  Greutate [kg]: 2,700
  Alezaj Ø [mm]: 35
  Lungime 1 [mm]: 340
  Lungime 2 [mm]: 489
  Garantie: 5 ani garanție cu accesorii la schimb în pereche
  diametru tija amortizor (mm): 15,8
  Nr. articol al accesoriului recomandat: MK119
  Lungime ambalaj [cm]: 67,4
  Latime ambalaj [cm]: 12,5
  Inaltime ambalaj [cm]: 12,7
  279 Lei cu TVA
 • MONROE D8072S amortizor 1 bucața
  amortizor MONROE D8072S MONROE amortizor MONROE D8072S
  Produs: amortizor
  Producator: MONROE
  Cod producator: D8072S
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Amortizor suport arc
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: stift superior
  Tip montare amortizor: ochi inferior
  Greutate [kg]: 3,5
  Alezaj Ø [mm]: 35
  Lungime 1 [mm]: 392
  Lungime 2 [mm]: 540
  Garantie: 5 ani garanție cu accesorii la schimb în pereche
  diametru tija amortizor (mm): 15,8
  Lungime ambalaj [cm]: 56,8
  Latime ambalaj [cm]: 17,2
  Inaltime ambalaj [cm]: 17,2
  941 Lei cu TVA
 • KYB 341234 Amortizor 1 bucața
  Amortizor KYB 341234 KYB Amortizor KYB 341234
  Produs: Amortizor
  Producator: KYB
  Cod producator: 341234
  Descriere: 1 bucata amotizor
  345 Lei cu TVA
 • KYB 341233 Amortizor 1 bucața
  Amortizor KYB 341233 KYB Amortizor KYB 341233
  Produs: Amortizor
  Producator: KYB
  Cod producator: 341233
  Descriere: 1 bucata amotizor
  345 Lei cu TVA
 • KYB 341131 amortizor 1 bucața puntea spate
  amortizor KYB 341131 KYB amortizor KYB 341131
  Produs: amortizor
  Producator: KYB
  Cod producator: 341131
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Partea de montare: puntea spate
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Ansamblu amortizor-arc
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: stift superior
  Tip montare amortizor: furca inferioara
  272 Lei cu TVA
 • Magnum Technology AGB085MT amortizor 1 bucața Axa fata dreapta
  amortizor Magnum Technology AGB085MT Magnum Technology amortizor Magnum Technology AGB085MT
  Produs: amortizor
  Producator: Magnum Technology
  Cod producator: AGB085MT
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Partea de montare: Axa fata dreapta
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Ansamblu amortizor-arc
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: stift superior
  Parametru: SFE32/22X103A
  252 Lei cu TVA
 • Magnum Technology AGB084MT amortizor 1 bucața Axa fata stanga
  amortizor Magnum Technology AGB084MT Magnum Technology amortizor Magnum Technology AGB084MT
  Produs: amortizor
  Producator: Magnum Technology
  Cod producator: AGB084MT
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Partea de montare: Axa fata stanga
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Ansamblu amortizor-arc
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: stift superior
  Parametru: SFE32/22X103A
  252 Lei cu TVA
 • ASHIKA MA-00010 amortizor 1 bucața punte fata
  amortizor ASHIKA MA-00010 ASHIKA amortizor ASHIKA MA-00010
  Produs: amortizor
  Producator: ASHIKA
  Cod producator: MA-00010
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Partea de montare: punte fata
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Ansamblu amortizor-arc
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: stift superior
  172 Lei cu TVA
 • SACHS 312 378 amortizor 1 bucața
  amortizor SACHS 312 378 SACHS amortizor SACHS 312 378
  Produs: amortizor
  Producator: SACHS
  Cod producator: 312 378
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Tip amortizor: presiune ulei
  Tip constructiv amortizor: Telescop - amortizor
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: ochi superior
  Tip montare amortizor: ochi inferior
  Parametru: S30X150
  224 Lei cu TVA
 • MEYLE 126 725 0024 amortizor 1 bucața puntea spate
  amortizor MEYLE 126 725 0024 MEYLE amortizor MEYLE 126 725 0024
  Produs: amortizor
  Producator: MEYLE
  Cod producator: 126 725 0024
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Partea de montare: puntea spate
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Telescop - amortizor
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: stift superior
  Tip montare amortizor: ochi inferior
  înlocuire în pereche recomandată:
  222 Lei cu TVA
 • KAVO PARTS SSA-5502 amortizor 1 bucața puntea spate
  amortizor KAVO PARTS SSA-5502 KAVO PARTS amortizor KAVO PARTS SSA-5502
  Produs: amortizor
  Producator: KAVO PARTS
  Cod producator: SSA-5502
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Partea de montare: puntea spate
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Amortizor suport arc
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: stift superior
  Tip montare amortizor: ochi inferior
  121 Lei cu TVA
 • JAPANPARTS MM-HY075 amortizor 1 bucața puntea spate
  amortizor JAPANPARTS MM-HY075 JAPANPARTS amortizor JAPANPARTS MM-HY075
  Produs: amortizor
  Producator: JAPANPARTS
  Cod producator: MM-HY075
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Partea de montare: puntea spate
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Telescop - amortizor
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: ochi superior
  Tip montare amortizor: stift inferior
  138 Lei cu TVA
 • SACHS 317 351 amortizor 1 bucața
  amortizor SACHS 317 351 SACHS amortizor SACHS 317 351
  Produs: amortizor
  Producator: SACHS
  Cod producator: 317 351
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Telescop - amortizor
  Sistem amortizor: monotub
  Tip montare amortizor: stift superior
  Tip montare amortizor: ochi inferior
  Parametru: ETOV30/11X206A2
  307 Lei cu TVA
 • ASHIKA MA-65519 amortizor 1 bucața puntea spate
  amortizor ASHIKA MA-65519 ASHIKA amortizor ASHIKA MA-65519
  Produs: amortizor
  Producator: ASHIKA
  Cod producator: MA-65519
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Partea de montare: puntea spate
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Telescop - amortizor
  Tip montare amortizor: stift superior
  Tip montare amortizor: ochi inferior
  Diametru piston [mm]: 38,6
  Lungime max. [mm]: 540
  Lungime min. [mm]: 365
  148 Lei cu TVA
 • KYB 335919 amortizor 1 bucața puntea spate
  amortizor KYB 335919 KYB amortizor KYB 335919
  Produs: amortizor
  Producator: KYB
  Cod producator: 335919
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Partea de montare: puntea spate
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Ansamblu amortizor-arc
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: stift superior
  492 Lei cu TVA
 • KYB 335918 amortizor 1 bucața punte fata
  amortizor KYB 335918 KYB amortizor KYB 335918
  Produs: amortizor
  Producator: KYB
  Cod producator: 335918
  Descriere: 1 bucata amotizor
  Partea de montare: punte fata
  Tip amortizor: presiune gas
  Tip constructiv amortizor: Ansamblu amortizor-arc
  Sistem amortizor: bitubular
  Tip montare amortizor: stift superior
  651 Lei cu TVA

Informatii

✅ Amortizoare: pentru toate masini
✅ Amortizoare marci: BOGE, BILSTEIN, KONI, SACHS, MONROE, QUINTON HAZELL, GABRIEL, KYB, METZGER, MAGNETI MARELLI
✅ Amortizoare dupa VIN: verificare pe sasiu pentru compatibilitate cu masina dvs.
✅ Comanda amortizoare: 021 555 2141 sau online
✅ Livrare: de la 1-3 zile lucratoare pentru intreaga tara*
✅ FAN Courier: optiune de verificare, plata la livrare, plata cu card
✅ Piese auto: AutoPower

Recenzii

oferiti-va evaluarea 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars evaluare 4.7 de 184 recenzia

FAQ: Întrebări frecvente

Există o opțiune de vizualizare atunci când comandați amortizoare?

Toate comenzile de amortizoare sunt expediate cu opțiunea de vizualizare activată.

 • Toate piesele sunt noi în ambalajul lor original.
 • Pentru tara, comenzile se livreaza prin FAN Courier.
 • Pretul de livrare este de 30 lei, limitat la 15 kg. greutatea totală pentru întreaga comandă.
 • Daca greutatea totala a comenzii depaseste 15 kg. veți fi anunțat cu privire la taxa suplimentară de transport.
 • O comanda de amortizoare se plateste la livrare la curier sau online prin card de credit sau debit.

Cum returnez sau schimb amortizoare?

Orice comanda de amortizoare poate fi returnata sau schimbata in 14 zile.

 • În acest scop, comanda de amortizoare nu trebuie folosită sau montată.
 • În aspect comercial păstrat cu ambalajul, cutia sau plicul în care a fost primit.
 • In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite, AutoPowerPiese.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea comenzii de amortizoare.
 • Marfa pentru care clientul a fost anunțat în prealabil prin telefon, E-Mail sau SMS/WhatsApp, că este o comandă personalizată și necesită plată anticipată prin card de credit/debit nu poate fi returnată sau schimbată.
 • La returnarea comenzii, clientul are dreptul de a solicita rambursarea sau înlocuirea produsului.
 • Comanda este trimisă înapoi de către client către compania SM Group International Ltd. cu adresa: strada Todorini Kukli nr. 4, Sofia, Bulgaria.

Cum și când voi primi comanda de amortizoare?

Comenzi pentru amortizoare plasate pana la ora 14:00. sunt expediate în ziua sau a doua zi

 • Livrare la sediul din Bucuresti a FAN Courier: 1 zi lucratoare.
 • Livrare la un birou din alt oras al FAN Courier: 2 zile lucratoare.
 • Livrare la adresa clientului: intre 2 si 5 zile lucratoare.
 • Comenzile de amortizoare plasate in weekend sunt expediate in prima zi lucratoare sau o zi mai tarziu.
 • În cazul unei modificări a timpului de livrare, veți fi anunțat de către operatorul nostru prin telefon, e-mail sau SMS/WhatsApp.

TOP producatori

star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
Andreea Tohaneanu
Andreea Tohaneanu
22 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
TBone Alex
TBone Alex
13 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
balan cristian
balan cristian
12 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
Zorro Zdm
Zorro Zdm
09 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
gabriel ion
gabriel ion
08 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
crb crb
crb crb
01 April 2024