Filtru aer pentru masini la preturi accesibile - magazin online

Filtru aer
Cumpara online 24/7

Filtru aer - Bosch, Mahle, Filtron, Valeo, Clean filters, K&N, MANN-Filter

Când este timpul să îmi înlocuiesc filtru aer?

Un filtru de aer înfundat și murdar poate cauza condiții proaste de funcționare și poate scurta durata de viață a motorului. Discutam de ce filtrele de aer curate ale motorului sunt importante și când este timpul să le schimbați.

filtru aer

Probabil știți că motoarele de automobile de astăzi funcționează cu un amestec aer/combustibil care este măsurat cu precizie pentru o combustie optimă, putere și eficiență a combustibilului. Dar știați că un filtru aer murdar al motorului poate arunca acel raport ideal? Un filtru de aer întârziat pentru înlocuire poate declanșa o lumină de verificare a motorului în cazul în care numeroase condiții de funcționare ar trebui să se destrame ca urmare.

Un motor care funcționează prost poate fi un scenariu mai rău, dar problema apare pe tot pământul din cauza filtrelor de aer murdare și înfundate. Acest lucru se datorează faptului că fluxul de aer în galeria de admisie nu este doar restricționat, ci devine neuniform și imprevizibil. Cu alte cuvinte, devine o mare problemă pentru gestionarea modulelor de control al motorului, a corpurilor de accelerație și a convertoarelor catalitice.

În stânga, un nou filtru de aer al motorului. În dreapta, unul murdar care a trecut cu mult de vârf.

În acest articol, vom discuta de ce și cât de des trebuie înlocuite filtrele de aer, cum afectează acestea performanța și de ce nu ar trebui să vă bazați neapărat pe programul de înlocuire recomandat de producătorul vehiculului dumneavoastră.

Cum s-au schimbat intervalele de înlocuire a filtru de aer producătorii auto?

Înțelepciunea tradițională a afirmat întotdeauna că filtrele de aer ale motorului ar trebui înlocuite la fiecare 25000 până la 30000 km - mai ales dacă conduceți pe drumuri neasfaltate sau zone cu smog unde contaminanții sunt un factor mai important. Dar aruncând o privire asupra programului de întreținere din fabrică pentru unele dintre cele mai bine vândute vehicule de astăzi, observăm că noua normă recomandată pentru înlocuirea filtrului de aer pare să fi crescut la 45000 km.

Se pare că a devenit o tendință pentru producătorii auto de a-și schimba tonul cu privire la înlocuirea filtrului de aer. Mulți dintre ei recomandau de fapt filtre noi la fiecare 25000 sau 30000 km. Este posibil să fi ajuns să creadă sincer, prin încercări și erori, că acest element de întreținere nu este necesar la fel de des. Dar când te gândești că nivelul de praf, poluare și alți contaminanți din aer nu a scăzut în mod magic la jumătate recent, un astfel de raționament pare gol.

Bănuim că întinderea s-ar putea datora faptului că un număr de producători auto oferă acum planuri de întreținere gratuite pentru primele 2 până la 3 servicii, pe o perioadă de 2 până la 3 ani. Extinderea înlocuirii filtrului de aer al motorului la 45000 sau mai mult de km îl pune în afara perioadei acoperite, astfel încât clientul plătește în schimb. Și dacă nu există un plan de întreținere gratuit de care să vorbim, înlocuirea filtrului de aer întinderea duce la costuri mai mici de proprietate. Acest lucru face ca afirmațiile publicitare eficiente să atragă cumpărătorii să urmărească fiecare bănuț, mai ales că împrumuturile auto pe 8 ani devin din ce în ce mai frecvente.

De ce sunt importante filtrele de aer curat?

Orice motor cu ardere internă, fie că este benzină, etanol cu combustibil flexibil, motorină sau chiar biodiesel, necesită aer curat pentru a se amesteca cu combustibilul pentru a-și face treaba. Mai precis, s-a estimat că pentru fiecare galon de combustibil ars, sunt necesari până la 35000 de litri de aer pentru a produce amestecul ideal aer/combustibil de 14,7 părți aer la 1 parte combustibil.

Fără un filtru de aer adecvat, praful, murdăria sau alte resturi ar pătrunde în motor și ar provoca rapid uzură abrazivă semnificativă a pistoanelor, segmentelor pistonului, pereților cilindrilor, supapelor, arborilor cu came, bielelor și rulmenților aferenti.

Aici este prezentată o cutie tipică de carcasă a filtrului de aer sigilată, care găzduiește filtrul de aer și ține praful să intre. Pentru a accesa filtrul, capacul superior este deschis.

Filtru de aer tradiționale se află într-o carcasă etanșă (de obicei un recipient de plastic cu capac) sub capota vehiculelor moderne. Rețeaua de hârtie plisată din filtru captează praful și particulele de toate dimensiunile - ținându-le în filtru, astfel încât să nu ajungă niciodată la motor.

Murdăria și resturile mari găsesc o cale în carcasele filtrului de aer. Când filtrele devin excesiv de înfundate, aspirația din vidul crescut al motorului poate trage de fapt aceste resturi dincolo de filtru și în motor.

Desigur, eficiența filtrelor de aer scade pe măsură ce acestea se încarcă cu murdărie. Bucățile mai mari de resturi pot ajunge chiar să se adună în partea de jos a cutiei de aer. Un filtru care se înfundă excesiv creează o luptă pentru ca motorul să respire. Deoarece fluxul redus de aer prin filtru creează o aspirație mai mare, unele dintre particulele mai mari de resturi din cutie (sau filtru) pot fi chiar aspirate dincolo de filtru și în motor. Deci, un filtru de aer cu adevărat murdar poate crea de fapt o problemă pe care trebuia să o rezolve.

Ai plătit bani buni pentru puterea și/sau economia de combustibil cu care a fost construit vehiculul tău. Un filtru de aer murdar te va costa pe ambele fronturi.

În funcție de nivelul de sofisticare electronică al vehiculului dvs. cu gestionarea combustibilului, consumul de gaz poate suferi sau nu într-o mare măsură - dar va fi redus. Un filtru de aer murdar va cauza, de asemenea, o lipsă vizibilă de putere în cazul accelerațiilor puternice, la viteze mari și în timpul urcării dealurilor, pur și simplu pentru că trece prea puțin aer.

Când este timpul să schimbi filtrul de aer?

Deoarece pierderea puterii și a kilometrajului apar treptat, pe măsură ce filtrul de aer se murdărește, aceștia nu sunt indicatori de încredere atunci când vine vorba de măsurarea stării filtrului de aer. Cel mai bun mod de a-i monitoriza starea este pur și simplu să-l scoateți și să aruncați o privire. În acest fel, puteți fi sigur că niciun animal mic nu are ghinde sau material de cuibărit în cutia filtrului de aer. S-a întâmplat. Și puteți inspecta cutia în sine pentru a vă asigura că nu are crăpături în ea. Din aceste motive, vă recomandăm să aruncați o privire după un an sau 25000 de km, oricare dintre acestea survine mai întâi. Vestea bună este că sunt ușor de verificat. Vestea bună este că sunt destul de accesibile și ușor de înlocuit pentru bricolaj.

O regulă generală spune că dacă filtrul dvs. de aer este unul din hârtie plisată, țineți-l în fața unei lanterne sau a unui bec puternic pentru a vedea câtă lumină trece. Dacă cantitatea de lumină care iese este de aproximativ 50% sau mai mult, filtrul mai are suficientă viață pentru a-l folosi în continuare. Cu un filtru din material dens, totuși, acest test nu se aplică.

După cum am menționat, un motor care este înfometat în mod continuu de aer va suferi de o condiție în care amestecul aer/combustibil este prea greu de combustibil. Acel exces de combustibil nears va lăsa treptat depuneri de carbon pe bujii. Pe măsură ce încep să se încurce, este posibil să observați ezitare și exces de fum de evacuare în condiții de pornire la rece sau de accelerare puternică.

Dacă rau de aprindere a bujiilor sunt detectate de computerul motorului vehiculului suficient de frecvent, ledul de verificare a motorului se va aprinde. Combustibilul nears care iese din sistemul de evacuare scurtează întotdeauna durata de viață a oricăror convertoare catalitice atașate la acesta - și acestea sunt componente foarte scumpe de înlocuit.

Când vă gândiți cât de ușor este să verificați și să înlocuiți un filtru de aer, nu există niciun motiv să permiteți unuia murdar să blocheze fluxul de aer al motorului, să reducă performanța vehiculului și să vă coste bani pentru reparațiile aferente.

Momente oportune pentru a vă înlocui filtrul de aer

După cum am menționat mai sus, la majoritatea mașinilor, filtrul de aer este ușor accesibil. O regulă de bază bună este să o combinați cu un alt element de serviciu de rutare care se face pe o bază de timp/kilometraj, cum ar fi schimbarea uleiului. Amintiți-vă cumpărând atât uleiul, cât și filtrele de aer în același timp. În timp ce capota este deschisă și reumpleți carterul, deschideți clemele cutiei filtrului de aer și veți avea noul filtru la loc înainte ca ultimul litru să ajungă la partea de jos a motorului.

Dacă efectuați această sarcină strict pe baza calendarului, descoperim că verificarea anuală de primăvară sau toamnă servește ca un reamintire excelentă. Primăvara, în timp ce scoateți anvelopele de zăpadă și verificați starea de sănătate a A/C, priviți filtrul de aer. Sau, toamna, când înlocuiți lamele ștergătoarelor și testați sistemul de încălzire, adăugați „filtru de aer” la lista de activități.

Dacă nu sunteți sigur ce filtru de aer al motorului sau carcase s-ar potrivi cu mașina sau camionul dvs., trebuie doar să introduceți detaliile despre anul, marca și modelul acestuia în caseta noastră „Selectați vehiculul” din partea de sus a ecranului. Sistemul nostru va prezenta apoi numai acele articole care se potrivesc exact, specifice vehiculului. Și nu ezitați să verificați filtrele noastre de aer mai performante înainte de a face achiziția. De asemenea, salutăm orice întrebări suplimentare despre produse pe care le aveți - doar sunați-ne șapte zile pe săptămână!Citeste mai mult

Produse

 • MANN-FILTER C 22 035 Filtru aer
  Filtru aer MANN-FILTER C 22 035 MANN-FILTER Filtru aer MANN-FILTER C 22 035
  Produs: Filtru aer
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: C 22 035
  Lungime [mm]: 270
  Latime [mm]: 220
  Înaltime [mm]: 28
  Tip filtru: Insertie filtru
  93 Lei cu TVA
 • FILTRON AP 122/7 Filtru aer
  Filtru aer FILTRON AP 122/7 FILTRON Filtru aer FILTRON AP 122/7
  Produs: Filtru aer
  Producator: FILTRON
  Cod producator: AP 122/7
  Lungime [mm]: 270
  Latime [mm]: 175
  Înaltime [mm]: 61
  Tip filtru: Insertie filtru
  59 Lei cu TVA
 • FEBI BILSTEIN 33819 Filtru aer
  Filtru aer FEBI BILSTEIN 33819 FEBI BILSTEIN Filtru aer FEBI BILSTEIN 33819
  Produs: Filtru aer
  Producator: FEBI BILSTEIN
  Cod producator: 33819
  Lungime [mm]: 281
  Latime [mm]: 190
  Înaltime [mm]: 57
  Greutate [kg]: 0,250
  Tip filtru: Insertie filtru
  40 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER C 22 018 Filtru aer
  Filtru aer MANN-FILTER C 22 018 MANN-FILTER Filtru aer MANN-FILTER C 22 018
  Produs: Filtru aer
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: C 22 018
  Lungime [mm]: 211
  Latime [mm]: 294
  Înaltime [mm]: 54
  Tip filtru: Insertie filtru
  136 Lei cu TVA
 • BOSCH F 026 400 665 Filtru aer
  Filtru aer BOSCH F 026 400 665 BOSCH Filtru aer BOSCH F 026 400 665
  Produs: Filtru aer
  Producator: BOSCH
  Cod producator: F 026 400 665
  Înaltime [mm]: 198
  Diametru 1 [mm]: 81
  Diametru exterior [mm]: 145
  Tip filtru: Insertie filtru
  85 Lei cu TVA
 • BOSCH 1 457 433 714 Filtru aer
  Filtru aer BOSCH 1 457 433 714 BOSCH Filtru aer BOSCH 1 457 433 714
  Produs: Filtru aer
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 1 457 433 714
  Lungime [mm]: 364
  Latime [mm]: 184,5
  Înaltime [mm]: 50,3
  Calitate: 1
  Tip filtru: Insertie filtru
  59 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER C 2029 Filtru aer
  Filtru aer MANN-FILTER C 2029 MANN-FILTER Filtru aer MANN-FILTER C 2029
  Produs: Filtru aer
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: C 2029
  Lungime [mm]: 190
  Latime [mm]: 200
  Înaltime [mm]: 50
  Tip filtru: Insertie filtru
  57 Lei cu TVA
 • BOSCH F 026 400 063 Filtru aer
  Filtru aer BOSCH F 026 400 063 BOSCH Filtru aer BOSCH F 026 400 063
  Produs: Filtru aer
  Producator: BOSCH
  Cod producator: F 026 400 063
  Lungime [mm]: 190
  Latime [mm]: 200
  Înaltime [mm]: 50
  Calitate: 1
  Tip filtru: Insertie filtru
  63 Lei cu TVA
 • VALEO 585076 Filtru aer
  Filtru aer VALEO 585076 VALEO Filtru aer VALEO 585076
  Produs: Filtru aer
  Producator: VALEO
  Cod producator: 585076
  Lungime [mm]: 295
  Latime [mm]: 229
  Înaltime [mm]: 57
  Tip filtru: Insertie filtru
  49 Lei cu TVA
 • BOSCH 1 457 433 752 Filtru aer
  Filtru aer BOSCH 1 457 433 752 BOSCH Filtru aer BOSCH 1 457 433 752
  Produs: Filtru aer
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 1 457 433 752
  Lungime [mm]: 228
  Latime [mm]: 294
  Înaltime [mm]: 57,5
  Calitate: 1
  Tip filtru: Insertie filtru
  72 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER C 35 154 Filtru aer
  Filtru aer MANN-FILTER C 35 154 MANN-FILTER Filtru aer MANN-FILTER C 35 154
  Produs: Filtru aer
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: C 35 154
  Lungime [mm]: 345
  Latime [mm]: 136
  Înaltime [mm]: 70
  Tip filtru: Insertie filtru
  63 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER C 51 001 Filtru aer
  Filtru aer MANN-FILTER C 51 001 MANN-FILTER Filtru aer MANN-FILTER C 51 001
  Produs: Filtru aer
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: C 51 001
  Lungime [mm]: 506
  Latime [mm]: 231
  Înaltime [mm]: 50
  Tip filtru: Insertie filtru
  250 Lei cu TVA
 • FEBI BILSTEIN 38302 Filtru aer
  Filtru aer FEBI BILSTEIN 38302 FEBI BILSTEIN Filtru aer FEBI BILSTEIN 38302
  Produs: Filtru aer
  Producator: FEBI BILSTEIN
  Cod producator: 38302
  Înaltime [mm]: 70
  Greutate [kg]: 0,29
  Diametru interior [mm]: 241
  Diametru exterior [mm]: 294
  Tip filtru: Insertie filtru
  55 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER C 1652/1 Filtru aer
  Filtru aer MANN-FILTER C 1652/1 MANN-FILTER Filtru aer MANN-FILTER C 1652/1
  Produs: Filtru aer
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: C 1652/1
  Înaltime [mm]: 185
  Diametru interior [mm]: 87
  Diametru exterior [mm]: 152
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 87
  167 Lei cu TVA
 • FEBI BILSTEIN 22770 Filtru aer
  Filtru aer FEBI BILSTEIN 22770 FEBI BILSTEIN Filtru aer FEBI BILSTEIN 22770
  Produs: Filtru aer
  Producator: FEBI BILSTEIN
  Cod producator: 22770
  Lungime [mm]: 200
  Latime [mm]: 165
  Înaltime [mm]: 41,6
  Greutate [kg]: 0,230
  Tip filtru: Insertie filtru
  21 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER C 14 130 Filtru aer
  Filtru aer MANN-FILTER C 14 130 MANN-FILTER Filtru aer MANN-FILTER C 14 130
  Produs: Filtru aer
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: C 14 130
  Înaltime [mm]: 221
  Diametru exterior [mm]: 136
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 68
  78 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER C 36 007 KIT Filtru aer
  Filtru aer MANN-FILTER C 36 007 KIT MANN-FILTER Filtru aer MANN-FILTER C 36 007 KIT
  Produs: Filtru aer
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: C 36 007 KIT
  99 Lei cu TVA
 • FEBI BILSTEIN 108941 Set filtru de aer
  Set filtru de aer FEBI BILSTEIN 108941 FEBI BILSTEIN Set filtru de aer FEBI BILSTEIN 108941
  Produs: Set filtru de aer
  Producator: FEBI BILSTEIN
  Cod producator: 108941
  Lungime [mm]: 273
  Latime [mm]: 194
  Înaltime [mm]: 34
  Greutate [kg]: 0,291
  Tip filtru: Insertie filtru
  80 Lei cu TVA
 • BOSCH 1 457 433 588 Filtru aer
  Filtru aer BOSCH 1 457 433 588 BOSCH Filtru aer BOSCH 1 457 433 588
  Produs: Filtru aer
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 1 457 433 588
  Latime [mm]: 145
  Înaltime [mm]: 377
  Diametru exterior [mm]: 145
  Calitate: 1
  Tip filtru: Insertie filtru
  108 Lei cu TVA
 • ASHIKA 20-08-891 Filtru aer
  Filtru aer ASHIKA 20-08-891 ASHIKA Filtru aer ASHIKA 20-08-891
  Produs: Filtru aer
  Producator: ASHIKA
  Cod producator: 20-08-891
  28 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER C 30 004 Filtru aer
  Filtru aer MANN-FILTER C 30 004 MANN-FILTER Filtru aer MANN-FILTER C 30 004
  Produs: Filtru aer
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: C 30 004
  Lungime [mm]: 292
  Latime [mm]: 177
  Înaltime [mm]: 80
  Tip filtru: Insertie filtru
  99 Lei cu TVA
 • HERTH+BUSS JAKOPARTS J1323059 Filtru aer
  Filtru aer HERTH+BUSS JAKOPARTS J1323059 HERTH+BUSS JAKOPARTS Filtru aer HERTH+BUSS JAKOPARTS J1323059
  Produs: Filtru aer
  Producator: HERTH+BUSS JAKOPARTS
  Cod producator: J1323059
  Înaltime [mm]: 210
  Diametru interior [mm]: 70
  Diametru exterior [mm]: 153
  Tip filtru: Insertie filtru
  59 Lei cu TVA
 • VALEO 585001 Filtru aer
  Filtru aer VALEO 585001 VALEO Filtru aer VALEO 585001
  Produs: Filtru aer
  Producator: VALEO
  Cod producator: 585001
  Lungime [mm]: 345
  Latime [mm]: 136
  Înaltime [mm]: 70
  Tip filtru: Insertie filtru
  40 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER C 27 114 Filtru aer
  Filtru aer MANN-FILTER C 27 114 MANN-FILTER Filtru aer MANN-FILTER C 27 114
  Produs: Filtru aer
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: C 27 114
  Lungime [mm]: 268
  Latime [mm]: 269
  Înaltime [mm]: 50
  Tip filtru: Insertie filtru
  162 Lei cu TVA
 • FILTRON AP 139/2 Filtru aer
  Filtru aer FILTRON AP 139/2 FILTRON Filtru aer FILTRON AP 139/2
  Produs: Filtru aer
  Producator: FILTRON
  Cod producator: AP 139/2
  Lungime [mm]: 344,5
  Latime [mm]: 135,5
  Înaltime [mm]: 70
  Tip filtru: Insertie filtru
  57 Lei cu TVA
 • FILTRON AP 118/3-2x Filtru aer
  Filtru aer FILTRON AP 118/3-2x FILTRON Filtru aer FILTRON AP 118/3-2x
  Produs: Filtru aer
  Producator: FILTRON
  Cod producator: AP 118/3-2x
  Lungime [mm]: 355
  Latime [mm]: 134,5
  Înaltime [mm]: 50
  Tip filtru: Insertie filtru
  75 Lei cu TVA
 • VALEO 585015 Filtru aer
  Filtru aer VALEO 585015 VALEO Filtru aer VALEO 585015
  Produs: Filtru aer
  Producator: VALEO
  Cod producator: 585015
  Lungime [mm]: 316
  Latime [mm]: 113
  Înaltime [mm]: 59
  Tip filtru: Insertie filtru
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu filtru prefiltrare
  38 Lei cu TVA
 • JAPANPARTS FA-496S Filtru aer
  Filtru aer JAPANPARTS FA-496S JAPANPARTS Filtru aer JAPANPARTS FA-496S
  Produs: Filtru aer
  Producator: JAPANPARTS
  Cod producator: FA-496S
  Lungime [mm]: 208,5
  Latime [mm]: 184
  Înaltime [mm]: 36,9
  Tip filtru: Insertie filtru
  47 Lei cu TVA
 • UFI 30.312.00 Filtru aer
  Filtru aer UFI 30.312.00 UFI Filtru aer UFI 30.312.00
  Produs: Filtru aer
  Producator: UFI
  Cod producator: 30.312.00
  Lungime [mm]: 299,5
  Latime [mm]: 238
  Înaltime [mm]: 34
  Tip filtru: Insertie filtru
  66 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER C 37 153 Filtru aer
  Filtru aer MANN-FILTER C 37 153 MANN-FILTER Filtru aer MANN-FILTER C 37 153
  Produs: Filtru aer
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: C 37 153
  Lungime [mm]: 364
  Latime [mm]: 185
  Înaltime [mm]: 50
  Tip filtru: Insertie filtru
  63 Lei cu TVA
 • MEYLE 012 094 0040/S Filtru aer
  Filtru aer MEYLE 012 094 0040/S MEYLE Filtru aer MEYLE 012 094 0040/S
  Produs: Filtru aer
  Producator: MEYLE
  Cod producator: 012 094 0040/S
  Lungime [mm]: 355
  Latime [mm]: 134,5
  Înaltime [mm]: 50
  Unitate de calitate: set
  Tip filtru: Insertie filtru
  116 Lei cu TVA
 • MEYLE 11-12 321 0003 Filtru aer
  Filtru aer MEYLE 11-12 321 0003 MEYLE Filtru aer MEYLE 11-12 321 0003
  Produs: Filtru aer
  Producator: MEYLE
  Cod producator: 11-12 321 0003
  Lungime [mm]: 246
  Latime [mm]: 168
  Înaltime [mm]: 85,3
  Tip filtru: Insertie filtru
  73 Lei cu TVA

Informatii

✅ Filtru aer: pentru toate masini
✅ Filtru aer marci: BOSCH, MANN-FILTER, VALEO, KNECHT, PURFLUX, CHAMPION, HERTH+BUSS JAKOPARTS, QUINTON HAZELL, HENGST FILTER, SogefiPro
✅ Filtru aer dupa VIN: verificare pe sasiu pentru compatibilitate cu masina dvs.
✅ Comanda filtru aer: 021 555 2141 sau online
✅ Livrare: de la 1-3 zile lucratoare pentru intreaga tara*
✅ FAN Courier: optiune de verificare, plata la livrare, plata cu card
✅ Piese auto: AutoPower

Recenzii

oferiti-va evaluarea 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars evaluare 4.7 de 261 recenzia

FAQ: Întrebări frecvente

Există o opțiune de vizualizare atunci când comandați filtru aer?

Toate comenzile de filtru aer sunt expediate cu opțiunea de vizualizare activată.

 • Toate piesele sunt noi în ambalajul lor original.
 • Pentru tara, comenzile se livreaza prin FAN Courier.
 • Pretul de livrare este de 30 lei, limitat la 15 kg. greutatea totală pentru întreaga comandă.
 • Daca greutatea totala a comenzii depaseste 15 kg. veți fi anunțat cu privire la taxa suplimentară de transport.
 • O comanda de filtru aer se plateste la livrare la curier sau online prin card de credit sau debit.

Cum returnez sau schimb filtru aer?

Orice comanda de filtru aer poate fi returnata sau schimbata in 14 zile.

 • În acest scop, comanda de filtru aer nu trebuie folosită sau montată.
 • În aspect comercial păstrat cu ambalajul, cutia sau plicul în care a fost primit.
 • In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite, AutoPowerPiese.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea comenzii de filtru aer.
 • Marfa pentru care clientul a fost anunțat în prealabil prin telefon, E-Mail sau SMS/WhatsApp, că este o comandă personalizată și necesită plată anticipată prin card de credit/debit nu poate fi returnată sau schimbată.
 • La returnarea comenzii, clientul are dreptul de a solicita rambursarea sau înlocuirea produsului.
 • Comanda este trimisă înapoi de către client către compania SM Group International Ltd. cu adresa: strada Todorini Kukli nr. 4, Sofia, Bulgaria.

Cum și când voi primi comanda de filtru aer?

Comenzi pentru filtru aer plasate pana la ora 14:00. sunt expediate în ziua sau a doua zi

 • Livrare la sediul din Bucuresti a FAN Courier: 1 zi lucratoare.
 • Livrare la un birou din alt oras al FAN Courier: 2 zile lucratoare.
 • Livrare la adresa clientului: intre 2 si 5 zile lucratoare.
 • Comenzile de filtru aer plasate in weekend sunt expediate in prima zi lucratoare sau o zi mai tarziu.
 • În cazul unei modificări a timpului de livrare, veți fi anunțat de către operatorul nostru prin telefon, e-mail sau SMS/WhatsApp.

TOP producatori

star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
TBone Alex
TBone Alex
13 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
balan cristian
balan cristian
12 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
Zorro Zdm
Zorro Zdm
09 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
gabriel ion
gabriel ion
08 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
crb crb
crb crb
01 April 2024
star star star star star
torul a decurs perfect, explicatiile si informatiile pentru piese cat si timpul de primire al produselor....multumesc G
go computer
go computer
24 March 2024