Filtru ulei pentru masini la preturi accesibile - magazin online

Filtru ulei
Cumpara online 24/7

Filtru ulei - Bosch, Mahle, Filtron, Valeo, Clean filters, MANN-Filter

Cum funcționează un filtru de ulei? Cât de des trebuie înlocuit filtrul de ulei? Cum se schimbă un filtru de ulei?

Este greu de imaginat motoare cu ardere moderne fără filtru ulei. Sistemul de lubrifiere este baza funcționării motorului, oferind condiții de funcționare adecvate. În ciuda faptului că uleiul de motor funcționează într-un circuit închis, purificarea acestuia este o necesitate. Specialiștii explică construcția unui filtru de ulei și specificul funcționării acestuia.

filtru ulei

Constructia unui filtru de ulei

Deși în unele mărci de mașini se înlocuiește doar un cartuș de filtru de ulei, majoritatea filtrelor au o construcție similară. Este o cutie mică de metal, cu o etanșare, transformată pe o țeavă cu filet. În interiorul cutiei, putem găsi o hârtie de filtru ondulată sau o fibră de filtru. Este înfășurat peste un miez metalic, ceea ce face filtrul mai stabil și previne ruperea accidentală a materialului de filtrare. Pentru a fi siguri că filtrul își joacă rolul în mod corespunzător, merită să ajungeți doar la produse dovedite de cea mai bună calitate.

Un element important al unui filtru ulei este supapa de retur. Împiedică uleiul să picure înapoi în baia de ulei și asigură un conținut constant și adecvat de ulei în filtru. Datorită unei astfel de soluții, conducta de ulei este imediat umplută cu lubrifiant. Acest lucru permite evitarea așa-numitei porniri uscate, care în condiții nefavorabile ar putea duce la ruperea peliculei de ulei din motor. Merită să ne amintim că elementele metalice ale unui motor nu se frecă între ele, ci alunecă pe o peliculă subțire de ulei de motor atunci când motorul funcționează. Dacă se îndepărtează pelicula, rezultatul este o creștere violentă a temperaturii elementelor motorului și blocarea acestuia.

Supapă de siguranță într-un filtru de ulei

O parte importantă a unui filtru de ulei este o supapă de siguranță, numită și supapă de suprapresiune. Se activează atunci când presiunea uleiului de motor crește mult și permite uleiului nefiltrat să curgă în conducta de ulei. De ce este atât de important? Dacă nu a fost supapa de siguranță, atunci când filtrul este înfundat, ar putea exista o creștere bruscă a presiunii uleiului de motor în motor și deteriorarea altor elemente ale motorului, de exemplu: ventilatorul motorului sau pompa de ulei. În plus, motorul ar pierde total lubrifierea, ceea ce ar duce la blocarea pistoanelor, culbutoarelor și a lagărelor.

Supapa este utilă și iarna când șoferul folosește un ulei de motor necorespunzător, cu vâscozitate prea mare. Uleiul de motor înghețat și gros curge lent prin cartușul de filtrare și generează o presiune extrem de ridicată. În unele cazuri, rezultatul poate fi deteriorarea filtrului și mici bucăți de material de filtrare care ajung la sistemul de lubrifiere a motorului. Lăsarea uleiului nefiltrat generează un risc mult mai mic, deși nu este recomandat. Din acest motiv, merită să acordați o mare atenție alegerii unui ulei de motor adecvat pentru perioada de iarnă și să le evitați pe cele mai ieftine, pe bază de ulei mineral. Este deosebit de important dacă mașina este utilizată în principal pe distanțe scurte, ceea ce face imposibil ca uleiul de motor să se încălzească la un nivel adecvat. Și trebuie să ne amintim că uleiul de motor se încălzește mult mai mult decât lichidul de răcire.

Cum funcționează un filtru de ulei?

Prima etapă de filtrare începe atunci când uleiul este preluat din baia de ulei de așa-numita sită de ulei. O sită situată în sită oprește cele mai mari fracțiuni de impurități, de exemplu, particule mari de metal sau depozite de cărbune. După ce uleiul este preluat de pompa de ulei, acesta este presat în filtrul de ulei. Uleiul ajunge în cutia cu găuri mici, situată lângă fir. Intră pe materialul de filtrare. Dispunerea specială a materialului filtrant în interiorul filtrului ajută la creșterea suprafeței materialului filtrant.

Curăţat de particule mici, cu dimensiuni mai mari de aprox. 20 de micrometri (µm), uleiul ajunge la miezul rigid al filtrului de ulei, iar apoi, printr-o supapă de retur cu un singur sens, curge în conducta de ulei a motorului. Datorită numeroaselor canale de ulei, ajunge la părțile mobile ale motorului, oferind o lubrifiere adecvată. Apoi, curge în jos în baia de ulei, unde este din nou dus de sita de ulei la pompa de ulei. Tot timpul supapa de siguranță este închisă și este deschisă numai când presiunea uleiului crește. Apoi, uleiul curge între învelișul metalic și materialul de filtrare, iar apoi cu o supapă de presiune, situată în partea de jos a filtrului, este presat în miez.

Cât de des trebuie înlocuit filtrul de ulei?

Sarcina principală a uleiului de motor este reducerea frecării între elementele în mișcare ale unui motor. Deși este cunoscut în principal datorită caracteristicilor sale de lubrifiere, are multe alte funcții. Uleiul de motor joacă, de asemenea, rolul de lichid de răcire pentru un motor, luând căldura de pe piesele metalice. Din acest motiv, este foarte important să păstrați un nivel ridicat de ulei de motor într-un motor, astfel încât capacitatea termică a lubrifiantului să rămână la un nivel ridicat, neschimbat.

Rolul la fel de important al uleiului de motor este curățarea și protejarea motorului. Uleiul de motor proaspăt conține aditivi de curățare, care îndepărtează depunerile, murdăria și cărbunele din motor atunci când funcționează. Apoi, toate aceste impurități sunt transportate în baia de ulei a motorului. Sarcina unui filtru de ulei este de a curăța uleiul de toată murdăria, pentru a oferi posibilitatea unei funcționări adecvate în continuare. Cu cât filtrul este mai bun, cu atât influențează mai eficient funcționarea motorului. De aceea merită să alegeți produse de calitate superioară, care să respecte cele mai stricte norme de calitate, impuse de producătorii de vehicule. Chiar și uleiul de bună calitate poate deveni rapid închis la culoare. Acesta este un semn că uleiul funcționează corect și dizolvă murdăria din motor, nu că este epuizat.

Acesta trebuie făcut la fiecare schimbare de ulei, adică la fiecare 10 până la 15 mii de kilometri. Unii producători recomandă intervale de schimbare a uleiului care sunt de aproximativ 30 de mii de kilometri și utilizarea uleiurilor de motor cu durată lungă de viață, dar, în multe cazuri, poate provoca o uzură mult mai rapidă a motorului. Un vehicul, care lucrează în condiții dificile, de exemplu, într-o zonă muntoasă, trage o remorcă sau este folosit doar pe distanțe scurte, folosește uleiul de motor mult mai repede.

În plus, în motoarele cu scurgeri, umezeala sau benzina pot ajunge la ulei, provocând îmbătrânire mai rapidă. Chiar și uleiul de motor ușor și aparent proaspăt își poate pierde proprietățile anticorozive și aditivii. Vaporii chimici și gazele de eșapament sunt, de asemenea, nocive pentru motor și nu pot fi îndepărtate de filtrul de ulei.

Cum se schimbă un filtru de ulei?

Deși uneori puteți găsi instrucțiuni despre cum să curățați un filtru de ulei, din punct de vedere economic este absolut nejustificat. Filtrele de ulei noi costa de obicei intre 13-50 RON. Așadar, în favoarea vehiculelor dumneavoastră, merită să investiți o sumă atât de mică, ținând cont de faptul că, chiar dacă curățați un filtru cât mai perfect posibil, acesta nu va funcționa la fel de eficient ca un produs nou. Privind cât de important joacă un filtru de ulei, nu merită să economisiți pe el. Și nu ne referim doar la înlocuirea filtrului, ci și la alegerea unui produs de calitate. Merită să folosiți soluții testate de la cei mai buni producători.

Fiecare schimbare de ulei ar trebui să meargă împreună cu schimbarea filtrului de ulei. Deoarece acesta este un element cheie pentru funcționarea unui motor, merită să delegați schimbarea filtrului unui mecanic profesionist dintr-un garaj auto, care are cunoștințele și instrumentele adecvate și cu siguranță va efectua schimbarea în conformitate cu procedurile mecanice adecvate. Desigur, având instrumente adecvate și cunoștințe mecanice de bază, cineva poate decide să efectueze singur schimbarea. Cum se procedează în acest caz?

Găsirea filtrului nu este dificilă în majoritatea mașinilor. Este o cutie de dimensiuni mici, situată de obicei în partea inferioară a motorului, aproape de baia de ulei. Dar, deși găsirea unui filtru poate să nu fie dificilă, deșurubarea acestuia poate cauza unele probleme. Pentru a deșuruba filtrul, nu trebuie să se ocupe doar de un filet gripat al filtrului, ci și de etanșarea care previne scurgerile de ulei. De obicei, nu este posibil să deșurubați filtrul cu mâna, de aceea merită să cumpărați o cheie specială pentru deșurubarea filtrului. Este o pârghie mică cu o curea de cauciuc sau un lanț, care se pune în jurul filtrului. Deși procedura în sine nu necesită abilități speciale pentru a fi efectuată eficient, este nevoie de instrumente speciale și, de aceea, vă recomandăm să delegați sarcina unui service mecanic.

În vehiculele cu cartuș de filtru, accesul la filtrul de ulei se face din partea laterală a compartimentului motor. Cartușul este amplasat într-o carcasă etanșă, care nu poate fi înlocuită, protejată cu o piuliță. Trebuie să scoateți piulița și să scoateți vechiul cartuș de filtru. La înlocuirea filtrului, este necesar să se schimbe și toate garniturile de cauciuc - ale unei piulițe și ale unei supape. După asamblarea noilor garnituri și a cartușelor filtrante noi, se poate pune întregul pe motor.

La schimbarea unui filtru de ulei acasă, există și o problemă cu ce să faci cu filtrul vechi și cu uleiul de motor, care nu pot fi aruncate cu deșeurile comune. Trebuie să fie livrat la un punct de colectare selectivă a deșeurilor sau la o companie specială, care se ocupă de eliminarea deșeurilor periculoase. Pentru un șofer, poate fi o problemă suplimentară, care nu va apărea niciodată dacă un garaj efectuează schimbarea uleiului. În acest caz, este un garaj care este responsabil pentru gestionarea corectă a deșeurilor.Citeste mai mult

Produse

 • MANN-FILTER W 712/95 Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER W 712/95 MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER W 712/95
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: W 712/95
  Înaltime [mm]: 79
  Dimensiune filet: 3/4-16 UNF-1B
  Diametru exterior [mm]: 76
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu ventil blocare retur
  Presiune de deschidere supapa trecere [bar]: 2,5
  Cod articol al dispozitivului special recomandat: LS 7
  Diametru interior inel de etanșare: 63
  Diametru exterior inel de etanșare: 72
  49 Lei cu TVA
 • MEAT & DORIA 15416 Filtru ulei
  Filtru ulei MEAT & DORIA 15416 MEAT & DORIA Filtru ulei MEAT & DORIA 15416
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MEAT & DORIA
  Cod producator: 15416
  Înaltime [mm]: 119
  Dimensiune filet: 3/4-16 UNF
  Diametru exterior [mm]: 86
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  Diametru inel de etansare de la [mm]: 62
  Diametru inel de etansare pana la [mm]: 71
  40 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER W 811/80 Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER W 811/80 MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER W 811/80
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: W 811/80
  Înaltime [mm]: 75
  Dimensiune filet: M 20 X 1.5
  Diametru exterior [mm]: 80
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu ventil blocare retur
  Presiune de deschidere supapa trecere [bar]: 1,0
  Diametru interior inel de etanșare: 57
  Diametru exterior inel de etanșare: 65
  28 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER HU 6012 z KIT Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER HU 6012 z KIT MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER HU 6012 z KIT
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: HU 6012 z KIT
  Înaltime [mm]: 124
  Diametru interior [mm]: 30
  Diametru exterior [mm]: 53
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru exterior 1 [mm]: 55
  Diametru interior 1 [mm]: 24
  76 Lei cu TVA
 • MAHLE OC 1051 Filtru ulei
  Filtru ulei MAHLE OC 1051 MAHLE Filtru ulei MAHLE OC 1051
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MAHLE
  Cod producator: OC 1051
  Diametru [mm]: 75,0
  Înaltime [mm]: 80,0
  Dimensiune filet: 3/4\"-16UNF
  Diametru simering [mm]: 61,7
  Diametru 2 [mm]: 71,0
  Moment strangere [Nm]: 20
  Tip supapa: supapa refulare
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu ventil blocare retur
  Cod articol al dispozitivului special recomandat: OCS 1
  Lungime ambalaj [cm]: 7,8
  Latime ambalaj [cm]: 7,80
  Inaltime ambalaj [cm]: 7,50
  36 Lei cu TVA
 • PURFLUX L291 Filtru ulei
  Filtru ulei PURFLUX L291 PURFLUX Filtru ulei PURFLUX L291
  Produs: Filtru ulei
  Producator: PURFLUX
  Cod producator: L291
  Înaltime [mm]: 155
  Diametru interior [mm]: 19
  Diametru exterior [mm]: 65
  Tip filtru: Insertie filtru
  50 Lei cu TVA
 • BOSCH 1 457 429 252 Filtru ulei
  Filtru ulei BOSCH 1 457 429 252 BOSCH Filtru ulei BOSCH 1 457 429 252
  Produs: Filtru ulei
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 1 457 429 252
  Înaltime [mm]: 153
  Diametru exterior [mm]: 64
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 31
  71 Lei cu TVA
 • BOSCH 1 457 429 122 Filtru ulei
  Filtru ulei BOSCH 1 457 429 122 BOSCH Filtru ulei BOSCH 1 457 429 122
  Produs: Filtru ulei
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 1 457 429 122
  Înaltime [mm]: 159
  Diametru exterior [mm]: 62
  Articol extins/Informatii de extindere: cu garnituri
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 23
  31 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER HU 6004 x Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER HU 6004 x MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER HU 6004 x
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: HU 6004 x
  Înaltime [mm]: 134
  Diametru interior [mm]: 18
  Diametru exterior [mm]: 54
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru exterior 1 [mm]: 53
  Diametru interior 1 [mm]: 18
  80 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER W 712/16 Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER W 712/16 MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER W 712/16
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: W 712/16
  Înaltime [mm]: 74
  Dimensiune filet: M 20 X 1.5
  Diametru exterior [mm]: 76
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu ventil blocare retur
  Presiune de deschidere supapa trecere [bar]: 1,2
  Cod articol al dispozitivului special recomandat: LS 7/2
  Cod articol al dispozitivului special recomandat: LS 7
  Diametru interior inel de etanșare: 62
  Diametru exterior inel de etanșare: 71
  47 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER HU 8001 x Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER HU 8001 x MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER HU 8001 x
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: HU 8001 x
  Înaltime [mm]: 200
  Diametru interior [mm]: 29
  Diametru exterior [mm]: 72
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru exterior 1 [mm]: 76
  Diametru interior 1 [mm]: 29
  65 Lei cu TVA
 • FEBI BILSTEIN 32223 Filtru ulei
  Filtru ulei FEBI BILSTEIN 32223 FEBI BILSTEIN Filtru ulei FEBI BILSTEIN 32223
  Produs: Filtru ulei
  Producator: FEBI BILSTEIN
  Cod producator: 32223
  pt. cod original (OE): 1109.AL
  Înaltime [mm]: 86
  Greutate [kg]: 0,33
  Diametru exterior [mm]: 77
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  Dimensiune filet interior: M20 x 1,5
  20 Lei cu TVA
 • K&N Filters KN-138 Filtru ulei
  Filtru ulei K&N Filters KN-138 K&N Filters Filtru ulei K&N Filters KN-138
  Produs: Filtru ulei
  Producator: K&N Filters
  Cod producator: KN-138
  Diametru [mm]: 71
  Înaltime [mm]: 77
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  52 Lei cu TVA
 • VALEO 586531 Filtru ulei
  Filtru ulei VALEO 586531 VALEO Filtru ulei VALEO 586531
  Produs: Filtru ulei
  Producator: VALEO
  Cod producator: 586531
  Înaltime [mm]: 107
  Diametru interior [mm]: 10
  Diametru exterior [mm]: 57
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 26
  Diametru interior 2 [mm]: 26
  27 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER W 7058 Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER W 7058 MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER W 7058
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: W 7058
  Înaltime [mm]: 89
  Dimensiune filet: M 20 X 1.5
  Diametru exterior [mm]: 76
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu ventil blocare retur
  Presiune de deschidere supapa trecere [bar]: 1,5
  Cod articol al dispozitivului special recomandat: LS 7
  Diametru interior inel de etanșare: 66
  Diametru exterior inel de etanșare: 72
  33 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER HU 719/7 x Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER HU 719/7 x MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER HU 719/7 x
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: HU 719/7 x
  Înaltime [mm]: 141
  Diametru interior [mm]: 33
  Diametru exterior [mm]: 71
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru exterior 1 [mm]: 15,2
  33 Lei cu TVA
 • BOSCH F 026 407 125 Filtru ulei
  Filtru ulei BOSCH F 026 407 125 BOSCH Filtru ulei BOSCH F 026 407 125
  Produs: Filtru ulei
  Producator: BOSCH
  Cod producator: F 026 407 125
  Înaltime [mm]: 113
  Diametru exterior [mm]: 58
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 24
  52 Lei cu TVA
 • VALEO 586548 Filtru ulei
  Filtru ulei VALEO 586548 VALEO Filtru ulei VALEO 586548
  Produs: Filtru ulei
  Producator: VALEO
  Cod producator: 586548
  Înaltime [mm]: 95
  Diametru exterior [mm]: 72
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 32
  Diametru interior 2 [mm]: 32
  27 Lei cu TVA
 • K&N Filters KN-303 Filtru ulei
  Filtru ulei K&N Filters KN-303 K&N Filters Filtru ulei K&N Filters KN-303
  Produs: Filtru ulei
  Producator: K&N Filters
  Cod producator: KN-303
  Diametru [mm]: 66
  Înaltime [mm]: 83
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  52 Lei cu TVA
 • MAHLE OX 388D Filtru ulei
  Filtru ulei MAHLE OX 388D MAHLE Filtru ulei MAHLE OX 388D
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MAHLE
  Cod producator: OX 388D
  Diametru [mm]: 65,0
  Înaltime [mm]: 101,0
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 2 [mm]: 22
  Lungime ambalaj [cm]: 7,0
  Latime ambalaj [cm]: 7,00
  Inaltime ambalaj [cm]: 10,50
  Diametru intern 3 [mm]: 22,0
  Greutate netă [g]: 61
  43 Lei cu TVA
 • JAPANPARTS FO-498S Filtru ulei
  Filtru ulei JAPANPARTS FO-498S JAPANPARTS Filtru ulei JAPANPARTS FO-498S
  Produs: Filtru ulei
  Producator: JAPANPARTS
  Cod producator: FO-498S
  Lungime [mm]: 88
  Filet interior (mm): M20 x 1,5
  Diametru exterior [mm]: 76
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  Diametru de montaj [mm]: 62
  34 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER HU 7020 z Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER HU 7020 z MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER HU 7020 z
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: HU 7020 z
  Înaltime [mm]: 103
  Înaltime [mm]: 104
  Diametru interior [mm]: 21
  Diametru exterior [mm]: 65
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru exterior 1 [mm]: 65
  Diametru interior 1 [mm]: 27
  47 Lei cu TVA
 • VALEO 586503 Filtru ulei
  Filtru ulei VALEO 586503 VALEO Filtru ulei VALEO 586503
  Produs: Filtru ulei
  Producator: VALEO
  Cod producator: 586503
  Înaltime [mm]: 69
  Diametru exterior [mm]: 65
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 24
  Diametru interior 2 [mm]: 24
  23 Lei cu TVA
 • VALEO 586506 Filtru ulei
  Filtru ulei VALEO 586506 VALEO Filtru ulei VALEO 586506
  Produs: Filtru ulei
  Producator: VALEO
  Cod producator: 586506
  Înaltime [mm]: 141
  Diametru interior [mm]: 16
  Diametru exterior [mm]: 71
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 29
  Diametru interior 2 [mm]: 48
  21 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER HU 816 x Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER HU 816 x MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER HU 816 x
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: HU 816 x
  Înaltime [mm]: 79
  Diametru interior [mm]: 41
  Diametru exterior [mm]: 74
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 41
  51 Lei cu TVA
 • FILTRON OP 526/7 Filtru ulei
  Filtru ulei FILTRON OP 526/7 FILTRON Filtru ulei FILTRON OP 526/7
  Produs: Filtru ulei
  Producator: FILTRON
  Cod producator: OP 526/7
  Diametru [mm]: 62,5
  Lungime [mm]: 77
  Latime [mm]: 71
  Înaltime [mm]: 141
  Dimensiune filet: M 27 X 1.5
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  79 Lei cu TVA
 • FILTRON OE 640/2 Filtru ulei
  Filtru ulei FILTRON OE 640/2 FILTRON Filtru ulei FILTRON OE 640/2
  Produs: Filtru ulei
  Producator: FILTRON
  Cod producator: OE 640/2
  Înaltime [mm]: 115
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru exterior 1 [mm]: 65
  Diametru interior 1 [mm]: 31,5
  Diametru interior 2 [mm]: 31,5
  33 Lei cu TVA
 • VALEO 586500 Filtru ulei
  Filtru ulei VALEO 586500 VALEO Filtru ulei VALEO 586500
  Produs: Filtru ulei
  Producator: VALEO
  Cod producator: 586500
  Înaltime [mm]: 100
  Diametru exterior [mm]: 72
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 26
  Diametru interior 2 [mm]: 26
  29 Lei cu TVA
 • BOSCH 0 986 452 036 Filtru ulei
  Filtru ulei BOSCH 0 986 452 036 BOSCH Filtru ulei BOSCH 0 986 452 036
  Produs: Filtru ulei
  Producator: BOSCH
  Cod producator: 0 986 452 036
  Înaltime [mm]: 92
  Dimensiune filet: M 20 x 1,5
  Diametru exterior [mm]: 82
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu doua ventile blocare retur
  Diametru exterior 2 [mm]: 66
  Diametru interior 2 [mm]: 57
  Presiune de deschidere blocaj refulare [bar]: 1
  34 Lei cu TVA
 • VALEO 586510 Filtru ulei
  Filtru ulei VALEO 586510 VALEO Filtru ulei VALEO 586510
  Produs: Filtru ulei
  Producator: VALEO
  Cod producator: 586510
  Înaltime [mm]: 74
  Diametru exterior [mm]: 64
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 32
  Diametru interior 2 [mm]: 32
  27 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER HU 848/1 x Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER HU 848/1 x MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER HU 848/1 x
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: HU 848/1 x
  Înaltime [mm]: 160
  Diametru interior [mm]: 36
  Diametru exterior [mm]: 83
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 36
  43 Lei cu TVA
 • UFI 23.486.00 Filtru ulei
  Filtru ulei UFI 23.486.00 UFI Filtru ulei UFI 23.486.00
  Produs: Filtru ulei
  Producator: UFI
  Cod producator: 23.486.00
  Înaltime [mm]: 135
  Dimensiune filet: M 26 X 1,5
  Diametru exterior [mm]: 94
  Tip filtru: Filtru insurubabil
  Articol completare/Info suplimentar 2: cu ventil blocare retur
  Diametru exterior 1 [mm]: 98
  Diametru exterior 2 [mm]: 72
  Diametru interior 1 [mm]: 62
  Presiune de deschidere supapa trecere [bar]: 1
  51 Lei cu TVA
 • MANN-FILTER HU 726/2 x Filtru ulei
  Filtru ulei MANN-FILTER HU 726/2 x MANN-FILTER Filtru ulei MANN-FILTER HU 726/2 x
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MANN-FILTER
  Cod producator: HU 726/2 x
  Înaltime [mm]: 153
  Diametru interior [mm]: 25
  Diametru exterior [mm]: 64
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  Diametru interior 1 [mm]: 25
  Cod articol al dispozitivului special recomandat: LS 7
  32 Lei cu TVA
 • MEYLE 014 018 0010 Filtru ulei
  Filtru ulei MEYLE 014 018 0010 MEYLE Filtru ulei MEYLE 014 018 0010
  Produs: Filtru ulei
  Producator: MEYLE
  Cod producator: 014 018 0010
  Înaltime [mm]: 115
  Diametru interior [mm]: 31,5
  Diametru exterior [mm]: 65
  Articol extins/Informatii de extindere: cu etansare
  Tip filtru: Insertie filtru
  40 Lei cu TVA

Informatii

✅ Filtru ulei: pentru toate masini
✅ Filtru ulei marci: BOSCH, MANN-FILTER, ELRING, VALEO, KNECHT, PURFLUX, CHAMPION, HERTH+BUSS JAKOPARTS, QUINTON HAZELL, HENGST FILTER
✅ Filtru ulei dupa VIN: verificare pe sasiu pentru compatibilitate cu masina dvs.
✅ Comanda filtru ulei: 021 555 2141 sau online
✅ Livrare: de la 1-3 zile lucratoare pentru intreaga tara*
✅ FAN Courier: optiune de verificare, plata la livrare, plata cu card
✅ Piese auto: AutoPower

Recenzii

oferiti-va evaluarea 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars evaluare 4.6 de 181 recenzia

FAQ: Întrebări frecvente

Există o opțiune de vizualizare atunci când comandați filtru ulei?

Toate comenzile de filtru ulei sunt expediate cu opțiunea de vizualizare activată.

 • Toate piesele sunt noi în ambalajul lor original.
 • Pentru tara, comenzile se livreaza prin FAN Courier.
 • Pretul de livrare este de 30 lei, limitat la 15 kg. greutatea totală pentru întreaga comandă.
 • Daca greutatea totala a comenzii depaseste 15 kg. veți fi anunțat cu privire la taxa suplimentară de transport.
 • O comanda de filtru ulei se plateste la livrare la curier sau online prin card de credit sau debit.

Cum returnez sau schimb filtru ulei?

Orice comanda de filtru ulei poate fi returnata sau schimbata in 14 zile.

 • În acest scop, comanda de filtru ulei nu trebuie folosită sau montată.
 • În aspect comercial păstrat cu ambalajul, cutia sau plicul în care a fost primit.
 • In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite, AutoPowerPiese.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea comenzii de filtru ulei.
 • Marfa pentru care clientul a fost anunțat în prealabil prin telefon, E-Mail sau SMS/WhatsApp, că este o comandă personalizată și necesită plată anticipată prin card de credit/debit nu poate fi returnată sau schimbată.
 • La returnarea comenzii, clientul are dreptul de a solicita rambursarea sau înlocuirea produsului.
 • Comanda este trimisă înapoi de către client către compania SM Group International Ltd. cu adresa: strada Todorini Kukli nr. 4, Sofia, Bulgaria.

Cum și când voi primi comanda de filtru ulei?

Comenzi pentru filtru ulei plasate pana la ora 14:00. sunt expediate în ziua sau a doua zi

 • Livrare la sediul din Bucuresti a FAN Courier: 1 zi lucratoare.
 • Livrare la un birou din alt oras al FAN Courier: 2 zile lucratoare.
 • Livrare la adresa clientului: intre 2 si 5 zile lucratoare.
 • Comenzile de filtru ulei plasate in weekend sunt expediate in prima zi lucratoare sau o zi mai tarziu.
 • În cazul unei modificări a timpului de livrare, veți fi anunțat de către operatorul nostru prin telefon, e-mail sau SMS/WhatsApp.

TOP producatori

star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
Andreea Tohaneanu
Andreea Tohaneanu
22 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
TBone Alex
TBone Alex
13 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
balan cristian
balan cristian
12 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
Zorro Zdm
Zorro Zdm
09 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
gabriel ion
gabriel ion
08 April 2024
star star star star star
Utilizatorul nu a scris un review, ci doar a dat o evaluare. G
crb crb
crb crb
01 April 2024