Filtru ulei pentru masini la preturi accesibile - magazin online

Filtru ulei
Cumpara online 24/7

Filtru ulei - Bosch, Mahle, Filtron, Valeo, Clean filters, MANN-Filter

Cum funcționează un filtru de ulei? Cât de des trebuie înlocuit filtrul de ulei? Cum se schimbă un filtru de ulei?

Este greu de imaginat motoare cu ardere moderne fără filtru ulei. Sistemul de lubrifiere este baza funcționării motorului, oferind condiții de funcționare adecvate. În ciuda faptului că uleiul de motor funcționează într-un circuit închis, purificarea acestuia este o necesitate. Specialiștii explică construcția unui filtru de ulei și specificul funcționării acestuia.

filtru ulei

Constructia unui filtru de ulei

Deși în unele mărci de mașini se înlocuiește doar un cartuș de filtru de ulei, majoritatea filtrelor au o construcție similară. Este o cutie mică de metal, cu o etanșare, transformată pe o țeavă cu filet. În interiorul cutiei, putem găsi o hârtie de filtru ondulată sau o fibră de filtru. Este înfășurat peste un miez metalic, ceea ce face filtrul mai stabil și previne ruperea accidentală a materialului de filtrare. Pentru a fi siguri că filtrul își joacă rolul în mod corespunzător, merită să ajungeți doar la produse dovedite de cea mai bună calitate.

Un element important al unui filtru ulei este supapa de retur. Împiedică uleiul să picure înapoi în baia de ulei și asigură un conținut constant și adecvat de ulei în filtru. Datorită unei astfel de soluții, conducta de ulei este imediat umplută cu lubrifiant. Acest lucru permite evitarea așa-numitei porniri uscate, care în condiții nefavorabile ar putea duce la ruperea peliculei de ulei din motor. Merită să ne amintim că elementele metalice ale unui motor nu se frecă între ele, ci alunecă pe o peliculă subțire de ulei de motor atunci când motorul funcționează. Dacă se îndepărtează pelicula, rezultatul este o creștere violentă a temperaturii elementelor motorului și blocarea acestuia.

Supapă de siguranță într-un filtru de ulei

O parte importantă a unui filtru de ulei este o supapă de siguranță, numită și supapă de suprapresiune. Se activează atunci când presiunea uleiului de motor crește mult și permite uleiului nefiltrat să curgă în conducta de ulei. De ce este atât de important? Dacă nu a fost supapa de siguranță, atunci când filtrul este înfundat, ar putea exista o creștere bruscă a presiunii uleiului de motor în motor și deteriorarea altor elemente ale motorului, de exemplu: ventilatorul motorului sau pompa de ulei. În plus, motorul ar pierde total lubrifierea, ceea ce ar duce la blocarea pistoanelor, culbutoarelor și a lagărelor.

Supapa este utilă și iarna când șoferul folosește un ulei de motor necorespunzător, cu vâscozitate prea mare. Uleiul de motor înghețat și gros curge lent prin cartușul de filtrare și generează o presiune extrem de ridicată. În unele cazuri, rezultatul poate fi deteriorarea filtrului și mici bucăți de material de filtrare care ajung la sistemul de lubrifiere a motorului. Lăsarea uleiului nefiltrat generează un risc mult mai mic, deși nu este recomandat. Din acest motiv, merită să acordați o mare atenție alegerii unui ulei de motor adecvat pentru perioada de iarnă și să le evitați pe cele mai ieftine, pe bază de ulei mineral. Este deosebit de important dacă mașina este utilizată în principal pe distanțe scurte, ceea ce face imposibil ca uleiul de motor să se încălzească la un nivel adecvat. Și trebuie să ne amintim că uleiul de motor se încălzește mult mai mult decât lichidul de răcire.

Cum funcționează un filtru de ulei?

Prima etapă de filtrare începe atunci când uleiul este preluat din baia de ulei de așa-numita sită de ulei. O sită situată în sită oprește cele mai mari fracțiuni de impurități, de exemplu, particule mari de metal sau depozite de cărbune. După ce uleiul este preluat de pompa de ulei, acesta este presat în filtrul de ulei. Uleiul ajunge în cutia cu găuri mici, situată lângă fir. Intră pe materialul de filtrare. Dispunerea specială a materialului filtrant în interiorul filtrului ajută la creșterea suprafeței materialului filtrant.

Curăţat de particule mici, cu dimensiuni mai mari de aprox. 20 de micrometri (µm), uleiul ajunge la miezul rigid al filtrului de ulei, iar apoi, printr-o supapă de retur cu un singur sens, curge în conducta de ulei a motorului. Datorită numeroaselor canale de ulei, ajunge la părțile mobile ale motorului, oferind o lubrifiere adecvată. Apoi, curge în jos în baia de ulei, unde este din nou dus de sita de ulei la pompa de ulei. Tot timpul supapa de siguranță este închisă și este deschisă numai când presiunea uleiului crește. Apoi, uleiul curge între învelișul metalic și materialul de filtrare, iar apoi cu o supapă de presiune, situată în partea de jos a filtrului, este presat în miez.

Cât de des trebuie înlocuit filtrul de ulei?

Sarcina principală a uleiului de motor este reducerea frecării între elementele în mișcare ale unui motor. Deși este cunoscut în principal datorită caracteristicilor sale de lubrifiere, are multe alte funcții. Uleiul de motor joacă, de asemenea, rolul de lichid de răcire pentru un motor, luând căldura de pe piesele metalice. Din acest motiv, este foarte important să păstrați un nivel ridicat de ulei de motor într-un motor, astfel încât capacitatea termică a lubrifiantului să rămână la un nivel ridicat, neschimbat.

Rolul la fel de important al uleiului de motor este curățarea și protejarea motorului. Uleiul de motor proaspăt conține aditivi de curățare, care îndepărtează depunerile, murdăria și cărbunele din motor atunci când funcționează. Apoi, toate aceste impurități sunt transportate în baia de ulei a motorului. Sarcina unui filtru de ulei este de a curăța uleiul de toată murdăria, pentru a oferi posibilitatea unei funcționări adecvate în continuare. Cu cât filtrul este mai bun, cu atât influențează mai eficient funcționarea motorului. De aceea merită să alegeți produse de calitate superioară, care să respecte cele mai stricte norme de calitate, impuse de producătorii de vehicule. Chiar și uleiul de bună calitate poate deveni rapid închis la culoare. Acesta este un semn că uleiul funcționează corect și dizolvă murdăria din motor, nu că este epuizat.

Acesta trebuie făcut la fiecare schimbare de ulei, adică la fiecare 10 până la 15 mii de kilometri. Unii producători recomandă intervale de schimbare a uleiului care sunt de aproximativ 30 de mii de kilometri și utilizarea uleiurilor de motor cu durată lungă de viață, dar, în multe cazuri, poate provoca o uzură mult mai rapidă a motorului. Un vehicul, care lucrează în condiții dificile, de exemplu, într-o zonă muntoasă, trage o remorcă sau este folosit doar pe distanțe scurte, folosește uleiul de motor mult mai repede.

În plus, în motoarele cu scurgeri, umezeala sau benzina pot ajunge la ulei, provocând îmbătrânire mai rapidă. Chiar și uleiul de motor ușor și aparent proaspăt își poate pierde proprietățile anticorozive și aditivii. Vaporii chimici și gazele de eșapament sunt, de asemenea, nocive pentru motor și nu pot fi îndepărtate de filtrul de ulei.

Cum se schimbă un filtru de ulei?

Deși uneori puteți găsi instrucțiuni despre cum să curățați un filtru de ulei, din punct de vedere economic este absolut nejustificat. Filtrele de ulei noi costa de obicei intre 13-50 RON. Așadar, în favoarea vehiculelor dumneavoastră, merită să investiți o sumă atât de mică, ținând cont de faptul că, chiar dacă curățați un filtru cât mai perfect posibil, acesta nu va funcționa la fel de eficient ca un produs nou. Privind cât de important joacă un filtru de ulei, nu merită să economisiți pe el. Și nu ne referim doar la înlocuirea filtrului, ci și la alegerea unui produs de calitate. Merită să folosiți soluții testate de la cei mai buni producători.

Fiecare schimbare de ulei ar trebui să meargă împreună cu schimbarea filtrului de ulei. Deoarece acesta este un element cheie pentru funcționarea unui motor, merită să delegați schimbarea filtrului unui mecanic profesionist dintr-un garaj auto, care are cunoștințele și instrumentele adecvate și cu siguranță va efectua schimbarea în conformitate cu procedurile mecanice adecvate. Desigur, având instrumente adecvate și cunoștințe mecanice de bază, cineva poate decide să efectueze singur schimbarea. Cum se procedează în acest caz?

Găsirea filtrului nu este dificilă în majoritatea mașinilor. Este o cutie de dimensiuni mici, situată de obicei în partea inferioară a motorului, aproape de baia de ulei. Dar, deși găsirea unui filtru poate să nu fie dificilă, deșurubarea acestuia poate cauza unele probleme. Pentru a deșuruba filtrul, nu trebuie să se ocupe doar de un filet gripat al filtrului, ci și de etanșarea care previne scurgerile de ulei. De obicei, nu este posibil să deșurubați filtrul cu mâna, de aceea merită să cumpărați o cheie specială pentru deșurubarea filtrului. Este o pârghie mică cu o curea de cauciuc sau un lanț, care se pune în jurul filtrului. Deși procedura în sine nu necesită abilități speciale pentru a fi efectuată eficient, este nevoie de instrumente speciale și, de aceea, vă recomandăm să delegați sarcina unui service mecanic.

În vehiculele cu cartuș de filtru, accesul la filtrul de ulei se face din partea laterală a compartimentului motor. Cartușul este amplasat într-o carcasă etanșă, care nu poate fi înlocuită, protejată cu o piuliță. Trebuie să scoateți piulița și să scoateți vechiul cartuș de filtru. La înlocuirea filtrului, este necesar să se schimbe și toate garniturile de cauciuc - ale unei piulițe și ale unei supape. După asamblarea noilor garnituri și a cartușelor filtrante noi, se poate pune întregul pe motor.

La schimbarea unui filtru de ulei acasă, există și o problemă cu ce să faci cu filtrul vechi și cu uleiul de motor, care nu pot fi aruncate cu deșeurile comune. Trebuie să fie livrat la un punct de colectare selectivă a deșeurilor sau la o companie specială, care se ocupă de eliminarea deșeurilor periculoase. Pentru un șofer, poate fi o problemă suplimentară, care nu va apărea niciodată dacă un garaj efectuează schimbarea uleiului. În acest caz, este un garaj care este responsabil pentru gestionarea corectă a deșeurilor.Citeste mai mult

Produse

 • MAHLE OX 807 Filtru ulei
  Filtru ulei MAHLE OX 807 MAHLE Filtru ulei MAHLE OX 807
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MAHLE
  Cod producator: OX 807
  Diametru [mm]: 41,5
  Înaltime [mm]: 130,0
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 2 [mm]: 12
  Lungime ambalaj [cm]: 4,5
  Latime ambalaj [cm]: 4,50
  Inaltime ambalaj [cm]: 13,50
  Greutate netă [g]: 62
  71 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER HU 821 x Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER HU 821 x MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER HU 821 x
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: HU 821 x
  Înaltime [mm]: 95
  Diametru interior [mm]: 31
  Diametru exterior [mm]: 72
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 31
  60 Lei cu TVA
 • BOSCH 1 457 429 252 Filtru ulei
  Filtru ulei BOSCH 1 457 429 252 BOSCH Filtru ulei BOSCH 1 457 429 252
  Produs: Filtru ulei
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 1 457 429 252
  Înaltime [mm]: 153
  Diametru exterior [mm]: 64
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 31
  66 Lei cu TVA
 • MECAFILTER ELH4439 Filtru ulei
  Filtru ulei MECAFILTER ELH4439 MECAFILTER Filtru ulei MECAFILTER ELH4439
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MECAFILTER
  Cod producator: ELH4439
  Înaltime [mm]: 112
  Diametru interior [mm]: 24
  Diametru exterior [mm]: 52,5
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 24
  25 Lei cu TVA
 • JAPANPARTS FO-ECO023 Filtru ulei
  Filtru ulei JAPANPARTS FO-ECO023 JAPANPARTS Filtru ulei JAPANPARTS FO-ECO023
  Produs: Filtru ulei
  Producator: JAPANPARTS
  Cod producator: FO-ECO023
  Lungime [mm]: 141
  Diametru interior [mm]: 29,4
  Diametru exterior [mm]: 71,4
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru de montaj [mm]: 53
  Diametru interior 1 [mm]: 23
  18 Lei cu TVA
 • K&N Filters HP-7038 Filtru ulei
  Filtru ulei K&N Filters HP-7038 K&N Filters Filtru ulei K&N Filters HP-7038
  Produs: Filtru ulei
  Producator: K&N Filters
  Cod producator: HP-7038
  Diametru [mm]: 53
  Înaltime [mm]: 112
  Tip filtru: Insertie filtru
  47 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER HU 721/5 x Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER HU 721/5 x MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER HU 721/5 x
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: HU 721/5 x
  Înaltime [mm]: 172
  Diametru interior [mm]: 26
  Diametru exterior [mm]: 64
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru exterior 1 [mm]: 64
  Diametru interior 1 [mm]: 26
  72 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER HU 722 x Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER HU 722 x MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER HU 722 x
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: HU 722 x
  Înaltime [mm]: 155
  Diametru interior [mm]: 31
  Diametru exterior [mm]: 64
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 31
  72 Lei cu TVA
 • MEYLE 30-14 322 0006 Filtru ulei
  Filtru ulei MEYLE 30-14 322 0006 MEYLE Filtru ulei MEYLE 30-14 322 0006
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MEYLE
  Cod producator: 30-14 322 0006
  Înaltime [mm]: 82
  Diametru interior [mm]: 28
  Diametru exterior [mm]: 70
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  36 Lei cu TVA
 • K&N Filters KN-138 Filtru ulei
  Filtru ulei K&N Filters KN-138 K&N Filters Filtru ulei K&N Filters KN-138
  Produs: Filtru ulei
  Producator: K&N Filters
  Cod producator: KN-138
  Diametru [mm]: 71
  Înaltime [mm]: 77
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  52 Lei cu TVA
 • HENGST FILTER H17W05 Filtru ulei
  Filtru ulei HENGST FILTER H17W05 HENGST FILTER Filtru ulei HENGST FILTER H17W05
  Produs: Filtru ulei
  Producator: HENGST FILTER
  Cod producator: H17W05
  Înaltime [mm]: 154
  Dimensiune filet: 3/4-16 UNF
  Diametru simering [mm]: 72
  Diametru exterior [mm]: 93
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  53 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER W 610/6 Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER W 610/6 MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER W 610/6
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: W 610/6
  Înaltime [mm]: 90
  Dimensiune filet: M 20 X 1.5
  Dimensiune filet: M20x1.5
  Diametru exterior [mm]: 66
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu ventil blocare retur
  Presiune de deschidere supapa trecere [bar]: 1,0
  Cod articol al dispozitivului special recomandat: LS 6/1
  Diametru interior inel de etanșare: 55
  Diametru exterior inel de etanșare: 62
  45 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER HU 716/2 x Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER HU 716/2 x MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER HU 716/2 x
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: HU 716/2 x
  Înaltime [mm]: 99
  Înaltime [mm]: 100
  Diametru interior [mm]: 26
  Diametru exterior [mm]: 65
  Diametru exterior [mm]: 66
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru exterior 1 [mm]: 72
  Diametru interior 1 [mm]: 26
  Diametru interior 1 [mm]: 19,6
  38 Lei cu TVA
 • BOSCH 0 986 452 058 Filtru ulei
  Filtru ulei BOSCH 0 986 452 058 BOSCH Filtru ulei BOSCH 0 986 452 058
  Produs: Filtru ulei
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 0 986 452 058
  Înaltime [mm]: 66
  Dimensiune filet: 3/4\" 16 UNF-2B
  Diametru exterior [mm]: 65
  Calitate: 1
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  Diametru exterior 2 [mm]: 61
  Diametru interior 2 [mm]: 54
  Presiune de deschidere supapa trecere [bar]: 1,5
  Diametru interior inel de etanșare: 54
  Diametru exterior inel de etanșare: 61
  31 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER HU 721/4 x Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER HU 721/4 x MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER HU 721/4 x
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: HU 721/4 x
  Înaltime [mm]: 153
  Diametru interior [mm]: 31
  Diametru exterior [mm]: 64
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 31
  66 Lei cu TVA
 • MAHLE OX 823/6D Filtru ulei
  Filtru ulei MAHLE OX 823/6D MAHLE Filtru ulei MAHLE OX 823/6D
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MAHLE
  Cod producator: OX 823/6D
  Diametru [mm]: 53,0
  Înaltime [mm]: 189,8
  Diametru simering [mm]: 16,0
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 2 [mm]: 20
  Lungime ambalaj [cm]: 6,0
  Latime ambalaj [cm]: 6,00
  Inaltime ambalaj [cm]: 19,50
  Diametru intern 3 [mm]: 10,8
  82 Lei cu TVA
 • KNECHT OC 983 Filtru ulei
  Filtru ulei KNECHT OC 983 KNECHT Filtru ulei KNECHT OC 983
  Produs: Filtru ulei
  Producator: KNECHT
  Cod producator: OC 983
  Diametru [mm]: 75,0
  Înaltime [mm]: 94,0
  Dimensiune filet: M20x1.5-6H
  Diametru simering [mm]: 61,7
  Diametru 2 [mm]: 71,0
  Moment strangere [Nm]: 20
  Tip supapa: supapa refulare
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu ventil blocare retur
  Cod articol al dispozitivului special recomandat: OCS 1
  Lungime ambalaj [cm]: 7,9
  Latime ambalaj [cm]: 7,85
  Inaltime ambalaj [cm]: 9,35
  Greutate netă [g]: 282
  25 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER W 9050 Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER W 9050 MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER W 9050
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: W 9050
  Înaltime [mm]: 85,5
  Dimensiune filet: M 22 X 1.5
  Dimensiune filet: M22x1.5
  Diametru exterior [mm]: 93
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu ventil blocare retur
  Presiune de deschidere supapa trecere [bar]: 0,8
  Cod articol al dispozitivului special recomandat: LS 9
  Diametru interior inel de etanșare: 75
  Diametru exterior inel de etanșare: 88,6
  63 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER HU 726/2 x Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER HU 726/2 x MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER HU 726/2 x
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: HU 726/2 x
  Înaltime [mm]: 153
  Diametru interior [mm]: 25
  Diametru exterior [mm]: 64
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 17
  Diametru interior 1 [mm]: 25
  Cod articol al dispozitivului special recomandat: LS 7
  32 Lei cu TVA
 • BOSCH F 026 407 092 Filtru ulei
  Filtru ulei BOSCH F 026 407 092 BOSCH Filtru ulei BOSCH F 026 407 092
  Produs: Filtru ulei
  Producator: BOSCH
  Cod producator: F 026 407 092
  Înaltime [mm]: 57
  Înaltime 1 [mm]: 55
  Diametru exterior [mm]: 62
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 29
  36 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER MW 64 Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER MW 64 MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER MW 64
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: MW 64
  Înaltime [mm]: 66
  Dimensiune filet: M 20 X 1.5
  Dimensiune filet: M20x1.5
  Diametru exterior [mm]: 68
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu ventil blocare retur
  Presiune de deschidere supapa trecere [bar]: 1,0
  Cod articol al dispozitivului special recomandat: LS 6/2
  Diametru interior inel de etanșare: 55
  Diametru exterior inel de etanșare: 64
  43 Lei cu TVA
 • KNECHT OC 51 Filtru ulei
  Filtru ulei KNECHT OC 51 KNECHT Filtru ulei KNECHT OC 51
  Produs: Filtru ulei
  Producator: KNECHT
  Cod producator: OC 51
  Diametru [mm]: 93,4
  Înaltime [mm]: 147,0
  Dimensiune filet: 3/4\"-16UNF-2B
  Diametru simering [mm]: 62,0
  Diametru 2 [mm]: 71,5
  Moment strangere [Nm]: 20
  Tip supapa: supapa refulare
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu ventil blocare retur
  Lungime ambalaj [cm]: 9,5
  Latime ambalaj [cm]: 9,50
  Inaltime ambalaj [cm]: 15,00
  Greutate netă [g]: 583
  43 Lei cu TVA
 • VALEO 586013 Filtru ulei
  Filtru ulei VALEO 586013 VALEO Filtru ulei VALEO 586013
  Produs: Filtru ulei
  Producator: VALEO
  Cod producator: 586013
  Înaltime [mm]: 85
  Greutate [kg]: 0,26
  Dimensiune filet: M20x1.5
  Diametru exterior [mm]: 69
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  Diametru interior 1 [mm]: 63
  Diametru interior 2 [mm]: 55
  Presiune de deschidere supapa trecere [bar]: 1
  27 Lei cu TVA
 • BOSCH 0 451 103 316 Filtru ulei
  Filtru ulei BOSCH 0 451 103 316 BOSCH Filtru ulei BOSCH 0 451 103 316
  Produs: Filtru ulei
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 0 451 103 316
  Înaltime [mm]: 72
  Dimensiune filet: M 20 x 1,5
  Diametru exterior [mm]: 82
  Calitate: 1
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu ventil blocare retur
  Diametru exterior 2 [mm]: 66
  Diametru interior 2 [mm]: 57
  Presiune de deschidere supapa trecere [bar]: 1
  Diametru interior inel de etanșare: 57
  Diametru exterior inel de etanșare: 66
  28 Lei cu TVA
 • BOSCH F 026 407 233 Filtru ulei
  Filtru ulei BOSCH F 026 407 233 BOSCH Filtru ulei BOSCH F 026 407 233
  Produs: Filtru ulei
  Producator: BOSCH
  Cod producator: F 026 407 233
  Înaltime [mm]: 91
  Dimensiune filet: M 20 x 1,5
  Diametru exterior [mm]: 76
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu ventil blocare retur
  Diametru exterior 2 [mm]: 72
  Diametru interior 2 [mm]: 63
  Presiune de deschidere supapa trecere [bar]: 1,5
  Diametru interior inel de etanșare: 63
  Diametru exterior inel de etanșare: 72
  52 Lei cu TVA
 • FRAM PH10684 Filtru ulei
  Filtru ulei FRAM PH10684 FRAM Filtru ulei FRAM PH10684
  Produs: Filtru ulei
  Producator: FRAM
  Cod producator: PH10684
  Înaltime [mm]: 134
  Dimensiune filet: M26x1,5
  Diametru exterior [mm]: 94
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  40 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER W 610/3 Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER W 610/3 MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER W 610/3
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: W 610/3
  Înaltime [mm]: 90
  Dimensiune filet: M 20 X 1.5
  Dimensiune filet: M20x1.5
  Diametru exterior [mm]: 66
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu ventil blocare retur
  Presiune de deschidere supapa trecere [bar]: 1,0
  Cod articol al dispozitivului special recomandat: LS 6/1
  Diametru interior inel de etanșare: 54
  Diametru exterior inel de etanșare: 62
  32 Lei cu TVA
 • PURFLUX LS936 Filtru ulei
  Filtru ulei PURFLUX LS936 PURFLUX Filtru ulei PURFLUX LS936
  Produs: Filtru ulei
  Producator: PURFLUX
  Cod producator: LS936
  Înaltime [mm]: 134
  Dimensiune filet: M26x1,5
  Diametru exterior [mm]: 94
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  71 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER HU 6019 z Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER HU 6019 z MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER HU 6019 z
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: HU 6019 z
  Înaltime [mm]: 106
  Diametru interior [mm]: 21
  Diametru exterior [mm]: 57
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru exterior 1 [mm]: 57
  Diametru interior 1 [mm]: 21
  103 Lei cu TVA
 • MECAFILTER ELH4216 Filtru ulei
  Filtru ulei MECAFILTER ELH4216 MECAFILTER Filtru ulei MECAFILTER ELH4216
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MECAFILTER
  Cod producator: ELH4216
  Înaltime [mm]: 154
  Diametru interior [mm]: 26
  Diametru exterior [mm]: 66
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 26
  21 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER HU 7003 x Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER HU 7003 x MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER HU 7003 x
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: HU 7003 x
  Înaltime [mm]: 82
  Diametru interior [mm]: 31
  Diametru exterior [mm]: 64
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 31
  57 Lei cu TVA
 • HENGST FILTER E28H01 D26 Filtru ulei
  Filtru ulei HENGST FILTER E28H01 D26 HENGST FILTER Filtru ulei HENGST FILTER E28H01 D26
  Produs: Filtru ulei
  Producator: HENGST FILTER
  Cod producator: E28H01 D26
  Înaltime [mm]: 151
  Diametru exterior [mm]: 65
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 32
  Diametru interior 2 [mm]: 32
  36 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER HU 712/8 x Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER HU 712/8 x MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER HU 712/8 x
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: HU 712/8 x
  Înaltime [mm]: 87
  Diametru interior [mm]: 28
  Diametru interior [mm]: 9
  Diametru exterior [mm]: 59
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru exterior 1 [mm]: 62
  Diametru interior 1 [mm]: 30
  30 Lei cu TVA
 • BOSCH 1 457 429 619 Filtru ulei
  Filtru ulei BOSCH 1 457 429 619 BOSCH Filtru ulei BOSCH 1 457 429 619
  Produs: Filtru ulei
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 1 457 429 619
  Înaltime [mm]: 153
  Diametru exterior [mm]: 64
  Articol extins/Informatii de extindere: cu garnituri
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 25
  31 Lei cu TVA

Informatii

✅ Filtru ulei: pentru toate masini
✅ Filtru ulei marci: BOSCH, MANN-FILTER, ELRING, VALEO, KNECHT, PURFLUX, CHAMPION, HERTH+BUSS JAKOPARTS, QUINTON HAZELL, HENGST FILTER
✅ Filtru ulei dupa VIN: verificare pe sasiu pentru compatibilitate cu masina dvs.
✅ Comanda filtru ulei: 021 555 2141 sau online
✅ Livrare: de la 1-3 zile lucratoare pentru intreaga tara*
✅ FAN Courier: optiune de verificare, plata la livrare, plata cu card
✅ Piese auto: AutoPower

Recenzii

oferiti-va evaluarea 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars evaluare 4.6 de 181 recenzia

FAQ: Întrebări frecvente

Există o opțiune de vizualizare atunci când comandați filtru ulei?

Toate comenzile de filtru ulei sunt expediate cu opțiunea de vizualizare activată.

 • Toate piesele sunt noi în ambalajul lor original.
 • Pentru tara, comenzile se livreaza prin FAN Courier.
 • Pretul de livrare este de 30 lei, limitat la 15 kg. greutatea totală pentru întreaga comandă.
 • Daca greutatea totala a comenzii depaseste 15 kg. veți fi anunțat cu privire la taxa suplimentară de transport.
 • O comanda de filtru ulei se plateste la livrare la curier sau online prin card de credit sau debit.

Cum returnez sau schimb filtru ulei?

Orice comanda de filtru ulei poate fi returnata sau schimbata in 14 zile.

 • În acest scop, comanda de filtru ulei nu trebuie folosită sau montată.
 • În aspect comercial păstrat cu ambalajul, cutia sau plicul în care a fost primit.
 • In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite, AutoPowerPiese.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea comenzii de filtru ulei.
 • Marfa pentru care clientul a fost anunțat în prealabil prin telefon, E-Mail sau SMS/WhatsApp, că este o comandă personalizată și necesită plată anticipată prin card de credit/debit nu poate fi returnată sau schimbată.
 • La returnarea comenzii, clientul are dreptul de a solicita rambursarea sau înlocuirea produsului.
 • Comanda este trimisă înapoi de către client către compania SM Group International Ltd. cu adresa: strada Todorini Kukli nr. 4, Sofia, Bulgaria.

Cum și când voi primi comanda de filtru ulei?

Comenzi pentru filtru ulei plasate pana la ora 14:00. sunt expediate în ziua sau a doua zi

 • Livrare la sediul din Bucuresti a FAN Courier: 1 zi lucratoare.
 • Livrare la un birou din alt oras al FAN Courier: 2 zile lucratoare.
 • Livrare la adresa clientului: intre 2 si 5 zile lucratoare.
 • Comenzile de filtru ulei plasate in weekend sunt expediate in prima zi lucratoare sau o zi mai tarziu.
 • În cazul unei modificări a timpului de livrare, veți fi anunțat de către operatorul nostru prin telefon, e-mail sau SMS/WhatsApp.

TOP producatori

star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
TBone Alex
TBone Alex
19 July 2024
star star star star star
Seriozitate, livrare rapidă, produs de calitate. Mulțumesc! G
Daniel Tutunaru
Daniel Tutunaru
01 July 2024
star star star star star
Profesioniști!!! G
Gheorghe Nechita
Gheorghe Nechita
30 June 2024
star star star star star
Aștept de 4zile o comandă
Raspuns de la AutoPower:
Salut Necsoiu Marin. Expedierea dvs. a fost trimisă ieri conform acordului. V-am spus ca produsul este la livrare si ca va fi intarziat. Expedierea ta va sosi luni sau marți.
G
Marin Necsoiu
Marin Necsoiu
14 June 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
sergiu valcea
sergiu valcea
14 June 2024
star star star star star
Profi și destul de prompt G
Ciprian Viorel Nemes
Ciprian Viorel Nemes
02 June 2024